Ace και Law!!!! Καλός ο Λούφυ αλλα πολύ μπέμπης ρε κορίτσια...
Ενω οι άλλοι 2 , άντρες!!!
Είναι και ψιλοντούκια!!!!
Ενω οι άλλοι 2 , άντρες!!!
Είναι και ψιλοντούκια!!!!
Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4
FINALS: FAVORITE CHARACTER
maggie έγραψε:yontoryu νομιζω πως πρεπει να κλειδωσεις το τοπικ, δεν υπαρχει λογος να παραμενει ανοιχτο
oi, μην με ξαναβαλεις στο ιδιο σακουλι με αυτο το πραγμα :buhu: θα σε μπαναρω. :teme:Kishishi έγραψε:
On topic: Καταλαβαίνω τον έρωτα των κοριτσιών για τον Luffy. Εδώ η πιο όμορφη γυναίκα του One Piece , the snake princess Hancock τον αγαπά! Όμως oι περισσότεροι male shounen fans (δεν μπορώ να το πω στα ελληνικά μου κάθεται καλύτερα έτσι, sorry στον φίλο τον χιουμορίστα :xD: ) περιμένουν να δουν τους badass, ντούκι , μυστήριους, έξυπνους, ηγετικούς χαρακτήρες (και συνήθως άσχημους αν και όχι πάντα) χαρακτήρες. Ο Dragon ταιριάζει απόλυτα στην περιγραφή. Αν και είμαι ανάμεσα σε αυτόν και στον WB, ψήφισα Dragon , γιατί είμαι σίγουρος ότι αυτός θα με πορώσει παραπάνω όταν μας τον εμφανίσει για τα καλά...
- Σπόιλερ:
που δυστυχώς μας άφησε καιρούς
maggie έγραψε:
oi, μην με ξαναβαλεις στο ιδιο σακουλι με αυτο το πραγμα :buhu: θα σε μπαναρω. :teme:
maggie έγραψε:^θα την εβγαζα κατευθειαν απο το πολλ δεν υπηρχε περιπτωση.
^^οχι δεν χεστηκαμε, ειναι απο τους πιο ηλιθιους γυναικειους χαρακτηρες ανιμε/μανγκα που εχω δει.
psy_gogos έγραψε:καλα ρε δεν εχετε βαλει τον DD απο τουσ καλυτερουσ χαρακτιρες ελεοοος..... πφφφ ι ψηφος παει στον μαρκο τοτε....
Dis!Santouryuu έγραψε:maggie έγραψε:^θα την εβγαζα κατευθειαν απο το πολλ δεν υπηρχε περιπτωση.
^^οχι δεν χεστηκαμε, ειναι απο τους πιο ηλιθιους γυναικειους χαρακτηρες ανιμε/μανγκα που εχω δει.
talk to my hand!!!! :teme:
maggie έγραψε:ειναι η μεγαλυτερη αποτυχια του one piece & του Oda η μανταμιτσα.
Santouryuu έγραψε:maggie έγραψε:ειναι η μεγαλυτερη αποτυχια του one piece & του Oda η μανταμιτσα.
:nomoar: :nomoar: :nomoar:
----------------------------------------------------------------------
διακρινω μια δοση ζηλειας;
+ οτι δεν με εχει κανει να γελασω καθολου και ποτεKishishi έγραψε:Εντάξει υπερβολή. Για μένα πολύ πιο αποτυχία είναι ο Coby. Έχει χαβαλέ η Hancock ειδικά όταν μιλάει περιφρονητικά στον αντίπαλο, όπου το στήθος σχηματίζει γωνία 180 μοιρών με το κεφάλι.
Tony Tony Chopper έγραψε:O Μάρκος πώς στον διάκονο έφτασε στους τελικούς; Και έχει και τέσσερις ψήφους ο σατανάς...
mihawk έγραψε:και τον mihawk ρε παιδια εμεινε πισω:(
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης