ανακαλυψα οτι το μικροτερο τσαπτερ που εχει βγαλει ο οντα μεχρι στιγμης πρεπει να ειναι το chapter 554:''Admiral Akainu'' με συνολο μονο 9 σελιδες..(βεβαια ειναι διπλες σελιδες αλλα δεν παυει να ειναι 9 στο συνολο τους..)
μην νομιζετε οτι καθομουν και εψαχνα ενα ενα τα τσαπτερς για να βρω πιο εχει τις λιγοτερες σελιδες.... λοοοοοολ ... φυσικα και οχι..απλα κοιτουσα για κατι αλλο και επεσε στην αντιληψη μου οτι το συγκεκριμενο τσαπτερ ειχε μονο 9 σελιδες να δωσει...
οποτε τι λετε και σεις?ειναι σωστη η παρατηρηση-ανακαλυψη μου?ειναι το τσαπτερ 554 με μονο 9 σελιδες το μικροτερο κεφαλαιο που μας εχει παρουσιαστει μεχρι στιγμης απο τον οντα?η μηπως εχετε δει και σεις κανα αλλο τσαπτερ με λιγοτερες σελιδες??
(το οτι ειναι διπλες οι σελιδες και οτι δλδ μπορει να δινουν συνολο 18 δλδ οσο ενα κανονικο κεφαλαιο δεν εχει σημασια..εγω αναφερομαι στο ποσα ΚΛΙΚ θα κανουμε για να διαβασουμε το τσαπτερ οποτε και γιαυτο μενω στις 9 σελιδες...)
και Αλλο ενα ανουσιο αρθρο στην συλογη μου..καταλαβαινετε πιστευω το ποσο βαριεμαι αυτη την στιγμη και δεν εχω τι να κανω για να κατσω να γραψω κατι τετοιο..
EDIT: -------------------------------------------------------------
Ψεματα!!!! η τελευταια σελιδα,η σελιδα 9 δεν δειχνει κατι σχετικα με το ουαν πις..οποτε κατεβαινουμε στις 8 σελιδες και αν βγαλετε και το εξωφυλο παμε στις 7..
εδω μιλαμε με αποδειξεις οχι μλκς...λλοοοοοολλ!!!
οποτε εχουμε ενα τσαπτερ με μονο 7 σελιδες για να διαβασεις και αντε 8 με το εξωφυλλο...
δεν ξερω..δεν εχω κοιταξει ολα τα τσαπτερς και σιγουρα δεν ξερω με σιγουρια πιο ειναι το μικροτερο τσαπτερ σε σελιδες παντως μπορω να πω οτι κατα πασα πιθανοτητα το τσαπτερ 554: '' Αdmiral Akainu '' prepei να ειναι το μικροτερο τσαπτερ που εχει εκδοσει ποτε ο ΟντΑ
ΚΑΙ τελος να κλεισω με κατι καμενο...το ονομα "Οντα" μπορει να μεταφραστει σε ολες τις σλαβικες γλωσσες(Βουλγαρικα,ρωσικα.σκοπιανα,τσεχικα etc etc) σαν "Ο да"= "Ο ναι"
χαχα καλο ε??!!