Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε...

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 38 από 40]

Crowdon

Crowdon

Ρε έχω μείνει άφωνος..
Τρομερή και διαχρονική ομιλία.
Η ομιλία είναι απο την ταινία του Charlie Chaplin "The Great Dictator" και το home made video απευθύνεται στην αστυνομία και στο πως πολίτες και αστυνομία είμαστε στην ίδια μεριά και έχουμε κοινό εχθρό τους οικονομικούς δικτάτορες.

quenta

quenta

ανακαλυψα οτι το μικροτερο τσαπτερ που εχει βγαλει ο οντα μεχρι στιγμης πρεπει να ειναι το chapter 554:''Admiral Akainu'' με συνολο μονο 9 σελιδες..(βεβαια ειναι διπλες σελιδες αλλα δεν παυει να ειναι 9 στο συνολο τους..)

μην νομιζετε οτι καθομουν και εψαχνα ενα ενα τα τσαπτερς για να βρω πιο εχει τις λιγοτερες σελιδες.... λοοοοοολ ... φυσικα και οχι..απλα κοιτουσα για κατι αλλο και επεσε στην αντιληψη μου οτι το συγκεκριμενο τσαπτερ ειχε μονο 9 σελιδες να δωσει...

οποτε τι λετε και σεις?ειναι σωστη η παρατηρηση-ανακαλυψη μου?ειναι το τσαπτερ 554 με μονο 9 σελιδες το μικροτερο κεφαλαιο που μας εχει παρουσιαστει μεχρι στιγμης απο τον οντα?η μηπως εχετε δει και σεις κανα αλλο τσαπτερ με λιγοτερες σελιδες??

(το οτι ειναι διπλες οι σελιδες και οτι δλδ μπορει να δινουν συνολο 18 δλδ οσο ενα κανονικο κεφαλαιο δεν εχει σημασια..εγω αναφερομαι στο ποσα ΚΛΙΚ θα κανουμε για να διαβασουμε το τσαπτερ οποτε και γιαυτο μενω στις 9 σελιδες...)

και Αλλο ενα ανουσιο αρθρο στην συλογη μου..καταλαβαινετε πιστευω το ποσο βαριεμαι αυτη την στιγμη και δεν εχω τι να κανω για να κατσω να γραψω κατι τετοιο..

EDIT: -------------------------------------------------------------

Ψεματα!!!! η τελευταια σελιδα,η σελιδα 9 δεν δειχνει κατι σχετικα με το ουαν πις..οποτε κατεβαινουμε στις 8 σελιδες και αν βγαλετε και το εξωφυλο παμε στις 7..
εδω μιλαμε με αποδειξεις οχι μλκς...λλοοοοοολλ!!!
οποτε εχουμε ενα τσαπτερ με μονο 7 σελιδες για να διαβασεις και αντε 8 με το εξωφυλλο...
δεν ξερω..δεν εχω κοιταξει ολα τα τσαπτερς και σιγουρα δεν ξερω με σιγουρια πιο ειναι το μικροτερο τσαπτερ σε σελιδες παντως μπορω να πω οτι κατα πασα πιθανοτητα το τσαπτερ 554: '' Αdmiral Akainu '' prepei να ειναι το μικροτερο τσαπτερ που εχει εκδοσει ποτε ο ΟντΑ

ΚΑΙ τελος να κλεισω με κατι καμενο...το ονομα "Οντα" μπορει να μεταφραστει σε ολες τις σλαβικες γλωσσες(Βουλγαρικα,ρωσικα.σκοπιανα,τσεχικα etc etc) σαν "Ο да"= "Ο ναι"
χαχα καλο ε??!!

????????

Anonymous

Επισκέπτης
quenta έγραψε:ανακαλυψα οτι το μικροτερο τσαπτερ που εχει βγαλει ο οντα μεχρι στιγμης πρεπει να ειναι το chapter 554:''Admiral Akainu'' με συνολο μονο 9 σελιδες..(βεβαια ειναι διπλες σελιδες αλλα δεν παυει να ειναι 9 στο συνολο τους..)

μην νομιζετε οτι καθομουν και εψαχνα ενα ενα τα τσαπτερς για να βρω πιο εχει τις λιγοτερες σελιδες.... λοοοοοολ ... φυσικα και οχι..απλα κοιτουσα για κατι αλλο και επεσε στην αντιληψη μου οτι το συγκεκριμενο τσαπτερ ειχε μονο 9 σελιδες να δωσει...

οποτε τι λετε και σεις?ειναι σωστη η παρατηρηση-ανακαλυψη μου?ειναι το τσαπτερ 554 με μονο 9 σελιδες το μικροτερο κεφαλαιο που μας εχει παρουσιαστει μεχρι στιγμης απο τον οντα?η μηπως εχετε δει και σεις κανα αλλο τσαπτερ με λιγοτερες σελιδες??

(το οτι ειναι διπλες οι σελιδες και οτι δλδ μπορει να δινουν συνολο 18 δλδ οσο ενα κανονικο κεφαλαιο δεν εχει σημασια..εγω αναφερομαι στο ποσα ΚΛΙΚ θα κανουμε για να διαβασουμε το τσαπτερ οποτε και γιαυτο μενω στις 9 σελιδες...)

και Αλλο ενα ανουσιο αρθρο στην συλογη μου..καταλαβαινετε πιστευω το ποσο βαριεμαι αυτη την στιγμη και δεν εχω τι να κανω για να κατσω να γραψω κατι τετοιο..

EDIT: -------------------------------------------------------------

Ψεματα!!!! η τελευταια σελιδα,η σελιδα 9 δεν δειχνει κατι σχετικα με το ουαν πις..οποτε κατεβαινουμε στις 8 σελιδες και αν βγαλετε και το εξωφυλο παμε στις 7..
εδω μιλαμε με αποδειξεις οχι μλκς...λλοοοοοολλ!!!
οποτε εχουμε ενα τσαπτερ με μονο 7 σελιδες για να διαβασεις και αντε 8 με το εξωφυλλο...
δεν ξερω..δεν εχω κοιταξει ολα τα τσαπτερς και σιγουρα δεν ξερω με σιγουρια πιο ειναι το μικροτερο τσαπτερ σε σελιδες παντως μπορω να πω οτι κατα πασα πιθανοτητα το τσαπτερ 554: '' Αdmiral Akainu '' prepei να ειναι το μικροτερο τσαπτερ που εχει εκδοσει ποτε ο ΟντΑ

ΚΑΙ τελος να κλεισω με κατι καμενο...το ονομα "Οντα" μπορει να μεταφραστει σε ολες τις σλαβικες γλωσσες(Βουλγαρικα,ρωσικα.σκοπιανα,τσεχικα etc etc) σαν "Ο да"= "Ο ναι"
χαχα καλο ε??!!
παω να διαβασω ολα τα τσαπ απο την αρχη γι να σ πω σε λιγο.... gj!

Aldark

Aldark

ναι το χα παρατηρησει κι εγω...

αλλα επειδη ειναι διπλες στο κανονικο τομιδιο/τευχος/εντυπο/οτι ειναι , θα μετρουσαν x2

e3ida9

e3ida9

Ότι video υπάρχει από Remi Gaillard..
Υπάρχουν όλα στο site 3w.nimportequi.com

Guest

Anonymous

Επισκέπτης
^πολύ καλός

http://www.imdb.com/media/rm3131283712/tt0164912

δεν το θυμόμουν ότι ο πατέρας είναι ο H. Laurie XD

maxuris

maxuris

Και η μανα επαιζε σε ενα εργο με πειρατες . Κατι με κουρσαρους ειχε να κανει ο τιτλος .

Shadow Ace

Shadow Ace

Imba Troll.
σωστος,το Νησι των Κουρσαρων...

εφημεριδες powa xD

Shadow Ace

Shadow Ace

Imba Troll.
double post ~

DAMN NIGGA!

maxuris

maxuris

^rwj video :haha:

costascss

costascss

Πριν από λίγο καιρό ανακάλυψα ότι έχουν βγει και Αμερικάνικα Anime, όπως το επικό Avatar: The Last Airbender...

didimakia

didimakia

Aldark

Aldark

ειδικα στο σημειο με τα ανιμε Pandman ownz

maxuris

maxuris

Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... - Σελίδα 38 Wallpaper-844311

Admit it !

Guest

Anonymous

Επισκέπτης
για να ξέρετε πως να αντιδράσετε σε κάθε περίσταση
Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... - Σελίδα 38 67c85a

Aldark

Aldark

wtf στην ταιλανδη...??

στην ιταλια υπαρχει κι αλλο...

Dr. Jimalicious

Dr. Jimalicious

Vet-eran
Vet-eran
Ανακάλυψα οτι τα ολοκληρώματα,τα σπάνε...

https://jimaliciouswrites.blogspot.com

maxuris

maxuris

Johnyman έγραψε:

gay pussies ...

being of darkness

being of darkness

Impel Down
Impel Down
μου εδειξε προσφατα η αδερφη μου αυτο το βιντεοκλιπ γιατι εδειχνε κατι απο one piece μου ειπε
https://www.youtube.com/watch?v=SQoNj3yOTK8

και βλεπω καπου στο 2.30 λεπτο και μετα αυτο
Σπόιλερ:

PANDAMAN is real wtf man? wtf man?

Crowdon

Crowdon

Γαμάτο!
Τέλειο video eiditing και τέλειο remix!
Απο ποια anime είναι??
Δεν έχω δει τίποτα απ' όλα αυτά που δείχνει.. :/

Aldark

Aldark

aww επιιιιιιιιικ

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 38 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης