μαθανε τα δελφινια οτι οι κινεζοι τα κυνηγανε για φαγητο κ πηγαν αποδρασουν :xD: :xD:
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε...
52 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Δευ 12 Ιουλ 2010, 00:49
didimakia
^ λολ :P
53 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Δευ 12 Ιουλ 2010, 02:26
Guest
και το μαύρο ψάρι ο ρέφερι?
54 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Δευ 12 Ιουλ 2010, 02:28
didimakia
Προφανως... :xD:
Οι linesman μας λειπουν...
Οι linesman μας λειπουν...
55 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Πεμ 15 Ιουλ 2010, 18:57
Crowdon
OMG!
Πόσο παίζει να τα σπάει το opening!?!?!
Μόνο και μόνο απο αυτό έχω ψηθεί να το δω.
Το χει δει κανείς??
edit: nevermind..φαίνεται τόσο badass που το ξεκινάω έτσι κ αλλιώς!
56 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Πεμ 15 Ιουλ 2010, 19:17
didimakia
Εχω δει εγω την ταινια..την ειχα αγορασει απ τα Seven...ειναι παρα πολυ ωραιο..ειδικα το animation ειναι απιαστο...να ξες ομως οτι σε καθε επεισοδειο εχει διαφορετικη ιστορια..δεν ειναι κατι συγκεκριμενο...:)
Aξιζει να το δεις ομως...
Aξιζει να το δεις ομως...
57 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Πεμ 15 Ιουλ 2010, 19:45
Guest
μόνο καλά λόγια έχω ακούσει..και νομίζω είναι λίγο παλιό
58 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Πεμ 15 Ιουλ 2010, 20:02
Crowdon
Ναι είναι του '98 αν αυτό θεωρείται παλιό..
πφφφ..πως μεγαλώνουμε έτσι..
Πάντως όντως διδι το animation είναι και γαμώ!!
πφφφ..πως μεγαλώνουμε έτσι..
Πάντως όντως διδι το animation είναι και γαμώ!!
59 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Παρ 16 Ιουλ 2010, 00:17
Aldark
Καλόοοοοο! , κάποια μέρα θα το δω κι αυτό....
60 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Σαβ 17 Ιουλ 2010, 11:13
quenta
παιδια να ρωτησω κατι? ο deadpool yparxei se κανα ανιμε να δω??
61 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Σαβ 17 Ιουλ 2010, 11:53
Guest
δεν το νομίζω ήρωας marvel(ή dc στην χειρότερη)είναι...
62 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Σαβ 17 Ιουλ 2010, 14:03
????????
υπαρχει ομως να τον δεις σε ταινιες που εχουν να κανουν με γουλβεριν
63 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Σαβ 17 Ιουλ 2010, 19:41
Shadow Ace
δεν το νομίζω ήρωας marvel(ή dc στην χειρότερη)είναι...
fixed.
μπα,δεν υπαρχει,ειναι αμερικανος!
64 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Σαβ 17 Ιουλ 2010, 19:57
didimakia
Ποσο δυσκολη γλωσσα παιζει να ειναι? Ο.ο
Υ.Γ. Λολ στα related vids :xD:
65 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Σαβ 17 Ιουλ 2010, 20:13
HawkEyes Juracule
χαχαχα ομαγαδ τα σπαν τα Ιαπωνικα! :xD: :haha:
τα related videos fail....
τα related videos fail....
66 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Σαβ 17 Ιουλ 2010, 20:19
Shadow Ace
πο ρε φιλε,τωρα θελω να μαθω ακομα πιο πολυ...γλωσσικος πλουτος,πραγματικα...
2 σχολια...
1.αγαπαω την καθηγητρια...και τη φωνη της...
2.kanji really belong to China...τα "εκλεψαν" οι Ιαπωνες...
2 σχολια...
1.αγαπαω την καθηγητρια...και τη φωνη της...
2.kanji really belong to China...τα "εκλεψαν" οι Ιαπωνες...
67 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Σαβ 17 Ιουλ 2010, 20:28
Aldark
Aldark loves the proffesor! Πού κάνει μάθημα; τι θέλω!
(χοχοχο τα related videos )
try this:
τι χρώμα βλέπετε;
(χοχοχο τα related videos )
try this:
τι χρώμα βλέπετε;
68 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Σαβ 17 Ιουλ 2010, 20:35
HawkEyes Juracule
ψιλοfail ρε Αλδαρκ... :xD:
εγω κοιτουσα τη μπαλιτσα αλλα μου φανηκε οτι αλλαξε χρωμα εκεινη κ γραμμη που πηγαινε πανω κατω... :xD:
κατι σαν πορτοκαλί εγινε....εσυ τι χρωμα ειδες?
εγω κοιτουσα τη μπαλιτσα αλλα μου φανηκε οτι αλλαξε χρωμα εκεινη κ γραμμη που πηγαινε πανω κατω... :xD:
κατι σαν πορτοκαλί εγινε....εσυ τι χρωμα ειδες?
69 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Σαβ 17 Ιουλ 2010, 20:42
Aldark
πφ , τελικα βλακειες λεει ολοι πορτοκαλι βλεπουνε και μενα καπως ετς εγινα στο χρωμα του ροδακινου/βερικοκου....
70 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Σαβ 17 Ιουλ 2010, 20:53
didimakia
Εμενα δεν αλλαξε τπτ :/
71 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Σαβ 17 Ιουλ 2010, 21:08
didimakia
In other news
Wolverin Anime
Iron Man Anime
Wolverin Anime
Iron Man Anime
72 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Κυρ 18 Ιουλ 2010, 18:36
didimakia
Ενα τοπικ 52 σελιδων με φωτογραφιες πολεμου που αφησαν Ιστορια... προσοχη μπορει να περιεχει σκληρες εικονες...
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=ce3f0d8f960fab3e1ca0ac7e33ce9a6d&threadid=45796&perpage=15&pagenumber=1
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=ce3f0d8f960fab3e1ca0ac7e33ce9a6d&threadid=45796&perpage=15&pagenumber=1
73 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Κυρ 18 Ιουλ 2010, 18:38
HawkEyes Juracule
αυτο το μικρο στη δευτερη εικονα ειναι αληθινο?τι ματια ειν αυτα?
74 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Κυρ 18 Ιουλ 2010, 18:51
didimakia
Αληθινοτατο...
75 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Κυρ 18 Ιουλ 2010, 18:56
HawkEyes Juracule
it gives me the chills...
One Piece Gr » Archives » Κάδος Ανακυκλωτών » Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε...
Παρόμοια θέματα
» Αν θελατε να ειχατε την ικανοτητα ενος φρουτου πια ικανοτητα θα θελατε????
» Ποιους χαρακτήρες της σειράς θα θέλατε να ξαναδείτε;
» Για ποιόν "άγνωστο" χαρακτήρα θα θέλατε να μάθετε τα περισσότερα
» Στον κοσμο ποιου anime/manga θα θελατε να ειστε?
» Ποιά από τις προπονήσεις των πρωταγωνιστών θα θέλατε να δείτε πιο πολύ σε Flashback και γιατί ???
» Ποιους χαρακτήρες της σειράς θα θέλατε να ξαναδείτε;
» Για ποιόν "άγνωστο" χαρακτήρα θα θέλατε να μάθετε τα περισσότερα
» Στον κοσμο ποιου anime/manga θα θελατε να ειστε?
» Ποιά από τις προπονήσεις των πρωταγωνιστών θα θέλατε να δείτε πιο πολύ σε Flashback και γιατί ???
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης