Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε...

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 14 από 40]

didimakia

didimakia

Σημερα εγινε το ατυχημα οπως ειπε ο quenta...

Ποσο epic?
https://www.youtube.com/profile?user=tippexperience&feature=iv&annotation_id=annotation_820885

maxuris

maxuris

smokes with,fucks,kills lol xD

FREAKIN EPIC !!!

HawkEyes Juracule

HawkEyes Juracule

γαματο! gj!

didimakia

didimakia

Γραψτε farts

χαχα

HawkEyes Juracule

HawkEyes Juracule

^λολ

τωρα που ειπες farts....

καφριλα! :xD: :haha:

quenta

quenta

απιστευτη η ιδεα τους..τρομερη δουλεια
δοκιμαστε το DRIVE...HEEEEHAAAW!!!! oπως λεει και ο iva-chan

didimakia

didimakia

Νομιζω πως βρηκα το νεο TTGL :P

Will Check.

quenta

quenta

λοιπον δεν ειναι οτι ανακαλυψα κατι αλλα δεν ηξερα που θα επρεπε να το γραψω και επειδη τουλαχιστον τα ατομα τα οποια γνωριζω ποσταρουν εδω ειπα να το γραψω σε αυτο το θεμα..
δεν ειναι βεβαια και εντελως ασχετο απλα δεν θα το ελεγα ανακαλυψη αλλα παρατηρηση πιο πολυ...

Το ξερατε οτι πριν απο περιπου ενα χρονο,δλδ αυτες τις ημερες του Σεμπτεμβριου το μανγκα του onepiece ηταν στο τσαπτερ 556? το οποιο 556 ειναι ακριβως στο επεισοδιο που ειναι τωρα το ανιμε?
οριστε και η πρωτη σκηνη του μανγκα για να καταλαβετε το ποσο με εκαψε..
http://manga.animea.net/one-piece-chapter-556-page-2.html

τυχαιο? ναι ετσι νομιζω..

στην αρχη εγω απλα κοιταγα να δω που ηταν το μανγκα πριν απο περιπου 1 χρονο και με παραξενεψε το οτι ηταν μολις τοσο κοντα στην τορινη ιστορια(γιαυτο και περνει τοσα πολλα χρονια το οπ..αν σε ενα ολοκληρο χρονο απο τον πολεμο παει μονο μεχρι εδω καταλαβενουμε..)
ετσι αφου κοιταγα σε πιο τσαπτερ ηταν πριν απο 1 χρονο οταν ειδα πιο ηταν το 556 μου σηκωθηκε η *****=τριχα..(δεν βγαινει αυτο που σκεφτικατε..ειναι 6 γραματα ενω εδω εχει 5 τελιτσες..

τεσπα..ακυρο πολυ ε?
τυχαιο?οπως ειπα ναι μαλλον τυχαιο ειναι..δεν μπορει να ειναι τοσο πολυ προσχεδιασμενα τα πραγματα ωστε το ανιμε να ειναι 1 χρονο πισω ΑΚΡΙΒΩΣ απο το μανγκα..

αλλα οπως ειπα με εκαψε τρελαααααα!!!!!!!!!!!

edit :

Εδω θα επρεπε να γραψεις Πετρικιε
petrikios έγραψε:Ισως και να χεις δικιο φιλε μου Quenta....αλλα ρε παιδι μου δεν βαριεσαι ολη μερα να ψαχνεις στα τσαπτερ διαφορα πραγματα....

Cien_Fleur

Cien_Fleur

Ελπίζω αυτό που ανακάλυψες να είναι όντως απλά μια σύμπτωση, γιατί εάν το anime κάνει έναν ολόκληρο χρόνο να φτάσει εκεί που είναι το manga τώρα, εγώ θα κόψω τις φλέβες μου!!!! ellefson is dead. damn i am dying.

Grimmy

Grimmy

Imba Troll.
Eιναι παρα πολυ τρομαχτικο... Θα δειτε τη γιαγια σας με αλλο ματι... Εγω μιλησα...

petrikios

petrikios

Χμμμ The Legion ε?? Το χα δει εγω με τον Ελιντορ και κατι αλλους φιλους μας και ειχαμε σκασει στα γελια γιατι ειχαμε κανει τρελο χαβαλε εκεινη την μερα με αυτες τις σκηνες....αλλα οντως πολυ κωλογρια αυτη το ευχαριστηθηκαμε οταν της σπασαν τα μουτρα...οσο για σενα Quenta μην ανυσηχεις και γω στο ελευθερο χρονο μου καθομαι και διαβαζω προηγουμενα αρκ και καιγομαι και οντως το μανγκα ειναι εναν χρονο μπροστα θυμαμαι ηταν τελη Ιουλιου οταν ο εγινε αναφορα στο Marineford που εδειχνε τους Admirals και εδειξε τον Sengoku να λεει για τον πατερα του Ace και ακριβως ενα χρονο μετα δηλαδη φετος τελη Ιουλιου ειδα αυτο το επεισοδιο σε ανιμε.....

didimakia

didimakia

A ρε Ελλαδαρα...ετσι!
Ελληνοποιουμε τα παντα! :P

Cien_Fleur

Cien_Fleur

Χαχαχαχα θεϊκό τραγούδι!!!! Αυτό το συγκρότημα το γνώρισα φέτος το Μάρτιο στην Κέρκυρα!!! Και το τραγούδι το ήξερα από πριν μέσω youtube!! Μόλις τους άκουσα να το λένε τους ρώτησα αν είναι αυτοί που έλεγε το βίντεο και μου είπαν "ναι"

Και φυσικά έμεινα wtf man?

maxuris

maxuris

Χαχαχ το ξερω και γω το τραγουδι πολυ γαματο και φουλ ελληνικο το κανανε :P

petrikios

petrikios

Εκει που μπαινει και το μπουζουκι επαθα!!! Τρελοι οι τυποι.....με την καλη την εννοια φυσικα....

Guest

Anonymous

Επισκέπτης
lol

Σπόιλερ:

quenta

quenta

ρε οι τυποι ειναι απατη..μαιμου αντιγραφη ειναι του μοναδικου και υπερτατου ΧΑΡΡΥ ΚΛΙΝ!!!!
ΠΑΤΡΕ το αυθεντικ βιντεο που εγραψε ιστορια και εχει κανει χιλιαδες ανθρωπους ανα τον κοσμο να το αντιγραφουν..(πλακα κανω φυσικα..και τα ατομακια ειχαν πολυ γελιο)

οριστε λοιπον το θεικο βιντεο

αχαχααχαχαχαχα!!!!!
στο 2:03 αρχιζει το καλυτερο σημειο του τραγουδιου..
"i am,you are,he is,she is,it is..they are my darling!!!...i am alone and you with the other,come with me my darling or i'll jump your mother!!!!!

axaxaxax!!!! και μετα που τον διχνει να πινει ενα μπαφο και να βγαζει ΤΡΕΛΟ ντουμανι αχαχαχαχ~~!!! απιστευτος ο τυπος λεμε...

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

και αλλο ενα θεικο τραγουδι του ειναι αυτο...

πραγματικα χρειαζονται υποτυτλοι και μεταφραση αλλιως δεν καταλαβαινεις τπτ χεχχεχε!!!!
απιστευτος ο χαρρι κλιν..κριμα που δεν τον βλεπουμε πια στην τηλεωραση και μαλιστα νομιζω οτι ουτε θεατρο κανει..ετσι νομιζω τουλαχιστον,οτι εχει να κανει και θεατρο πολλα χρονια..κριμα κριμα γιατι ειναι μοναδικος ο τυπος..

HawkEyes Juracule

HawkEyes Juracule

λιστα με Ιαπωνικα σχολεια...δημοτικα....

www.osaka-kyoiku.ac.jp/educ/ktj41-e.html+mihamakita+elementary+school&cd=1&hl=el&ct=clnk&gl=gr&client=firefox-a" target="_blank" rel="nofollow">http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:ki-Do54TT3AJ:www.osaka-kyoiku.ac.jp/educ/ktj41-e.html+mihamakita+elementary+school&cd=1&hl=el&ct=clnk&gl=gr&client=firefox-a

αυτα ειναι σχολεια.... gj!

(στα μισα λεει error,page not found αλλα οποιος δε βαριεται μπορει να κατσει να τα ψαξει)

edit:εχω και λιστα με γυμνασια... http://www.osaka-kyoiku.ac.jp/educ/ktj21-e.html#3B

edit2:και με λυκεια... http://www.osaka-kyoiku.ac.jp/educ/ktj05-e.html#3A

:xD:

didimakia

didimakia

swetty swetty

Crowdon

Crowdon

Hawk κάθεσαι και παίρνεις μάτι τα κοριτσάκια απο τα δημοτικά της Ιαπωνίας ε?

Σπόιλερ:

@Didi
Physics win! xD

quenta

quenta

τι εννοεις αυτα ειναι σχολεια?τι εχουν?εγω δεν βλεπω και τπτ..olo erroρ βλεπω

maxuris

maxuris

Ανοιξε πολλα μαζι ε ολο και κατι θα πετυχεις που να το εμφανιζει ;)

HawkEyes Juracule

HawkEyes Juracule

quenta έγραψε:τι εννοεις αυτα ειναι σχολεια?τι εχουν?εγω δεν βλεπω και τπτ..olo erroρ βλεπω

ειναι μεγαλα,με τεραστιες αυλες και ακομα πιο τεραστια αμφιθεατρα...μεσ το πρασινο και ετσι...και αυτο για τα ερρορς ειναι λιγο φειλ,αλλα το ειχα πει,τα μισα ειναι ερρορ αλλά υπαρχουν και πολλα που τα δειχνει κανονικα

@Crowdon lol ρε :xD:

Shadow Ace

Shadow Ace

Imba Troll.
didimakia έγραψε:

swetty swetty

buaahahaha xD
That's one for teh Physics,Zero for the Rednecks.

λατρευω το σημειο που βαζει οπερα.... Pandman ownz

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 14 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης