λοιπον δεν ειναι οτι ανακαλυψα κατι αλλα δεν ηξερα που θα επρεπε να το γραψω και επειδη τουλαχιστον τα ατομα τα οποια γνωριζω ποσταρουν εδω ειπα να το γραψω σε αυτο το θεμα..
δεν ειναι βεβαια και εντελως ασχετο απλα δεν θα το ελεγα ανακαλυψη αλλα παρατηρηση πιο πολυ...
Το ξερατε οτι πριν απο περιπου ενα χρονο,δλδ αυτες τις ημερες του Σεμπτεμβριου το μανγκα του onepiece ηταν στο τσαπτερ 556? το οποιο 556 ειναι ακριβως στο επεισοδιο που ειναι τωρα το ανιμε?
οριστε και η πρωτη σκηνη του μανγκα για να καταλαβετε το ποσο με εκαψε..
http://manga.animea.net/one-piece-chapter-556-page-2.htmlτυχαιο? ναι ετσι νομιζω..
στην αρχη εγω απλα κοιταγα να δω που ηταν το μανγκα πριν απο περιπου 1 χρονο και με παραξενεψε το οτι ηταν μολις τοσο κοντα στην τορινη ιστορια(γιαυτο και περνει τοσα πολλα χρονια το οπ..αν σε ενα ολοκληρο χρονο απο τον πολεμο παει μονο μεχρι εδω καταλαβενουμε..)
ετσι αφου κοιταγα σε πιο τσαπτερ ηταν πριν απο 1 χρονο οταν ειδα πιο ηταν το 556 μου σηκωθηκε η *****=τριχα..(δεν βγαινει αυτο που σκεφτικατε..ειναι 6 γραματα ενω εδω εχει 5 τελιτσες..
τεσπα..ακυρο πολυ ε?
τυχαιο?οπως ειπα ναι μαλλον τυχαιο ειναι..δεν μπορει να ειναι τοσο πολυ προσχεδιασμενα τα πραγματα ωστε το ανιμε να ειναι 1 χρονο πισω ΑΚΡΙΒΩΣ απο το μανγκα..
αλλα οπως ειπα με εκαψε τρελαααααα!!!!!!!!!!!
edit :
Εδω θα επρεπε να γραψεις Πετρικιε
petrikios έγραψε:Ισως και να χεις δικιο φιλε μου Quenta....αλλα ρε παιδι μου δεν βαριεσαι ολη μερα να ψαχνεις στα τσαπτερ διαφορα πραγματα....