ρε παιδια...δειχνει 3 δακτυλα...τωρα αν ο Luffy νικησει ολους τους αλλους και μεινει μονο ο Shanks και προκαλεσει ο ενας τον αλλον σαν φιλοι,αυτο ειναι αλλο....στο τελος εννοω...κια καλα να παρει ο Luffy το χρισμα απο τον Shakns!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers]
877 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 24 Ιαν 2013, 16:26
????????
Ειπε 4, αρα 4 αχετα αν δειχνει 3 δαχτυλα. Και δεν εχει νοημα αυτη η συζητηση τωρα. Στο ΟΠ δεν υπαρχει σχεδιασμενο. Εδω ξεκινησε για ψαρονησι και κατεληξε στο αμαζον λιλυ. Μεχρι να ριξει και τους 4 Εμπερορ εχουμε παααρα πολυ καιρο. Ας μην κοιταζουμε τοσο μακρπροθεσμα.
878 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 24 Ιαν 2013, 18:52
Monkey.D.Monkey
παίζει να είναι λάθος μετάφραση ο αριθμος γιατί δείχνει 3 δαχτυλα.τωρα προσωπικά δεν θέλω να ρίξουν κανέναν εμπερορ τόσο νωρίς....μου φενεται λίγω γέλειο να πάνε τώρα ο luffy και ο law με τα πλοιρώματα τους και να αντιμετωπίσουν πειρατές κλάσης (marco και benn beckman ας πούμε ) .....βασικά πρέπει να δειναμουσουν ακόμα πολύ για να παίχτη κάτι με καπιον εμπερορ ...
879 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 24 Ιαν 2013, 19:21
mushroom*
ρε παιδιά τελικά τι έγινε στο τέλος δεν κατάλαβα καλά.Ο λούφυ θέλει να τα
βάλει με όλους τους γιονκου?ακόμα και με το Σανκς?
Πολύ μπερδεμένα μας τα λένε τώρα τελευταία
880 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 24 Ιαν 2013, 21:47
Monkey.D.Monkey
φίλε μου θα πρέπει να περιμένουμε για να μάθουμε τη θα γίνειmushroom* έγραψε:ρε παιδιά τελικά τι έγινε στο τέλος δεν κατάλαβα καλά.Ο λούφυ θέλει να τα
881 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Παρ 25 Ιαν 2013, 00:24
????????
O Luffy παντως ετοιμος ειναι να τους δειρει ολους ( απο ψυχολογικης αποψης, μην πεσετε πανω μου ολοι να λετε ααααα ουυυυ αδυναμος ααααα ουυυυ)
882 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Παρ 25 Ιαν 2013, 02:22
Santouryuu
o kurohige δεν ειναι επισημα γιονκο.... αρα δεν υπαρχουν τεσσερεις και ας παραπεμπει ο τιτλος τους στον αριθμο τεσσερα....
883 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Παρ 25 Ιαν 2013, 07:16
Ace
Ξεχνάτε πως ο Σανκς έχασε ένα χέρι για να ζει τώρα ο Λούφυ? Δεν νομίζω να τολμούσε ποτέ ο Λούφυ καν να σκεφτεί να τον ακουμπήσει.
Και πέρα απ'όλα αυτά Ο Σανκς δεν θέλει να γίνει Pirate King, ούτε να βρει το One Piece (ξέρει που είναι) οπότε δεν έχει ΚΑΝΕΝΑ λόγο να τα βάλει μαζί του ο Λούφυ.
Και πέρα απ'όλα αυτά Ο Σανκς δεν θέλει να γίνει Pirate King, ούτε να βρει το One Piece (ξέρει που είναι) οπότε δεν έχει ΚΑΝΕΝΑ λόγο να τα βάλει μαζί του ο Λούφυ.
884 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Παρ 25 Ιαν 2013, 08:17
n1ckagc
http://www.mangareader.net/one-piece/650/8
νομιζω λεει ξεκαθαρα οτι ο μαυρογεννης ειναι ο γιουνκου.... κατι αλλο παιζει με τα δακτυλα και αυτα που λεει, θα μαθουμε αργοτερα....
υπαρχει μια περιπτωση το mangareader να ειναι το σωστο, to mangastream εχει μονο 4-5 τσαπτερ απο ονε πιεσε περιεργο δεν ειναι... ασε που το βλεπω πολυ χλωμο να λεει ο λουφι οτι θελει να σκουπισει το πατωμα με τους 4 γιουνκου,,,, δεν μιλαει ποτε ετσι ο λουφι...αλλα για να λυθει μια και εξω, εστειλα μνμ σε ενα παλιο συμμαθητη που η μανα του ειναι απο την ιαπωνια και του ζητησα να μου μεταφρασει την τελευταια σελιδα να δουμε τι παιζει μολις μαθω θα σας πω...
ο λουφη για να γινει πιρατε κινκ πρεπει να ξεπερασει τον σανκσ και για να τον ξεπερασει πρεπει να τον νικισει σε μαχη, ουτε εγω πιστευω οτι θα παλεψουν αλλα μπορει να γινει νωρις για να καταλβει ο λουφη οτι πρεπει να γινει πιο δυνατος κτλ κτλ και χωρις κακια και μπλα μπλα μπλα οπως συνηθως...
νομιζω λεει ξεκαθαρα οτι ο μαυρογεννης ειναι ο γιουνκου.... κατι αλλο παιζει με τα δακτυλα και αυτα που λεει, θα μαθουμε αργοτερα....
υπαρχει μια περιπτωση το mangareader να ειναι το σωστο, to mangastream εχει μονο 4-5 τσαπτερ απο ονε πιεσε περιεργο δεν ειναι... ασε που το βλεπω πολυ χλωμο να λεει ο λουφι οτι θελει να σκουπισει το πατωμα με τους 4 γιουνκου,,,, δεν μιλαει ποτε ετσι ο λουφι...αλλα για να λυθει μια και εξω, εστειλα μνμ σε ενα παλιο συμμαθητη που η μανα του ειναι απο την ιαπωνια και του ζητησα να μου μεταφρασει την τελευταια σελιδα να δουμε τι παιζει μολις μαθω θα σας πω...
Ace έγραψε:Ξεχνάτε πως ο Σανκς έχασε ένα χέρι για να ζει τώρα ο Λούφυ? Δεν νομίζω να τολμούσε ποτέ ο Λούφυ καν να σκεφτεί να τον ακουμπήσει.
ο λουφη για να γινει πιρατε κινκ πρεπει να ξεπερασει τον σανκσ και για να τον ξεπερασει πρεπει να τον νικισει σε μαχη, ουτε εγω πιστευω οτι θα παλεψουν αλλα μπορει να γινει νωρις για να καταλβει ο λουφη οτι πρεπει να γινει πιο δυνατος κτλ κτλ και χωρις κακια και μπλα μπλα μπλα οπως συνηθως...
885 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Παρ 25 Ιαν 2013, 12:20
Steve-O
γενικα το mangastream εχει παντα καλυτερες μεταφρασεις και απλα εχει λιγα τσαπτερ επειση παντα βαζει τα καινουρια, δεν τα εχει ολα.. παντα ετσι ηταν
886 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Παρ 25 Ιαν 2013, 12:27
Santouryuu
n1ckagc έγραψε:http://www.mangareader.net/one-piece/650/8
τοτε δεν μπορω να το εξηγησω.....
887 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Παρ 25 Ιαν 2013, 12:45
Monkey.D.Monkey
διαβαστε το προσεκτικα
888 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Παρ 25 Ιαν 2013, 13:13
Deathracer2009
Tην απο πανω εικονα δεν μπορω να καταλαβω τι θελει να πει ο ποιητης......παντως εγω στο mangastream διαβασα αυτην την μεταφραση στα λογια του Luffy:
"Not that the order really matters, I plan on wiping the floor with all four of them..."
Που σημαινει πως ολοι οι yonkou θα παρουν συνταξη. Απλως με τον Shanks δεν θα παιχτει ξυλο. Για αυτο και δειχνει 3 δαχτυλα.
Παντως απορω ποιοι θα ειναι οι νεοι yonkou οταν τλειωσει το one piece. Εκτος και αν δεν υπαρξουν νεοι που θα ειναι μεγαλη μαλακια.
889 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Παρ 25 Ιαν 2013, 14:55
Monkey.D.Monkey
αυτή ήταν μια σελίδα στο τέλος του romance dawn που έφτιαξε o onta αλλά δεν έχει να κάνεi καθόλου αυτή ισελίδα με το υπόλοιπο ....και πολλά φόρουμ λένε ότι είναι ο luffy όταν έχει γίνει pirate king
890 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Παρ 25 Ιαν 2013, 15:23
????????
http://img.mangastream.com/m/51/75355832/68600eff8dacc31ee105d56e94b8972a.png
ρε αμα παρατηρησετε στο δαχτυλο που κατεβαζει εχει διπλα τα σημαδακια της κινησης. Δηλαδη το κατεβαζει εκεινη την ωρα. Αυτο σημαινει πως απλα θεωρει πως εχει τελειωσει ο Καιντου και τον βγαζει απο την λιστα. Παμε για τους αλλους 3
ρε αμα παρατηρησετε στο δαχτυλο που κατεβαζει εχει διπλα τα σημαδακια της κινησης. Δηλαδη το κατεβαζει εκεινη την ωρα. Αυτο σημαινει πως απλα θεωρει πως εχει τελειωσει ο Καιντου και τον βγαζει απο την λιστα. Παμε για τους αλλους 3
891 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Παρ 25 Ιαν 2013, 16:35
????????
Dimis έγραψε:http://img.mangastream.com/m/51/75355832/68600eff8dacc31ee105d56e94b8972a.png
so true
892 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Παρ 25 Ιαν 2013, 20:34
karamin
Real Hawkins έγραψε:Dimis έγραψε:http://img.mangastream.com/m/51/75355832/68600eff8dacc31ee105d56e94b8972a.png
so true
Ισχυει αυτο!το παρατηρησα και εγω....τωρα οσων αφορα την εικονα...ειναι προφιτικη!απλα αντι για τον Shanks,βαλτε τον Luffy!σε καποια φαση που τον ξυπναει μια γυναικα,μοιαζει απειρα με την Ναμι χεχεχεχε...επισης,σε νησι παντα μενει ο Shanks,οποτε ο Luffy θα τον βρει με αυτον τον τροπο!θα δουν απο μακρεια την σημαια των Red-haires pirates....ο oda στο τελος λεει οτι αυτη η ιστορια τη αφηνουμε για αλλη φορα....μα αν το σκεφτειτε,θα ηταν γαματο τελος αυτο,να βρει ο Luffy,επιτελους,το νησι του Shanks,αφου ο πρωτος εχει νικησει τους παντες!
893 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Σαβ 26 Ιαν 2013, 19:32
Lucky Roo
Στο επομενο τσαπτερ ελπίζω να ξεκιναει ν μας εξηγει τι ακριβώς εννοούσε ο λουφαρος μπας και καταλαβουμε τιποτα!! Να δουμε και κανα καιντο να αρχισει να εχει πιο πολυ ενδιαφερον !
894 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 30 Ιαν 2013, 13:06
Deathracer2009
895 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 30 Ιαν 2013, 13:39
????????
epiko chapter!!!
ma kala poso pio baddass mporei na ginei o law!!
tous exei trolarei ollous
alla den katalava giati o law thelei na paretithi apo wrlond o doffy dn nomizw na kerdizh kati me auto
ma kala poso pio baddass mporei na ginei o law!!
tous exei trolarei ollous
alla den katalava giati o law thelei na paretithi apo wrlond o doffy dn nomizw na kerdizh kati me auto
896 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 30 Ιαν 2013, 14:19
karamin
οποτε πανε να πολεμησουν μαζι τον Kaido;αυτο παλι με τον Flamingo;γιατι να θελει να τον βγαλει απο Σισιμπουκαι;τι σχεδιο εχει;δεν μας ειπε τιποτα για το πληρωμα του...που πηγαν οι υπολοιποι;ωραιο chapter....!Λεει οτι Kaido ειναι ''creature'' και η αντιδραση του Franky κατι λεει....στην αρχη παντως ο Oda μας δειχνει λιγο καλυτερα για πρωτη φορα,τα προσωπα των yonko!!!
897 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 30 Ιαν 2013, 14:23
????????
se auto to chapter epibebeonetai oti o kaido den einai anthropos
gia auto ige na ta balei o drake mazi tou eisos einai doinosauros kai ekeinos!!
gia auto ige na ta balei o drake mazi tou eisos einai doinosauros kai ekeinos!!
898 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 30 Ιαν 2013, 14:48
karamin
εαν ειναι φρουτο-ζωο,τοτε πρεπει να ειναι κατι πολυ σπανιο-περιεργο....Δυνατο παντως σιγουρα!σε ποιο chapter ηταν που σε καποια φαση εδειξε με σκιες,τον στρατο του kaido;που ηταν ολοι με κεφαλια ζωων;;;
899 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 30 Ιαν 2013, 15:11
Steve-O
δεν είμαι σίγουρος αλλά μου φαίνεται ότι ήταν εκεί που μιλούσε ο μόρια για εκείνον
900 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 30 Ιαν 2013, 15:44
????????
karamin έγραψε:εαν ειναι φρουτο-ζωο,τοτε πρεπει να ειναι κατι πολυ σπανιο-περιεργο....Δυνατο παντως σιγουρα!σε ποιο chapter ηταν που σε καποια φαση εδειξε με σκιες,τον στρατο του kaido;που ηταν ολοι με κεφαλια ζωων;;;
http://www.mangapanda.com/one-piece/689/18
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης