Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 40]

????????

Anonymous

Επισκέπτης
με την ιδια σκεψη ουτε η σαπιοχοντρη θα ειτανε φιλε μου.....αρα ποιος μας μενει ο ενας και μοναδικος και ποιο αδυναμος απο ολλους τους αυτοκρατορες καιντο.
Σκεφτομαι το ενδεχομενο να ν ειναι ο καιντο o vegapunk για αυτο ο λο γνωρισει τι μπορει να κανει για να βγει νικιτης και στο κολπο να ειναι και ο κεσαρας

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Ace έγραψε:Φυσικά και του είπε το όνομα. Λογικά η BM είναι. Αν ήταν ο BB όπως είπε κάποιος παραπάνω δεν θα είχε αυτή την αντίδραση ο Λούφυ.

PS. Είμαι ο μόνος που μόλις είδε στην αρχική τον τάφο του Ace με το μπουκάλι και την φωτογραφία σκέφτηκε πως ήταν εκεί ο Σάμπο?

Εγώ σκέφτηκα τον Shanks daaamn!

????????

Anonymous

Επισκέπτης
εγω τον baggy χαθηκε αφτη η ψυχη

souidos

souidos

μας εκανε να τρελλαθουμε παλι ο ODAAA αλλα εγω πιστευω ετσι πως εγινε η ολη φαση οτι ειναι καθαρη παγιδα απο λο!

http://watchop.com

Santouryuu

Santouryuu

αυτα ειναι.... παω στοιχημα οτι θα πανε για την μπιγκ μαμ ή τον καιντο.... μαλλον την πρωτη.

o ζορο εχει χακι (i knew it). why you..!

δεν πιστευω να ηταν παγιδα. πρωτον φαινεται προθυμος να βοηθησει, επειτα τι οφελος να εχει; ισα ισα πιστευω εχει αρχισει να το μετανιωνει, χαχαχαχα. του δεσανε τον τσοπερ στο κεφαλι, ελιωσα.

τελειωσε και το from the decks of the world....

Gomugomunoluffy

Gomugomunoluffy

οχι δεν πιστευω να εχει στιμενη παγιδα στους SH ο Law...απλος ετσι ειναι ο χαρακτηρας του και ειναι μυστηριος...ακομα και με το crew του δηλαδη ετσι ειναι αν δειτε ολες τις σκηνες που παιζει ο law ποτε δεν γελαει ή κατι τετειο...εμεις τον παρεξηγουμε:P!!!

souidos

souidos

μονο πλοκη και ιντριγκαααααααααααα μας δινει ο ODA αυτο τον καιρο !!

crimson

crimson

παντως το ονομα του yonko το ειπε σιγουρα απλα δεν το φανερωσε σε μας τους αναγνωστες για να επικεντρωθουμε στον caesar clown και οπως ειπε και ο law μολις το καταφερουν θα πει και αυτος με λεπτομεριες σε ολους για το σχεδιο του(με λιγα λογια το επομενο αρκ θα ειναι με yonko, αν δεν παει κατι στραβα) επισης βλεπω τον τραγαλγαρ να δενετε σιγα σιγα με το πληρωμα και αρχιζει να τους υπολογιζει και να τους συμπαθει εξαλλου εχει αυτην την ικανοτητα ο λουφυ να γινεται συμπαθης και να τους τραβαει ολους με το μερος του,οπως ειχε πει ο μιχοκ και που θελω να καταληξω?και να σχεδιαζει ο λο να τους προδωσει στο τελος θα το μετανιωσει...

GomuRumeninge

GomuRumeninge

Ace έγραψε:PS. Είμαι ο μόνος που μόλις είδε στην αρχική τον τάφο του Ace με το μπουκάλι και την φωτογραφία σκέφτηκε πως ήταν εκεί ο Σάμπο?

Και εγω σκεφτηκα οτι καποιος ειναι εκει αλλα δν μου περασε απο το μυαλο ο Sabo...Λες να εχουμε κανα τυχερο???

????????

Anonymous

Επισκέπτης
δεν καταλαβενω γιατι ο τρφυ ειθελαι τον λουφυ και οχι καποιον αλλον πιο τουμπανο μυριζη η υποθεση.Βασικα δεν θα κανει πουστια ο τραφυ γιατι ουτος η αλλος μας εχει δειξη οτι γενικα ηταναι μια χαρα τυπας καταρχην το καταλαβαινεις απο το πλυρωμα που φαινεται αρκετα καλο whistle

????????

Anonymous

Επισκέπτης
Ante na doume...malon o yonko einai h mom gt dextike xarumena o luffy kai malon thelei kai na prostateusei to fisman island

????????

Anonymous

Επισκέπτης
ξυπνηστε επιτηδες εβαλε ο οντα στο προηγουμενο αρκ το ονομα της μπιγκ μαμ για να νομιζουμε ολλοι μετα οτι αυτη θα ειναι ο γιονκο παντως η αλεπουδισια αισθηση μου μου λεει πως ειναι καιντο :mueh:

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Αν δείτε την αρχική σελίδα , πάνω στον τάφο του Ace φαίνονται κάτι φωτογραφίες... και φαίνεται να έχον 3 ανθρωπάκια.... μου θύμισε τα παιδικά χρόνια των 3 αδερφών... και ίσως αυτό ενισχύει τη θεωρία πως όντως ήταν ο Σάμπο!!!!! aww aww

dem

dem

οσον αφορα εμενα, μια θεωρια δικια μου ειναι οτι EAN ο ζορο και ο σαντζι ειχαν χακι, του ζορο θα ηταν observation, το οποιο θα ανεπτυξε αφοτου εχασε το 1 ματι του, οποτε δεν εχει πλεον blind spot (και ολοι ξερουμε ποσο σημαντικα ειναι τα blind spots σε swordsmans). Και του sanji Θα ηταν armaments πρωτον για ποικιλια, και δευτερον για το θεμα με τους Logia.

Otherwise: Zoro has the sharingan! huehuehue

PRICELESS AVATAR REPLACED BY EPICLY PRICELESS AVATAR

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
dem έγραψε: PRICELESS AVATAR REPLACED BY EPICLY PRICELESS AVATAR

AWESOME AVATAR IS AWESOME!!!! :xD: :xD: :xD: :xD:

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker
dem έγραψε:οσον αφορα εμενα, μια θεωρια δικια μου ειναι οτι EAN ο ζορο και ο σαντζι ειχαν χακι, του ζορο θα ηταν observation, το οποιο θα ανεπτυξε αφοτου εχασε το 1 ματι του, οποτε δεν εχει πλεον blind spot (και ολοι ξερουμε ποσο σημαντικα ειναι τα blind spots σε swordsmans). Και του sanji Θα ηταν armaments πρωτον για ποικιλια, και δευτερον για το θεμα με τους Logia.

Otherwise: Zoro has the sharingan! huehuehue

PRICELESS AVATAR REPLACED BY EPICLY PRICELESS AVATAR

Eγω πιστευω πως ο zoro τα κατεχει και τα δυο μεχρι στιγμης haki. Το Busoshoku το μαθαμε σε αυτο το chapter και θελω να πιστευω πως το kenbunshoku το κατεχει. Πχ. Στο fishman island οταν εριχνε ο Hody τα Shark Arrows ενω ηταν υπερβολικα γρηγορα σε ταχυτητα ο zoro τα απεκρουσε με το σπαθι του. Οποτε παιζει να ηταν δειγμα Kenbunshoku. Kαι θελω να ελπιζω οτι ο zoro θα κατεχει και το Haousoku.

O Sanji ενω κατεχει και αυτος το busoshoku κανονικα αφου μιλαμε για το 3ο δυνατοτερο ατομο μεσα στο πληρωμα (Luffy, Zoro, Sanji) το kenbushoku θα το ξερει.

Και το αβαταρ ειναι επος και να μην το αλλαξεις..... :xD: :xD: :xD:

souidos

souidos

πρωτον ο sanji m zoro ειναι ισοδυναμη και δευτερον τ μας νοιαζει τ haki εχουνε... εδω μας λεει οτι το εχουνε! κ οτι ο luffy αναγνωριζει πιος/οι ειναι haki user!

karamin

karamin

φοβερη πλοκη το ark!περιμενω να δω ξανα χαρακτηρες οπως ο Buggy!επισης πιστευω πως ο yonkou ειναι η mom!τι εκανε ο Kid με αυτην αραγε;σιγουρα θα γινει επικη επιστροφη του Sabo!θα κλαψουμε μαγκες,σας το λεω!!!!σιγουρα δεν εχει πεθανει!ειναι μαζι με dragon και ειναι τουμπανο!

luffy_is_paok

luffy_is_paok

και πιος μασ λεει αυτος που θελει να καθαρίσει ο law δεν ειναι ο ΒΒ e?

karamin

karamin

λετε;μπορει οντως αυτο το σχεδιο να ειναι μακρυπροθεσμο!οποτε να μην δουμε κατι τωρα....

GomuRumeninge

GomuRumeninge

Μολις διαβασα τη μεταφραση του chapter απο το mangastream....Δν μπορω να πω πως εμαθα κτ καινουριο αλλα κτ με παραξενεψε....Οταν η Ναμι ειναι στο σωμα του Sanji ρωταει τον Law απο ποιον θα ζητησει λυτρα μολις πιασουν το CC....Η Ναμι ομως δν υποτιθεται οτι εχει ακουσει το ονομα του Yonkou ( αν εχει ειπωθει )....????? erk erk erk

souidos

souidos

κοιταξε συγουρα θ εχει υποθει τ ονομα ανα μεσα στους πρωταγωνιστες γ μετα π θ πει ο oDA τ σχεδιο τ law ν κανει κ τ flashback τ ν καθηστερηση κ λιγο ακμ η πλοκη ανιμε 20χρονων θ ειναι ολο πλοκη κ ιντρικα θ εχει καποτε πρεπει ν τ κανει κ αυτα γ ν βγαζει τ ψωμι τ!

????????

Anonymous

Επισκέπτης
Ασχετα οτι ο Οντα εχει εξασφαλισει τα πεντασεγγονα του να ζουνε σε παλατια...
Πιστευω τον bro απο πάνω οτι θα συνδιάσει το flashback με το σχεδιο του Law.
Παντα ετσι κανει για να μας κρατάει σε αναμενα καρβουνα οσο πιο πολυ γινεται.και μετα εμεισ θα λεμε πλζ δειξε μας παρακατω plz plz plz και θα μας χτυπησει με αγρια μαχη κ θα πορωθουμε παλι oh my love!

????????

Anonymous

Επισκέπτης
λογικα δεν πιστευω στο επομενο αρκ να εχουμε αυτοκρατορα εναντιον λουφαρου και τραφυ γιατι μου φενεται σαν να βιαζεται ο οντα να το τελειωση και αμα νικησουνε εναν αυτοκρατορα τοσο νωρις ειναι σιγουρο πος με το ζορι θα βγαλει αλλα 4 χρονια το μανγκα

Santouryuu

Santouryuu

ρε σεις.... αυτη η γλιτσα δεν μοιαζει με τον grimer των ποκεμον;;;;; του τελειωνουν οι ιδεες του οντα και κλεβει απο αλλα ανιμε!!! :haha:

ο τραφυ γιατι δεν μπορει να πολεμησει τον κλοουν; ειναι μηπως ολιγον χεστης;

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης