Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 40]

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Αααααα!!!!!!!! ΝΑΙ!!!! ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ!!!!
Ο Bon-chan ζει!!!! aww

Πωπψ.. της τρελής... πόσο πιο αγωνία?? Πόσο πιο περίπλοκο να γίνει??
Πρώτη φορά τέτοιο αρκ... πόρωση!!!!

crimson

crimson

η κυβερνηση θεωρει τους strawhats το ιδιο επικινδυνους με τον blackbeard wtf man? επισης ο law λεει οτι ο caesar του θυμιζει καποιον???λετε να εχουμε κανα flashback?????

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker

Υπερτουμπανα οι Υeti Cool Brothers (παντως πετυχημενο ονομα) θελω να δω και εγω τι εγιναν οι zoro κλπ.

Που στο καλο να πηγαινει ο Law; Φανταζομαι εικονα στο anime τις κινησεις του Law..... aww αλλα θα περιμενω παρα πολυ ακομα.....

karamin

karamin

φοβερο arc!!!!ειναι ολο μυστηριο!καθε κουβεντα ειναι και νεα απορια!!!!απιστευτο!

X.Drake

X.Drake

Ξενερωσα λιγο που μας spoilαρε οτι ζει ο okama way. Ο Joker ποιος ειναι;

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Nαι!!! Φοβερό... ο Όντα ανέβασε και άλλο τον πύχη!!!
Πωπωπωπω... ΠΟΡΩΣΗ!!!!!

Ααα.. εγώ δεν ξέρω χάρηκα πολύ για τον Οκάμαααα :xD:
εεεεμ έτσι είανι αυτά, γιαυτό διαβάζουμε τοο μάνγκα :xD:

crimson

crimson

μα να ειναι τοσο μεγαλο το χασμα αναμεσα σε new world και paradise?????με αυτη την λογικη τυπαδες οπως shichibukai gecko moria ,jinbe, rob lucci ακομα και kuma που θεωρουνται βετερανοι δεν πιστευω να εκαναν κατι καλυτερο απο τους luffy zoro(post timeskip) που ποδοπατηθηκαν απο αυτα τα τυχαια yeti monsters..αυτο με κανει να σκεφτομαι ποσο μα ποσο τουμπανα ειναι οι top...που δεν φανηκαν τοσο πολυ στο marinford..

Santouryuu

Santouryuu

θεϊκη σκηνη οταν ο brownbeard αρχισε να ξερναει πληροφοριες για τους κουλ μπραδερς.... μονο τι ζωδιο ειναι δεν μας ειπε! χα0χ0α0χ0α0χ0α

δεν πιστευω να πεθαναν οι τρεις στροχατς παντως.

εκτος βεβαια να θελει να τελειωνει ο οντα με το op.

luffy_is_paok

luffy_is_paok

την ναμι τι να την θελουν αραγε ??

gewrgakis

βασικα η ναμι ειναι στο σωμα του φρανκυ και αυτοι θελουν το φρανκι γιατι εχει εξοπλισμο του βεγκαπανκ

Ace

Ace

Εμένα αυτά τα αδέρφια μου θυμίζουν τον Τσόπερ όταν γίνετε "τέρας". Επίσης ο Brownbeard λέει πως είναι από κάποια χώρα με χιόνια (όπως και ο Τσόπερ).
Μπορεί να είναι τελείως άκυρο αλλά μπορεί και όχι :P

Santouryuu

Santouryuu

λες να φαγανε κι αλλοι απο το φρουτο του τσοπερ :xD:

crimson

crimson

Ace έγραψε:Εμένα αυτά τα αδέρφια μου θυμίζουν τον Τσόπερ όταν γίνετε "τέρας". Επίσης ο Brownbeard λέει πως είναι από κάποια χώρα με χιόνια (όπως και ο Τσόπερ).
Μπορεί να είναι τελείως άκυρο αλλά μπορεί και όχι :P
οντως!μπορει η δυναμη τους επισης να ειναι σαν του τσοποτερας απλα ακομα πιο γρηγοροι,αλλα περα απο αυτο, 1 hit-ko στον zoro?????ειμαστε σοβαροι??????θελω αμεσα εξηγησεις!!!

GomuRumeninge

GomuRumeninge

Παιδια οσοι διαβασατε το chapter απο το mangareader....σας προτεινω να το ξαναδιαβασετε απο το mangastream γιατι υπαρχουν σημαντικες διαφορες στη μεταφραση και λυνονται μερικες αποριες... gj!

dem

dem

εχει break το OP αυτη τη βδομαδα?

Σκληρός Καριόλης

Σκληρός Καριόλης

Special One
Special One
Οχι απο οσο ξερω. Λογικα οπου να ναι θα βγει.

GomuRumeninge

GomuRumeninge

Καλα ρε παιδια τι γινεται?? Παλι break....?

dem

dem

ελπιζω να αργει γιατι αποφασισε ο oda να κανει κανενα πολυσελιδο chapter Και θα χει πεσει πολλη μεταφραση xD

(dream on)

dem

dem

Gomugomunoluffy

Gomugomunoluffy

ωραιο ωραιο πολυ ωραιο!!!:))) ειδαμε και λιγο μαχη!! για να δουμε τελικα συμμαχεια?αλλα αμα νικησουν εναν απο τους yonku τοτε πιος απο τους 2ο τους θα παρει τον τιτλο του?(εκει θα τσακοθουν?:P)

uchiha1991

uchiha1991

ωραιο chapter με ενδιαφερον τελος.....για ποιον yonkou να λεει?
βεβαια εχω ενα θεμα παλι με το σχεδιο...ειδικα στις μαχες ποτε δεν καταλαβαινω τι γινεται.....κ αυτοι οι yeti brothers πολυ φλωροι τελικα......απορω τι παιχτηκε με τον ζορο......αποκλειεται να εχασε απο αυτους......

dem

dem

αυτα ειναι στη μεση ενος arc σε προδιαθετει για μελλοντικο

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker
uchiha1991 έγραψε:ωραιο chapter με ενδιαφερον τελος.....για ποιον yonkou να λεει?
βεβαια εχω ενα θεμα παλι με το σχεδιο...ειδικα στις μαχες ποτε δεν καταλαβαινω τι γινεται.....κ αυτοι οι yeti brothers πολυ φλωροι τελικα......απορω τι παιχτηκε με τον ζορο......αποκλειεται να εχασε απο αυτους......

Λογικα θα του εριξαν με σφαιρες που εχουν υπνωτικο....σε ενα σημειο μες στο manga πηγαν να ριξουν στο Luffy με gas σφαιρες...

Oσον αφορα την συμμαχια με Law για να νικησουν εναν yonkou....πιστευω η για Big Mom η Kaido...Shanks με την καμια...

Steve-O

Steve-O

λογικά την big mom εννοεί ...

womanTENSAIinathens

womanTENSAIinathens

Tα τελευταια λογια του Law ειναι ολο το ζουμι του τσαπτερ!

Και το γεγονος οτι αναμεσα σ'αυτους τους 4 συμπεριλαμβανεται και ο Shanks,θεωρω οτι αυτο κανει πιο πορωτικη την ολη φαση...

Βεβαια κοντρα θα υπαρξει με τους αλλους 3.

Ολοι ξερουμε την σχεση Luffy-Shanks.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης