Πραγματικα θελω να δω ποσο τουμπανο θα χει γινει ο Kid
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers]
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 21 ... 40
26 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 29 Μαρ 2012, 20:16
Σκληρός Καριόλης
27 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 29 Μαρ 2012, 20:44
Sosa
Κι εγω περιμενω τον Kid να εμφανιστει και να τους λιανισει ολους, να τελειωνει το παραμυθι με τον και-καλα-υπερτουμπανο Λο.
28 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 29 Μαρ 2012, 20:47
Σκληρός Καριόλης
Σωστοτερος δε γινεσαι.
29 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 29 Μαρ 2012, 22:40
Ace
Εμένα μου έκαναν εντύπωση τα καινούρια Bounty.
Του Usopp του άλλαξαν φωτογραφία αλλά φαίνεται πως ακόμα τον λένε Sogeking.
Του Sanji του την άλλαξαν επίσης αλλά δεν φαίνεται το πρόσωπο του οπότε μάλλον πάλι θα έχει κάτι να κλαίγεται.
Κάποια στιγμή πρέπει να μας τα δείξει πιο αναλυτικά.
Του Usopp του άλλαξαν φωτογραφία αλλά φαίνεται πως ακόμα τον λένε Sogeking.
Του Sanji του την άλλαξαν επίσης αλλά δεν φαίνεται το πρόσωπο του οπότε μάλλον πάλι θα έχει κάτι να κλαίγεται.
Κάποια στιγμή πρέπει να μας τα δείξει πιο αναλυτικά.
30 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 29 Μαρ 2012, 22:43
luffy_is_paok
δεν νομιζω να ειναι καινουργια bounty το price δεν εχει αλλαξει καθολου
31 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 29 Μαρ 2012, 23:24
Gomugomunoluffy
εσενα δηλαδη πιο παραξενο σου φενετε να δεις κατι ιστορικο οπως γιγαντες τερατα κτλπ απο το να δεις ενωμενα πλασματα μαζι με αλλα, ανθρωπους χωρις καρδιες να ζουνε, ατομα κωμμενα στην μεση δρακους με κολιμενα πλασματα πανω του κατσικες με ανθρωπους ενωμενους κπα....και ολα αυτα να μπορει να τα ελενχει 1 ατομο!!!! και χωρις καν να χρειαζετε να εξασκη την δυναμη του εκεινη την στιγμη?(δηλαδη να μενουν για παντα ετσι χωρις να το ελενχη αυτο ο law) εμενα παντως πιο παραξενο μου φενετε απο το να δω γιγαντα!!!και πολυ πιο ψευτικο πιο αληθινο θα μου φενοτανε και να ξυπναγα το πρωι και ενα εβλεπα στο μπαλκονι μου να μου λενε καλημερα οι γιγαντες παρα ακεφαλοι σαυροκροκοδηλανθρωποι χωρις καρδια και δεν ξερω και εγω τι αλλο...!!!και ολα αυτα μονο απο 1 ατομα οπα ρε μαγκα ο χειρουργος του chuck norris εισαι?petrikios έγραψε:To οτι στον κοσμο του O.P εχουμε δει χιλια δυο πραγματα οπως D.F,γιγαντες,τερατομορφους,ψαρανθρωπους,Δρακους,αερια και ζωα που μιλαν...σε εκανε εντυπωση η δυναμη του Law? Kαλα και που σαι ακομα...κατσε να δεις τι θα γινει στα παρακατω στα πολυ παρακατω τσαπτερς,τωρα ειδικα που μπηκαν στο New World θα μας βγουν τα ματια...και σκεψου ο Law δεν ειναι και κανας brand new χαρακτηρας,τον εχει παρουσιασει απο πολυ καιρο πριν...φαντασου τι θα γινει με τους νεους-νεους
32 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Παρ 30 Μαρ 2012, 02:31
petrikios
Καταρχην αυτοι χωρις καρδια δεν παιζει να ζουν καν,αρα ακυρο....ενωμενοι ανθρωποι με ζωα ειναι απλα μια παραλλαγη του μυθου με τους Κενταυρους...απλα τωρα αντι για αλογο ειναι αλλα διαφορα ζωα...το να δεις ενα πρωι εναν γιγαντα στο μπαλκονι σου και σου φανει περισσοτερο λογικο απο οτι ενα τσαπτερ του Οντα τοτε σηκωνω τα χερια....οσο για την δυναμη του Law δεν την σχολιαζω απλα ειναι περιεργη και τιποτα αλλο...και σκεψου οπως ειπα τι εχει να γινει μετα....φανταζομαι πολλα πραγματα θα σου φανουν περισσοτερο λογικα οπως να πινεις τσαι με την Τινκιμπελ στη βεραντα...
33 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Παρ 30 Μαρ 2012, 10:59
Gomugomunoluffy
αρα μας λες παει πεθανε ο smoker? 2ον τους κενταυρους δεν τους εφτιαξε κανεις ειναι απο την φυση τους ενω οι ανθρωποι ενωμενοι με αλλα ζωα τα εχει φτιαξει ο law !petrikios έγραψε:Καταρχην αυτοι χωρις καρδια δεν παιζει να ζουν καν,αρα ακυρο....ενωμενοι ανθρωποι με ζωα ειναι απλα μια παραλλαγη του μυθου με τους Κενταυρους...απλα τωρα αντι για αλογο ειναι αλλα διαφορα ζωα...το να δεις ενα πρωι εναν γιγαντα στο μπαλκονι σου και σου φανει περισσοτερο λογικο απο οτι ενα τσαπτερ του Οντα τοτε σηκωνω τα χερια....οσο για την δυναμη του Law δεν την σχολιαζω απλα ειναι περιεργη και τιποτα αλλο...και σκεψου οπως ειπα τι εχει να γινει μετα....φανταζομαι πολλα πραγματα θα σου φανουν περισσοτερο λογικα οπως να πινεις τσαι με την Τινκιμπελ στη βεραντα...
αυτο δεν καταλαβενεις ειναι σαν να μπορει να κανει οτι γουσταρει με ολους...! και δεν ειπα ποτε το να ξυπνησω το πρωι και δω γιγαντα δεν θα με εκπληξη αλλα ειπα σε συγκριση με αυτα που κανει ο Law ναι ενας γιγαντας ειναι λεπτομερια...εδω ο law τοσο θεο που τον εχουνε κανει θα μπορουσε να κανει αυτον τον γιγαντα να εχει κεφαλι νεραϊδας..και ποδαρακια τοσο μικρα ενως γεογενητου παιδιου..!!! και μην μου πεις οχι δεν θα μπορουσε...εδω το μονο που δεν του επιτρεπουν να κανει ειναι να τελιωσει το ονε πιεσε και να πουν gratz law u are the winner u find the one piece GRATZ
34 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Παρ 30 Μαρ 2012, 11:26
Sosa
ρε παιδια ολο και καποιου ειδους "αμυνα" θα υπαρχει απεναντι σ'αυτο το room του Law..χαλαρωστε...
35 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Παρ 30 Μαρ 2012, 13:07
Σκληρός Καριόλης
Ειναι τουμπανο ο law αλλα σε λογικα πλαισια. Απεναντι σε ενα πραγματικο τουμπανο δε πιανει μια.
Το να λες οτι σου φενεται κατι ψευτικο στο one piece ειναι λιγακι χαζο. Αμα σου φενεται overpowered δηλαδη ενα γατακι σα τον Law τι εχεις να πεις για το Teach που χειριζεται τα δυο ισχυροτερα φρουτα που εχουμε δει?
Το να λες οτι σου φενεται κατι ψευτικο στο one piece ειναι λιγακι χαζο. Αμα σου φενεται overpowered δηλαδη ενα γατακι σα τον Law τι εχεις να πεις για το Teach που χειριζεται τα δυο ισχυροτερα φρουτα που εχουμε δει?
36 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Παρ 30 Μαρ 2012, 15:50
Gomugomunoluffy
οχι ρε παιδια δεν λεω κατι τετειο απλα λεω οτι η δυναμη του ειναι...παραειναι ψεμα ενταξει ονε πιεσε βλεπουμε ολα συμβενουν απλος εγω ετσι το βλεπω...θεωρω δηλαδη οτι ειναι το πιο περιεργο που εχω δει και σε ενα αλλο επεισοδιο ειχα δει κατι που δεν μου αρεσε σε παλιοτερα επεισοδια και το θεωρουσα παλι τελιως ψεμα..τεσπα...παντος δεν λεω οτι ο Law ειναι ανηκιτος απλος λεω για αυτα που μπορει να κανει με το φρουτο του...δεν λεω οτι ο law τους εχει ολους...απλος την ικανοτητα του εκρινα...τωρα πιστευω να μας διξει λιγο απο τα αρνητικα και θετικα της δυναμης του...
37 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Παρ 30 Μαρ 2012, 16:31
petrikios
Οσο για τον Smoker ναι ειναι προσωρινα νεκρος....μεχρι να του ξαναβαλουν την καρδια στην θεση του δηλαδη.Κατσε να δεις τον Teach οπως ειπε Mανος που οχι μονο χειριζεται τα 2 ισχυροτερα φρουτα αλλα κανει πλεον αυτος και το πληρωμα του συλλογη D.F που σημαινει οτι εχει στην διαθεση τα δυνατοτερα
38 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Παρ 30 Μαρ 2012, 22:49
Gomugomunoluffy
τουλαχιστον ο teach δεν θα κουναει τα 2 του δακτυλα για να ξεριζωσει μια καρδια οχι οπως ο law με το κουνιμα 2 δακτυλων τσουπ τον σκοτωσες τον αλλον αν δεν εχει χακι...ελεοςpetrikios έγραψε:Οσο για τον Smoker ναι ειναι προσωρινα νεκρος....μεχρι να του ξαναβαλουν την καρδια στην θεση του δηλαδη.Κατσε να δεις τον Teach οπως ειπε Mανος που οχι μονο χειριζεται τα 2 ισχυροτερα φρουτα αλλα κανει πλεον αυτος και το πληρωμα του συλλογη D.F που σημαινει οτι εχει στην διαθεση τα δυνατοτερα
τουλαχιστον ο teach θα κανει κατι καταστροφικο για να σκοτωσει τον αλλον
39 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Παρ 30 Μαρ 2012, 23:33
Σκληρός Καριόλης
ο teach απλα θα χτυπαει δυο γροθιες και θα καταστρεφει τον κοσμο.
40 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Σαβ 31 Μαρ 2012, 00:55
luffy_is_paok
κατι μου λεει οτι θα πεθάνει ο shanks απο teach και ετσι ο λουφυ δεν θα του δωσει πισω το καπελο
41 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Σαβ 31 Μαρ 2012, 01:05
Nami-san!!! Robin-swan!!!
^^ Φίλε το 'χω σκεφτεί και γω αυτό αλλά μετά μου ήρθε στο μυαλό "Πόσο πόνο να αντέξει αυτός ο Luffy? Του τη μαμάνε με τον Ace μια φορά, θα του τη μαμήσουν και με τον Shanks, το είδωλό του?". Βασικά πιστεύω οτι αν συνέβαινε αυτό θα ήταν μια κοπία από τον θάνατο του Ace... οπότε δεν το θεωρώ τόσο λογικό και πιθανό.
42 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Σαβ 31 Μαρ 2012, 02:04
Nikos.G_draGoN
ο BB προμηνύεται να είναι ο απόλυτος εχθρός....αν δε σκοτώσει με τα ίδια του τα χέρια κάποιον αγαπημένο του Luffy δεν θα είναι o Top....και γω πιστεύω πως κάποια στιγμή ο Σανκς θα φαγωθεί......
43 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Σαβ 31 Μαρ 2012, 23:43
karamin
μα ηδη εχει σκοτωσει καποιον αγαπημενο του Luffy!τον αδερφο του!
44 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Σαβ 31 Μαρ 2012, 23:48
petrikios
Bασικα τον παρεδωσε στους Marines...αλλος τον σκοτωσε...
45 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Σαβ 31 Μαρ 2012, 23:52
karamin
ναι η αληθεια ειναι αυτη!εχεις δικαιο Petrikie...δεν νομιζω να μπορει να σκοτωσει τον shanks....Πρεπει να δουμε τις δυναμεις ολων των χαρακυηρων μετα απο 2 χρονια...μας εχει δειξει τον Law ας πουμε,που ο τυπος γαμαει και δερνει!!θελω να δω και τους αλλους!
46 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Κυρ 01 Απρ 2012, 16:46
than132
ακυρο αλλα παρατιρισε κανεισ οτι εδω κατω δεξια κατω απο την ικονα του λουφυ διχνει τον ντραγον τον γκαρπ και τον εισ ?? http://www.mangareader.net/one-piece/662/13 :P
47 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Κυρ 01 Απρ 2012, 17:21
petrikios
Ναι οντως...αλλα δεν νομιζω να δειχνει τον Ace η τελευταια εικονα στα δεξια...πιο πολυ θα λεγα...δεν ξερω για την Hancock μου φερνει πιο πολυ...
48 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Κυρ 01 Απρ 2012, 23:38
Gomugomunoluffy
ειναι ειναι λιγο δυσκολο να διακρινεις...
edit: αυριο εχει τελικα chapter?
edit: αυριο εχει τελικα chapter?
49 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 04 Απρ 2012, 20:29
vaggelis94
Και επίσης ο ΒΒ έχει και αυτός ένα πλήρωμα σαν του λούφυ ... είναι καμιά δεκαριά άτομα (άρα μπορούν να αντιμετωπισουν τους SH ενας προς έναν) σε αντίθεση με λο,χοκινς,καπόνε που έχουν κυρίως <<κομπάρσους>> στο πλήρωμα...Εγώ πιστεύω ότι ο ΒΒ θα σκοτώσει κάποιον από τους WB για αρχή (πχ μάρκο) και μετά θα πολεμήσει το πλήρωμα του με αυτό του σάνκς και θα τους νικήσουν...έτσι ο λούφυ θα έχει διπλό λόγο να τον κερδίσει...
50 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 05 Απρ 2012, 01:55
Gomugomunoluffy
ο luffy ηδη εχει ενα αρκετα καλο λογο να τον σπασει δεν χρειαζετε αλλους....δεν θελω να δω τον σανκς να πεθαινει...εγω το εγω πει οτι αν ο σανκς πεθανει πριν ο λουφφυ ολοκληρωση την υποσχεση του τοτε ολο το ονε πιεσε θα ειναι fail.
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 21 ... 40
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης