χιονιου
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers]
577 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 17 Οκτ 2012, 20:25
Gol D Roger
εγω εχω μια απορια...πως καταλαβε ο ζορο πως η μονετ ειναι λογκια;
578 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 17 Οκτ 2012, 20:34
N_G
Gol D Roger έγραψε:εγω εχω μια απορια...πως καταλαβε ο ζορο πως η μονετ ειναι λογκια;
μάλλον από το chapter 683 που η Monet έχει παγώσει την πόρτα για να μην μπορούν να μπουν τα παιδιά και οι άλλοι και βγαίνει αυτή μέσα από το πάγο-χιόνι....άρα για να βγήκε έτσι απλά και να το διαπέρασε το σώμα της έγινε ένα με το υλικό...άρα κατάλαβε ότι είναι Logia...έτσι φαντάζομαι...
579 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 17 Οκτ 2012, 22:00
Orman D Kurohige
ενταξει ρε...! δεν το λες και χαλια αρχιζει να λυνεται το μυστιριο...το sad μαλλον μετατρεπει τα φρουτα σε dragon dragon fruit ο λουφι τα παιρνει και σοβαρευει κτλ.....γενικως υπαρχει εξελιξη!!!!!!NoLaw_NakamaLaw έγραψε:ελεος χαλια τσαπτερ τα τελευταια τρια ειναι εσχος κατα την γνωμη μου.
Το να περειμενεις 7 μερες για ενα τσαπτερ και να μην γινετε τιποτα ελεος πολη αργα παει η πλοκη...και δεν μαρεσει καθολου αυτο :buhu:
580 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 18 Οκτ 2012, 01:14
Patty D.Luffy
Μια χαρά ήταν το τσαπ, μην ακούω βλακείες
581 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 18 Οκτ 2012, 15:26
Gol D Roger
N_G έγραψε:Gol D Roger έγραψε:εγω εχω μια απορια...πως καταλαβε ο ζορο πως η μονετ ειναι λογκια;
μάλλον από το chapter 683 που η Monet έχει παγώσει την πόρτα για να μην μπορούν να μπουν τα παιδιά και οι άλλοι και βγαίνει αυτή μέσα από το πάγο-χιόνι....άρα για να βγήκε έτσι απλά και να το διαπέρασε το σώμα της έγινε ένα με το υλικό...άρα κατάλαβε ότι είναι Logia...έτσι φαντάζομαι...
δεν το θυμομουν αυτο αλλα μαλλον ετσι θα ειναι.ευχαριστω για την απαντηση σου
582 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 18 Οκτ 2012, 17:43
Ace
Έχει κανείς ιδέα τι παίχτηκε εδώ? Εκεί που λέει "HOLD ON" ο Doflamingo είναι από πίσω ή μου φαίνεται?
583 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 18 Οκτ 2012, 17:54
GomuRumeninge
Ace έγραψε:Έχει κανείς ιδέα τι παίχτηκε εδώ? Εκεί που λέει "HOLD ON" ο Doflamingo είναι από πίσω ή μου φαίνεται?
Ετσι δν φαινεται...??? Το παρατηρησα και εγω και παραξενευτηκα...Ποιος ξερει τι ψυχολογικα τραυματα εχει το παιδακι απο την κακια φτερου....
584 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 18 Οκτ 2012, 18:59
????????
Παρατηρησε κανεις οτι ο δρακος φτιαχνει συννεφα και παταει πανω τους? Δηλαδη δεν πεταει ακριβως
585 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 18 Οκτ 2012, 19:02
Deathracer2009
Dimis έγραψε:Παρατηρησε κανεις οτι ο δρακος φτιαχνει συννεφα και παταει πανω τους? Δηλαδη δεν πεταει ακριβως
Ωπ!! Αυτο δεν το παρατηρησα καθολου. Εξαλλου το τεχνητο φρουτο ηταν προβληματικο οποτε δεν μου φαινεται παραξενο....
586 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Παρ 19 Οκτ 2012, 00:13
GomuRumeninge
Μαλλον το προβλημα του φρουτου να ειναι οτι το ατομο που το εφαγε να μη μπορει να ξαναγινει ανθρωπος μετα...Γι'αυτο να χρειαστει να βρουν τον Vegapunk για να επαναφερει τον Momonosuke...Αυτο με την προυποθεση οτι δν γνωριζει ο CC...Εγω αυτο πιστευω...Εσεις τι λετε????
587 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 24 Οκτ 2012, 10:57
Orman D Kurohige
Chapteeeeeeeer.....! τελικα η μονετ ειν αρκετα δυνατη.....αν και περιμενα πως ο οντα δεν θα εβαζε μαχη man vs woman....(παρεπιπτοντως η tashigi δεν εχει γινει κουκλι? :inlove: )
588 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 24 Οκτ 2012, 11:21
GomuRumeninge
Προς στιγμην μου περασε η ιδεα απο το μυαλο πως ο Zoro δν εχει Busoshoku Haki, αλλα αμεσως γυρισα πλευρο και μου περασε....
Δν μπορω ομως να εξηγησω για ποιο λογο ο Zoro απλα να μπλοκαρει τις επιθεσεις της Monet, ενω η Tashigi που ηρθε μετα να την τραυματισε αμεσως και επιπλεον να τονιζει οτι θα μεινει εκει γιατι ο Zoro λεει μπορει να χρειαστει βοηθεια (ναι μωρη εσενα περιμενε το τουμπανο....).......
Κατα τ'αλλα, δν εγινε και τπτ το συνταρακτικο...Δν το θερω καλο chapter...
Δν μπορω ομως να εξηγησω για ποιο λογο ο Zoro απλα να μπλοκαρει τις επιθεσεις της Monet, ενω η Tashigi που ηρθε μετα να την τραυματισε αμεσως και επιπλεον να τονιζει οτι θα μεινει εκει γιατι ο Zoro λεει μπορει να χρειαστει βοηθεια (ναι μωρη εσενα περιμενε το τουμπανο....).......
Κατα τ'αλλα, δν εγινε και τπτ το συνταρακτικο...Δν το θερω καλο chapter...
589 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 24 Οκτ 2012, 19:50
Deathracer2009
Orman D Kurohige έγραψε:Chapteeeeeeeer.....! τελικα η μονετ ειν αρκετα δυνατη.....αν και περιμενα πως ο οντα δεν θα εβαζε μαχη man vs woman....(παρεπιπτοντως η tashigi δεν εχει γινει κουκλι? :inlove: )
Συμφωνω για την Tashigi.
Παντως μετριο τσαπτερ ελπιζω στο επομενο να δουμε Smoker.
590 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 25 Οκτ 2012, 01:16
Santouryuu
μπορει να μην της επιτιθεται γιατι δεν την θεωρει αξια αντιπαλο :Ρ
κατι θα παιχτει με ζορο και τασιγκι, επιτελους βρεθηκαν μονα τους τα πιτσουνακια! :haha:
κατι θα παιχτει με ζορο και τασιγκι, επιτελους βρεθηκαν μονα τους τα πιτσουνακια! :haha:
591 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 25 Οκτ 2012, 01:36
uchiha1991
λετε μηπως ο ζορο να ξερει κατι που δεν ξερουμε για τη μονετ κ δεν πολεμαει σοβαρα?
κ γω θα συμφωνησω για tashigi...πολυ ωραιο γκομενακι εγινε....
κ γω θα συμφωνησω για tashigi...πολυ ωραιο γκομενακι εγινε....
592 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 25 Οκτ 2012, 03:14
NoLaw_NakamaLaw
αλλο ενα ασχημο τσαπτερ!! δεν καταλαβα ποτε αρχησα και ποτε τελειωσα,υσχυει και εγω θελω να δω λιγο σμοκερ και λο
τωρα δεν μπορω να φανταστω ποτε θα σκασουν μιτη στο νυσι οι μπειμπι 5,μπουφαρο...
τωρα δεν μπορω να φανταστω ποτε θα σκασουν μιτη στο νυσι οι μπειμπι 5,μπουφαρο...
593 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 25 Οκτ 2012, 14:16
GomuRumeninge
Ισως το προβλημα (αν υπαρχει) του Zoro ειναι οτι θα ειναι πιο δυσκολο να ''περασει'' το Haki στα σπαθια...Αν και κτ τετοιο πιστευω πως ειναι λιγο ακυρο λογω της 2ετους προπονησης με το Mihawk...
Για το οτι εχει Haki ειμαστε σιγουροι καθως το ειπε o Luffy στον Law για τους Monster 3...
Για το οτι εχει Haki ειμαστε σιγουροι καθως το ειπε o Luffy στον Law για τους Monster 3...
594 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 25 Οκτ 2012, 14:19
Deathracer2009
GomuRumeninge έγραψε:Ισως το προβλημα (αν υπαρχει) του Zoro ειναι οτι θα ειναι πιο δυσκολο να ''περασει'' το Haki στα σπαθια...Αν και κτ τετοιο πιστευω πως ειναι λιγο ακυρο λογω της 2ετους προπονησης με το Mihawk...
Παιζει να μην της επιτιθεται διοτι δεν τη θεωρει αξια αντιπαλο (οπως ειχε γραψει πιο πανω ο santoryu) βαλε και το γεγονος οτι ειναι γυναικα....
595 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 25 Οκτ 2012, 14:51
Patty D.Luffy
Monet x Zoro?? NONONONONONONONO!!!!
596 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 25 Οκτ 2012, 14:55
Orman D Kurohige
καλα ο οντα δεν προκειται να βαλει καποιον αντρα να παλεψει με γυναικα(εκτος αν παιζει τον ρολο του κακου αλλα παλι χλωμο το βλεπω).....εγω υποψιαζομαι οτι ο τσοπερ ειπε καποια καλα λογια για την μονετ και ο ζορο δεν θελει να της κανει κακο......(εξαλου απο μερικες φρασεις της μονετ φαινεται οτι καταπιεζεται....οπως "ο δονφλαμιγκο θα με σκοτωσει αν δεν κανω αυτο"...."αποστολη μου ειναι να κανω εκεινο"...κτλ)Deathracer2009 έγραψε:GomuRumeninge έγραψε:Ισως το προβλημα (αν υπαρχει) του Zoro ειναι οτι θα ειναι πιο δυσκολο να ''περασει'' το Haki στα σπαθια...Αν και κτ τετοιο πιστευω πως ειναι λιγο ακυρο λογω της 2ετους προπονησης με το Mihawk...
Παιζει να μην της επιτιθεται διοτι δεν τη θεωρει αξια αντιπαλο (οπως ειχε γραψει πιο πανω ο santoryu) βαλε και το γεγονος οτι ειναι γυναικα....
597 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 25 Οκτ 2012, 22:12
598 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Παρ 26 Οκτ 2012, 01:43
Deathracer2009
Περιμενω να την δω την συγκεκριμενη σκηνη στο anime....θα πεσει τρελο γελιο.... :xD: :xD: :xD: :xD: :xD: :xD:
Βεβαια θα αργησει ακομα...
599 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Παρ 26 Οκτ 2012, 07:40
????????
GomuRumeninge έγραψε:Ισως το προβλημα (αν υπαρχει) του Zoro ειναι οτι θα ειναι πιο δυσκολο να ''περασει'' το Haki στα σπαθια...Αν και κτ τετοιο πιστευω πως ειναι λιγο ακυρο λογω της 2ετους προπονησης με το Mihawk...
Αποκλειεται. Γιατι εδω μπορει το μανουλι η Τασιγκι να περασει το χακι στα σπαθια. Ο Ζορο δεν θα μπορει?
Απλα για καποιο λογο που θα μας αποκαλυφθει αργοτερα δεν την πολεμαει.
600 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Παρ 26 Οκτ 2012, 13:08
NoLaw_NakamaLaw
μαλλον θελει κατι αλλο απο την μονετ... :xD:
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης