Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 24 από 40]

NoLaw_NakamaLaw

NoLaw_NakamaLaw

χιονιου

Gol D Roger

Gol D Roger

εγω εχω μια απορια...πως καταλαβε ο ζορο πως η μονετ ειναι λογκια;

N_G

N_G

Gol D Roger έγραψε:εγω εχω μια απορια...πως καταλαβε ο ζορο πως η μονετ ειναι λογκια;

μάλλον από το chapter 683 που η Monet έχει παγώσει την πόρτα για να μην μπορούν να μπουν τα παιδιά και οι άλλοι και βγαίνει αυτή μέσα από το πάγο-χιόνι....άρα για να βγήκε έτσι απλά και να το διαπέρασε το σώμα της έγινε ένα με το υλικό...άρα κατάλαβε ότι είναι Logia...έτσι φαντάζομαι...

Orman D Kurohige

Orman D Kurohige

NoLaw_NakamaLaw έγραψε:ελεος χαλια τσαπτερ τα τελευταια τρια ειναι εσχος κατα την γνωμη μου.
Το να περειμενεις 7 μερες για ενα τσαπτερ και να μην γινετε τιποτα ελεος πολη αργα παει η πλοκη...και δεν μαρεσει καθολου αυτο :buhu:
ενταξει ρε...! δεν το λες και χαλια αρχιζει να λυνεται το μυστιριο...το sad μαλλον μετατρεπει τα φρουτα σε dragon dragon fruit ο λουφι τα παιρνει και σοβαρευει κτλ.....γενικως υπαρχει εξελιξη!!!!!!

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Μια χαρά ήταν το τσαπ, μην ακούω βλακείες whistle

Gol D Roger

Gol D Roger

N_G έγραψε:
Gol D Roger έγραψε:εγω εχω μια απορια...πως καταλαβε ο ζορο πως η μονετ ειναι λογκια;

μάλλον από το chapter 683 που η Monet έχει παγώσει την πόρτα για να μην μπορούν να μπουν τα παιδιά και οι άλλοι και βγαίνει αυτή μέσα από το πάγο-χιόνι....άρα για να βγήκε έτσι απλά και να το διαπέρασε το σώμα της έγινε ένα με το υλικό...άρα κατάλαβε ότι είναι Logia...έτσι φαντάζομαι...

δεν το θυμομουν αυτο αλλα μαλλον ετσι θα ειναι.ευχαριστω για την απαντηση σου gj!

Ace

Ace

Έχει κανείς ιδέα τι παίχτηκε εδώ? Εκεί που λέει "HOLD ON" ο Doflamingo είναι από πίσω ή μου φαίνεται?

GomuRumeninge

GomuRumeninge

Ace έγραψε:Έχει κανείς ιδέα τι παίχτηκε εδώ? Εκεί που λέει "HOLD ON" ο Doflamingo είναι από πίσω ή μου φαίνεται?

Ετσι δν φαινεται...??? Το παρατηρησα και εγω και παραξενευτηκα...Ποιος ξερει τι ψυχολογικα τραυματα εχει το παιδακι απο την κακια φτερου....

????????

Anonymous

Επισκέπτης
Παρατηρησε κανεις οτι ο δρακος φτιαχνει συννεφα και παταει πανω τους? Δηλαδη δεν πεταει ακριβως

aaaaaah!

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker
Dimis έγραψε:Παρατηρησε κανεις οτι ο δρακος φτιαχνει συννεφα και παταει πανω τους? Δηλαδη δεν πεταει ακριβως

aaaaaah!

Ωπ!! Αυτο δεν το παρατηρησα καθολου. Εξαλλου το τεχνητο φρουτο ηταν προβληματικο οποτε δεν μου φαινεται παραξενο....

GomuRumeninge

GomuRumeninge

Μαλλον το προβλημα του φρουτου να ειναι οτι το ατομο που το εφαγε να μη μπορει να ξαναγινει ανθρωπος μετα...Γι'αυτο να χρειαστει να βρουν τον Vegapunk για να επαναφερει τον Momonosuke...Αυτο με την προυποθεση οτι δν γνωριζει ο CC...Εγω αυτο πιστευω...Εσεις τι λετε????

Orman D Kurohige

Orman D Kurohige

Chapteeeeeeeer.....! τελικα η μονετ ειν αρκετα δυνατη.....αν και περιμενα πως ο οντα δεν θα εβαζε μαχη man vs woman....(παρεπιπτοντως η tashigi δεν εχει γινει κουκλι? :inlove: )

GomuRumeninge

GomuRumeninge

Προς στιγμην μου περασε η ιδεα απο το μυαλο πως ο Zoro δν εχει Busoshoku Haki, αλλα αμεσως γυρισα πλευρο και μου περασε.... daaamn!

Δν μπορω ομως να εξηγησω για ποιο λογο ο Zoro απλα να μπλοκαρει τις επιθεσεις της Monet, ενω η Tashigi που ηρθε μετα να την τραυματισε αμεσως και επιπλεον να τονιζει οτι θα μεινει εκει γιατι ο Zoro λεει μπορει να χρειαστει βοηθεια (ναι μωρη εσενα περιμενε το τουμπανο....).......

Κατα τ'αλλα, δν εγινε και τπτ το συνταρακτικο...Δν το θερω καλο chapter...

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker
Orman D Kurohige έγραψε:Chapteeeeeeeer.....! τελικα η μονετ ειν αρκετα δυνατη.....αν και περιμενα πως ο οντα δεν θα εβαζε μαχη man vs woman....(παρεπιπτοντως η tashigi δεν εχει γινει κουκλι? :inlove: )

Συμφωνω για την Tashigi.

Παντως μετριο τσαπτερ ελπιζω στο επομενο να δουμε Smoker.

Santouryuu

Santouryuu

μπορει να μην της επιτιθεται γιατι δεν την θεωρει αξια αντιπαλο :Ρ

κατι θα παιχτει με ζορο και τασιγκι, επιτελους βρεθηκαν μονα τους τα πιτσουνακια! :haha:

uchiha1991

uchiha1991

λετε μηπως ο ζορο να ξερει κατι που δεν ξερουμε για τη μονετ κ δεν πολεμαει σοβαρα?
κ γω θα συμφωνησω για tashigi...πολυ ωραιο γκομενακι εγινε....

NoLaw_NakamaLaw

NoLaw_NakamaLaw

αλλο ενα ασχημο τσαπτερ!! OMFG?! WTF?! δεν καταλαβα ποτε αρχησα και ποτε τελειωσα,υσχυει και εγω θελω να δω λιγο σμοκερ και λο
τωρα δεν μπορω να φανταστω ποτε θα σκασουν μιτη στο νυσι οι μπειμπι 5,μπουφαρο...

GomuRumeninge

GomuRumeninge

Ισως το προβλημα (αν υπαρχει) του Zoro ειναι οτι θα ειναι πιο δυσκολο να ''περασει'' το Haki στα σπαθια...Αν και κτ τετοιο πιστευω πως ειναι λιγο ακυρο λογω της 2ετους προπονησης με το Mihawk...

Για το οτι εχει Haki ειμαστε σιγουροι καθως το ειπε o Luffy στον Law για τους Monster 3...

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker
GomuRumeninge έγραψε:Ισως το προβλημα (αν υπαρχει) του Zoro ειναι οτι θα ειναι πιο δυσκολο να ''περασει'' το Haki στα σπαθια...Αν και κτ τετοιο πιστευω πως ειναι λιγο ακυρο λογω της 2ετους προπονησης με το Mihawk...

Για το οτι εχει Haki ειμαστε σιγουροι καθως το ειπε o Luffy στον Law για τους Monster 3...

Παιζει να μην της επιτιθεται διοτι δεν τη θεωρει αξια αντιπαλο (οπως ειχε γραψει πιο πανω ο santoryu) βαλε και το γεγονος οτι ειναι γυναικα.... heh look at that

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Monet x Zoro?? NONONONONONONONO!!!! red card,outa tha ga

Orman D Kurohige

Orman D Kurohige

Deathracer2009 έγραψε:
GomuRumeninge έγραψε:Ισως το προβλημα (αν υπαρχει) του Zoro ειναι οτι θα ειναι πιο δυσκολο να ''περασει'' το Haki στα σπαθια...Αν και κτ τετοιο πιστευω πως ειναι λιγο ακυρο λογω της 2ετους προπονησης με το Mihawk...

Παιζει να μην της επιτιθεται διοτι δεν τη θεωρει αξια αντιπαλο (οπως ειχε γραψει πιο πανω ο santoryu) βαλε και το γεγονος οτι ειναι γυναικα.... heh look at that
καλα ο οντα δεν προκειται να βαλει καποιον αντρα να παλεψει με γυναικα(εκτος αν παιζει τον ρολο του κακου αλλα παλι χλωμο το βλεπω).....εγω υποψιαζομαι οτι ο τσοπερ ειπε καποια καλα λογια για την μονετ και ο ζορο δεν θελει να της κανει κακο......(εξαλου απο μερικες φρασεις της μονετ φαινεται οτι καταπιεζεται....οπως "ο δονφλαμιγκο θα με σκοτωσει αν δεν κανω αυτο"...."αποστολη μου ειναι να κανω εκεινο"...κτλ)

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker

Περιμενω να την δω την συγκεκριμενη σκηνη στο anime....θα πεσει τρελο γελιο.... :xD: :xD: :xD: :xD: :xD: :xD:

Βεβαια θα αργησει ακομα...

????????

Anonymous

Επισκέπτης

Αποκλειεται. Γιατι εδω μπορει το μανουλι η Τασιγκι να περασει το χακι στα σπαθια. Ο Ζορο δεν θα μπορει?
Απλα για καποιο λογο που θα μας αποκαλυφθει αργοτερα δεν την πολεμαει.

NoLaw_NakamaLaw

NoLaw_NakamaLaw

μαλλον θελει κατι αλλο απο την μονετ... :xD: aww3

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 24 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης