Fairy Tail Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 9 ... 14 , 15 , 16 , 17 , 18 , 19
Posts : 4290Join date : 27/06/2010Age : 32Location : In a dream within a dream...
Wow την επαθα τωρα. Εγω στην αρχη σκεφτηκα οτι απλα ολοι πεθαναν. Και οχι εξαφανιστηκαν. Φανταζεστε να κανει καμμια τετοια τρελα? Προτωτυπια στο φουλ. Πολυ ωραια εξελιξη παιρνει το Manga!
Posts : 389Join date : 01/08/2010Age : 28Location : Byron City
εχω να νιωσω ετσι απο τοτε που ειδα τον after time skip usopp κυριολεκτικα εμεινα με το στομα ανοικτο και ανατριχιασα νεος -παιδικος κιολας- πρωταγονιστης;οι αλλοι μετα τα 7 χρονια εχουν πεθανει ; 7 χρονια ειναι πολλα για ταιμσκιπ θα χουν αλλαξει πολυ και θα χουν ''γερασει-ωριμασει'' οτι και να γινει παντως το fairytail μολις ανεβηκε επιπεδο σαν μανγκα
????????
Επισκέπτης
didimakia έγραψε: Wow την επαθα τωρα. Εγω στην αρχη σκεφτηκα οτι απλα ολοι πεθαναν. Και οχι εξαφανιστηκαν. Φανταζεστε να κανει καμμια τετοια τρελα? Προτωτυπια στο φουλ. Πολυ ωραια εξελιξη παιρνει το Manga!
sirQuackly έγραψε: εχω να νιωσω ετσι απο τοτε που ειδα τον after time skip usopp κυριολεκτικα εμεινα με το στομα ανοικτο και ανατριχιασα νεος -παιδικος κιολας- πρωταγονιστης;οι αλλοι μετα τα 7 χρονια εχουν πεθανει ; 7 χρονια ειναι πολλα για ταιμσκιπ θα χουν αλλαξει πολυ και θα χουν ''γερασει-ωριμασει'' οτι και να γινει παντως το fairytail μολις ανεβηκε επιπεδο σαν μανγκα
τα ειπατε ολα...οντως ανατριχιαστικο κ απροβλεπτο!!!!
To μονο που δεν περιμενα τωρα στο FT ειναι timeskip.....
Dr. Jimalicious
Vet-eran Posts : 2777Join date : 28/06/2010Age : 30Location : Στον κόσμο μου κοντά στην Θεσσαλονίκη
Πωπω... Τελικά ΦΤ είναι η παρέα αλλιώς τίποτα δεν μπορούν να κάνουν...
????????
Επισκέπτης
ρε αφου τα ατομα που χαθηκαν ηταν ολοι οι s class μαγοι οι τρεις δρακοφωνιαδες ο μαστερ και αλλοι τοσοι...τι να κανουν οι υπολοιποι που εμειναν??
Posts : 346Join date : 16/07/2010Age : 36Location : My world
ναι μονο το fodder εμεινε. Macau και Wakaba πως τον λενε τεσπα βετερανοι της δεκαρας ηταν απο παντα. To Sniper Duo πρεπει να ειναι το μονο decent που να τους εμεινε αυτη τη στιγμη.
????????
Επισκέπτης
στοιχημα οτι εχει να κανει με τους δρακους το μυστικο που εδειξε στον γκιλνταρτς....μου εχει μεινει κατι που ειχε πει ο μακαροβ και πιστυεω οτι κατι γνωριζει για την ιστορια των δρακων...θα το βρω και θα το ποσταρω και
ενα σχολιο που ειχε κανει οταν μπηκε η wendy στην guild σχετικα με το οτι μαζευτηκαν 3?
????????
Επισκέπτης
γατακι...αμεσως το βρηκες :P
????????
Επισκέπτης
γαμησε......... αυτο για τωρα τα υπολοιπα μετα!!!!
o mashima αλλαζει masters συχνοτερα απο οτι εμεις admins/mods...
υπαρχουν και χειροτερα
περασε το μετα^
????????
Επισκέπτης
χαχα ωραιο τσαπ και ειχε πολυ ωραιο τελος :P
Posts : 820Join date : 24/09/2011Age : 35Location : Winmillion Crossroad
ReBoRn23 έγραψε: χαχα ωραιο τσαπ και ειχε πολυ ωραιο τελος :P
Τι λες ρε επρεπε να ειχε βαλει καμια περιπετειουλα
????????
Επισκέπτης
εμενα μου αρεσε γελασα αρκετα :P
lol ρε...απο εκει που ελεγα οτι εκανε κατι σωστο, time skip για δικαιολογημενο power up, κανει και δευτερο time skip και παιρνει πισω τους 3 μηνες >.< ok ok ...πλεον ειναι mashima > Kubo...
????????
Επισκέπτης
και σε επιπεδο πλοκης ηταν φελ η ολη κινηση αλλα εμενα μου φανηκε πολυ αστειο...ειδικα εκει που λεει ο νατσου και ο γκρεη οτι βρηκαν το απολυτο μερος προπονησης και μετα τους λεει αυτη οτι περασαν 3 μηνες ελιωσα :P
????????
Επισκέπτης
ψιλο-φεηλ...η μονη σκηνη που αξιζε ηταν εκει που χαιρονται και λενε οτι δν καταλαβαν τπτ :D
Crew : StrawhatsPosts : 9280Join date : 22/09/2011Age : 36Location : στου διαολου τη μανα
fuck.... γιατί να μπλέκω πάντα με on-going?
????????
Επισκέπτης
xaxaxa μαμησε...ο χαπυ πεταει και χωρις φτερα -_-
εσυ γτ εισαι banned?
Posts : 820Join date : 24/09/2011Age : 35Location : Winmillion Crossroad
maggie έγραψε: εσυ γτ εισαι banned?
Δεν κανει να λεει βρωμο-λογα θα του κανουνε δωρο 1 banaki :xD: :xD:
Βγηκε το chapter 265 δεν "μασαει" ο Mashima πρωτος απ' ολους εβγαλε το manga του
Μήνυμα [Σελίδα 15 από 19 ]