Ωραιο το κεφαλαιο 345 ειδαμε τη Erza μικρουλα
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Fairy Tail
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 10 ... 17, 18, 19
427 Απ: Fairy Tail Κυρ 28 Ιουλ 2013, 23:25
maggie
καλά το ξεκίνησε, πάλι σκατά θα το τελειώσει το αρκ
fail mangaka is fail..
fail mangaka is fail..
428 Απ: Fairy Tail Τρι 30 Ιουλ 2013, 17:17
BlackLeg
Για οποιον δεν το χαμπαριασε ακομα
http://readms.com/read/fairy_tail/Special/1997/1
http://readms.com/read/fairy_tail/Special/1997/1
429 Απ: Fairy Tail Κυρ 25 Αυγ 2013, 05:23
Santouryuu
Κατεβασα application mangareader και ολα τα τσαπς fairy tail... σε κανα μηνα θα συμμετεχω κι εγω στη συζητηση. Ειπα να κανω υπομονη αλλα δεν βλεπω να ξαναξεκιναει το ανιμε.
430 Απ: Fairy Tail Τετ 15 Ιαν 2014, 19:14
Ryu
Μολις διαβασα το τευχος 366 και μου φανηκε αρκετα καλο!
Πολύ promising φενεται αυτο το chapter!
Πολύ promising φενεται αυτο το chapter!
- Σπόιλερ:
432 Απ: Fairy Tail Τρι 19 Μάης 2015, 10:15
IKO
Παιδιά διαβάζει κανείς Fairy Tail?? Τρομερές εξελίξεις
433 Απ: Fairy Tail Τρι 19 Μάης 2015, 16:13
Dr. Jimalicious
Εγώ και εσύ μάλλον μείναμε. Και ναι και εγώ έμεινα λίγο όταν το είδα. Ψιλογλυκανάλατα τα chapters γενικά, αλλά όταν γίνονται αυτά που έγιναν στο τελευταίο, σε τραβάει πάλι μέσα. :P
434 Απ: Fairy Tail Τρι 19 Μάης 2015, 22:40
Patty D.Luffy
Τι έγινε ρε παιδιά?? Έχω μείνει πολύυυυ πίσω..
436 Απ: Fairy Tail Κυρ 24 Μάης 2015, 21:24
Aldark
εγώ δε διάβασα ποτέ μάνγκα , το παράτησα το animu στο 182 περίπου
κάποτε θα επιστρέψω όμως
τώρα βλέπω breaking bad :xD:
κάποτε θα επιστρέψω όμως
τώρα βλέπω breaking bad :xD:
438 Απ: Fairy Tail Τρι 26 Μάης 2015, 17:51
Dr. Jimalicious
Δεν ξέρω, μπορεί επειδή μεγάλωσα, αλλά πολύ αργά γίνονται όλα. Πραγματικά νιώθω ότι το 1,4 του Fairy Tail θα μπορούσε να κοπεί.
Μήπως γίνομαι γεροπαράξενος; :P
Μήπως γίνομαι γεροπαράξενος; :P
439 Απ: Fairy Tail Τρι 30 Ιουν 2015, 19:48
Santouryuu
Δεν με ελκυει το φερϋ τεϊλ μανγκα... οπως δεν με ελκϋει το μπλιτς μανγκα... με το που εκοψα/κοπηκαν τα ανιμε, παεατησα κ τα μανγκα... γενικως ειμαι κατα των μανγκα... εκτος αν ειναι τιποτα χενταϊ να γουσταρουμε
440 Απ: Fairy Tail Τρι 30 Ιουν 2015, 21:11
Dr. Jimalicious
Εγώ από την άλλη συνεχίζω ακάθεκτος.
Το χτεσινό κεφάλαιο με άρεσε πάρα πολύ και γενικά αυτό το άρκ νομίζω ότι θα "ξεχρεώσει" για τα διάφορα βαρετά κεφάλαια που περάσαμε παλιότερα.
Το χτεσινό κεφάλαιο με άρεσε πάρα πολύ και γενικά αυτό το άρκ νομίζω ότι θα "ξεχρεώσει" για τα διάφορα βαρετά κεφάλαια που περάσαμε παλιότερα.
441 Απ: Fairy Tail Τετ 01 Ιουλ 2015, 01:32
Patty D.Luffy
Τα μάνγκα πλεον και εμένα δεν με ελκύουν... μόνο Doujinshi ρεεεε.... :xD:
Το Fairy Tailτο έχω παρατήσει, με κούρασε..
Το Fairy Tailτο έχω παρατήσει, με κούρασε..
442 Απ: Fairy Tail Σαβ 05 Σεπ 2015, 13:23
Dr. Jimalicious
Κανένας όμως;; Μόνο εγώ το διαβάζω ακόμα;
Ρε τα σπάει. Έχει μαρσάρει πλέον πολύ. Ακούστε με και εμπιστευτείτε με.
Ρε τα σπάει. Έχει μαρσάρει πλέον πολύ. Ακούστε με και εμπιστευτείτε με.
443 Απ: Fairy Tail Σαβ 05 Σεπ 2015, 15:38
Shikkoku
Αν και το διάβαζα από το Daimatou Enbu, το παράτησα στο Tartaros, γιατί είχε πάρα πολύ ζουμί το arc, ειδικά σε μάχες, οπότε είπα ότι θα περιμένω το anime να φτάσει.. ακόμα περιμένω, πρέπει να χει φτάσει στα μισά του Tartaros..
Μόλις τελειώσει το Tartaros στο anime θα συνεχίσω στο manga
Μόλις τελειώσει το Tartaros στο anime θα συνεχίσω στο manga
444 Απ: Fairy Tail Σαβ 05 Σεπ 2015, 16:22
Deathracer2009
Παιδια ειναι τοσο καλο; Μου λεει ενα φιλαρακι οτι ειναι επος!
445 Απ: Fairy Tail Σαβ 05 Σεπ 2015, 17:45
Shikkoku
Είναι και με το παραπάνω, ειδικά αν σου αρέσει το One Piece και μπορείς να αντέξεις καμιά 150αριά χαρακτήρες ανά arc..Deathracer2009 έγραψε:Παιδια ειναι τοσο καλο; Μου λεει ενα φιλαρακι οτι ειναι επος!
446 Απ: Fairy Tail Δευ 07 Σεπ 2015, 19:50
Patty D.Luffy
Μεχ... εγω δεν τρελάθηκα. Με κούρασε το πολυ Nakama Punch. Kαι οι μισοι χαρακτηρες αχρηστοι, πιο γλαστρα πεθαινεις.. Μονο η Ερζα αξίζει απο εκει μεσα. :inlove:
448 Απ: Fairy Tail Τρι 08 Σεπ 2015, 00:52
Aldark
έπος δεν είναι...τόσο καλό δεν είναι , αλλά είναι ευχάριστο , αν σου αρέσει το χαλαρό one piece είναι καλό , προσπαθεί να γίνει συναισθηματικό αλλά σε περιπτώσεις αποτυγχάνει και παίζει αρκετά με το shippάρισμα και τα couples (στο οπ είναι μόνο αννοφίσιαλ , και δεν τσαλακώνεται έτσι -ευτυχώς βασικά- ο όντα) που είναι αρκετά ανάλαφρο. Καλά θα περάσεις , give it a shot.Deathracer2009 έγραψε:Παιδια ειναι τοσο καλο; Μου λεει ενα φιλαρακι οτι ειναι επος!
449 Απ: Fairy Tail Πεμ 17 Σεπ 2015, 01:31
23ReBoRn23
το fairy tail εχει τα καλα του και τα πολυ κακα του οποιος μπορει να το ξεκινησει τωρα και να πηδηξει απλα αχρηστα αρκ ας το κανει γιατι στην πλειοψηφια ειναι καλο...ειδικα τωρα που εχει μπει στην τελικη ευθεια με το ζερεφ,μαβις,αγκνολογκια,το νεο χερι του νατσου,και ο το μουσι του μακαροβ(το οποιο του παει πολυ) εχει φτιαξει πολυ..οσοι το εχετε αφησει να το πιασετε απο το τελευταιο αρκ ειναι πολλα υποσχομενο επικεντρωνεται περισσοτερο στην ιστορια και λιγοτερο στο fanservice(οχι οτι μας χαλαει ιδιαιτερα) και βασικα ειναι ωραιο οπως και τα πρωτα αρκ του FT πριν κανει κοιλια
450 Απ: Fairy Tail Δευ 21 Σεπ 2015, 17:55
Hawkins
δεν διαβασα τα σποιλερ που κανατε αλλα θα πω οτι το σταματησα στο σαν βιλατζ αρκ για να μαζεψει επεισοδια πρεπει να ειναι στο 50% τωρα το ταρταρος και ειπα σημερα να δω 6-7 επεισοδια και λεει παρα πολυ το συγκεκριμενο αρκ αυτο που με εχει εκνευρισει παρα πολυ ειναι που ολλο ακουμε για τον δαιμονα E.N.D ποσο τουμπανο ειναι και αλλα τετοια και δεν τον εχουμε δει ακομα και ειναι και το φαιναλ μπος λογικα
περιμενω να μαθω και για το τη σχεση εχουν σιλβερ και γρευ αν και φανταζομαι πως ειναι ο πατερας του και στην αρχη νομιζα πως ηταν ο γρευ του μελλοντος :P
περιμενω να μαθω και για το τη σχεση εχουν σιλβερ και γρευ αν και φανταζομαι πως ειναι ο πατερας του και στην αρχη νομιζα πως ηταν ο γρευ του μελλοντος :P
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 10 ... 17, 18, 19
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης