Deathracer2009 έγραψε:Παιδια ειναι τοσο καλο; Μου λεει ενα φιλαρακι οτι ειναι επος!
Κοιταξε, εφοσον ολοι λενε οτι το ουαν πις ειναι αριστουργημα, ε το ΦΤ να μην ειναι επος;
Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 11 ... 17, 18, 19
Deathracer2009 έγραψε:Παιδια ειναι τοσο καλο; Μου λεει ενα φιλαρακι οτι ειναι επος!
Santouryuu έγραψε:Deathracer2009 έγραψε:Παιδια ειναι τοσο καλο; Μου λεει ενα φιλαρακι οτι ειναι επος!
Κοιταξε, εφοσον ολοι λενε οτι το ουαν πις ειναι αριστουργημα, ε το ΦΤ να μην ειναι επος;
το ταρταρος αρκ ηταν καλο και γενικα οταν η ιστορια ειναι γυρω απο τον ζερεφ ειναι καλη οταν το παει αλλου το θεμα το χαλαει...οσο για τον end θα εκπλαγεις οταν το μαθεις :PHawkins έγραψε:δεν διαβασα τα σποιλερ που κανατε αλλα θα πω οτι το σταματησα στο σαν βιλατζ αρκ για να μαζεψει επεισοδια πρεπει να ειναι στο 50% τωρα το ταρταρος και ειπα σημερα να δω 6-7 επεισοδια και λεει παρα πολυ το συγκεκριμενο αρκ αυτο που με εχει εκνευρισει παρα πολυ ειναι που ολλο ακουμε για τον δαιμονα E.N.D ποσο τουμπανο ειναι και αλλα τετοια και δεν τον εχουμε δει ακομα και ειναι και το φαιναλ μπος λογικα
περιμενω να μαθω και για το τη σχεση εχουν σιλβερ και γρευ αν και φανταζομαι πως ειναι ο πατερας του και στην αρχη νομιζα πως ηταν ο γρευ του μελλοντος :P
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 11 ... 17, 18, 19
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης