Itachi
Στο τελος θα δεις οτι θα διαλευκανω την υποθεση και θα βγω αθωος Lelouch!!!
Στο τελος θα δεις οτι θα διαλευκανω την υποθεση και θα βγω αθωος Lelouch!!!
Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
itachiπες μου τι αρνησε απου αυτα που λεω για να απαντησω αναλογα και δεν χρηαζεται να ασχοληθεις μαζι μου χασιμο χρονου θα ειναι τελος παντων αυτα ειχα να πω οσο για την προηγουμενη κατηγορια μου δεν ειχα δει τον τροπο που εγραφες οταν ειδα αλαξα ενοχο εσενα!!Mike13 έγραψε:ItachiFrozen Toshiro έγραψε:η αληθεια ειναι itachi
1μπορω να πω οτι η μανια που εχεις στισ κατιγοριες στα περισοτερα ποστ σε κανουν πολυ υποπτο
2 το οτι πρην κατηγορουσες τον ryuk και τωρα δωλοφονηθηκε επισεις ειναι υποπτο μηπος τον καθαρησες εσυ?
3<<θα παρουμε ολοι εκδηκιση για τον αδικο χαμενο serj!!!>>μου φαινεται λιγο ψευτηκη η φραση σου αυτη και το γεγονος οτι μονο αυτος ειναι αδικοχαμενος και οχι ο house και ο ryuk που ηταν αθοοι
4 καταληγω σε αυτο το συμπερασμα ο itachiειναι ενας απο τους φονιαδες αν αποψε πεθανει ο lelouch τοτε ξερουμε πιος το εκανε αυτο φυσικα προηποθετη την αθοοτητα του
5 με συχορητε για το πολυ μεγαλο ποςτ απλα επρεπε να παραθεσω μερικα στοιχεια μου τωρα εινα η σειρα σας προσοχη τι θα κανετε κυνδυνευουμε ολοι!!
toshiro
Aγαπητε toshiro δεν ειμαι μονο εγω που κατηγωρω τον Lelouch μεχρι και εσει τον κατηγορεις,μηπως εσει εισε τελικα ο δολοφωνος???τεσπα θα ασχοληθω μετα μαζι σου!!!
Οσο για σενα Lelouch,
Aπο τον φοβο σου που αποκαλυφθηκες δεν ξερεις τι λες κακομοιρη μου!!!Δεν πιραζει και ενοια σου τα παιδια ξερουν οτι εισαι εσει,και εχουν και την δικια μο ψιφο ετσι δεν σωζεσε με τιποτα!!!Οτι και αν γραφεις ειναι ενντιον σου για αυτο σταματα να μιλας και δεξου την μοιρα σου ανοητε Lelouch!!!
core έγραψε:Ryo (core)
καλά εννοείται.... ποιο άλλος θα μπορούσε να συμφωνήσει μαζί σου παρά μόνο ο συνεργός σου Kazama...
game over Lelouch....
το πλήθος δεν θα ξανακάνει λάθος....
πήρε το μάθημα του και πλέον θα πράξει σωστά...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Jim McDuck στις Τρι 20 Δεκ 2011, 07:47, 1 φορά
Ιτachicore έγραψε:Ryo (core)
καλά εννοείται.... ποιο άλλος θα μπορούσε να συμφωνήσει μαζί σου παρά μόνο ο συνεργός σου Kazama...
game over Lelouch....
το πλήθος δεν θα ξανακάνει λάθος....
πήρε το μάθημα του και πλέον θα πράξει σωστά...
ΙtachiSantouryuu έγραψε:shin
Μπήκε και ο ανίκανος ΠΡΩΗΝ επιθεωρητής να με κατηγορήσει, που αντί να κάνει τη δουλειά του, πήγε και ψόφησε από το πρώτο γύρο, χωρίς να έχει συλλέξει όπως παραδέχεται κανένα στοιχείο. εμφανίστηκε πάλι μετά από ένσταση και αντί να ψάξει τον ένοχο ανάμεσα σε αυτούς που τον ψήφιζαν μανιωδώς, κατηγορεί εμένα, λες και εγώ θα πήγαινα να υποστηρίξω μια χαμένη περίπτωση προδίδοντας με!!!!!!
ο itachi έκανε καλή δουλεία και τα υπόλοιπα γίδια την πάτησαν!
ryo και alucard είστε οι επόμενοι!!!!!!!
ItachiJim McDuck έγραψε:Lelouch Lamperouge
Δεν ξέρω αν ο Shin είναι δολοφόνος...
Ο Itachi είναι σίγουρα πάντως...
απειλή ότι θα μας σκοτώσετε την νύχτα σαν τον καημένο τον Ryuk;;;;Santouryuu έγραψε:ryo και alucard είστε οι επόμενοι!!!!!!!
Jim McDuck έγραψε:Lelouch Lamperouge
Δεν ξέρω αν ο Shin είναι δολοφόνος...
Ο Itachi είναι σίγουρα πάντως...
One Piece Gr » Archives » Κάδος Ανακυκλωτών » Η νυχτα πεφτει στην Πρωτοχρονιατικη OnePiecegr Town...
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης