+φωνω με τα παιδια
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
152 Απ: Η νυχτα πεφτει στην Πρωτοχρονιατικη OnePiecegr Town... Κυρ 29 Ιαν 2012, 09:26
Santouryuu
ακομα;
ΗΜΑΡΤΟΝ ρε σεις!
ΗΜΑΡΤΟΝ ρε σεις!
153 Απ: Η νυχτα πεφτει στην Πρωτοχρονιατικη OnePiecegr Town... Κυρ 29 Ιαν 2012, 12:14
Elidor
Ζητησα να μου στειλετε πμ και ακομα περιμενω μια βδομαδα τωρα...
154 Απ: Η νυχτα πεφτει στην Πρωτοχρονιατικη OnePiecegr Town... Κυρ 29 Ιαν 2012, 17:40
luffy_is_paok
οι δολοφονοι να σου στειλουν οι ολοι :conf:
155 Απ: Η νυχτα πεφτει στην Πρωτοχρονιατικη OnePiecegr Town... Δευ 30 Ιαν 2012, 15:57
Aldark
αντε ρε μη φωναξω τον gomu gomu no baka
156 Απ: Η νυχτα πεφτει στην Πρωτοχρονιατικη OnePiecegr Town... Δευ 30 Ιαν 2012, 19:14
Red Dragon
εσυ μην επεμβαινεις φιλε μου δολοφονε, δεν σε συμφερει, οσο πιο πολυ αργησει να τελιωσει το παιχνιδι τοσο πιο πολλες ωρες θα ζησειςSantouryuu έγραψε:ακομα;
ΗΜΑΡΤΟΝ ρε σεις!
157 Απ: Η νυχτα πεφτει στην Πρωτοχρονιατικη OnePiecegr Town... Δευ 30 Ιαν 2012, 20:10
maggie
τραγικοοοοο
ο δευτερος δολοφονος ειναι ο Mike13
παιξατε και χασατε, λυπαμαι...
επιτλους τελειωσε...ελα eli κλειδωσε το, βαρεθηκα
ο δευτερος δολοφονος ειναι ο Mike13
παιξατε και χασατε, λυπαμαι...
επιτλους τελειωσε...ελα eli κλειδωσε το, βαρεθηκα
158 Απ: Η νυχτα πεφτει στην Πρωτοχρονιατικη OnePiecegr Town... Δευ 30 Ιαν 2012, 22:52
Red Dragon
what??????????????????? :conf: :conf: :conf: :conf:
αρε santouryuu με την επιμονη σου για υποστιριξη στον jim καρφωθηκες μονος σου και μας παρεσηρες να νομιζουμε οτι εσυ ησουν. Ρε καθαρματακι mike13 πως μας ξεγελασες ετσι? αλληλοψηφιστηκατε με τον πρωτο δολοφονο για να μας μπερδεψετε!!!!! φιλε core πως την πατησαμε? ενα μεγαλο στον frozen toshiro που το ανακαλυψε. Εγω ειχα μια μικρη υποψια για τον mike13 αλλα ελεγα μπα δεν μπορει και σε αυτο φταιει ο santouryou με τις αντιδρασεις του.
αρε santouryuu με την επιμονη σου για υποστιριξη στον jim καρφωθηκες μονος σου και μας παρεσηρες να νομιζουμε οτι εσυ ησουν. Ρε καθαρματακι mike13 πως μας ξεγελασες ετσι? αλληλοψηφιστηκατε με τον πρωτο δολοφονο για να μας μπερδεψετε!!!!! φιλε core πως την πατησαμε? ενα μεγαλο στον frozen toshiro που το ανακαλυψε. Εγω ειχα μια μικρη υποψια για τον mike13 αλλα ελεγα μπα δεν μπορει και σε αυτο φταιει ο santouryou με τις αντιδρασεις του.
159 Απ: Η νυχτα πεφτει στην Πρωτοχρονιατικη OnePiecegr Town... Τρι 31 Ιαν 2012, 00:41
core
όντος την πατήσαμε αλλά τουλάχιστον καθαρίσαμε τον έναν.....
άντε με το καλό να ξεκινήσει άλλο.....
άντε με το καλό να ξεκινήσει άλλο.....
160 Απ: Η νυχτα πεφτει στην Πρωτοχρονιατικη OnePiecegr Town... Τρι 31 Ιαν 2012, 14:31
Dr. Jimalicious
Για μένα δεν έχει μπράβο;
Πολλοί την πατήσατε με την ιδέα μου...
161 Απ: Η νυχτα πεφτει στην Πρωτοχρονιατικη OnePiecegr Town... Τρι 31 Ιαν 2012, 15:07
core
Θα τα πούμε στο νέο game
162 Απ: Η νυχτα πεφτει στην Πρωτοχρονιατικη OnePiecegr Town... Πεμ 02 Φεβ 2012, 14:50
Red Dragon
ωστε δικη σου ιδεα ηταν, ωραιος λοιπονJim McDuck έγραψε:Για μένα δεν έχει μπράβο;
γιατι τον mike δεν τον ειχα και πολυ ικανο να καταστροσει τετειο σχεδιο, παρολα αυτα επαιξε καλα τον ρολο του. Ε τωρα αν γινει νεο game και δουμε αλληλοψηφισμα δεν θα συμαινει οτι δεν θα ειναι οι δυο killers μεταξυ τους.
:xD:
163 Απ: Η νυχτα πεφτει στην Πρωτοχρονιατικη OnePiecegr Town... Παρ 03 Φεβ 2012, 17:25
Santouryuu
δεν δειχνει delete..... πως να το σβησω;
απενεργοποιησα και την υπογραφη να μη φαινεται τουλαχιστον τοσο μεγαλο.
απενεργοποιησα και την υπογραφη να μη φαινεται τουλαχιστον τοσο μεγαλο.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Santouryuu στις Παρ 03 Φεβ 2012, 20:12, 2 φορές συνολικά
164 Απ: Η νυχτα πεφτει στην Πρωτοχρονιατικη OnePiecegr Town... Παρ 03 Φεβ 2012, 17:30
Santouryuu
Red Dragon έγραψε:εσυ μην επεμβαινεις φιλε μου δολοφονε, δεν σε συμφερει, οσο πιο πολυ αργησει να τελιωσει το παιχνιδι τοσο πιο πολλες ωρες θα ζησειςSantouryuu έγραψε:ακομα;
ΗΜΑΡΤΟΝ ρε σεις!
καλα ρε συ.... για ποσο νουμπ με εχεις; λες να ημουν ολη την ωρα μεσα και δεν εστελνα μηνυμα για να μη ληξει το πιο βαρετο γκεϊμ της ιστοριας; :xD:
δεν υποστηριξα ποτε τον τζιμ... απλα κατηγορησα τον mike13. αν με ακολουθαγατε θα τους ειχαμε και τους δυο
παντως οι αθωοι κερδισαμε, δεν καταλαβαινω γιατι εληξε. ο κανονισμος λεει οτι οι δολοφονοι κερδιζουν μονο αν μεινουν οσοι ειναι και αθωοι η παραπανω.
δεν φταιμε εμεις αν ο αλλος δεν μπορει να στειλει ενα pm.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Santouryuu στις Παρ 03 Φεβ 2012, 20:11, 2 φορές συνολικά
165 Απ: Η νυχτα πεφτει στην Πρωτοχρονιατικη OnePiecegr Town... Παρ 03 Φεβ 2012, 19:14
Elidor
^Ριξε εναν εντιτ το ποστ σου και βαλτα και τα 2 μαζι γιατι εκανες double post και επειδη εισαι γενικα ηρεμο μελος δεν θελω να σου ριξω warn και delete το post με την πρωτη.. Για αυτο πατα εναν εντιτ.
166 Απ: Η νυχτα πεφτει στην Πρωτοχρονιατικη OnePiecegr Town... Παρ 03 Φεβ 2012, 19:25
core
ωραίος ο Elidor.... ευγενικός....
Στο θέμα μας....
θα ξεκινήσουμε κανένα καινούργιο;;;;
Στο θέμα μας....
θα ξεκινήσουμε κανένα καινούργιο;;;;
167 Απ: Η νυχτα πεφτει στην Πρωτοχρονιατικη OnePiecegr Town... Παρ 03 Φεβ 2012, 20:11
maggie
Elidor έγραψε:^Ριξε εναν εντιτ το ποστ σου και βαλτα και τα 2 μαζι γιατι εκανες double post και επειδη εισαι γενικα ηρεμο μελος δεν θελω να σου ριξω warn και delete το post με την πρωτη.. Για αυτο πατα εναν εντιτ.
αν θυμαμαι καλα σε εκανα admin για να κανεις εσυ αυτην την δουλεια...
168 Απ: Η νυχτα πεφτει στην Πρωτοχρονιατικη OnePiecegr Town... Παρ 03 Φεβ 2012, 20:17
Santouryuu
οκ αδερφε, το σουλουπωσα λιγο.....
169 Απ: Η νυχτα πεφτει στην Πρωτοχρονιατικη OnePiecegr Town... Παρ 03 Φεβ 2012, 20:18
Elidor
"Διορθωσε το λαθος ενος ανθρωπου και θα συνεχισει να το κανει και εσυ να το διορθωνεις, μαθε του να το διορθωνει μονος του και δεν θα χρειαζεται να κανεις εσυ την δουλεια του πλεον." - Τεμπελης.
170 Απ: Η νυχτα πεφτει στην Πρωτοχρονιατικη OnePiecegr Town... Σαβ 04 Φεβ 2012, 00:31
maggie
^δλδ να σε μαθω να το κανεις εσυ γτ προφανως δεν ξερεις...οκ νο προμπ..
παιρνεις το ποντικι, επιλεγεις με αυτο οτι γραφει στο δευτερο ποστ -αν δεν εχει μονο γραμματα τα επιλεγεις ολα αφου πας στο edit- δεξι κλικ -> αντιγραφη -> edit στο πρωτο ποστ-> επικολληση -> αποστολη και ετοιμος ο σκυλος!
τωρα που σου εμαθα το λαθος σου δεν θα το ξανακανεις.
παιρνεις το ποντικι, επιλεγεις με αυτο οτι γραφει στο δευτερο ποστ -αν δεν εχει μονο γραμματα τα επιλεγεις ολα αφου πας στο edit- δεξι κλικ -> αντιγραφη -> edit στο πρωτο ποστ-> επικολληση -> αποστολη και ετοιμος ο σκυλος!
τωρα που σου εμαθα το λαθος σου δεν θα το ξανακανεις.
171 Απ: Η νυχτα πεφτει στην Πρωτοχρονιατικη OnePiecegr Town... Σαβ 04 Φεβ 2012, 02:53
Patty D.Luffy
Ηι !!! Μπορώ να μπώ και εγώ??
172 Απ: Η νυχτα πεφτει στην Πρωτοχρονιατικη OnePiecegr Town... Σαβ 04 Φεβ 2012, 10:46
Elidor
Οταν και αμα ξεκινησει επομενο ναι, μιας και τελειωσε αυτο κλειδωνω το τοπικ, οποιος θελει κατι σχετικα με το παιχνιδι να παει στο αναλογο τοπικ.
One Piece Gr » Archives » Κάδος Ανακυκλωτών » Η νυχτα πεφτει στην Πρωτοχρονιατικη OnePiecegr Town...
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης