Grimmjaw Jaggerjack
OMOΛΟΓΑ shin και ΙΣΩΣ να μην χρησιμοποιησουμε το dildo για την δικια σου περιπτωση
OMOΛΟΓΑ shin και ΙΣΩΣ να μην χρησιμοποιησουμε το dildo για την δικια σου περιπτωση
Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Frozen Toshiro έγραψε:παιδια προσοχη! τωρα πια ειμαι σιγουρος ο shin ειναι αθοως...ναι το ξερω τον ψηφησα κι εγω αλλα βρηκα τον ενοχο itachi εσυ εισαι πολες υποψηες υπαρχουν
1 κατηγωρησε ryuk... πεθανε
2μετα τον house... νεκρος κι αυτος
3 ο επιθεορητης επισεις
4 καταδικαζε τους παντες με μεγαλη επιμονη και χωρις επιχειρηματα αυτοι παντα κατεληγαν νεκροι (τυχεο?μπαα!)
5 το αληλοκαρφωμα με lelouch ειναι στημενο!!!
6 τοσο καιρο δεν μπαινει καθολου. μηπος εποφεληται απο τις κατηγοριες μας?και δεν μιλαει για να μην εχει υποψηες?
7 παντα τονιζει την <<επιμονη>> να βρει τον δολοφωνο τοση υπερβολη φανταζει ψευτηκη
8 ενα ειναι σιγουρο:οταν ο itachiδει τις αληθειες μου ο θανατος μου ειναι αναποτρεπτος γι αυτο φιλοι μου...απο αυριο αντιο κοσμε
τουλαχιστον ο θανατος μου θα φερει την αληθεια ελπιζω... μετα τημης toshiro hitsugaya
ItachiSantouryuu έγραψε:shin
λοιπόν ακούστε με...
στην αρχή υποπτεύτηκα toshiro & itachi γιατί έδειξαν παραπάνω ενθουσιασμό απ'ότι χρειαζόταν....
και ίσως να ήμουν το δεύτερό του(ς) θύμα εάν δεν αλλάζα την ψήφο μου στον house.
όταν αλληλοκατηγορόντουσαν lelouch και itachi.... πίστευα ότι ο ένας σίγουρα θα είναι ο δολοφόνος..... στην αρχή μπερδεύτηκα και πίστεψα τον lelouch, αλλά όταν άρχισε τα παζάρια - την ύστατη στιγμή βέβαια, χωρίς να μπορεί να αλλάξει κάτι - τότε κατάλαβα το λάθος μου. αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί απλά να έπαιξαν θέατρο.... γιατί σου λέει αν κατηγορούμαστε μεταξύ μας, όταν πεθάνει ο ένας, ο άλλος θα τη βγάλει καθαρή.
τον ryo τον ψήφιζα γιατί από το προηγούμενο παιχνίδι με ψηφίζει συνέχεια, τρεράστια εμμονή.... και ήθελα να φύγει πρίν με διώξει άδικα αυτός.
ανάμεσα στον itachi και τον alucard αυτή τη στιγμή διαλέγω τον πρώτο γιατί ελπίζω μέχρι την τελευταία στιγμή να αλλάξετε γνώμη.
μένει τώρα να μάθετε οι υπόλοιποι αφού πεθάνω τι παίζει.....
κατά τη γνώμη μου ο δολοφόνος είναι μεταξύ των τριών: itachi. alucard, rock
ο πρώτος πιθανόν να έπαιξε θέατρο με τον έτερο δολοφόνο
ο δεύτερος κατηγορήθηκε ως μοναδικός από τον ryuk ο οποίος και πέθανε
και ο τρίτος δεν έχει εμφανιστεί εδώ και μέρες.... οι κανόνες λένε ότι πρέπει να αναρτήσεις τουλάχιστον 2 ποστ την ημέρα αλλιώς αποκλείεσαι απο το παιχνίδι..... μήπως δεν αποκλείστηκε γιατί είναι ο δολοφόνος και το παιχνίδι θα τελείωνε πρόωρα;
One Piece Gr » Archives » Κάδος Ανακυκλωτών » Η νυχτα πεφτει στην Πρωτοχρονιατικη OnePiecegr Town...
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης