Παντως ο τζινμπει γενικα δεν ειπε καθολου για το ποιοι εγιναν αρα μπορει να ειναι ο law...
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers]
677 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 08 Φεβ 2012, 23:47
karamin
παιδες μαλλον το εχει κανει ο law και ειναι σαμουραι...παντως αν ειναι σσαμουραι δεν το κοβω να μπαινει τελικα....ηδη ειναι δυο με σπαθια στο καραβι...
678 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 09 Φεβ 2012, 01:57
Santouryuu
φουστη οντα με καβλωσες, πανω που ειχα ξενερωσει τη ζωη μου!
shishi-sonson
ανυπομονω να το δω στο ανιμε του χρονου xD
shishi-sonson
ανυπομονω να το δω στο ανιμε του χρονου xD
679 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 09 Φεβ 2012, 02:17
womanTENSAIinathens
Nομιζω οτι αυτο με τα ποδια προκειται για καινουργιο χαρακτηρα...νομιζω ετσι!
Γιατι αυτο το πραγμα με το μισο σωμα με παραμπεμπει σε καποιον.Εχουμε και τον δρακο που φωναζει: that foolish shichibukai οποτε...
Απλα αφηνω μια πιθανοτητα να ειναι κατι αλλο.Για μενα αυτη η περιπτωση ειναι 50-50.Αν νομιζω λαθος θα το δω αργοτερα στο αρκ.
Η προταση του Luffy να τον παρει για νακαμα ok κλασικος Luffy, δεν τον ξερει καν και αμεσως: ελα στο πληρωμα μου! Αυτο δε σημαινει οτι ξαφνικα βρηκαμε τον νεο νακαμα.
Σχετικα μ'αυτο(αν θα παρουν νακαμα και ποιον)θα πω γνωμη μετα απο καποια τσαπτερς ή και νωριτερα αν μου ερθει η εμπνευση :D
Σχετικα με τον δρακο ουτε και τωρα μπορω να εκφερω αποψη. Το αν ειναι συμμαχος ή εμποδιο θα φανει στη συνεχεια.Παντως καταλαβαινω γιατι του επιτεθηκαν ο Luffy, o Zoro και ο Usopp.Πετουσε φωτια επανω τους, λογικο να επιτεθουν.Αλλωστε ο Luffy τον βλεπει σαν μεζε.
Γιατι αυτο το πραγμα με το μισο σωμα με παραμπεμπει σε καποιον.Εχουμε και τον δρακο που φωναζει: that foolish shichibukai οποτε...
Απλα αφηνω μια πιθανοτητα να ειναι κατι αλλο.Για μενα αυτη η περιπτωση ειναι 50-50.Αν νομιζω λαθος θα το δω αργοτερα στο αρκ.
Η προταση του Luffy να τον παρει για νακαμα ok κλασικος Luffy, δεν τον ξερει καν και αμεσως: ελα στο πληρωμα μου! Αυτο δε σημαινει οτι ξαφνικα βρηκαμε τον νεο νακαμα.
Σχετικα μ'αυτο(αν θα παρουν νακαμα και ποιον)θα πω γνωμη μετα απο καποια τσαπτερς ή και νωριτερα αν μου ερθει η εμπνευση :D
Σχετικα με τον δρακο ουτε και τωρα μπορω να εκφερω αποψη. Το αν ειναι συμμαχος ή εμποδιο θα φανει στη συνεχεια.Παντως καταλαβαινω γιατι του επιτεθηκαν ο Luffy, o Zoro και ο Usopp.Πετουσε φωτια επανω τους, λογικο να επιτεθουν.Αλλωστε ο Luffy τον βλεπει σαν μεζε.
680 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 09 Φεβ 2012, 02:32
Santouryuu
womanTENSAIinathens έγραψε:Nομιζω οτι αυτο με τα ποδια προκειται για καινουργιο χαρακτηρα...νομιζω ετσι!
προς τι ο ενεστωτας.... λες να φυτρωσει αλλο κεφαλι και να συνεχισει να ζει; αν και εχω ικανο τον οντα για τετοιες μαλακιες :muaha:
681 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 09 Φεβ 2012, 02:38
Gomugomunoluffy
με προλαβες αυτο πηγα να γραψω τωρα...αφου τον αποκεφαλισε ο ζορο τον δρακο πως να ζει ακομα?Santouryuu έγραψε:womanTENSAIinathens έγραψε:Nομιζω οτι αυτο με τα ποδια προκειται για καινουργιο χαρακτηρα...νομιζω ετσι!
προς τι ο ενεστωτας.... λες να φυτρωσει αλλο κεφαλι και να συνεχισει να ζει; αν και εχω ικανο τον οντα για τετοιες μαλακιες :muaha:
εκτος αν και ο δρακος εχει και αυτος την ιδιοτητα να ζει με μισο σωμα οπως ο περιεργος σαμουραϊ
682 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 09 Φεβ 2012, 02:43
n1ckagc
για το σαμουραι παιζει και να χρησομοποιει χακι... και γιαυτο να μπορει να αισθανεται τους γυρω του... τωρα για το μισο σωμα πιστευω και εγω οτι εχει βαλει το χερακι του ο Law... αυτα.... (περιμενα ο δρακος να ειναι mythical zoan, και ψιλοξενερωσα)
683 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 09 Φεβ 2012, 02:52
Steve-O
παντως λιγο fail να μιλαει το κατω μερος του σαμουραι....
684 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 09 Φεβ 2012, 04:25
uchiha1991
εγω παντως οταν το διαβασα μ πηγε πρωτα το μυαλο στον don flamingo...θυμαμαι που στον πολεμο ειχε κοψει ετσι το ποδι του οαρσ κτο κεφαλι του κροκονταιλ.....αλλα τωρα που ειπατε για law φαινεται πιο λογικο
685 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 09 Φεβ 2012, 08:10
Gomugomunoluffy
ωχ ναι υπαρχει και μια λογικη ομως με τον Don flamingo γιατι και schichibukai ειναι και μπορει και αυτος να κοψει κομματια απο τους αλλους...και αυτο σε αυτο υπαρχει ενα μυστηριο...
686 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 09 Φεβ 2012, 09:45
Steve-O
ρε ο Don flamingo τους κόβει κανονικά.. δείτε στο πόλεμο πως φαίνεται να κόβεται το πόδι του οαρς.. πιο πολι το φρουτο του law μοιάζει γιατί ήταν και κολλημένο πάνω στο δράκο...
687 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 09 Φεβ 2012, 11:09
jim d kurosaki
παιδια ποιοι ηταν αυτοι ο τυπαδες στο πλοιο με τις στολες και το σημα πανω τους ph που λογικα σημενει punk hazard λετε να ειναι ο λογος που παρακαλουσε για την ζωη του ο τυπασ στο τηλεφωνιμα??
688 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 09 Φεβ 2012, 11:15
Sosa
^
πάντως δεν είχαν κάποια σχέση με τη World Goverment, γιατί έδειχναν να μη γνωρίζουν ακριβώς ποιοι είναι οι Straw Hats.
πάντως δεν είχαν κάποια σχέση με τη World Goverment, γιατί έδειχναν να μη γνωρίζουν ακριβώς ποιοι είναι οι Straw Hats.
689 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 09 Φεβ 2012, 12:17
Elidor
Steve-O έγραψε:παντως λιγο fail να μιλαει το κατω μερος του σαμουραι....
Mιλαει απο το κατω κεφαλι..
690 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 09 Φεβ 2012, 12:26
Gomugomunoluffy
δεν ξερω γιατι ειναι και schichibukai και ταιριαζει αυτος :Pειναι απλος μια εκδοχη...οχι πως απορηπτουμε τον law...Steve-O έγραψε:ρε ο Don flamingo τους κόβει κανονικά.. δείτε στο πόλεμο πως φαίνεται να κόβεται το πόδι του οαρς.. πιο πολι το φρουτο του law μοιάζει γιατί ήταν και κολλημένο πάνω στο δράκο...
691 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 09 Φεβ 2012, 12:33
crimson
εγω λεω οτι θα ειναι κανενας νεος χαρακτηρας, 2 χρονια περασαν, μπηκαν στο new world ξενερα να δειχνει τους ιδιους παλι...και σιγουρα δεν ειναι ο buggy..
692 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 09 Φεβ 2012, 13:12
Santouryuu
εγω πιστευω πως ο trafalgar δεν θα πηγαινε ποτε με το μερος της WG. ιδωμεν....
693 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 09 Φεβ 2012, 15:08
ZisAkiS
προδοσα τα πιστευω μου και ειδα το καινουργιο chapter... βλακεια μου... αλλα γτ απορρηπτεται ο buggy??? αφου τον ειδαμε να λαμβανει γραμμα απο την W.G... επισης ο δρακος ειπε : ειστε και εσεις συμμαχοι του sichibukai?? θυμαστε με ποσα ατομα εφυγε ο buggy.... και η τριχα στο ποδι... χαχαχαχα
και μην ακουω βλακεις για τον Law.. αποκλειται αν ειναι αυτος.. ειναι απο τους πιο αγριους supernovas.. με τιποτα δεν θα πηγενε με την W.G..
και μην ακουω βλακεις για τον Law.. αποκλειται αν ειναι αυτος.. ειναι απο τους πιο αγριους supernovas.. με τιποτα δεν θα πηγενε με την W.G..
694 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 09 Φεβ 2012, 15:26
Sosa
^
ο Buggy συγκεντρωνει λιγες πιθανοτητες γιατι πολυ απλα, δε μπορει να διαμελησει το σωμα καποιου αλλου, αλλα μονο το δικο του. Ενω ο Law μπορει.
ο Buggy συγκεντρωνει λιγες πιθανοτητες γιατι πολυ απλα, δε μπορει να διαμελησει το σωμα καποιου αλλου, αλλα μονο το δικο του. Ενω ο Law μπορει.
695 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 09 Φεβ 2012, 16:13
karamin
:xD:
Έχει επεξεργασθεί από τον/την karamin στις Πεμ 09 Φεβ 2012, 16:36, 1 φορά
696 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 09 Φεβ 2012, 16:26
karamin
πάντως, για να είπε ο luffy "ελα στο πληρωμα", εχει σημασια...ο oda δεν το συνηθιζει αυτο...νομιζω οτι οσες φορες ειπε αυτο το πραγμα ο luffy, ο αλλος μπηκε στο πληρωμα....αρα δεν αποκλειουμαι τιποτα....αφηστε δε,οτι ειναι καιρος για νεο nakama...ποτε επιτελους θα συμπληρωθει το πληρωμα;μπηκαν new world...παντως, θα γινει χαμος απο εδω και περα...δεν νομιζω να υπαρχει chapter χωρις μυστηριο απο εδω και περα....αυτοι με τις στολες που μιαζουν σαν ghostbusters,χεχε,πρεπει να ειναι καμια ομαδα αλλα ποιος ξερει τι ακριβως κανουν...μαλλον ο law ρε παιδια το εκανε αυτο στον τυπα...
αληθεια...ο τυπος που γινοταν λασπη τι απεγινε;σορρυ αλλα το εχω ξεχασει...πλεον θα ειμαστε ολο εκπληξεις καθως μετα τα 2 χρονια λογιακ τα πραγματα θα εχουν αλλαξει αρδειν!
παιδες τωρα που ξαναδιαβαζω το chapter,παρατηρησα το εξης που κανενας νομιζω δεν το εχει γραψει...οταν ο luffy ανεβαινει στον δρακο λεει οτι το σωμα του δρακου ειναι πολυ ζεστο.μετα,βλεπει τον τυπα χωμενο μεσα στο σωμα του δρακου,ο οποιος τυπας λεει οτι τιποτα δεν μπορει να νικησει αυτο το breeze,που αν δεν κανω λαθος η λεξη αυτη υποδηλωνει κατι κρυο,ψύχρα...ε; μαλλον ειναι ο ιδιος που εκικοινωνησε με τον luffy απο το den den mushi και ελεγε για κρυο και ζεστη...μπορει να ειναι ικανοτητα καποιου φρουτου (δουλεια του Law μυριζομαι,μπορει να ειναι τρελος ο τυπος και να νομιζε οτι ο law ειναι schisibykai,μπορει ομως και να εγινε),'η πιο πιθανον το αλλο μισο σωμα του να ειναι στο μερος του νησιου που κανει κρυο και για αυτο αυτο μπερδεμα με το κρυο και την ζεστη.Επισης,στο προηγουμενο chapter μεσω του den den mushi λεει λεει οτι τον εχουν μαχαιρωσει!!...τι λετε;;μπορει επισης οι υπολοιποι mugiwaras,να βρουν το αλλο μισο του σωματος του και να παλεψουν ολοι μαζι με τους τυπαδες που φορουσαν στολες,ή εστω με καποιον αλλον.
αποκλειεται να ειναι και αυτος σαμουραι αφου στο προηγουμενο chapter,λεει οτι ολοι του πληρωματος του εχουν σκοτωθει απο τον σαμουραι...αρα αυτος δεν ειναι σαμουραι αφου ειναι αντιπαλοι!!!!!οποτε θα εχει αλλη ικανοτητα και τον βλεπω να μπαινει για πλακα στο crew καθως φαινεται αρκετα τρελος!!!!!
ο Smoke φαινεται πολυ ζωρικος πλεον!εχει και πληρωμα που βασανιζει πειρατες...χμμμμ...
Α και κατι αλλο,συγνωμη για την πολυλογια μου αλλα οταν οι τυπαδες κοιμιζουν τους sh με το σπρει,λενε οτι ""εχουμε δυο ανθρωπους,ενα ανθρωποειδες ρομποτ και ενα κατοικιδιο"",τον Brook κανενας δεν οτν υπολογιζει..!!!χαχαχαχα.....αν και τον διχνει οτι εχει πεσει και αυτος απο το αεριο...μαλλον υπολογισαν οτι ειναι πραγμα και οτι δεν ζει....χαχχχαχαχα
αληθεια...ο τυπος που γινοταν λασπη τι απεγινε;σορρυ αλλα το εχω ξεχασει...πλεον θα ειμαστε ολο εκπληξεις καθως μετα τα 2 χρονια λογιακ τα πραγματα θα εχουν αλλαξει αρδειν!
παιδες τωρα που ξαναδιαβαζω το chapter,παρατηρησα το εξης που κανενας νομιζω δεν το εχει γραψει...οταν ο luffy ανεβαινει στον δρακο λεει οτι το σωμα του δρακου ειναι πολυ ζεστο.μετα,βλεπει τον τυπα χωμενο μεσα στο σωμα του δρακου,ο οποιος τυπας λεει οτι τιποτα δεν μπορει να νικησει αυτο το breeze,που αν δεν κανω λαθος η λεξη αυτη υποδηλωνει κατι κρυο,ψύχρα...ε; μαλλον ειναι ο ιδιος που εκικοινωνησε με τον luffy απο το den den mushi και ελεγε για κρυο και ζεστη...μπορει να ειναι ικανοτητα καποιου φρουτου (δουλεια του Law μυριζομαι,μπορει να ειναι τρελος ο τυπος και να νομιζε οτι ο law ειναι schisibykai,μπορει ομως και να εγινε),'η πιο πιθανον το αλλο μισο σωμα του να ειναι στο μερος του νησιου που κανει κρυο και για αυτο αυτο μπερδεμα με το κρυο και την ζεστη.Επισης,στο προηγουμενο chapter μεσω του den den mushi λεει λεει οτι τον εχουν μαχαιρωσει!!...τι λετε;;μπορει επισης οι υπολοιποι mugiwaras,να βρουν το αλλο μισο του σωματος του και να παλεψουν ολοι μαζι με τους τυπαδες που φορουσαν στολες,ή εστω με καποιον αλλον.
αποκλειεται να ειναι και αυτος σαμουραι αφου στο προηγουμενο chapter,λεει οτι ολοι του πληρωματος του εχουν σκοτωθει απο τον σαμουραι...αρα αυτος δεν ειναι σαμουραι αφου ειναι αντιπαλοι!!!!!οποτε θα εχει αλλη ικανοτητα και τον βλεπω να μπαινει για πλακα στο crew καθως φαινεται αρκετα τρελος!!!!!
ο Smoke φαινεται πολυ ζωρικος πλεον!εχει και πληρωμα που βασανιζει πειρατες...χμμμμ...
Α και κατι αλλο,συγνωμη για την πολυλογια μου αλλα οταν οι τυπαδες κοιμιζουν τους sh με το σπρει,λενε οτι ""εχουμε δυο ανθρωπους,ενα ανθρωποειδες ρομποτ και ενα κατοικιδιο"",τον Brook κανενας δεν οτν υπολογιζει..!!!χαχαχαχα.....αν και τον διχνει οτι εχει πεσει και αυτος απο το αεριο...μαλλον υπολογισαν οτι ειναι πραγμα και οτι δεν ζει....χαχχχαχαχα
697 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 09 Φεβ 2012, 18:13
petrikios
karamin έγραψε:πάντως, για να είπε ο luffy "ελα στο πληρωμα", εχει σημασια...ο oda δεν το συνηθιζει αυτο...νομιζω οτι οσες φορες ειπε αυτο το πραγμα ο luffy, ο αλλος μπηκε στο πληρωμα....αρα δεν αποκλειουμαι τιποτα....
698 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 09 Φεβ 2012, 18:48
karamin
ωχ...απο ποιο chapter ειναι αυτο;δεν το εχω ξαναδει....
699 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 09 Φεβ 2012, 18:56
petrikios
Thriller Bark...
700 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 09 Φεβ 2012, 19:00
Sosa
^
λένε ότι δε πρέπει ποτέ να αφήνεις μικρές λεπτομέρειες να σου χαλάνε μια ωραία ιστορία.
και εσύ μόλις το έκανες...
λένε ότι δε πρέπει ποτέ να αφήνεις μικρές λεπτομέρειες να σου χαλάνε μια ωραία ιστορία.
και εσύ μόλις το έκανες...
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης