Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 29 από 40]

karamin

karamin

Sosa έγραψε:^
λένε ότι δε πρέπει ποτέ να αφήνεις μικρές λεπτομέρειες να σου χαλάνε μια ωραία ιστορία.
και εσύ μόλις το έκανες...

αυτο το σχολιο σε ποιον παει;μα καλα ρε σεις...εχω γραψει τα απαντα απανω και το μονο που σχολιαζεται ειναι αυτο;;;ελεος....πειτε για τα υπολοιπα που κανεις δεν εγραψε...

crimson

crimson

καταρχας τα ποδια δεν φαινεται να ειναι σαμουραι γιατι δεν εχει κατανα η εστω θηκη η τεσπα να ειναι ξυφομαχος..οσο για την θεωρια του τραφαλγκαρ τωρα που το σκεφτομαι αν ειχε γινει απο αυτον τα ποδια δεν θα ηταν δυνατο να μιλανε η να αισθανονται αυρες.. karamin οσο για το breeze που λες μαλλον εδω σημαινει αυρα και τα ποδια χωρις να εχει τα απαραιτητα οργανα(ματια,μυτη) για να τα περιγραψει τα βλεπει ολα σε αυρες οπως η αυρα της φωτιας του δρακου..αυτος που μιλησε με το πληρωμα ειναι στο αλλο μισο νησι που κανει κρυο.. αυτοι με τις στολες κατα πασα πιθανοτητα ειναι συμμαχοι με τον σιτσι(κατα την γνωμη μ ενας νεος, 3 θεσεις αδειασαν ειναι μαστ να δουμε νεο αιμα)

Aldark

Aldark

karamin έγραψε:

Α και κατι αλλο,συγνωμη για την πολυλογια μου αλλα οταν οι τυπαδες κοιμιζουν τους sh με το σπρει,λενε οτι ""εχουμε δυο ανθρωπους,ενα ανθρωποειδες ρομποτ και ενα κατοικιδιο"",τον Brook κανενας δεν οτν υπολογιζει..!!!χαχαχαχα.....αν και τον διχνει οτι εχει πεσει και αυτος απο το αεριο...μαλλον υπολογισαν οτι ειναι πραγμα και οτι δεν ζει....χαχχχαχαχα gj! gj!

ναι τι να τον κανουν το σκελετο...
απ'την αλλη....μπορει να αναπνευσει το αεριο χωρις πνευμονια; (skull joke)

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Aldark έγραψε:
ναι τι να τον κανουν το σκελετο...
απ'την αλλη....μπορει να αναπνευσει το αεριο χωρις πνευμονια; (skull joke)

Γιατί πως τρώει και πίνει χωρίς στομάχι και έντερα και πως αφήνει τα αέρια του??????????? :xD:
Μάλλον εισέπνευσε το αέριο, έπεσε κάτω και τον πέρασαν για νεκρό... ή για κάποιο σκελετό που έχουν για ντεκόρ στο πειρατικό τους :haha: :muaha:

karamin

karamin

αρα ο brook θα παιξει τον δικο του ρολο απο εδω και περα στα επομενα chapters!

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
karamin έγραψε:αρα ο brook θα παιξει τον δικο του ρολο απο εδω και περα στα επομενα chapters!

Και εγώ αυτό πιστεύω... θα κάνει το θαύμα του!!! Yohohohohohooho!!!!

Gomugomunoluffy

Gomugomunoluffy

Παντως δεν εδειξε τον brook οτι κοιμηθηκε απο τα αερια...

xans_gr

οχι ρε τον εδειξε

karamin

karamin

τον εχει δειξει οτι ειναι κατω πεσμενος....χεχε...αλλα στανταρ θα σωσει τους Sh με την εμφανιση του...ειναι πολυ γαματα απο εδω και περα το one piece....!τουλαχιστον ετσι φαινεται!

crimson

crimson

αντε να δουμε αυτον τον σιτσιμπουκαι και τι ειναι τελικα τα ποδια...ειχε καιρο ο οντα να μας κανει να ασχοληθουμε τοσο πολυ με το τελευταιο τσαπ..

xans_gr

παντως ο law δεν ειναι γιατι εδειχνε οτι απο τιν μεσι και πανω οτι ιταν αορατος απα κατι αλλο ειναι

didimakia

didimakia

Πιθανοτατα το target του μισανθρωπου ειναι ο law ή ο buggy επειδη εχει την ιδια ιδιοτητα με αυτον και ζηλευει XD

Παρα πολυ καλο τσαπτερ παντως. απορω γτ δεν αρεσε σε μερικους.

xans_gr

παιζει να ειναι και ετσι

petrikios

petrikios

didimakia έγραψε:
Παρα πολυ καλο τσαπτερ παντως. απορω γτ δεν αρεσε σε μερικους.

Το σχεδιο παλι μας φανηκε λιγο προχειρο...σαν πλοκη και γω συμφωνω οτι ηταν καλη...

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Απλά ο Όντα γεμίζει την σελίδα μέχρι αηδίας.. και σε αυτό το chapter οι φωτιές του δράκου ήταν λευκές και έμενε πολύ άσπρο στην σελίδα και χτυπούσε στο μάτι.. Χαχαχαχχα. :haha:

crimson

crimson

οσο για τις θεωριες του law buggy ενα εχω να πω, το 95% των one piece fans πιστευουν οτι θα ειναι ενας απο αυτους τους 2 και ρωταω εγω τωρα ποσες φορες εχει προβλεψει καποιος τον οντα? ειδικα τωρα που ειμαστε στην αρχη και που ολοι οι αναγνωστες συμφωνουν σε κατι...

petrikios

petrikios

Το 90% περιπου επισης ειχε προβλεψει σωστα την δυναμη του Σακαζουκι πριν ακομα τον δειξει καν ο Οντα...επειδη οι πιο πολλοι λειτουργησαν βασει της λογικης απο τις δυναμεις των προηγουμενων Αντμιραλς...τεσπα εχεις δικιο μπορει να ναι και κατι εντελως διαφορετικο και να κανουμε λαθος...

karamin

karamin

παιδια οντως ο τυπος μπορει απο την μεση και πανω να ειναι αορατος....δεν αποκλειεται....εμενα πανως με ιντριγκαρει πολυ η θεωρια που εγραψα παραπανω...δηλαδη να εχει βαλει το χερι του ο law και να τον εκοψε στην μεση και το πανω μερος του να ειναι στο μερος του νησιου που κανει κρυο....δηλαδη επειδη ειπε σαμουραι στο den den mushi πρεπει να ειναι οντως σαμουραι αυτος που σκοτωσε το πληρωμα του;και ο law σπαθι εχει....μπορει να τον μπερδεψε,ο αλλος φαινεται τρελος!χεχε....αληθεια ο law απο που ειναι;

DestructionMan

DestructionMan

Ωραία η φάση με το Law και ωραία θα ήταν να δούμε πόσο δυνάμωσε αλλά εύχομαι να είναι κάτι καινούργιο γιατί ωραίοι όλοι οι παλιοί χαρακτήρες αλλά ας δούμε κανένα καινούργιο ντούκι :xD: ... άσε που ακόμα είναι νωρίς πιστεύω να δούμε κάποιον supernova(όχι οτι θα με χάλαγε )

karamin

karamin

δεν νομιζω να ειναι νωρις να δουμε εναν απο τους supernovas....πραγματικα εχει πολλα να μας δειξει ο oda!

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Συμφωνώ... ανυπομονώ να δώ όσα άλλαξαν αυτά τα 2 χρόνια!!! plz plz plz

karamin

karamin

στην θεωρια μου για το οτι ολα αυτα εγιναν απο τον Law,βαζω και αλλο επιχειρημα:Μας εχει διειξει ολους τους soupernovas με ποιον τροπο εχουν παει στο new world πλην του Law...αρα μπορει ο Law να περασε απο εκεινο το σημειο...αν κανω λαθος πειτε μου,εχω την εντυπωση οτι δεν εχει δειξει τιποτα για τον Law,ουτε στο manga....αυτο ειναι ενα επιχειρημα....τι λετε;

μια μικρη αποδειξη: https://www.youtube.com/watch?v=kpVMdqzJp2E&feature=related

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Δέν ξέρω αν θεωρείται απόδειξη , γιατί νομίζω τα συγκεκριμένα γεγονότα είναι πρίν το Time Skip... Εδώ κοτζάμ Κίλερ έκανε ανταρσία.. αν ισχύουν οι φήμες.. δύσκολο να προβλέψοθμε τον Όντα..

karamin

karamin

εννοειται οτι ειναι δυσκολο να προβλεψουμε τον oda...αυτο που εγραψα δεν ειναι αποδειξη...!επιχειρημα ειναι!ελεος!κοιτατε τι γραφω.. :)

Sosa

Sosa

αν τελικα οντως ειναι ο Law (που το πιστευω, αφου ο Oda δε συνηθιζει να εμφανιζει χαρακτηρες με παραπλησιες ικανοτητες), τοτε δε νομιζω πως θα δουμε ξυλο, αφου ο Luffy λογικα θα τον συμπαθει επειδη του εσωσε τη ζωη. (αλλο το οτι ο Law ειναι υπουλος και στη πραγματικοτητα ειχε απωτερους σκοπους)

Patty D Luffy έγραψε: Εδώ κοτζάμ Κίλερ έκανε ανταρσία.. αν ισχύουν οι φήμες..
απο που προκυπτει αυτο? επειδη στο ποστερ των supernovas μετα το time skip τον δειχνει να φοραει μπλουζα με δικη του σημαια?

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Sosa στις Σαβ 11 Φεβ 2012, 20:08, 1 φορά

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 29 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης