Δειχνω μονο την αληθεια...
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers]
452 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Παρ 16 Δεκ 2011, 02:41
Gomugomunoluffy
Και εγω πιστευω οτι εγινε απο τον Akainu το σημαδι που εχει ο λουφφυ...γιαυτο και το επιασε κιολας...
453 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Παρ 16 Δεκ 2011, 02:56
Monkey D. Mpaki
Gomugomunoluffy έγραψε:Και εγω πιστευω οτι εγινε απο τον Akainu το σημαδι που εχει ο λουφφυ...γιαυτο και το επιασε κιολας...
μα ετσι ειναι ρε παιδια απο κει το παθε 1000000000%
454 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Παρ 16 Δεκ 2011, 12:23
maggie
petrikios έγραψε:maggie έγραψε:αφιερωμενο στον petrikio.
Γιατι σε μενα???
για ειχε Akainupetrikios έγραψε:Οαου επιτελους ενα ενδιαφερον τσαπτερ μιας και ειχα αρχισει να βαριεμαι....επιτελους μαθαμε σημαντικα πραγματα για τον κοσμο...οπως οτι ο Ακαινου ειναι Fleet FUCK YEAH!!!!! Τωρα οι Marines θα ναι ακομα πιο ζορικοι και αδιστακτοι....και να μου το θυμηθητε πως ο Aokiji θα γινει συμμαχος με τους S.H και θα τους βοηθησει στον πολεμο που επεται εναντια της W.G
*τα επεισοδια με τον Foxy και την αλλη μαλακια με ολα τα λοοοονγκ δεν μου εχει λειψει καθολου, φιλλερ και μη..
*pluton, uranus & poseidon...γτ σκεφτομαι οτι ο BB πηγε impel down γιατι εκει βρισκοταν το uranus η κανα poneglyph που λεει για αυτο?
*ο aokiji δεν ηθελε την θεση του fleet admiral, να μην την παρει o Akainu ηθελε...και τωρα εχουμε 2 θεσεις κενες για admiral..Coby & Helmeppo? ...μπα δεν το νομιζω..
*αναμενομενο το οτι ο BB εγινε yonku..
*"somehow they have acquired an ability that allows them to kill people and take their abilities from them"...αρα, ο BB οταν πηρε το φρουτο του WB, ακομα δεν ξερουμε πως το καταφερε, αλλα, το οτι οταν το πηρε δεν πεθανε δεν οφειλεται στο φρουτο του ουτε στο σωμα του...την δυναμη αυτην την κερδισε στο ID σιγουρα...τωρα αν ειναι το uranus η κατι αλλο δεν ξερω...
* λολ ο chopper
* Ntaξ ζορο και σαντζι εχουν χακι, αυτο το ξεραμε, επιβεβαιωθηκε τωρα...
* μονο σε μενα η σελιδα αυτη θυμισε hentai? i'm too pervert
* το κρου του caribou ζει, μην ξανακουσω τιποτα για δαυτον ως υποψηφιο nakama >.<
* κλσσικη ναμι
* lol για τον χοντυ και την παρεα του ...και παει και η θεωρια γοργονα+κουτι = ποδια αρα nakama...
* σιγα μην γινει μαχη με big mom..
εξαιρετικο τσαπτερ, απολαυστικοτατο ..
455 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Παρ 16 Δεκ 2011, 15:24
loner
ahaaha YOU ARE FCKING PERVERT :haha: :muaha:
456 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Σαβ 17 Δεκ 2011, 03:48
crimson
ζορο και σανζι εχουν κενμπουσοκου χακι???τουλαχιστον αυτο εδειξαν δηλαδη..οσο για τους αντμιραλς δεν λεει πουθενα οτι πρεπει να ειναι αναγκαστικα 3 οπως οι σιτσιμπουκαι που ειναι 7..ετυχε και ηταν 3..αν δεν αξιζει κανεις για αντμιραλ δεν θα μπει..οσο για τον κομπι το να φτασει εκει στην θεση του αντμιραλ ειναι το ονειρο του και δεν νομιζω να το πραγματοποιησει απο τωρα..προς το τελος του οπ το κοβω οπως τα ονειρα ολων(λουφυ ζορο)
457 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Σαβ 17 Δεκ 2011, 12:41
maggie
για τους admirals θα συμφωνησω...για τους Shichibukai δεν θα συμφωνησω..schichi = 7 στα ιαπωνικα, αν θελουν να συνεχισουν να εχουν το ιδιο ονομα πρεπει να ειναι και 7...εκτος αν μεινουν 4 η 5 τελικα, τοτε θα μετανομαστουν σε Shibukai h Gobukai ..
458 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Σαβ 17 Δεκ 2011, 14:52
Gomugomunoluffy
o blackbeard Πηγε στο Impeldown καθαρα για να συμμαχισει με αλλους piratesmaggie έγραψε:petrikios έγραψε:maggie έγραψε:αφιερωμενο στον petrikio.
Γιατι σε μενα???petrikios έγραψε:Οαου επιτελους ενα ενδιαφερον τσαπτερ μιας και ειχα αρχισει να βαριεμαι....επιτελους μαθαμε σημαντικα πραγματα για τον κοσμο...οπως οτι ο Ακαινου ειναι Fleet FUCK YEAH!!!!! Τωρα οι Marines θα ναι ακομα πιο ζορικοι και αδιστακτοι....και να μου το θυμηθητε πως ο Aokiji θα γινει συμμαχος με τους S.H και θα τους βοηθησει στον πολεμο που επεται εναντια της W.G
*"somehow they have acquired an ability that allows them to kill people and take their abilities from them"...αρα, ο BB οταν πηρε το φρουτο του WB, ακομα δεν ξερουμε πως το καταφερε, αλλα, το οτι οταν το πηρε δεν πεθανε δεν οφειλεται στο φρουτο του ουτε στο σωμα του...την δυναμη αυτην την κερδισε στο ID σιγουρα...τωρα αν ειναι το uranus η κατι αλλο δεν ξερω...
459 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Σαβ 17 Δεκ 2011, 16:06
crimson
ναι ναι λαθος συνταξη.. εννοουσα οτι οι σιτσιμπουκαι πρεπει να ειναι 7 επειδη το λεει και το ονομα..συμφωνω μαζι σου..ελπιζω παντως οι καινουριοι να ειναι αγνωστοι σε μας καποιοι απο το new world που δεν εχουμε δει ακομα..δεν καταλαβα αυτο με τον μαυρογενη..βρηκαν τροπο να παιρνουν τις δυναμεις απο αλλους devil fruit users για ολο το πληρωμα η μονο ο blakbeard παιρνει τις ικανοτητες??maggie έγραψε:για τους admirals θα συμφωνησω...για τους Shichibukai δεν θα συμφωνησω..schichi = 7 στα ιαπωνικα, αν θελουν να συνεχισουν να εχουν το ιδιο ονομα πρεπει να ειναι και 7...εκτος αν μεινουν 4 η 5 τελικα, τοτε θα μετανομαστουν σε Shibukai h Gobukai ..
460 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Σαβ 17 Δεκ 2011, 17:43
????????
δν το ξεκαθαρισε αλλα λογικα για ολο το πληρωμα γτ θα ειν φεηλ να εχει 50 φρουτα μονος του ο μαυρογενης
461 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Σαβ 17 Δεκ 2011, 17:55
luffy_is_paok
εγω λεω οτι αυτος περνει τις δυναμεις για τον εαυτο του ο εγωισταρος
462 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Σαβ 17 Δεκ 2011, 19:03
loner
Όχι μόνο ο μαυρογένης όλο το πλήρωμα...Νομίζω το λέει ξεκάθαρα.
463 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Σαβ 17 Δεκ 2011, 19:36
crimson
αλλα απο την αλλη θα ηταν μλκια να εχει ο καθενας τους πολλες ικανοτητες too much δηλαδη...τεσπα...αρα οπως εγραψε και καποιος πιο πανω, δεν εχει να κανει με το yami yami no mi ουτε με τον ανθρωπο, το σωματοτυπο δηλαδη..μαλλον το κολπο αυτο θα το μαθουμε στο μελλον και αμα ειναι ετσι μπορει ο καθενας να εχει πανω απο 2 ικανοτητες αν ξερει τον τροπο..
464 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Κυρ 18 Δεκ 2011, 05:07
n1ckagc
και κατι που μου ηρθε ξανα βλεποντασ τα μανγα.... θυμαστε μια γοργονα μεντιουμ ?!?!?!?! αυτη ειχε πει οτι ο λουφι θα καταστρεψει την ψαρονησο (καπου ελεγε οτι αυτο το μεντιουμ δεν εχει κανει ποτε λαθοσ).... υποθετικα μιλωντας η Big Mum να ειναι ι συνεχεια αυτου του αρκ και να πεχτει κατι ακομα πιο μεγαλο... και επισησ για τον ποσειδωνα καπου ελεγε οτι μια μερα θα βρεθει ενασ οποιοσ θα καθοδηγησει τον κληρονομο και θα χρησιμοποιησει τισ δυναμησ του για την εκπληρωση της "υποσχεσης" (λιγο χλωμο το δευτερο γτ το noah ειναι καταστραμενο, αλλα σκεπεις κανουμε ορια δεν βαζουμε).
465 Blackbeard = Marshall D. Teach Τετ 21 Δεκ 2011, 01:31
ratal
Καλησπέρα, όπως είδατε και από τον τίτλο ο bb είναι ο Marshall D. Teach, επομένως είναι και αυτός ένας από τους D, ακούγετε έντονα λυπών ότι όσοι έχουν D έχουν και την δυνατότητα να απορροφούν παραπάνω από μία δύναμη.
Το όνομα Blackbeard δεν μας δίνει κάποια πληροφορία για την δυνατότητα αυτή επομένως η παραπάνω φημολογία φαίνετε όλο και ποιο λογική, επίσης το ότι δεν γνωρίζαμε εξαρχής το πραγματικό του όνομα ίσως υποδηλώνει ότι ο oda θέλει να καθυστερήσει την αποκάλυψη της ιστορίας, σύνδεση και τις δυνατότητες που έχουν όσοι έχουν D!!!
Αν αυτό ισχύει (που σίγουρα ισχύει) θα ήθελα πολλοί να δω τον luffy να αποκτά την δυνάμει του αδελφού του ace!!!
Το όνομα Blackbeard δεν μας δίνει κάποια πληροφορία για την δυνατότητα αυτή επομένως η παραπάνω φημολογία φαίνετε όλο και ποιο λογική, επίσης το ότι δεν γνωρίζαμε εξαρχής το πραγματικό του όνομα ίσως υποδηλώνει ότι ο oda θέλει να καθυστερήσει την αποκάλυψη της ιστορίας, σύνδεση και τις δυνατότητες που έχουν όσοι έχουν D!!!
Αν αυτό ισχύει (που σίγουρα ισχύει) θα ήθελα πολλοί να δω τον luffy να αποκτά την δυνάμει του αδελφού του ace!!!
466 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 21 Δεκ 2011, 01:36
Santouryuu
ratal έγραψε:
έχεις μυρίσει ποτέ καμμένο λάστιχο; θα τους αποτελειώνει με τη μπόχα; :haha:
υ.γ.: πλάκα κάνω, no offence xD
467 ancient weapon Τετ 21 Δεκ 2011, 01:52
ratal
n1ckagc έγραψε:και κατι που μου ηρθε ξανα βλεποντασ τα μανγα.... θυμαστε μια γοργονα μεντιουμ ?!?!?!?! αυτη ειχε πει οτι ο λουφι θα καταστρεψει την ψαρονησο (καπου ελεγε οτι αυτο το μεντιουμ δεν εχει κανει ποτε λαθοσ).... υποθετικα μιλωντας η Big Mum να ειναι ι συνεχεια αυτου του αρκ και να πεχτει κατι ακομα πιο μεγαλο... και επισησ για τον ποσειδωνα καπου ελεγε οτι μια μερα θα βρεθει ενασ οποιοσ θα καθοδηγησει τον κληρονομο και θα χρησιμοποιησει τισ δυναμησ του για την εκπληρωση της "υποσχεσης" (λιγο χλωμο το δευτερο γτ το noah ειναι καταστραμενο, αλλα σκεπεις κανουμε ορια δεν βαζουμε).
Πάνο σε αυτό!!
Μου είπε ένας φίλος το έξεις < από την στιγμή που το μέντιουμ είπε ότι ο luffy θα καταστρέψει τo ψαρονήσι και ξέροντας ότι ένα από τα ancient weapon είναι πρόσωπο (ψαράνθρωπος) δηλαδή δεν είναι όπλο η μηχανή, και επίσης τα ancient weapon θα προκαλέσουν η προκαλούν τεράστια καταστροφή γατί να μην είναι ένα από αυτά τα όπλα ο luffy>
Και νομίζω ότι αυτή την σκέψη την ισχυροποιεί η δήλωση του Ποσειδώνα
468 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 21 Δεκ 2011, 01:58
ratal
Santouryuu έγραψε:ratal έγραψε:
έχεις μυρίσει ποτέ καμμένο λάστιχο; θα τους αποτελειώνει με τη μπόχα; :haha:
υ.γ.: πλάκα κάνω, no offence xD
καλό!!!
Πλάκα, πλάκα σωστή η σκέψη σου!!!!
469 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 21 Δεκ 2011, 13:53
????????
ratal έγραψε:Καλησπέρα, όπως είδατε και από τον τίτλο ο bb είναι ο Marshall D. Teach, επομένως είναι και αυτός ένας από τους D, ακούγετε έντονα λυπών ότι όσοι έχουν D έχουν και την δυνατότητα να απορροφούν παραπάνω από μία δύναμη.
απο ποιον τιτλο?? και το οτι τον ελεγαν μαρσαλ δ τετσ το ξεραμε ηδη
470 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 21 Δεκ 2011, 14:56
loner
ratal έγραψε:Καλησπέρα, όπως είδατε και από τον τίτλο ο bb είναι ο Marshall D. Teach, επομένως είναι και αυτός ένας από τους D, ακούγετε έντονα λυπών ότι όσοι έχουν D έχουν και την δυνατότητα να απορροφούν παραπάνω από μία δύναμη.
Καλή φάση αλλά τότε θα έπρεπε όλο το πλήρωμα του ΒΒ να έχει προσωνύμιο D. επειδή στο προηγούμενο τσαπτερ είδαμε ότι όλο το πλήρωμα βρήκε τρόπο να χρησιμοποιεί πάνω από ενα φρούτο.
471 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 21 Δεκ 2011, 17:06
ratal
Με το τίτλο έκανα λάθος για την ακρίβεια αναφέρομαι στον τίτλο που προσπάθησα να δώσω στην παράγραφο αυτήν.
Και εγώ το ήξερα ότι δεν ήταν αυτό το πραγματικό του όνομα αλλά προσπάθησα να δώσω μία δικαιολογία σε αυτό το σκεπτικό!!
Τέλος για το πώς μπόρεσε το πλήρωμα του Blackbeard να χρησιμοποιήσει παραπάνω από ένα φρούτο εγώ για αυτό το θέμα δεν έχω ακούσει απολύτως τίποτα.
Πάντως εμένα σαν σκεπτικό μου ακούγετε λογικό!!!
Και εγώ το ήξερα ότι δεν ήταν αυτό το πραγματικό του όνομα αλλά προσπάθησα να δώσω μία δικαιολογία σε αυτό το σκεπτικό!!
Τέλος για το πώς μπόρεσε το πλήρωμα του Blackbeard να χρησιμοποιήσει παραπάνω από ένα φρούτο εγώ για αυτό το θέμα δεν έχω ακούσει απολύτως τίποτα.
Πάντως εμένα σαν σκεπτικό μου ακούγετε λογικό!!!
472 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 21 Δεκ 2011, 19:48
maggie
μην περιμενετε τσαπ σημερα, αυριο και αν..
473 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 21 Δεκ 2011, 19:53
kosni21
γιατιιιιιιιιιιι???????? αφου δεν ελεγε για μπρεηκ στο προηγουμενο
474 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 21 Δεκ 2011, 22:53
didimakia
θα'χει delay
475 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 21 Δεκ 2011, 23:18
petrikios
maggie έγραψε:μην περιμενετε τσαπ σημερα, αυριο και αν..
Ωωωω!!! Αγγελιοφορε κακων μαντατων...ποιος σε εβαλε σε αυτην την θεση καλυτερα να μην μιλας
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης