Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

O Sabo ζει???

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 12]

101O Sabo ζει??? - Σελίδα 5 Empty Απ: O Sabo ζει??? Σαβ 17 Δεκ 2011, 21:18

Sosa

Sosa

Toni D. Kellis έγραψε:
Sosa έγραψε:Μαγκες ο Sabo ζει και εχει ανοιξει μια καντινα/σουβλατζιδικο στη παλαια εθνικη αθηνων-κορινθου, τον εχω δει μα τη παναγια.

μιλησατε καθολου τι νεα απο τον νεο κοσμο....?

Μπαα, δε γουσταρει να μιλαει για τις μπιζνες στα βαπορια οταν ειναι εν ωρα υπηρεσιας.

102O Sabo ζει??? - Σελίδα 5 Empty Απ: O Sabo ζει??? Σαβ 17 Δεκ 2011, 21:53

core

core

υποθέτουμε ότι έχουν συναντηθεί αφού και οι δύο (υποθετικά) ήταν μαζί με τον Dragon

103O Sabo ζει??? - Σελίδα 5 Empty Απ: O Sabo ζει??? Τετ 18 Απρ 2012, 17:33

Gianna

παιδια οτι τον βρήκε ο Dragon δεν σημαινει απαραιτητα οτι τον ακολουθησε. πολλά μπορεί να έγιναν στην πορεία. το σίγουρο είναι ότι ο sabo ζει και κάποια στιγμή σίγουρα θα τον δούμε..... και επίσης ότι και να του έχει συμβει... τίθεται το εξής ερώτημα.. γιατί δεν εμφανίστηκε στην αναμενόμενη εκτέλεση του Ace?

104O Sabo ζει??? - Σελίδα 5 Empty Απ: O Sabo ζει??? Τετ 18 Απρ 2012, 18:36

black tulip

black tulip

γιατι ουτε ο ντραγκον εμφανιστηκε και εμεις υποθετουμε οτι ειναι μαζι του

105O Sabo ζει??? - Σελίδα 5 Empty Απ: O Sabo ζει??? Πεμ 19 Απρ 2012, 00:39

Xrhstos D. Kol

Xrhstos D. Kol

Εγω βαριομουν να τα διαβασω ολα αυτα... αλλα εχω μια βασικη απορια. Γιατι καιγεστε τοσο πολυ για το αν ζει ο σαμπο? Αν ζει θα το δουμε, και αν τον δουμε θα μαθουμε τι ρολο και αν θα παιξει....

106O Sabo ζει??? - Σελίδα 5 Empty Απ: O Sabo ζει??? Πεμ 19 Απρ 2012, 15:30

deko10ole

deko10ole

Καιγόμαστε γιατί στο φλασμπακ εμφανιζόταν ισάξιος του Ace. Αν σκεφτείς πόσο δυνατός είναι/ήταν ο Ace φαντάσου πως θα είναι ο Sabo.

107O Sabo ζει??? - Σελίδα 5 Empty Απ: O Sabo ζει??? Πεμ 19 Απρ 2012, 16:12

Xrhstos D. Kol

Xrhstos D. Kol

Ε οπως και να χει ο σαμπο συμμαχος του λουφη θα ειναι και φυσικα και ζει...

108O Sabo ζει??? - Σελίδα 5 Empty Απ: O Sabo ζει??? Παρ 20 Απρ 2012, 00:57

IwantCookie

IwantCookie

δεν νομίζω να επιβίωσε ρε μάγκες αν είχε επιβιώσει θα τον ξέραμε θα είχει γίνει γνωστός και τούμπανος... εκτός πια και αν πήγε με τον ντράκον στους επαναστάτες

109O Sabo ζει??? - Σελίδα 5 Empty Απ: O Sabo ζει??? Παρ 20 Απρ 2012, 16:57

deko10ole

deko10ole

Υπάρχει το σχετικό λινκ που δείχνει ότι είναι ζωντανός.Και φυσικά δεν τον είδαμε ακόμα γιατί πρέπει να υπάρχει κι ένα ενδιαφέρον.Σκέψου ότι τις πρώτες υπερμάχες τις είδαμε με τους CP9 να μην πω στον πόλεμο.Βέβαι ουράζει λίγο αυτό το πράμα που το τραβάνε τόσο το Ανιμέ αλλά τι να κάνουμε...

110O Sabo ζει??? - Σελίδα 5 Empty Απ: O Sabo ζει??? Παρ 20 Απρ 2012, 18:37

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Εμένα ως τώρα δεν με κούρασε... κουραζει η αναμονή κάθε βδομάδα...
Το άνιμε δεν κουράζει, έχω δει το ΟΡ 5 φορές ολόκληρο ως το σημείιο που έχει φτάσει και λέω να το ξαναξεκινήσω... Εγώ ευχόμουν να κρατούσε άλλα 500 επισόδια τουλάχιστον, γιατί νιώθω πως ακόμα ούτε στην μέση δεν έχουμε φτάσει.. :xD: Πάντως δεν ξέρω αλλα με την όση εμπειρία μου στο χώρο είναι φοβερό αυτό που έχει κάνει ο Όντα... 500+ επισόδια (660+ chapters αντίστοιχα) και έχει στρώσει τόσο γαμάτα την ιστορία που πραγματικά δεν βαριέσαι... έχει αγωνία και πράγματα να προσδοκείς!! Δεν ξέρω αν το έχει καταφέρει άλλο άνιμε αυτό σε τέτοιο βαθμό!!

111O Sabo ζει??? - Σελίδα 5 Empty Απ: O Sabo ζει??? Παρ 20 Απρ 2012, 18:46

Santouryuu

Santouryuu

εγω πιστευω τον εχει δειξει :P

αν δεν ειναι αυτος που νομιζω οτι ειναι, τοτε μας τον φυλανε για εκπληξη για καμια περιοδο που θα τους στερεψουν οι ιδεες.

112O Sabo ζει??? - Σελίδα 5 Empty Απ: O Sabo ζει??? Παρ 20 Απρ 2012, 18:48

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Ποιος νομίζεις πως είναι??? plz plz plz

113O Sabo ζει??? - Σελίδα 5 Empty Απ: O Sabo ζει??? Παρ 20 Απρ 2012, 18:48

IwantCookie

IwantCookie

Patty D Luffy έγραψε:Εμένα ως τώρα δεν με κούρασε... κουραζει η αναμονή κάθε βδομάδα...
Το άνιμε δεν κουράζει, έχω δει το ΟΡ 5 φορές ολόκληρο ως το σημείιο που έχει φτάσει και λέω να το ξαναξεκινήσω... Εγώ ευχόμουν να κρατούσε άλλα 500 επισόδια τουλάχιστον, γιατί νιώθω πως ακόμα ούτε στην μέση δεν έχουμε φτάσει.. :xD: Πάντως δεν ξέρω αλλα με την όση εμπειρία μου στο χώρο είναι φοβερό αυτό που έχει κάνει ο Όντα... 500+ επισόδια (660+ chapters αντίστοιχα) και έχει στρώσει τόσο γαμάτα την ιστορία που πραγματικά δεν βαριέσαι... έχει αγωνία και πράγματα να προσδοκείς!! Δεν ξέρω αν το έχει καταφέρει άλλο άνιμε αυτό σε τέτοιο βαθμό!!

σε αυτό που λες έχεις απόλυτο δίκιο... αν έχετε παρατηρίσει τα πολυ καλά άνιμε είναι κυρίως τα μικρά (βλ Death Note, Monster) και ακόμα και σε αυτά υπάρχουν σημεία που βαριέσαι πχ στο μόνστερ το πάει μέσω λαμίας αν και έχει τρομερό στόρυ και το Death Note για μένα
Σπόιλερ:
έγινε πολύ προβλέψιμο...

Το ναρούτο επείσης έχει φοβερές εκπλήξεις και ανατροπές και δεν το βαριέσε ποτέ αν και πιστεύω ότι και αυτό σιγά σιγά το τελειώνουν
Σπόιλερ:
δηλαδη του δίνω κανα χρόνο δύο ακόμα...

Το μπλιτς από την άλλη φαίνεται πως ο τύπος έχει ξεμείνει από ιδέες και το στόρυ έχει πάρει από καιρό την κάτω βόλτα...πολύ καλό σχέδιο κλπ κλπ αλλά βαρετό και προβλέψιμο..

στο ΟΡ όμως έχουν βγει 660+ μάνγα και πιστεύω ότι δεν έχει δείξει ούτε τα μισά.... είναι άπειρα πρόσωπα και γεγονότα για τα οποία πρέπει ακόμα να μάθουμε και συνέχεια αμα έχετε προσέξει (ειδικά όσοι διαβάζετε και τα μάνγκα) δείχνει καινούρια πρόσωπα και γεγονότα και δημιουργεί κι άλλες απορείες...

@Santoryu ποιον εννοείς?? στείλε λινκ σε σπόιλερ ταγκ

114O Sabo ζει??? - Σελίδα 5 Empty Απ: O Sabo ζει??? Παρ 20 Απρ 2012, 18:50

Santouryuu

Santouryuu

Σπόιλερ:

115O Sabo ζει??? - Σελίδα 5 Empty Απ: O Sabo ζει??? Παρ 20 Απρ 2012, 18:52

IwantCookie

IwantCookie

Σπόιλερ:

116O Sabo ζει??? - Σελίδα 5 Empty Απ: O Sabo ζει??? Παρ 20 Απρ 2012, 18:56

Santouryuu

Santouryuu

Σπόιλερ:

117O Sabo ζει??? - Σελίδα 5 Empty Απ: O Sabo ζει??? Παρ 20 Απρ 2012, 18:58

IwantCookie

IwantCookie

Σπόιλερ:

118O Sabo ζει??? - Σελίδα 5 Empty Απ: O Sabo ζει??? Παρ 20 Απρ 2012, 19:02

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
IwantCookie έγραψε: σε αυτό που λες έχεις απόλυτο δίκιο... αν έχετε παρατηρίσει τα πολυ καλά άνιμε είναι κυρίως τα μικρά (βλ Death Note, Monster) και ακόμα και σε αυτά υπάρχουν σημεία που βαριέσαι πχ στο μόνστερ το πάει μέσω λαμίας αν και έχει τρομερό στόρυ και το Death Note για μένα
Σπόιλερ:
έγινε πολύ προβλέψιμο...

Το ναρούτο επείσης έχει φοβερές εκπλήξεις και ανατροπές και δεν το βαριέσε ποτέ αν και πιστεύω ότι και αυτό σιγά σιγά το τελειώνουν
Σπόιλερ:
δηλαδη του δίνω κανα χρόνο δύο ακόμα...

Το μπλιτς από την άλλη φαίνεται πως ο τύπος έχει ξεμείνει από ιδέες και το στόρυ έχει πάρει από καιρό την κάτω βόλτα...πολύ καλό σχέδιο κλπ κλπ αλλά βαρετό και προβλέψιμο..

στο ΟΡ όμως έχουν βγει 660+ μάνγα και πιστεύω ότι δεν έχει δείξει ούτε τα μισά.... είναι άπειρα πρόσωπα και γεγονότα για τα οποία πρέπει ακόμα να μάθουμε και συνέχεια αμα έχετε προσέξει (ειδικά όσοι διαβάζετε και τα μάνγκα) δείχνει καινούρια πρόσωπα και γεγονότα και δημιουργεί κι άλλες απορείες...

Το Death Note
Σπόιλερ:
όντως έγινε αχταρμάς αν και ήταν μια αξιόλογη και αξιοπρεπέσταστη προσπάθεια να μην το ξεχέσουν επειδή ξεκίνησε ως αριστούργημα.. για το Monster θα συμφωνήσω.

Ναρούτο δυστυχώς δεν βλέπω , το είχα παρατήσει πριν τα Σιπούντεν γιατί απλά το βαρέθηκα... μηδέν ενδιαφέρον.. και τώρα που όντως είναι γαμάτο (μου έχουν σποιλάρει ΟΛΟ το άνιμε) δεν ξέρω από που να το πιάσω...

Το Bleach για εμένα τελείωσε μετά την ήττα του Aizen.... όλα τα άλλα άσκοπα και κάποια στιγμή θα επερνε την τροπή που πήρε τώρα... κρίμα γιατι και αυτό ξεκίνησε γαμάτα...

Το One Piece έχει απλά ξεφύγει!!! Και δεν λέω βγαίνουν και άλλα αξιόλογα άνιμε που φαίνονται πως θα κρατήσουν , αλλά μόνο αν σκεφτούμε πόσα χρόνια είναι το ΟΡ και τί έχει κάνει ο Όντα, πόσους χαρακτήρες έχει μπλέξει, τι βάθος έχει δόσει στην ιστορία και σε κάθε χαρακτήρα... εεε από μόνο του το άνιμε φτίαχνει δική του κατηγορία.. δεν συγκρίνεται εύκολα με άλλα σόνεν πιστεύω...

119O Sabo ζει??? - Σελίδα 5 Empty Απ: O Sabo ζει??? Παρ 20 Απρ 2012, 22:40

MonkeyD.Panos

MonkeyD.Panos

Δεν νομιζω να ζει.Πρωσοπικα πιστευω οτι παιθανε καθως ολοκληρωνε το ονειρο του(να βγει στη θαλασσα και να ειναι ελευθερος).Νομιζω για τα 5 λεπτα που ηταν στη θαλασσα το κατα χαρηκε και του ηταν πολυ! Δεν ειμαι απολυτα σιγουρος .Απο την αλλη συμφςνς με τον αποκατω . :)
ellefson is an idiot .....

120O Sabo ζει??? - Σελίδα 5 Empty Απ: O Sabo ζει??? Κυρ 22 Απρ 2012, 02:20

????????

Anonymous

Επισκέπτης
το ναρουτο εχει καποια πολυ ωραια σημεια αλλα ολα τα αλλα ειν...σαν τον παπαδιαμαντη ενα πραγμα λολ

121O Sabo ζει??? - Σελίδα 5 Empty Απ: O Sabo ζει??? Κυρ 22 Απρ 2012, 12:18

Santouryuu

Santouryuu

τον αλεξανδρο;

"η φονισσα" κι ετσι κατασταση;

122O Sabo ζει??? - Σελίδα 5 Empty Απ: O Sabo ζει??? Κυρ 22 Απρ 2012, 12:26

????????

Anonymous

Επισκέπτης
Santouryuu έγραψε:τον αλεξανδρο;

"η φονισσα" κι ετσι κατασταση;
μου αρεσει να μου μιλας προστυχα

123O Sabo ζει??? - Σελίδα 5 Empty Απ: O Sabo ζει??? Κυρ 22 Απρ 2012, 12:27

Santouryuu

Santouryuu

μπαναναααααααααααα

χ0αχ0α0χ0αχ0α0χα :haha:

124O Sabo ζει??? - Σελίδα 5 Empty Απ: O Sabo ζει??? Κυρ 22 Απρ 2012, 21:55

????????

Anonymous

Επισκέπτης
Santouryuu έγραψε:μπαναναααααααααααα

χ0αχ0α0χ0αχ0α0χα :haha:
στειλε πμ...εδω βλεπουν και παιδακια(johnyman)

125O Sabo ζει??? - Σελίδα 5 Empty Απ: O Sabo ζει??? Κυρ 29 Απρ 2012, 23:17

Monkey D. Mpaki

Monkey D. Mpaki

http://onepiece.wikia.com/wiki/Sabo

εδω παντως αναφερεται οτι εχει πεθανει....
εκτος και αν το deceased διπλα στην ηλικια του και στο τελος της ιστοριας του ειναι ''προς το παρον''

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 12]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης