Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

O Sabo ζει???

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, ... 10, 11, 12  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 12]

26O Sabo ζει??? - Σελίδα 2 Empty Απ: O Sabo ζει??? Σαβ 29 Οκτ 2011, 01:17

Kauko

Kauko

Aν ανακατεψετε τα γραμματα του Sabaody βγαινει το Sabo Day.
Αυτο δηλωνει την ημερα συναντησης Luffy-Sabo
Ο Luffy ομως στο Sabaody συναντησε τοv Law =>
Law=Sabo

Σπόιλερ:

27O Sabo ζει??? - Σελίδα 2 Empty Απ: O Sabo ζει??? Σαβ 29 Οκτ 2011, 03:16

redman

redman

πρωτον ο σαμπο εχει σχεση με τον Ντραγκον ενω ο law εχει με τον Whitebeard καθως ο Law πηγε στον πολεμο οταν ακουσε οτι ο Whiteberad πουλησε τους συμμαχους και ειπε την αυακα (ο Whiteberad δεν θα πουλαγε ποτε τους συναχους του)....αρα κατι παραπανο ξερει....και δευτερον Sabaody υπηρχε πριν ακομα γεννηθει ο Sabo.....αρα ξεχνα το.....

28O Sabo ζει??? - Σελίδα 2 Empty Απ: O Sabo ζει??? Σαβ 29 Οκτ 2011, 11:08

Elidor

Elidor

Avarga
Καλα αν ο Οντα ηθελε να κανει αυτο που ειπε ο Καουκο με το sabaody σιγα μην σκεφτοταν οτι προυπηρχε του Sabo.....

Και τι που εχει σχεση με τον W.B.? Θα ηταν δυσκολο να ξεκινησε απο το πληρωμα του Dragon και μετα να το γυρισε σε πειρατης και να ανεπτυξε σχεσεις με αλλους δυνατους πειρατες? Δεν το νομιζω...

29O Sabo ζει??? - Σελίδα 2 Empty Απ: O Sabo ζει??? Σαβ 29 Οκτ 2011, 12:51

kosni21

kosni21

καουκο τι πινεις αγορινα μου? αν ο λο ειναι ο σαμπο εγω ειμαι ο λουφυ οτι ζει ειναι σχεδον σιγουρο αλλα δεν ειναι ο λο στανταρ εγω πιστεβω οτι οταν μας τον δειξει καποια στιγμη δεν θα ειναι καποιος που θα εχουμε ξαναδει

30O Sabo ζει??? - Σελίδα 2 Empty Απ: O Sabo ζει??? Σαβ 29 Οκτ 2011, 14:07

Kauko

Kauko

coca cola^

31O Sabo ζει??? - Σελίδα 2 Empty Απ: O Sabo ζει??? Σαβ 29 Οκτ 2011, 15:00

Elidor

Elidor

Avarga
Κοψε το σπαμ θα φας μπαν^

32O Sabo ζει??? - Σελίδα 2 Empty Απ: O Sabo ζει??? Σαβ 29 Οκτ 2011, 16:17

Monkey D. Mpaki

Monkey D. Mpaki

καντο!!!
δεν γινεται μας εχει πριξει για συζητηση μπηκες η για να πετας κοτσανες??? σοβαρεψου λιγο δεν γινεται να μιλαμε για διαφορα θεματα και να πετας τουβλα kill yourself

33O Sabo ζει??? - Σελίδα 2 Empty Απ: O Sabo ζει??? Σαβ 29 Οκτ 2011, 18:03

vagas1989

vagas1989

αποψή μου είναι ότι ο sabo θα εκπροσωπεί τη νέα γενιά των revolutionaries,όπως ανάλογα κατά τη γνώμη μου ο Luffy τη νέα γενιά των πειρατών και ο coby των marines.Ίσως όχι ακριβώς όπως το διατυπώνω ''νέα γενιά'' αλλά καταλαβαίνετε τι θέλω να πώ.Αν το σκεφτούμεέτσι ζεί και βασιλεύει όπως προειπώθηκε.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την vagas1989 στις Σαβ 29 Οκτ 2011, 21:04, 1 φορά

34O Sabo ζει??? - Σελίδα 2 Empty Απ: O Sabo ζει??? Σαβ 29 Οκτ 2011, 20:28

Kauko

Kauko

^ δεν τον εχουμε δει καν...
ellefson is an idiot

35O Sabo ζει??? - Σελίδα 2 Empty Απ: O Sabo ζει??? Δευ 31 Οκτ 2011, 10:34

core

core

Σωστή η σκέψη του vagas….
Αν το σκεφτείς έχει νόημα καθώς έχουμε ακούσει και τον WB και τον Sengoku να μιλάει για αυτό, δηλαδή την νέα γενιά…

36O Sabo ζει??? - Σελίδα 2 Empty Απ: O Sabo ζει??? Παρ 04 Νοε 2011, 12:48

Santouryuu

Santouryuu

ζει και βασιλεύει.....
Σπόιλερ:

37O Sabo ζει??? - Σελίδα 2 Empty Απ: O Sabo ζει??? Δευ 07 Νοε 2011, 20:32

Νικολής

Νικολής

Santouryuu έγραψε:ζει και βασιλεύει.....
Σπόιλερ:

Σε ποιο λεπτο του επεισοδιου το δειχνει?Εγω πιστευω οτι ζει αλλα δεν μπορουσε να παει στον πολεμο γιατι δεν ηταν αρκετα δυνατος για να παλεψει με ολους αυτους τους marines,καθως δεν ηταν σιγουρος αμα ο wb εκανε κινηση και θα ελεγε τι να παω μονος μου στο marineford να πεθανω και εγω?

38O Sabo ζει??? - Σελίδα 2 Empty Απ: O Sabo ζει??? Δευ 07 Νοε 2011, 20:47

Monkey D. Mpaki

Monkey D. Mpaki

Παιδια εγω πιστευω οτι ο Οντα ξερει ποτε 8α τον εμφανισει αλλιως θα πηγαινε στον πολεμο
ποτε δεν ξερεις τι σκεφτεται αυτος ...!!! Θα τον δειξει εκει που πρεπει σιγουρα!! ;)

39O Sabo ζει??? - Σελίδα 2 Empty Απ: O Sabo ζει??? Δευ 07 Νοε 2011, 21:14

luffy_is_paok

luffy_is_paok

εγω λεω οτι θα τον βρουν μολις περασουν το fishman gj!

40O Sabo ζει??? - Σελίδα 2 Empty Απ: O Sabo ζει??? Τρι 08 Νοε 2011, 09:29

core

core

Νικολής έγραψε:Εγω πιστευω οτι ζει αλλα δεν μπορουσε να παει στον πολεμο γιατι δεν ηταν αρκετα δυνατος για να παλεψει με ολους αυτους τους marines,καθως δεν ηταν σιγουρος αμα ο wb εκανε κινηση και θα ελεγε τι να παω μονος μου στο marineford να πεθανω και εγω?

Εγώ πιστεύω ότι είναι ήδη αρκετά δυνατός και ίσως πιο δυνατός από τον Luffy, μην ξεχνάμε ότι είναι και μεγαλύτερος από τον Luffy και βγήκε στη θάλασσα πολύ πιο πριν και από τον Ace και από τον Luffy.
Απλά στον πόλεμο απείχε γιατί ίσως εκτελούσε εντολές του Dragon μιας και οι Revolutionaries δεν πήραν θέση στον πόλεμο.

41O Sabo ζει??? - Σελίδα 2 Empty Απ: O Sabo ζει??? Τρι 08 Νοε 2011, 14:20

redman

redman

ο sabo δεν μπορουσε να παει στον πολεμο γιατι ακομα δεν ειχε εμφανιστει σαν χαρακτηρας..... και επειδη ειναι σημαντικος χαρακτηρας δεν μπορουσε να τον εμφανιση χωρις εναν προλογο πιο πριν.....

42O Sabo ζει??? - Σελίδα 2 Empty Απ: O Sabo ζει??? Τετ 16 Νοε 2011, 15:03

Santouryuu

Santouryuu

Νικολής έγραψε:Σε ποιο λεπτο του επεισοδιου το δειχνει?Εγω πιστευω οτι ζει αλλα δεν μπορουσε να παει στον πολεμο γιατι δεν ηταν αρκετα δυνατος για να παλεψει με ολους αυτους τους marines,καθως δεν ηταν σιγουρος αμα ο wb εκανε κινηση και θα ελεγε τι να παω μονος μου στο marineford να πεθανω και εγω?

Σπόιλερ:

43O Sabo ζει??? - Σελίδα 2 Empty Απ: O Sabo ζει??? Τετ 16 Νοε 2011, 18:58

Νικολής

Νικολής

1ον δουλευει για την κυβερνηση και 2ον ειναι γέρος αποκλειεται να ειναι αυτος.

44O Sabo ζει??? - Σελίδα 2 Empty Απ: O Sabo ζει??? Τετ 16 Νοε 2011, 18:58

core

core

Δεν νομίζω ρε φίλε να είναι αυτός που λες…..
Είναι ενάντια στις απόψεις του….
Μου φαίνεται πολύ απίθανο…..

45O Sabo ζει??? - Σελίδα 2 Empty Απ: O Sabo ζει??? Πεμ 17 Νοε 2011, 10:25

Santouryuu

Santouryuu

Θα έχει γίνει σούπερ συντηρητούκλας........

Από εκεί που ήταν στην ΚΝΕ τώρα θα ψηφίζει Καρατζαφέρη!

Χα0χα0χ0α0χ0αχ00αχ0α0χα........

46O Sabo ζει??? - Σελίδα 2 Empty Απ: O Sabo ζει??? Τετ 23 Νοε 2011, 13:46

razor1911

razor1911

Θα τον βρουνε πολυ μετα

47O Sabo ζει??? - Σελίδα 2 Empty Απ: O Sabo ζει??? Τετ 23 Νοε 2011, 18:30

Mike13

Mike13

Και βεβαια ζει!!!Οπως ειπε και το παιδι απο πανω θα τον βρουμε στην συνεχεια!!!

https://www.facebook.com/pages/AnimeWorld-Greek/317331991617516

48O Sabo ζει??? - Σελίδα 2 Empty Απ: O Sabo ζει??? Τετ 23 Νοε 2011, 21:21

ZisAkiS

ZisAkiS

προσεξτε λιγο: Sabo - Sabaody Archipelago. Sab(a)o d(a)y αν βγαλουμε το "a" μετα το b, αφησουμε κενο μετα το ο και μετα βαλουμε το "a" που βγαλαμε πριν αναμεσα στο d και το y εχουμε... "Sabo Day"!!!! αρα μπορει ο oda να τον "εμφανησε" κρυφα καπου εκει... επεισης εχουμε καταρηψει κατι παλιες ιδεες για το αν ειναι ο law. οπως ειπε στην "σελιδα 3" ο vagas1989 υπαρχει μια πιθανοτητα να συμβολιζει την new era για τους revoulutionaries ... ή απλα δεχτειτε οτι μπορει και να πεθανε τελικα οταν τον πυροβολησε ο calestial dragon.. αυτος και ο dragon ειναι χαρακτηρες που δεν τυ εχει δειξει πολυ (εκτος απο το historic ark των A.S.L.) και εχουν προκαλεσει το ενδιαφερων ολων πιο πολυ απο κανεναν αλλον.. πχ ο dragon.. τον εχει δειξει 4-5 φορες και ειναι ο πιο "τρομαχτικος" και "αινιγματικος" χαρακτηρας...ο oda εχει κανει θαυματα... ποτε δεν ξερεις τι μπορει να γινει... μπορει αν ειναι ηδη στον New World... οπως και να'χει ομως πιστευω θα μαθουμε συντομα...

49O Sabo ζει??? - Σελίδα 2 Empty Απ: O Sabo ζει??? Τετ 23 Νοε 2011, 22:41

Mike13

Mike13

ZisAkiS έγραψε:προσεξτε λιγο: Sabo - Sabaody Archipelago. Sab(a)o d(a)y αν βγαλουμε το "a" μετα το b, αφησουμε κενο μετα το ο και μετα βαλουμε το "a" που βγαλαμε πριν αναμεσα στο d και το y εχουμε... "Sabo Day"!!!! αρα μπορει ο oda να τον "εμφανησε" κρυφα καπου εκει... επεισης εχουμε καταρηψει κατι παλιες ιδεες για το αν ειναι ο law. οπως ειπε στην "σελιδα 3" ο vagas1989 υπαρχει μια πιθανοτητα να συμβολιζει την new era για τους revoulutionaries ... ή απλα δεχτειτε οτι μπορει και να πεθανε τελικα οταν τον πυροβολησε ο calestial dragon.. αυτος και ο dragon ειναι χαρακτηρες που δεν τυ εχει δειξει πολυ (εκτος απο το historic ark των A.S.L.) και εχουν προκαλεσει το ενδιαφερων ολων πιο πολυ απο κανεναν αλλον.. πχ ο dragon.. τον εχει δειξει 4-5 φορες και ειναι ο πιο "τρομαχτικος" και "αινιγματικος" χαρακτηρας...ο oda εχει κανει θαυματα... ποτε δεν ξερεις τι μπορει να γινει... μπορει αν ειναι ηδη στον New World... οπως και να'χει ομως πιστευω θα μαθουμε συντομα...
Αυτο που λες εχει μια λογικη αλλα ο Sabo ειναι ζοντανος!!!Nα και η αποδειξη:

https://www.facebook.com/pages/AnimeWorld-Greek/317331991617516

50O Sabo ζει??? - Σελίδα 2 Empty Απ: O Sabo ζει??? Τετ 23 Νοε 2011, 23:14

Toni D. Kellis

Toni D. Kellis

το οτι ο sabo ζει πιστευω ειναι το μονο σιγουρο.....το ερωτημα ειναι ποτε θα εμφανιστει

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 12]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, ... 10, 11, 12  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης