Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

O Sabo ζει???

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 12]

226O Sabo ζει??? - Σελίδα 10 Empty Απ: O Sabo ζει??? Κυρ 02 Σεπ 2012, 00:12

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Στα τυρογαριδάκια!!! :xD:

227O Sabo ζει??? - Σελίδα 10 Empty Απ: O Sabo ζει??? Δευ 03 Σεπ 2012, 10:45

core

core

χαχχαχα...... καλο καλό..... :xD:

228O Sabo ζει??? - Σελίδα 10 Empty Απ: O Sabo ζει??? Τρι 04 Σεπ 2012, 16:34

Choperfan

Choperfan

Patty D Luffy έγραψε:Στα τυρογαριδάκια!!! :xD:

:xD: :xD: :haha: :haha: :haha:

229O Sabo ζει??? - Σελίδα 10 Empty Απ: O Sabo ζει??? Πεμ 13 Σεπ 2012, 16:33

ZisAkiS

ZisAkiS

ο σαμπος εχει πεθανει.. εβλεπα στο wiki ενα Myths/Facts και..

Myth: The Revolutionaries saved an unknown person, it's obviously Sabo.

Fact: After the chapter where Sabo was shot in cold blood by the World Noble, Revolutionaries can be heard saying they managed to save someone who was seriously injured. However, in the new databook, it is officially confirmed that Sabo has died.

230O Sabo ζει??? - Σελίδα 10 Empty Απ: O Sabo ζει??? Πεμ 13 Σεπ 2012, 19:13

Xrhstos D. Kol

Xrhstos D. Kol

Επιτελους τελος...

231O Sabo ζει??? - Σελίδα 10 Empty Απ: O Sabo ζει??? Πεμ 13 Σεπ 2012, 20:55

core

core

παιδιά δεν νομίζω να γίνει κάτι τέτοιο...
δηλαδή όταν πέθανε ο Ace μας έδειξε μετά από τόοοσα επεισόδια ότι τελικά ο Luffy είχε έναν ακόμα αδερφό, μας τον εμφανίζει από το πουθενά, για να καταλήξει να μας πει ότι και αυτός τελικά έχει πεθάνει;
Για ποιο λόγο...;;;
απλά για να έχει δύο αδέρφια σκοτωμένα;;

232O Sabo ζει??? - Σελίδα 10 Empty Απ: O Sabo ζει??? Παρ 14 Σεπ 2012, 13:54

souidos

souidos

δεν ειναι νεκρος μωρε... κοιτα τον διαλογο αυτον π ανεβαζω για πολοστει φορα...και θα καταλαβεις... με την μια αν ειναι νεκρος η ζωντανος στα 50 δευτερολεπτα... δες τον dragon δεν εχει τπτ και δες π δειχνει ο ivakon και δες τι λεει...https://www.youtube.com/watch?v=ZlhjjadmNUU&feature=related

http://watchop.com

233O Sabo ζει??? - Σελίδα 10 Empty Απ: O Sabo ζει??? Παρ 14 Σεπ 2012, 14:47

core

core

Εγώ το έχω δει αρκετές φορές και ξέρω και πιστεύω ότι δεν είναι νεκρός….
Ίσα ίσα θα παίξει και σημαντικό ρόλο στην πλοκή τον γεγονότων…

234O Sabo ζει??? - Σελίδα 10 Empty Απ: O Sabo ζει??? Παρ 12 Οκτ 2012, 14:49

Orman D Kurohige

Orman D Kurohige

ο sabo δεν υπαρχει αμφιβολια πως ζει.... απλα θα εμφανιστει παρα πολλα επισοδεια μετα....! εμενα προσωπικα θα μου αρεσε να εχει φαει κανα logia φρουτο που τον κανει νερο (το αντιθετο της φωτιας, δηλ του ace).....
λιγο καμμενη σκεψη ε? :xD:

235O Sabo ζει??? - Σελίδα 10 Empty Απ: O Sabo ζει??? Παρ 12 Οκτ 2012, 15:33

core

core

Είχε πει μία σκέψη πιο παλιά ένα παλικάρι δεν θυμάμαι ποιος…
Ότι επειδή ο Luffy είναι Paramecia type και ο Ace ήταν Logia type, μπορεί ο Sabo να έχει φρούτο Zoan type για να κλείσει το τρίο….

236O Sabo ζει??? - Σελίδα 10 Empty Απ: O Sabo ζει??? Παρ 12 Οκτ 2012, 16:08

N_G

N_G

το πιο epic για μένα, αν και είναι μια πολύ καμμένη σκέψη, θα ήταν ο Sabo τελικά να έπαθε κάτι (αμνησία π.χ) να έγινε πειρατής δυνατός είτε καπετάνιος έιτε σε κάποιο πλήρωμα και να είναι από τους μοχθηρούς πειρατές....ένας από τους τρεις λοιπόν έγινε "κακός"....και με την αμνησία δεν ενφανίστηκε στην εκτέλεση του Ace και απλά κάποια στιγμή θα συναντηθεί με τον Luffy δεν θα τον θυμάται θα παλέψουνε πολύ δυνατά και θα τον θυμηθεί,θα θυμηθεί όλο το παρελθόν από οταν ήταν παιδία...θα του ρθυν σκηνές και από τον Ace και ότι τελικά πέθανε......καρά EPIC εξέλιξη για μένα....δεν ξέρω αν συμφωνείτε ή αν σας αρέσει....πάντως θα ξεφευγει από τα τρία αγαπημένα αδέλφια και όλα καλά και όλα ρόδινα....μ'άρεσε η σκέψη μου τελικά και μπράβο μου :muaha:

237O Sabo ζει??? - Σελίδα 10 Empty Απ: O Sabo ζει??? Παρ 12 Οκτ 2012, 16:18

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker
N_G έγραψε:το πιο epic για μένα, αν και είναι μια πολύ καμμένη σκέψη, θα ήταν ο Sabo τελικά να έπαθε κάτι (αμνησία π.χ) να έγινε πειρατής δυνατός είτε καπετάνιος έιτε σε κάποιο πλήρωμα και να είναι από τους μοχθηρούς πειρατές....ένας από τους τρεις λοιπόν έγινε "κακός"....και με την αμνησία δεν ενφανίστηκε στην εκτέλεση του Ace και απλά κάποια στιγμή θα συναντηθεί με τον Luffy δεν θα τον θυμάται θα παλέψουνε πολύ δυνατά και θα τον θυμηθεί,θα θυμηθεί όλο το παρελθόν από οταν ήταν παιδία...θα του ρθυν σκηνές και από τον Ace και ότι τελικά πέθανε......καρά EPIC εξέλιξη για μένα....δεν ξέρω αν συμφωνείτε ή αν σας αρέσει....πάντως θα ξεφευγει από τα τρία αγαπημένα αδέλφια και όλα καλά και όλα ρόδινα....μ'άρεσε η σκέψη μου τελικά και μπράβο μου :muaha:

Εγω δεν θα ηθελα να παθει αμνησια απλα να γινει κακος και να παλεψει με το Luffy να πεσει πολυ ξυλο απλα να ξεφυγουμε λιγακι απο τα συνθησμενα. Μου αρεσει στο μανγκα το συγκεκριμενο arc διοτι ειναι πολυ μαφιοζικο οποτε δεν θα με πειραζε ο Sabo να εκανε μπαγαποντιες.... plz plz plz plz plz plz plz plz plz

238O Sabo ζει??? - Σελίδα 10 Empty Απ: O Sabo ζει??? Παρ 12 Οκτ 2012, 16:21

NoLaw_NakamaLaw

NoLaw_NakamaLaw

εμεναθα μου αρεσε να ειναι κακος ο σαμπο

239O Sabo ζει??? - Σελίδα 10 Empty Απ: O Sabo ζει??? Παρ 12 Οκτ 2012, 16:29

Toni D. Kellis

Toni D. Kellis

NoLaw_NakamaLaw έγραψε:εμεναθα μου αρεσε να ειναι κακος ο σαμπο

ωραιος....και μενα θα μ αρεσε

240O Sabo ζει??? - Σελίδα 10 Empty Απ: O Sabo ζει??? Παρ 12 Οκτ 2012, 16:35

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
EVIL SABO FTW!!! your mom=15$

241O Sabo ζει??? - Σελίδα 10 Empty Απ: O Sabo ζει??? Παρ 12 Οκτ 2012, 18:23

core

core

Death καλη η θεωρία σου πάντως...

242O Sabo ζει??? - Σελίδα 10 Empty Απ: O Sabo ζει??? Σαβ 13 Οκτ 2012, 01:25

N_G

N_G

την αμνησία την ανέφερα καθαρά για το λόγο το ότι δεν τον είδαμε στην εκτέλεση του Ace...γτ οκ όπως είπα θα ήταν ωραίο να τον δούμε κακό γτ θα ξεφευγε λίγο και θα το έκανε πολύ ενδιαφέρον αλλά και κακός-μοχθηρός να χεις γίνει τον αδελφό σου θες να τον σώσεις....παρόλα αυτα ελπίζω να τον δω σατανικό...

243O Sabo ζει??? - Σελίδα 10 Empty Απ: O Sabo ζει??? Σαβ 13 Οκτ 2012, 02:49

NoLaw_NakamaLaw

NoLaw_NakamaLaw

N_G έγραψε:την αμνησία την ανέφερα καθαρά για το λόγο το ότι δεν τον είδαμε στην εκτέλεση του Ace...γτ οκ όπως είπα θα ήταν ωραίο να τον δούμε κακό γτ θα ξεφευγε λίγο και θα το έκανε πολύ ενδιαφέρον αλλά και κακός-μοχθηρός να χεις γίνει τον αδελφό σου θες να τον σώσεις....παρόλα αυτα ελπίζω να τον δω σατανικό...
αφου ειναι μαζι με τον ντραγκον,no dragon no sabo

244O Sabo ζει??? - Σελίδα 10 Empty Απ: O Sabo ζει??? Σαβ 13 Οκτ 2012, 16:08

Orman D Kurohige

Orman D Kurohige

πειρατης παντως δυσκολα θα ειναι.....
το ποιο αναμενομενο ειναι ο σαβο ειναι το μυστιριωδες δεξι χερι του ντραγκον.....κανεις δεν ξερει την ταυτοτητα, την καταγωγη του και τετοια...!

245O Sabo ζει??? - Σελίδα 10 Empty Απ: O Sabo ζει??? Σαβ 13 Οκτ 2012, 19:23

????????

Anonymous

Επισκέπτης
O Σαμπο Ζει 100% γινονται ακριβως τα ιδια με τον Μπον Κλει που ελεγαν ολοι οτι πεθανε αλλα δεν μας εδειχνε ο Οντα. Τελικα ηταν μια χαρα και δυο τρομαρες στην φυλακη.

246O Sabo ζει??? - Σελίδα 10 Empty Απ: O Sabo ζει??? Κυρ 14 Οκτ 2012, 01:38

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Μόνο τον Αce μου έφαγε ο αλήτης ellefson you is mean

247O Sabo ζει??? - Σελίδα 10 Empty Απ: O Sabo ζει??? Κυρ 14 Οκτ 2012, 05:43

Santouryuu

Santouryuu

στανταρ ζει, οπως ειπε ο κορ δεν θα τον εδειχνε εαν ηταν να πεθαινε τοσο απροσμενα..... παττυ, εδω πεθανε ο ασπρογενης, ο εϊς μας μαρανε;

:haha: :haha: :haha:

248O Sabo ζει??? - Σελίδα 10 Empty Απ: O Sabo ζει??? Κυρ 14 Οκτ 2012, 10:31

Giorgos

Giorgos

μην τα λες ετσι αποτομα στην παττυ αυτα,σαντο.... :ρ

Υ.Γ. τι εικονα ειναι αυτη απο κατω;;ντροπη.... :xD:

249O Sabo ζει??? - Σελίδα 10 Empty Απ: O Sabo ζει??? Κυρ 14 Οκτ 2012, 13:02

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Santouryuu έγραψε:παττυ, εδω πεθανε ο ασπρογενης, ο εϊς μας μαρανε;

:haha: :haha: :haha:

knife knife knife knife knife knife knife knife knife knife knife knife knife knife knife knife knife knife knife knife knife knife knife knife knife knife knife knife knife knife knife knife knife knife knife knife knife knife knife knife knife knife knife

250O Sabo ζει??? - Σελίδα 10 Empty Απ: O Sabo ζει??? Δευ 15 Οκτ 2012, 00:00

Toni D. Kellis

Toni D. Kellis

καλα εκανε και πεθανε ο ασπρογενης......
καντε τοπο στα νιατα...!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 12]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης