Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

[THEORY] Ποιος πιστευετε πως θα' ναι ο νεος mugiwara?

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 16 ... 23  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 23]

agelosj

η δικια μου η αποψη ειναι ο Μr.2 και μην ακουσω να μου πει κανεις οτι ειναι νεκρος ή φυλακισμενος..... γιατι νομιζω οτι κανεις εδω δεν εχει δει το one piece οσο εγω. ο mr.2 ειναι ζωντανος και εξω. και αν νομιζετε οτι λεω μπουρδες εδω ειμαι να σας εξηγησω ποια επισοδια να δειτε για να καταλαβαιτε οτι ζει κ ειναι εξω.

kosni21

kosni21

δεν ξερω αν ειναι νεκρος η φυλακη κ ουτε με νοιαζει γιατι δεν παιζει με τιποτα να γινει στροχατ. οκ εκανε την θυσια του κτλπ αλλα τι να την κανουν την μπαλαρινα στο κρου?

womanTENSAIinathens

womanTENSAIinathens

Ωραια θα ηταν ο Brook να τραγουδαει και ο Mr2 να χορευει...αχ τελεια!

Σπόιλερ:

souidos

souidos

agelosj ελα μωρε τ μ λες...ο τυπος εδωσε την ζωη γ ν τους σωσει και εσυ μειωνεις την θυσια μ τ ν λες οτι ζει....

http://watchop.com

iMmoRtaL

paidia exei dukio o agelosj Gt einai o monadikos pou itane toso demenos me to pliroma tou luffy

luffy_is_paok

luffy_is_paok

λουγκρες στο κρου ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ οκ εσωσε Λουφυ ΚΑΙ μπραβο του
αλλα ως εκει αν γινει νορμαλ τυπος οκ
ΑΛΛΑ ΛΟΥΓΚΡΕΣ ΣΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΛΟΥΦΑΡΑ ΤΟΥ ΕΠΟΜΕΝΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ aaaaaah! aaaaaah!

womanTENSAIinathens

womanTENSAIinathens

Λοιποοον...

Θα ξεκινησω απο κατι που πρεπει να διευκρινιστει γιατι πολλες φορες τα ματακια δεν βλεπουν καλα.

Ο Μr2 ΔΕΝ εσωσε ΠΟΤΕ τον Luffy απο τιποτα.Ας αφησουμε την Αλαμπαστα και ας παμε στο Impel Down. Toν ΒΟΗΘΗΣΕ να βγει απο εκει.

Ακομα και μεσα σ'αυτο ο Luffy παλευε μονος του ακομα και με τον Blackbeard οταν του μπηκε εμποδιο

Ετσι μια υπενθυμιση με πολλη αγαπη.

Και για να πω κατι ον τοπικ,o Μρ2 δεν ειναι λουγκρα, γιατι μπορει να βαφεται αλλα νομιζω οτι στη ψυχη ειναι ΑΝΤΡΑΣ, ειναι εξυπνος, θαραλλεος, η εμφανιση δεν εχει να κανει, η ψυχη μετραει.

Α!και κατι που αν και δεν εχει ειπωθει, εχω αυτη την υποψια

Σπόιλερ:

Kαι οταν βγηκε ο Luffy απο το Impel Down και νομιζε οτι ο Mr2 χαθηκε, ο Luffy σπαραξε στο κλαμα.

Θα μπoρουσε για το ευχαριστω να τον παρει στο πληρωμα, δυστυχως αυτο χλωμο το βλεπω.Ολα τα εχουν εκτος απο τον ''χαρουμενο'' τυπο...αχ κριμα!

luffy_is_paok

luffy_is_paok

κοιτα οντως τον βοηθησε να βγει , επειτα αν δεις στο δρομο καποιον βαμενο τη θα πεις <<κοιτα εναν αντρακλα >> αλα οντως ειναι θαραλεος και εξυπνος και μπλα μπλα..... επεισης ο λυφφυ κανει παρεα με ολους και τελος αυτο με το πληρωμα χλωμο θα μεινει γιατι δεν μπαινει λελας στο κρου gj!

souidos

souidos

Λοιποοον...

Θα ξεκινησω απο κατι που πρεπει να διευκρινιστει γιατι πολλες φορες τα ματακια δεν βλεπουν καλα.

Ο Μr2 ΔΕΝ εσωσε ΠΟΤΕ τον Luffy απο τιποτα.Ας αφησουμε την Αλαμπαστα και ας παμε στο Impel Down. Toν ΒΟΗΘΗΣΕ να βγει απο εκει.
το οτι εγινε Maggelan και ανοιξε την πορτα και δν πηγε με τους αλλους και εμεινε στην φυλακη δν ειναι θυσια;;...οταν ο luffy ηταν παγωμενος και φουλ απο τ ποιζον ποιος τον πηγε στον Ivankov;;;

womanTENSAIinathens

womanTENSAIinathens

souidos έγραψε:
Λοιποοον...

το οτι εγινε Maggelan και ανοιξε την πορτα και δν πηγε με τους αλλους και εμεινε στην φυλακη δν ειναι θυσια;;...οταν ο luffy ηταν παγωμενος και φουλ απο τ ποιζον ποιος τον πηγε στον Ivankov;;;

Kαλο μου παιδι προσεξε με σε παρακαλω παρα πολυ.

Εγω δεν ειπα οτι δε θυσιαστηκε. Εγω ειπα οτι ΔΕΝ τον εσωσε απο κατι, απλα τον ΒΟΗΘΗΣΕ. Κατανοητο;

Εγω αυτο ειπα:οτι ενω θα μπορουσε να βγει και ο ιδιος απο εκει, εμεινε μεσα και το ξερω οτι αυτο ειναι θυσια και να σου το ξεκαθαρισω: ειπα οτι θυσια δεν ειναι μονο να θυσιαζεις τη ζωη σου αλλα και την ελεθερια σου οπως εκανε ο Mr2 o οποιος θα μπορουσε να θυσιασει και αλλα πραγματα...λεμε τωρα!

Δεν αμφισβητησα τη θυσια του, αμφισβητησα αυτο που ειπωθηκε οτι τον εσωσε.Το οτι τον πηγε στον Iva ειναι βοηθεια, οχι θυσια(θυσια ειναι που εμεινε πισω στη φυλακη και κινδυνευε)

Και για να τελειωσω: αυτος που τον ΕΣΩΣΕ ηταν ο Iva, γιατι ΝΑΙ ο Μρ2 τον πηγε αλλα αν δεν ηταν ο Iva, οποιαδηποτε θυσια και να εκανε o Bon chan, o Luffy δεν θα γινοταν καλα για να πηγαινε μετα στον αδερφο του.

Αυτα ειχα να πω, δε μπορω να το κανω πιο νιανια.Βαριεμαι και ευκολα you know!!!

Σπόιλερ:

souidos

souidos

https://www.youtube.com/watch?v=SSgf9rbu8kA&feature=related δες αυτο το video και συγκεκριμενα στο 1λεπτο και 29 δευτερολεπτα...και εξηγησε μ γτ τ λεει αυτο ο luffy...αφου οπως λες και εσυ δν τον εσωσε...κ μετα θ καταλαβεις π τον εσωσε https://www.youtube.com/watch?v=fYg4HHISrKc δες κ αυτο βιντεακι στην αρχη δειχνει οτι δειλιαζει αλλα μετα γυρναει και λεει "δν θ σ αφησω ν πεθανεις " και τα βαζει με ολους και με ολα για να τον παει στον Ινα....

womanTENSAIinathens

womanTENSAIinathens

Αχ λοιπον κοιτα θα το ξαναπω.

Ο Μρ2 θυσιαστηκε γιατι εμεινε πισω και δεν πηγε και αυτος με τον Luffy.

Αυτος που ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ τον εσωσε ηταν ο Iva!

Τη ζωη του Luffy, την εσωσε ο IVA!!! Xαρη στον Iva απεκτησε ξανα τις δυναμεις του.

O Mρ2 τον προφυλαξε απο διαφορους κινδυνους που υπηρχαν πριν πανε στον Iva.

Ξερεις απο το να προσφερονται να σε σωσουν πολλοι, μεχρι σε ποιον χρωστας σιγουρα τη σωτηρια σου υπαρχει μια διαφορα.

Ο Μρ2 εκανε τα παντα για τον Luffy , αλλα δεν του εσωσε τη ζωη, αυτο το εκανε ο Iva.

Σπόιλερ:

maggie

maggie

ρε τι παπαριες λετε?[elidor mode off]

ο λουφυ απο το amazon lily και μετα το μονο που κανει ειναι να δεχεται βοηθειες - και καποιες απο αυτες του εσωσαν την ζωη...

στην αρχη τον βοηθησε η χανκοκ να μπει στην φυλακη

στο lvl1 συναντησε τον μπαγκυ, και με τον τροπο του τον βοηθησε και αυτος

στο lvl 2 συναντησε τον μρ3, πηρε βοηθεια και απο αυτον...

στο lvl 3 βρισκει τον mr2...ο mr2 κανει ομαδα μαζι του για τον πολυ απλο λογο οτι εχει ενα στοχο, θελει να συναντησει εναν ανθρωπο απο αυτην την φυλακη, τον iva, προσοχη, δεν θελει να παει τον λουφυ στον iva, θελει να τον συναντησει για τους δικους του γκευστικους λογους...

μετα χωριζονται λουφυ και μπον, ο λουφυ φυλακιζεται, ο βον τον ελευθερωνει και τον παει στον ιβα με την ελπιδα να τον σωσει..εδω στην ουσια ο βον του σωζει την ζωη ετοιμος να θυσιασει την δικη του επειδη ρισκαρει για να τον παει στον ιβα...

ο ιβα κανει τα δικα του και βοηθαει τον λουφυ, το οτι σωθηκε ο λουφυ εδω δεν ειναι μονο αποτελεσμα των ενεργειων του ιβα, αλλα μετραει και το willpower του λουφυ για να ζησει...συζητανε τα 2 τους, ανακαλυπτουν οτι ειναι μπατζανακια και ο ιβα θελει να τον βοηθησει οπως και δηποτε, και τον λουφυ αλλα και τον εης που πιστευε οτι ειν και τουτος γιος του ντραγκον...

συνεχιζουν την κατηφορα, φτανουν λβλ 6...ο εης λειπει, ελευθερωνουν κροκο και τζινμπει με την προοπτικη οτι θα τους βοηθησουν..

ξανασυναντιουνται οσοι ειχαν χαθει, πανε ολοι μαζι: φυσιολογικοι φυλακισμενοι & μπαγκυ, οκαμα φυλακισμενοι & ιβα, μρ3, νταζ μπον, τζινμπε, κροκο και λουφυ να δραπετευσουν...συνηδητοποιουν οτι εχουν ενα προβλημα, τις πυλες, οι οποιες πυλες τελικα ανοιξαν...και ανοιξαν επειδη ο μπον εμεινε πισω, πηρε την μορφη του μαγκελαν και εδωσε διαταγη να ανοιξουν οι πυλες για να περασει το καραβι του λουφυ...αν οι πυλες δεν ανοιγαν ηταν παγιδευμενοι μες στην φακα τα πουλακια μου, γτ ναι μεν ηταν πιο δυνατοι απο την ασφαλεια του ID, αλλα ηταν ολοι df users και το πεδιο της μαχης θα ηταν η θαλασσα + οτι δεν θα ειχαν και χρονο για την εκτελεση του εης...ο μπον λοιπον -δεν βοηθησε απλα- αλλα εσωσε με την θυσια του οχι μονο τον λουφυ, αλλα και ολους τους φυλακισμενους που δραπετευσαν...και οταν καποιος μενει πισω για να βοηθησει καποιον αλλον, αυτο λεγεται αυτοθυσια...

Elidor

Elidor

Avarga
Τι Ελιντορ mode και μαλακιες μωρη?

Τεσπα, ο Mr.2 εχει πιθανοτητες να μπει οχι μονο επειδη εσωσε τον Λουφυ αλλα επειδη ειναι ενας πειρατης ο οποιος εχει μεινει χωρις πληρωμα... Τι εννοω?

Ο Τζιμπει εχει να φτιαξει ενα ολοκληρο νησι η εστω να βοηθησει τους βασιλιαδες να το φτιαξουν, δεν παιζει να μπει, η Βιβη ηταν ηδη πριγκιπισσα τις σκατα ηταν οποτε τα ιδια, η Χανκοκ παλι τα ιδια και για αυτο δεν παιζει να μπει, ο Mr2 ομως ειναι ενα τιποτα, δεν εχει καποια δικαιολογια για να ΜΗΝ μπει... Τωρα αν θα του γινει η προσκληση για να μπει ειναι αλλο θεμα...

Αποψη μου Mr2 και Karibu για το ποιος θα μπει μετα, ενας απο τους 2.

maggie

maggie

μωρη εισαι και φαινεσαι >_<

τσιμπα ενα warn, εβρισες αντμιν (εμενα) και εισαι και ον τοπικ...ντροπη...

souidos

souidos

ο λουφυ απο το amazon lily και μετα το μονο που κανει ειναι να δεχεται βοηθειες - και καποιες απο αυτες του εσωσαν την ζωη...

στην αρχη τον βοηθησε η χανκοκ να μπει στην φυλακη

στο lvl1 συναντησε τον μπαγκυ, και με τον τροπο του τον βοηθησε και αυτος

στο lvl 2 συναντησε τον μρ3, πηρε βοηθεια και απο αυτον...

στο lvl 3 βρισκει τον mr2...ο mr2 κανει ομαδα μαζι του για τον πολυ απλο λογο οτι εχει ενα στοχο, θελει να συναντησει εναν ανθρωπο απο αυτην την φυλακη, τον iva, προσοχη, δεν θελει να παει τον λουφυ στον iva, θελει να τον συναντησει για τους δικους του γκευστικους λογους...

μετα χωριζονται λουφυ και μπον, ο λουφυ φυλακιζεται, ο βον τον ελευθερωνει και τον παει στον ιβα με την ελπιδα να τον σωσει..εδω στην ουσια ο βον του σωζει την ζωη ετοιμος να θυσιασει την δικη του επειδη ρισκαρει για να τον παει στον ιβα...

ο ιβα κανει τα δικα του και βοηθαει τον λουφυ, το οτι σωθηκε ο λουφυ εδω δεν ειναι μονο αποτελεσμα των ενεργειων του ιβα, αλλα μετραει και το willpower του λουφυ για να ζησει...συζητανε τα 2 τους, ανακαλυπτουν οτι ειναι μπατζανακια και ο ιβα θελει να τον βοηθησει οπως και δηποτε, και τον λουφυ αλλα και τον εης που πιστευε οτι ειν και τουτος γιος του ντραγκον...

συνεχιζουν την κατηφορα, φτανουν λβλ 6...ο εης λειπει, ελευθερωνουν κροκο και τζινμπει με την προοπτικη οτι θα τους βοηθησουν..

ξανασυναντιουνται οσοι ειχαν χαθει, πανε ολοι μαζι: φυσιολογικοι φυλακισμενοι & μπαγκυ, οκαμα φυλακισμενοι & ιβα, μρ3, νταζ μπον, τζινμπε, κροκο και λουφυ να δραπετευσουν...συνηδητοποιουν οτι εχουν ενα προβλημα, τις πυλες, οι οποιες πυλες τελικα ανοιξαν...και ανοιξαν επειδη ο μπον εμεινε πισω, πηρε την μορφη του μαγκελαν και εδωσε διαταγη να ανοιξουν οι πυλες για να περασει το καραβι του λουφυ...αν οι πυλες δεν ανοιγαν ηταν παγιδευμενοι μες στην φακα τα πουλακια μου, γτ ναι μεν ηταν πιο δυνατοι απο την ασφαλεια του ID, αλλα ηταν ολοι df users και το πεδιο της μαχης θα ηταν η θαλασσα + οτι δεν θα ειχαν και χρονο για την εκτελεση του εης...ο μπον λοιπον -δεν βοηθησε απλα- αλλα εσωσε με την θυσια του οχι μονο τον λουφυ, αλλα και ολους τους φυλακισμενους που δραπετευσαν...και οταν καποιος μενει πισω για να βοηθησει καποιον αλλον, αυτο λεγεται αυτοθυσια...
εγω τ ξερω ολα αυτα και απο μενα ειναι +1 τ θεμα ειναι οτι η woman δν τ καταλαβενει...(ααα και maggie αμα μπορεις να κανεις κτ να την πεισεις καντω)

agelosj

λοιπον να απαντησω σε αυτους που νομιζουν οτι ειναι νεκρος ο μρ.2. μετα την μαχη στο ναυτικο ενας τυπας ερχεται και λεει στον sengoku τι εγινε στο ιμπελ... και λεει οτι ο μαγκελαν ειναι τραυματισμενος σοβαρα αλλα θα ζησει. οταν ο λουφι και οι αλλοι περασαν τις πορτες ο μπλακμπεαρντ ηταν ακομα μεσα στην φυλακη. που σημαινει κατα την γνωμη μου οτι οταν πηγε να σκοτωσει ο μαγκελαν τον μρ2 εκσασε μυτη ο μπλακμπεαρντ με τους αλλους κ παλεψε μαζι του. ετσι σωθηκε ο μρ2 και ειναι εξω. ολα αυτα ειναι μια υποθεση δικη μου και την πιστευω σε βαση απο γεγονοτα απο το ανιμε. τπτ αλλο. και θελω να ειναι ο 10ος κ εδω ειμαστε θα το δειτε και εσεις.

Elidor

Elidor

Avarga
Μr.2 ή Καριμου, και οι δυο τους σιχαμενα logia ειναι... Βαλτος και κερι...

Ακριβως οτι πρεπει για τους επομενους νακαμα!^^

petrikios

petrikios

Elidor έγραψε:Μr.2 ή Καριμου, και οι δυο τους σιχαμενα logia ειναι... Βαλτος και κερι...

Kερι ειναι ο Mr 3 και δεν ειναι Logia...ασε που ειναι με τον Μπαγκυ...αρα παραμενει μονο ο Caribou...

iFiVa

iFiVa

Elidor έγραψε:Μr.2 ή Καριμου, και οι δυο τους σιχαμενα logia ειναι... Βαλτος και κερι...

o mr.2 ειναι ο okama...αυτος που ντυνοταν στην αρχη κυκνος και ειχε κραγιον.....ο mr.3 εχει το logia κερι!

petrikios

petrikios

Δεν ειναι Logia ειναι Paramecia μπορει να παραγει κερι αλλα δεν μπορει να γινει ο ιδιος κερι...λες να ταν Logia και να τον νικουσε ο Λουφη τοσο ευκολα τοτε που ακομα απλα εριχνε μονο μπουνιες??

Elidor

Elidor

Avarga
Ο ναι σωστα σωστα μπερδεψα mr.2 με mr.3, mr.2 ειναι η αδερφαρα... Σωστα σωστα λαθος μου.

loner

loner

Απ' ότι κατάλαβα η ασυμφωνία είναι στις λέξεις "βοήθησε" και "έσωσε"...
να πούμε " βοήθησε σώζοντας" να τελείνουμε? gj!

vagas1989

vagas1989

σωστός ο Loner +nice avatar !ουάου!
-1 στον mr2 για νέο nakama πάντως, δεν γουστάρω.
ακομά και karibu προτιμώ αν και δεν το θεωρώ τόσο πιθανό ακόμα δεν ξέρουμε αρκετά...

vaggelis94

vaggelis94

Πιστεύω ότι ο κάριμπου είναι λίγο ξέμπαρκος για να μπει στο κρου....Μου φαίνεται πολύ βίαιος και σιχαμερος vfvf ...Εγώ θέλω χάτσι αν και μου φαίνεται υπερβολικά αδύναμος...

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 23]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 16 ... 23  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης