Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

[THEORY] Ποιος πιστευετε πως θα' ναι ο νεος mugiwara?

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 14 ... 23  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 23]

womanTENSAIinathens

womanTENSAIinathens

ReBoRn23 έγραψε:

μια χαρα ειν ο τζινμπει και ο οντα τ εκανε αυτο γτ δν ηθελε να παλεψει ο τζιμπε με το χοντι...

Σχετικα μ'αυτο οντως δεν ειναι να παλεψει ο Hody με τον Jimbei αλλα δε λεμε οτι μας την εδωσε σε οτι αφορα τον Hody αλλα σε οτι αφορα τον Luffy.O Oda λοιπον μας εκανε τον Jimbei λιγο εκνευριστικο , σχετικα με τον Luffy για να δουμε οτι ο τυπος δεν κανει για straw hat. Eκεινη η ανουσια μαχη Luffy-Jimbei αυτο ηθελε να μας δειξει.
Το οτι πιαστηκε στη παγιδα του Hody ηταν σπασιμο αλλα σαν εκεινο το σπασιμο εναντιον του Luffy δεν εχει.
Λες και ο Luffy δεν θα ηθελε να σωσει τους νακαμα του. Και ο Jimbei του ελεγε να μην κανει τιποτα.
Και μετα ο Luffy θα τον παρει για νακαμα;Δεν τον αφηνε να σωσει τους φιλους του και δεν ειναι εκνευριστικος;

petrikios

petrikios

Γιατι φαγωθηκε ο Jinbe να μην πολεμησει ο Λουφη με τον Χοντι?? Και καλα για να μην γινουν χειροτερα τα πραγματα στο νησι επειδη θα ανακατευτει ενας ανθρωπος? Μα ισα ισα αμα τον αφηνε να πολεμησει και τον νικησει και τον Ποσειδωνα θα εσωζε και ολοκληρο το νησι και μετα οι Ψαρανθρωποι θα ειχαν περισσοτερο εμπιστοσυνη στους ανθρωπους,δεν καταλαβαινω τι κολημα ειχε φαει...

????????

Anonymous

Επισκέπτης
ναι αλλα και ο τζινμπει ετσι ηθελε να προστατεξει τ χωρα τ και τον λουφυ που θα γινοταν μισητος απο τους ψαρανθρωπους....και μην ξεχναμε οτι ο τζινμπε εσωσε τ λουφυ αρκετες φορες στη φυλακη κ στ πολεμο...οχι επειδη ηρθε αντιμετωπος με τ λουφυ ξαφνικα γινεται σπαστικος...εμενα μ αρεσε γτ υπερασπιστηκε οο τζινμπε ετσι ολο τ νησι,τις ιδεες της οτιχιμε και τ λουφυ...δν ειπε ο τζινμπε ασε τους να πεθανουν ειπε ασε να τ χειριστω εγω αυτο τ θεμα γτ ειν περιπλοκο!!!αυτο με τ παγιδα που πιαστηκε ο τζινμπε εμενα μ κανει για προσαρμογη του χαρακτηρα τ τζινμπε,δλδ να δειξει ο οντα οτι μπορει να γινει χουμοριστικος ο τζινμπε ετσι ωστε να μπει και στ πληρωμα αργοτερα...ολα παιζονται!!!!

womanTENSAIinathens

womanTENSAIinathens

ReBoRn23 έγραψε:ναι αλλα και ο τζινμπει ετσι ηθελε να προστατεξει τ χωρα τ και τον λουφυ που θα γινοταν μισητος απο τους ψαρανθρωπους....και μην ξεχναμε οτι ο τζινμπε εσωσε τ λουφυ αρκετες φορες στη φυλακη κ στ πολεμο...οχι επειδη ηρθε αντιμετωπος με τ λουφυ ξαφνικα γινεται σπαστικος...εμενα μ αρεσε γτ υπερασπιστηκε οο τζινμπε ετσι ολο τ νησι,τις ιδεες της οτιχιμε και τ λουφυ...δν ειπε ο τζινμπε ασε τους να πεθανουν ειπε ασε να τ χειριστω εγω αυτο τ θεμα γτ ειν περιπλοκο!!!αυτο με τ παγιδα που πιαστηκε ο τζινμπε εμενα μ κανει για προσαρμογη του χαρακτηρα τ τζινμπε,δλδ να δειξει ο οντα οτι μπορει να γινει χουμοριστικος ο τζινμπε ετσι ωστε να μπει και στ πληρωμα αργοτερα...ολα παιζονται!!!!

Kαι μονο που τον εμποδιζε αρκει.
Ειπε ο Jimbei το θεμα με τους νακαμα του Luffy οτι θα το χειριστει αυτος;Μα τι λες; Λες και του πεφτει λογος!Ο Jimbei ειπε οτι θα χειριστει το θεμα με τον Hody επειδη εκεινοι ειναι ανθρωποι , ενω αυτος σαν τον Ηοdy. Και θελει να σταματησει αυτη τη διαμαχη ανθρωπων-ψαρανθρωπων. Αυτο θελει να χειριστει.Και στο κατω κατω σε οτι αφορα τα μελη των straw hat ο Luffy εχει τον τελευταιο λογο.
Ειναι απλο. Το σπαστικο δεν ειναι που ο Jimbei θελει να προστατεψει το νησι, το σπαστικο ειναι που αυτος αποφασιζει τι θα κανει ενας καπετανιος οταν το μισο πληρωμα του ειναι σε κινδυνο.
Δεν θα συνεχισω, δε χρειαζεται κιολας. Το μανγκα μιλαει απο μονο του. Λεω αυτονοητα πραγματα.

Johnyman

Johnyman

Impel Down
Impel Down
εγώ γιατί πιστεύω πως τα πράγματα έχουν όπως τα περιέγραψε ο reborn23?
ο jinbei είναι της πάστας staw hat,χωρίς να σημαίνει αυτό πως θα μπει στο πλήρωμα..είναι καλός ψαράνθρωπος,δείχνει ενδιαφέρον για τον καθένα και θέλει την ειρήνη για το νησί του χωρίς να υπάρξει νέα ρήξη μεταξύ των ανθρώπων

Aldark

Aldark

ReBoRn23 έγραψε:ναι αλλα και ο τζινμπει ετσι ηθελε να προστατεξει τ χωρα τ και τον λουφυ που θα γινοταν μισητος απο τους ψαρανθρωπους....και μην ξεχναμε οτι ο τζινμπε εσωσε τ λουφυ αρκετες φορες στη φυλακη κ στ πολεμο...οχι επειδη ηρθε αντιμετωπος με τ λουφυ ξαφνικα γινεται σπαστικος...εμενα μ αρεσε γτ υπερασπιστηκε οο τζινμπε ετσι ολο τ νησι,τις ιδεες της οτιχιμε και τ λουφυ...δν ειπε ο τζινμπε ασε τους να πεθανουν ειπε ασε να τ χειριστω εγω αυτο τ θεμα γτ ειν περιπλοκο!!!αυτο με τ παγιδα που πιαστηκε ο τζινμπε εμενα μ κανει για προσαρμογη του χαρακτηρα τ τζινμπε,δλδ να δειξει ο οντα οτι μπορει να γινει χουμοριστικος ο τζινμπε ετσι ωστε να μπει και στ πληρωμα αργοτερα...ολα παιζονται!!!!

θα τον κανει ξαφνικα καρικατουρα; δε νομιζω....

petrikios

petrikios

Δεν χρειαζεται να ειναι ολοι πλακατζηδες και τραλαλαλα για να μουν στο πληρωμα χρειαζεται και κανας σοβαρος...μεχρι στιγμης μονο η Ρομπιν ειναι σοβαρη....αλλα τεσπα πιστευω οτι ο Jinbei δεν θα ειναι απο αυτους...

kosni21

kosni21

δεν θελουμε σοβαρους θελουμε να ειναι νουμερα να λιωνουμε στο γελιο σοβαροι ειναι η ρομπιν η ναμι κ ο ζορο ειναι υπεραρκετοι

????????

Anonymous

Επισκέπτης
Johnyman έγραψε:εγώ γιατί πιστεύω πως τα πράγματα έχουν όπως τα περιέγραψε ο reborn23?
ο jinbei είναι της πάστας staw hat,χωρίς να σημαίνει αυτό πως θα μπει στο πλήρωμα..είναι καλός ψαράνθρωπος,δείχνει ενδιαφέρον για τον καθένα και θέλει την ειρήνη για το νησί του χωρίς να υπάρξει νέα ρήξη μεταξύ των ανθρώπων
γτ κατα βαθος εις εξυπνο παιδι

η μονη σοβαρη στ πληρωμα ειν η ρομπιν και κανενας αλλος...
ολοι οι αλλοι ειν πυροβολημενοι :haha:

Aldark

Aldark

kosni21 έγραψε: σοβαροι ειναι η ρομπιν η ναμι κ ο ζορο ειναι υπεραρκετοι

:conf: fuck no. bored

Διαβάζουμε το ιδιο μανγκα/βλεπουμε το ιδιο ανιμε; ο Ζορο και η Ναμι σοβαροι; e?

womanTENSAIinathens

womanTENSAIinathens

Γιατι ρε παιδια; Ο Luffy, o Usopp, o Sanji, o Βrook , o Franky και οι αλλοι δεν ειναι σοβαροι οταν πρεπει να ειναι; Κανενας straw hat δεν ειναι παντα γελοιος ή παντα σοβαρος.Η Nami και ο Ζοrο δεν ειναι παντα σοβαροι. Περισσοτερο και απο τον Luffy ειναι αλλα γενικως η λεξη σοβαροτητα δεν αντιπροσωπευει αυτο το πληρωμα.

Aldark

Aldark

ε ναι ρε δεν ειπαμε οτι ειναι ολοι αναπηρικα καθυστερημενοι , ο Σαντζι προσπαθει να ειναι παντα σοβαρος , ολοι προσπαθουν σχεδον να ειναι σοβαροι , απλα απο τη φυση του το Μανγκα/ανιμε εχει κομωδια , αλλιως θα ταν βλακεια , οποτε πρεπει να χει γκαγκ και πλακα και ειδικα στο ανιμε εχει και εξτρα σκηνες γελοιου , οποτε οι κεντρικοι ηρωες θα πρεπει να ειναι αστειιοι. Η ρομπιν ομως σπανια παρεκτρεπεται και αυτη ειναι και η γοητεια που ασκει σε πολλους φανς που την κατατασουν ψηλοτερα απο τη ναμι...

womanTENSAIinathens

womanTENSAIinathens

Eγω προτιμω τη Nami , οχι οτι δεν την παω τη Robin. Aλλα η Nami μου θυμιζει εμενα.

Aldark

Aldark

womanTENSAIinathens έγραψε:Eγω προτιμω τη Nami , οχι οτι δεν την παω τη Robin. Aλλα η Nami μου θυμιζει εμενα.
αληθεια; που μενεις να ερθω να σε γνωρισω;

womanTENSAIinathens

womanTENSAIinathens

Aldark έγραψε:
womanTENSAIinathens έγραψε:Eγω προτιμω τη Nami , οχι οτι δεν την παω τη Robin. Aλλα η Nami μου θυμιζει εμενα.

Δεν εννοουσα εξωτερικα. Στο χαρακτηρα της αναφερομουν. Εχω παρατηρησει οτι μερικες φορες αντιδρα οπως θ'αντιδρουσα και γω. Γενικα ο τσαμπουκας της, που δεν σηκωνει μυγα στο σπαθι της, που χτυπαει τα αγορια του πληρωματος οταν τη νευριαζουν, αυτο θα το εκανα και γω οπωσδηποτε.
Σπόιλερ:

Aldark

Aldark

womanTENSAIinathens έγραψε:
Aldark έγραψε:

Δεν εννοουσα εξωτερικα. Στο χαρακτηρα της αναφερομουν. Εχω παρατηρησει οτι μερικες φορες αντιδρα οπως θ'αντιδρουσα και γω. Γενικα ο τσαμπουκας της, που δεν σηκωνει μυγα στο σπαθι της, που χτυπαει τα αγορια του πληρωματος οταν τη νευριαζουν, αυτο θα το εκανα και γω οπωσδηποτε.
Σπόιλερ:
και ο χαρακτηρας της... ♥ ♥

αλλα τελος το ΟΦΦ

petrikios

petrikios

Τωρα το θυμηθηκατε οτι ειστε οφφ...τεσπα το One Piece θα απιζεται για αρκετα χρονια ακομα αρα μην βιαζεστε ακομα για Νακαμα....

karamin

karamin

ο nakama θα ειναι καποιος ψαρανθρωπος...ή καποιος τελοσπαντων απο την χωρα που βρισκονται τωρα οι SH...!Ο Oda ειπε πως το story ειναι ακομη στην μεση αρα πρεπει να γεμισει το πληρωμα ετσι ωστε στο new world να ειναι πληρεις...βεβαια...απομενει ακομη ενας...ο 10ος γιατι ο luffy 10 nakamas θελει...ειδωμεν....

Giwrgos7

Giwrgos7

Σε μερικα προηγουμε ποστ που διαβασα, ειδα μερικους να λενε για την Χανκοκ στο πληρωμα του Λουφι. Αν εμπαινε εκει μεσα η Χανκοκ πρωτα θα παθαινε εμφραγμα απο την προταση του Λουφι και μετα θα τον βιαζε στο πλοιο ετσι οπως ειναι αυτη. Οποτε πιστευω θα βρει καποιον νακαμα τον οποιον μαλλον δεν θα ξερουμε αλλα θα δωσει κανενα hint ο Oda λογικα

petrikios

petrikios

Οσοι λεγαν και ακομα λενε πως χαρακτηρες οπως Jinbei και Χανκοκ θα μπουν στο πληρωμα απλα δεν εχουν καταλαβει τιην λογικη με την οποια επιλεγεται καποιος χαρακτηρας για τους S.H...και απλα διαψευονται...καποτε ο συγχωρεμενος ο Quenta ενα παλιο μελος μας ειχε πρηξει τα..........σκωτια πως σιγουρα θα μπαινε η Χανκοκ ηταν τοσο σιγουρος που εκοβε μαλιστα το πουλι του με τηλεκαρτα και μαλιστα ισχυριζοταν πως θα μπαινε σιγουρα μετα το timeskip......τωρα τελευταια ειχαν οργιασει οι φημες για τον Jinbei αλλα μολις μαθαμε το ποσο του 400.000.000 φαγανε ολοι μια πατατα και αποκλειστηκε αυτοματα απο το να μπει στο πληρωμα.....τεσπα εγω σκεφτομαι και μια αλλη εκδοχη που απο λιγους την εχω ακουσει....σκεφτομαι την εκδοχη να μπει ο Caribou που πιστευω θα παιξει καποιον ρολο....δεν ειναι τυχαια εκει....

womanTENSAIinathens

womanTENSAIinathens

petrikios έγραψε:Οσοι λεγαν και ακομα λενε πως χαρακτηρες οπως Jinbei και Χανκοκ θα μπουν στο πληρωμα απλα δεν εχουν καταλαβει τιην λογικη με την οποια επιλεγεται καποιος χαρακτηρας για τους S.H...και απλα διαψευονται...καποτε ο συγχωρεμενος ο Quenta ενα παλιο μελος μας ειχε πρηξει τα..........σκωτια πως σιγουρα θα μπαινε η Χανκοκ ηταν τοσο σιγουρος που εκοβε μαλιστα το πουλι του με τηλεκαρτα και μαλιστα ισχυριζοταν πως θα μπαινε σιγουρα μετα το timeskip......τωρα τελευταια ειχαν οργιασει οι φημες για τον Jinbei αλλα μολις μαθαμε το ποσο του 400.000.000 φαγανε ολοι μια πατατα και αποκλειστηκε αυτοματα απο το να μπει στο πληρωμα.....τεσπα εγω σκεφτομαι και μια αλλη εκδοχη που απο λιγους την εχω ακουσει....σκεφτομαι την εκδοχη να μπει ο Caribou που πιστευω θα παιξει καποιον ρολο....δεν ειναι τυχαια εκει....

Τα ειπες ολα μ'αυτο goodjob²
Επιτελους!!!

sirQuackly

sirQuackly

omg δεν θα μπει ο καριμπου..ειναι κακασχημος για αυτο μονο

Κοιταξτε ολο το πληρωμα μαζι και βαλτε και τον καριμπου διπλα ..
Απλα δεν ταιριαζει

[THEORY] Ποιος πιστευετε πως θα' ναι ο νεος mugiwara? - Σελίδα 6 Tumblr_l77yyeJldg1qa3hcso1_500

uff αμα πια δεν ξερω γιατι αλλα καπου βαθια μεσα μου δεν θα με χαλαγε να μπει μονο και μονο επειδη ειναι logia :P

womanTENSAIinathens

womanTENSAIinathens

Η επιλογη που κανουν οι straw hat και συγκεκριμενα o Luffy για νακαμα δεν εχει το κριτηριο της ομορφιας ή της ασχημιας αλλα μονο του χαρακτηρα.
Δηλαδη ο Brook ειναι πανεμορφος και μπηκε στο πληρωμα;

Johnyman

Johnyman

Impel Down
Impel Down
womanTENSAIinathens έγραψε:
Δηλαδη ο Brook ειναι πανεμορφος και μπηκε στο πληρωμα;

ναι :inlove:

και όσο για το αν ταιριάζει ο caribou στο πλήρωμα ή όχι,οι άλλοι ταιριάζαν δηλαδή?τους συνηθίσαμε,γι'αυτό μας φαίνεται πως ταίριαζαν από πάντα

womanTENSAIinathens

womanTENSAIinathens

Δεν ξερω αν ταιριαζουν ως προς την εμφανιση και τη γοητεια αλλα αυτο που μετραει ειναι οτι o Luffy εφοσον επελεξε αυτους τους συγκεκριμενους που ξερουμε , κατι ηξερε.
Σπόιλερ:

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 23]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 14 ... 23  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης