Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

[THEORY] Ποιος πιστευετε πως θα' ναι ο νεος mugiwara?

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 14 ... 23  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 23]

womanTENSAIinathens

womanTENSAIinathens

Καποτε ελεγα οτι δεν το βλεπω να παιρνουν νακαμα στη φαση που ειναι τωρα. Μετα τα 2 τελευταια τσαπτερ αναθεωρησα.Αλλα και παλι θα περιμενω. Διαβαζοντας και κρινοντας!

Gomugomunoluffy

Gomugomunoluffy

και παλι ρε παιδια....τι ειδους νακαμα θα μπρουσε να παρει...? ολα τα εχει.......

Aldark

Aldark

Gomugomunoluffy έγραψε:και παλι ρε παιδια....τι ειδους νακαμα θα μπρουσε να παρει...? ολα τα εχει.......

οταν εβλεπες τον φρανκυ πιστευες οτι θα γινει νακαμα; ή ο μπρουκ...ή η ΡΟΜΠΙΝ;;;

????????

Anonymous

Επισκέπτης
η ρομπιν ηταν εντελως οτι να ναι...με τ ετσι θελω μπηκε στ πλοιο μονη της χαχαχα

εγω ψηφιζω καριμπο και ντεκεν,ναι κ τους δυο

petrikios

petrikios

Ναι οντως δεν ξερεις ποιος θα ναι ο επομενος νακαμα ακομα και ο πιο ακυρος που δεν εχεις φανταστει...να φανταστειτε οπως πολυ σωστα λετε ποιος περιμενε να μπει η Ρομπιν στο πληρωμα...οταν την εβλεπα στα επεισοδια της Alabasta ελεγα τι βρωμοθυληκο ειναι αυτο...ολοι νομιζαμε πως η Βιβι ειναι η επομενη και κοβαμε το πουλι μας (για τα αγορια το λεω) με τηλεκαρτα απο την σιγουρια μας...

Elidor

Elidor

Avarga
ο Καριμπου θα ειναι και τελος. Σοβαρα..

kosni21

kosni21

τι σκαλωμα εχετε φαει με νεο νακαμα κ ειδικα ψαρανθρωπο? πιστεβω οτι λουφυ ζορο σαντζι vs fishmen=ψαροσουπα ειλικρινα γιατι να παρουν νακαμα ψαρανθρωπο? κ ποιος θα καθαριζει τη σανυ που θα βρωμαει ψαριλα? ε??

Kauko

Kauko

χρειαζεται ψαρανθρωπος στο κρου γιατι οι μισοι δεν κολυμπανε. Τωρα αμα μπει ο Decken... ellefson is an idiot

Aldark

Aldark

δε θα κολυμπανε πανω απ'τους μισους

kosni21 έγραψε: ποιος θα καθαριζει τη σανυ που θα βρωμαει ψαριλα? ε??
θα παρει ο σαντζι την καμαριερα του στρος καν

Kauko

Kauko

o Ντεκεν ειναι τοσο ακυρος που δεν κολυμπαει, ωστε ταιριαζει απολυτα στο πληρωμα. Εγω θα τον ηθελα. Αλλα πιστευω οτι χρειαζεται και κανονικο ψαρανθρωπο

Aldark

Aldark

καλα μωρε λες και κολυμπανε καθολου...xD κι οποιος πνιγεται πηδαει ο σαντζι και τον σωζει... that simple

kosni21

kosni21

ουσοπ ζορο σαντζι ναμι κολυμπανε φρανκυ δεν ξερω μπροοκ ρομπιν δε χρειαζονται κολυμπι οποτε fuck fishmen

Aldark

Aldark

βσκ οντως μονο λουφφυ και τσοππερ δε κολυμπανε οποτε no βιγ δεαλ

kosni21

kosni21

συμφωνουμε δηλαδη στο φακ φισμεν? νααααααααααιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!

Aldark

Aldark

ναι αλλα οχι στο fuck female mermaids (βσκ κυριολεκτικο fuck ναι) :inlove:

Kauko

Kauko

κολυμπανε δεν κολυμπανε
Sanji Luffy
Zoro Chopper
Nami Robin
Franky Brook
Usopp

οι μισοι σε ενα πειρατικο πληρωμα δεν κολυμπανε :xD: . και λετε πως δε χρειαζεται fishman? ολη μερα στη θαλασσα ειναι

ΕΔΙΤ* Πηγα να κανω σχειδαγραμμα αλλα μαμηθηκε. Το καταλαβαινετε παντως... ouf

Aldark

Aldark

ο μπρουκ φιλε περπαταει στη θαλασσα εσυ θες να κανει οπωσδηποτε μακροβουτια;

kosni21

kosni21

συμφωνω με τον αλδαρκ για τον μπροοκ κ η ρομπιν φτιαχνει φτερα με τα χερια της οποτε φισμαν δεν μπενει στους στροχατς εξαλλου μονο τον τζινμπει συμπαθω απο φισμεν

womanTENSAIinathens

womanTENSAIinathens

Μου την ειχε δωσει ο Jimbei τελευταια...

Johnyman

Johnyman

Impel Down
Impel Down
womanTENSAIinathens έγραψε:Μου την ειχε δωσει ο Jimbei τελευταια...

κι εμένα επειδή είναι μπετόβλακας
βασικά με τον Όντα τα πήρα που έκανε έναν κουλ χαρακτήρα σοβά

και ψηφίζω hatchi,karibou,decken..

womanTENSAIinathens

womanTENSAIinathens

Johnyman έγραψε:
womanTENSAIinathens έγραψε:Μου την ειχε δωσει ο Jimbei τελευταια...

κι εμένα επειδή είναι μπετόβλακας
βασικά με τον Όντα τα πήρα που έκανε έναν κουλ χαρακτήρα σοβά

Χαιρομαι που συμφωνεις και οντως κριμα γιατι μας τον παρουσιαζε ο Oda ως εναν απο τους πιο δυνατους χαρακτηρες και τελικα ουτε μια παγιδα δε μπορεσε να αποφυγει.Αν και μου την εχει δωσει για αλλο λογο και γι'αυτο δεν τον θελω για νακαμα του Luffy.

Aldark

Aldark

προφανως το λογο δε θα μας τον αποκαλυψεις heh look at that

ο Τζνιμπει ειναι πολυ σοβαρος , στο παρελθον ηταν πολυ ντουκι και κουλ αλλα ετς οπως ειναι τωρα ουτε να τον φας δεν ειναι.

????????

Anonymous

Επισκέπτης
ελατε τωρα ρε ο οντα παντα γελοποοιει τους χαρακτηρες του...δλδ ο σανκς στ επεισοδιο ενα που καθεται και τις τρωει δν ειν κουλ???ή ο ζορο που χανεται και σε μια ευθεια δν ειν κουλ???

μια χαρα ειν ο τζινμπει και ο οντα τ εκανε αυτο γτ δν ηθελε να παλεψει ο τζιμπε με το χοντι...

womanTENSAIinathens

womanTENSAIinathens

Aldark έγραψε:προφανως το λογο δε θα μας τον αποκαλυψεις heh look at that

Δεν θα το αποκαλυψω γιατι ειναι περιττο. Τα λεει ολα το μανγκα απο μονο του.

Aldark

Aldark

ReBoRn23 έγραψε:ελατε τωρα ρε ο οντα παντα γελοποοιει τους χαρακτηρες του...δλδ ο σανκς στ επεισοδιο ενα που καθεται και τις τρωει δν ειν κουλ???ή ο ζορο που χανεται και σε μια ευθεια δν ειν κουλ???

μια χαρα ειν ο τζινμπει και ο οντα τ εκανε αυτο γτ δν ηθελε να παλεψει ο τζιμπε με το χοντι...

+απειρο που δεν κανει τους χαρακτηρες του uber shits like bleach

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 23]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 14 ... 23  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης