Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε...

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 33 από 40]

deko10ole

deko10ole

Ο Blackbeard δεν πεθαίνει γιατί απλά είναι ο ορισμός του πειρατή.Άσχημος,χοντρός,κακός με μεγάλη όρεξη και επεκτατικότητα. Θα πεθάνει μόνο από το χέρι του Luffy στο Raftel,εκτός αν του έρθει του Όντα να μας τον αποσύρει από βασικό αντίπαλο του Luffy και να ανεβάσει πχ τον Kid ΄΄η κανά καινούριο.

Όσο για τον τρόπο που πέθανε ο Shirohige συμφωνώ με την Patty ότι δηλαδή στον πόλεμο πήγε για να πεθάνει και το γεγονός ότι πέθανε έτσι από τους BB είναι για να τους κάνει κι άλλο πιο μισητούς

ΥΓ:Να πεθάνει ο Akainu;;Τον Petrikio δεν το σκέφτεστε;

Elidor

Elidor

Avarga
Akainu... Η καποιος αλλος Marine η κυβερνητικος...

Sosa

Sosa

αυτό που έχετε δέσει ότι ο BB θα είναι ο τελικός κακός, μου φαίνεται τελείως αυθαίρετο σα συμπέρασμα. περιμένω κάτι καλύτερο για main αντίπαλο.
(Ο Kid είναι ο αγαπημένος μου χαρακτήρας, αλλά...)

deko10ole

deko10ole

Sosa έγραψε:αυτό που έχετε δέσει ότι ο BB θα είναι ο τελικός κακός, μου φαίνεται τελείως αυθαίρετο σα συμπέρασμα. περιμένω κάτι καλύτερο για main αντίπαλο.
(Ο Kid είναι ο αγαπημένος μου χαρακτήρας, αλλά...)

Συμφωνώ κι επαυξάνω.Χρειάζεται να έχει και κάποιον αντίπαλο με τον οποίο θα έχει ευγενή άμιλα.Πχ ο Ρότζερ είχε τον Whitebeard ενώ ο Shirohige είχε τον Shanks.Aυτόν το ρόλο πιθανό να παίξει ο Law αν δεν κρύβει κάτι πίσω από τις πράξεις του.

core

core

Αν δεν κάνω λάθος είχε πει ο Law όταν τον έσωσε ότι δεν τον ήθελε για αντίπαλο ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων….

luffy_is_paok

luffy_is_paok

θελω λουφυ να ΠΕΤΑΞΕΙ ΕΞΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΒΡΟΜΙΑΡΗ ΒΒ ..... οσο για main κακο θεκω κιντ

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Συμφωνώ θέλω ο ΒΒ να έχει τον πιο απαίσιο και διεστραμένο θάνατο !!!

Johnyman

Johnyman

Impel Down
Impel Down
πάντε στο κατάλληλο thread

razor1911

razor1911

Αυτη που το εκανε την τρομαξε σιγουρα :xD:
ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ!

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
razor1911 έγραψε:Αυτη που το εκανε την τρομαξε σιγουρα :xD:
ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ!

χαχαχα, τέλειο!!! :xD:

Έγω έχω λιώσει το Kasou Taishou!!!

Santouryuu

Santouryuu

γαματο το βατραχι :D

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Santouryuu έγραψε:γαματο το βατραχι :D

Χαχα, είναι τρελοί οι Ιαπωνέζοι.. γενικά το σόου αυτό τα σπάει!!

Santouryuu

Santouryuu

ναι το ξερω.... ειχα αναρτησει και εγω ενα παρομοιο βιντεο πριν απο καποιο καιρο. με ενα ζευγαρι που μαλωνει! xD

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Santouryuu έγραψε:ναι το ξερω.... ειχα αναρτησει και εγω ενα παρομοιο βιντεο πριν απο καποιο καιρο. με ενα ζευγαρι που μαλωνει! xD

Xαχα, την ώρα του φαγητού?? Πρέπει να το έχω δει!!

Santouryuu

Santouryuu

ναι που της ριχνει κετσαπ πανω στο φορεμα αυτος και αυτη τσαντιζεται :P

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Ναι το έχω δει !! :xD:

817Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... - Σελίδα 33 Empty Rockman 8 fc Πεμ 23 Φεβ 2012, 17:06

razor1911

razor1911

Ειχα φτιαξει topic αλλα το εσβησαν οι υπευθυνοι

Θα ηθελα να τους ρωτησω γιατι το εκαναν αυτο

https://www.youtube.com/watch?v=eVri0vbMnSs&feature=youtu.be

http://www.mediafire.com/?igtjaq7tsrhy42m

Elidor

Elidor

Avarga
Για τον ιδιο λογο που θα σβηστει και αυτο.. Τσαμπα τοπικ, δεν μπορεις να κανεις αυτο το ποστ στο "τι ανακαλυψατε" η σε καποιο αλλο τοπικ? Πρεπει να ανοιξεις καινουριο?

razor1911

razor1911

Elidor έγραψε:Για τον ιδιο λογο που θα σβηστει και αυτο.. Τσαμπα τοπικ, δεν μπορεις να κανεις αυτο το ποστ στο "τι ανακαλυψατε" η σε καποιο αλλο τοπικ? Πρεπει να ανοιξεις καινουριο?
Δηλαδη μου λες οτι σε πειραζει που ανοιγω καινουργια topic?

Elidor

Elidor

Avarga
Δεν με πειραζουν γενικα τα καινουρια τοπικς, με πειραζουν τα ανουσια τοπικς..... Αυτο δεν ειναι θεμα για καινουριο τοπικ, θα μπορουσες να το ποσταρεις καπου αλλου... Ηδη εχουμε θεμα για παιχνιδια κτλπ.

petrikios

petrikios

Μετα γινεσαι και κακος....σβηστο και μεταφερε το στο "οτιδηποτε ανακαλυψατε..."

Sosa

Sosa

σ'αυτη την ηλικια, δεν εχω ξαναδει τοσο γραμμομενα παιδια.

Elidor

Elidor

Avarga
Κρινοντας απο την χωρα τους δεν θα μου εκανε εντυπωση αν με το που γεννηθηκαν αντι να τους θυλαζει η μαμα γαλα να τα ταιζει ο μπαμπας ντοπα...

Σε πρωην σοβιετικες χωρες κτλπ εχουν ψηχωση με τα αναβολικα... Τους εμεινε η παραδοση φαινεται απο την Σοβιετικη Ενωση...

Και υπαρχει και ενα αλλο παιδι του οποιου το ονομα δεν θυμαμαι, ειναι 7 χρονων και οι κοιλιακοι του σαν επαγγελματια bodybuilder.. Αναβολικα προφανως.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Elidor στις Δευ 27 Φεβ 2012, 18:14, 1 φορά

luffy_is_paok

luffy_is_paok

μην τα λες αυτο :P

razor1911

razor1911

Ο Chuck Norris στο super mario bros
Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... - Σελίδα 33 Chuck+Norris

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 33 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης