Αυτο το βιντεο ρε φιλε ειναι ελεινα παλιο.... Αλλα οσα χρονια και αν περασουν το υστερικο Γερμανακι θα ειναι για παντα στις καρδιες μας...
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε...
676 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Παρ 18 Νοε 2011, 17:22
Elidor
677 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Παρ 18 Νοε 2011, 17:26
luffy_is_paok
Elidor έγραψε:Αυτο το βιντεο ρε φιλε ειναι ελεινα παλιο.... Αλλα οσα χρονια και αν περασουν το υστερικο Γερμανακι θα ειναι για παντα στις καρδιες μας...
το ξερω άλα νταξ το ξεθαψα μου υπενθυμίζει να μην πολύ πωρώνομε
678 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Παρ 18 Νοε 2011, 20:10
Santouryuu
Χα0χ0αχ0α0χ0αχ0α0χ0αχ00α....... θεός ο πιτσιρικάς
679 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Παρ 18 Νοε 2011, 21:30
costascss
Ή αυτό το παιδί είναι πολύ ταλαντούχος ηθοποιός ή είναι fake το ότι ήταν ένα σατιρικό video (Angry German Kid Special #1: The Untold Facts)...
Έχω έναν φίλο με ένα μικρό εγκεφαλικό πρόβλημα που έκανε κάπως έτσι όταν έπαιζε games (όχι τόσο χαλια) και ο οποιος έχει αλλάξει καμια δεκαρια ps2 4-5 ps1 και οι γονείς του ακόμα μετά από πολλά χρονια αρνούνται να του ξαναπάρουν pc... Αλλά είναι μια χαρά παιδί.
Εγώ πρώτη φορά το βλέπω.Elidor έγραψε:Αυτο το βιντεο ρε φιλε ειναι ελεινα παλιο.... Αλλα οσα χρονια και αν περασουν το υστερικο Γερμανακι θα ειναι για παντα στις καρδιες μας...
Έχω έναν φίλο με ένα μικρό εγκεφαλικό πρόβλημα που έκανε κάπως έτσι όταν έπαιζε games (όχι τόσο χαλια) και ο οποιος έχει αλλάξει καμια δεκαρια ps2 4-5 ps1 και οι γονείς του ακόμα μετά από πολλά χρονια αρνούνται να του ξαναπάρουν pc... Αλλά είναι μια χαρά παιδί.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την costascss στις Παρ 18 Νοε 2011, 21:38, 1 φορά
680 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Παρ 18 Νοε 2011, 21:35
razor1911
- Σπόιλερ:
681 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Παρ 18 Νοε 2011, 21:51
luffy_is_paok
costascss έγραψε:Ή αυτό το παιδί είναι πολύ ταλαντούχος ηθοποιός ή είναι fake το ότι ήταν ένα σατιρικό video (Angry German Kid Special #1: The Untold Facts)...Εγώ πρώτη φορά το βλέπω.Elidor έγραψε:Αυτο το βιντεο ρε φιλε ειναι ελεινα παλιο.... Αλλα οσα χρονια και αν περασουν το υστερικο Γερμανακι θα ειναι για παντα στις καρδιες μας...
ποσο χρονων ειναι το παλικαρι που λες?
682 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Παρ 18 Νοε 2011, 22:28
costascss
22 νμζ... Γιατί?
683 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Παρ 18 Νοε 2011, 22:47
luffy_is_paok
costascss έγραψε:22 νμζ... Γιατί?
ετσι ρωτησα απο απορια.... αρα λογικα το ξεπερασε πριν χρονια το προβλημα
685 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Σαβ 19 Νοε 2011, 01:08
costascss
???
Δεν θυμάμαι αν το βρήκα από εδώ αλλά:
http://www.comedylab.gr/video/348/16-mikeius-vs-self-service
Δεν θυμάμαι αν το βρήκα από εδώ αλλά:
http://www.comedylab.gr/video/348/16-mikeius-vs-self-service
686 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Σαβ 19 Νοε 2011, 13:30
maggie
διαφημιζει μεικαπ ο τυπος, καιcostascss έγραψε:???
687 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Σαβ 19 Νοε 2011, 16:24
costascss
Κατάλαβα ότι είναι διαφήμιση make up αλλά μου φαίνεται παράξενη διαφήμιση make up.
688 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Σαβ 19 Νοε 2011, 18:14
luffy_is_paok
και γιατι αρχιζει με το ερωτημα (πως κρινεται ενα βιβλιο)
689 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Σαβ 19 Νοε 2011, 19:16
costascss
Με λίγα λόγια: "???"
690 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Σαβ 19 Νοε 2011, 19:30
maggie
costascss έγραψε:Κατάλαβα ότι είναι διαφήμιση make up αλλά μου φαίνεται παράξενη διαφήμιση make up.
luffy_is_paok έγραψε:και γιατι αρχιζει με το ερωτημα (πως κρινεται ενα βιβλιο)
αμα ηταν συνηθισμενη διαφημιση για make-up δεν θα την ειχα ποσταρει.costascss έγραψε:Με λίγα λόγια: "???"
691 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Σαβ 19 Νοε 2011, 19:38
costascss
Ok, τώρα το έπιασα... Το πως κρίνεις ένα βιβλίο είναι γιατί στην αρχή βλέπεις έναν κανονικό τύπο αλλά από μέσα (από το make up) κρύβεται ένας τύπος με ολόσωμο tatoo.
Σωστά?
Σωστά?
692 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Σαβ 19 Νοε 2011, 20:31
luffy_is_paok
εγω δεν το επιασα
694 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Πεμ 08 Δεκ 2011, 20:55
Sosa
αυτό που θα ήθελα να μοιραστώ, είναι τη ζωή μου με μια μελαχρινή γυναικεία δίμετρη παρουσία.
695 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Παρ 09 Δεκ 2011, 10:35
core
Εδώ μέσα πάντως δεν νομίζω να την βρεις…..
Και σε πάω γιατί και εσύ προτιμάς τις μελαχρινές όπως και εγώ…
Εγώ όμως την θέλω 1.78….
Και σε πάω γιατί και εσύ προτιμάς τις μελαχρινές όπως και εγώ…
Εγώ όμως την θέλω 1.78….
696 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Παρ 09 Δεκ 2011, 11:00
vagas1989
ρε παιδία με μεζούρα και μέτρο κυκλοφορείται στα bar εσείς?
697 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Παρ 09 Δεκ 2011, 11:46
core
Όχι απλά 1.80 είναι το δικό μου το ύψος οπότε έχω μέτρο σύγκρισης…… :xD:
698 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Παρ 16 Δεκ 2011, 00:00
Johnyman
699 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Παρ 16 Δεκ 2011, 00:14
luffy_is_paok
:xD: :xD:
700 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Παρ 16 Δεκ 2011, 01:10
vagas1989
Johnyman έγραψε:
Τέλειο!!! το καψα τωρά θα πέσει τερματισμός
One Piece Gr » Archives » Κάδος Ανακυκλωτών » Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε...
Παρόμοια θέματα
» Αν θελατε να ειχατε την ικανοτητα ενος φρουτου πια ικανοτητα θα θελατε????
» Ποιους χαρακτήρες της σειράς θα θέλατε να ξαναδείτε;
» Για ποιόν "άγνωστο" χαρακτήρα θα θέλατε να μάθετε τα περισσότερα
» Στον κοσμο ποιου anime/manga θα θελατε να ειστε?
» Ποιά από τις προπονήσεις των πρωταγωνιστών θα θέλατε να δείτε πιο πολύ σε Flashback και γιατί ???
» Ποιους χαρακτήρες της σειράς θα θέλατε να ξαναδείτε;
» Για ποιόν "άγνωστο" χαρακτήρα θα θέλατε να μάθετε τα περισσότερα
» Στον κοσμο ποιου anime/manga θα θελατε να ειστε?
» Ποιά από τις προπονήσεις των πρωταγωνιστών θα θέλατε να δείτε πιο πολύ σε Flashback και γιατί ???
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης