Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε...

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 28 από 40]

Elidor

Elidor

Avarga
Αυτο το βιντεο ρε φιλε ειναι ελεινα παλιο.... Αλλα οσα χρονια και αν περασουν το υστερικο Γερμανακι θα ειναι για παντα στις καρδιες μας...

luffy_is_paok

luffy_is_paok

Elidor έγραψε:Αυτο το βιντεο ρε φιλε ειναι ελεινα παλιο.... Αλλα οσα χρονια και αν περασουν το υστερικο Γερμανακι θα ειναι για παντα στις καρδιες μας...

το ξερω άλα νταξ το ξεθαψα μου υπενθυμίζει να μην πολύ πωρώνομε gj!

Santouryuu

Santouryuu

Χα0χ0αχ0α0χ0αχ0α0χ0αχ00α....... θεός ο πιτσιρικάς

costascss

costascss

Ή αυτό το παιδί είναι πολύ ταλαντούχος ηθοποιός ή είναι fake το ότι ήταν ένα σατιρικό video (Angry German Kid Special #1: The Untold Facts)...

Elidor έγραψε:Αυτο το βιντεο ρε φιλε ειναι ελεινα παλιο.... Αλλα οσα χρονια και αν περασουν το υστερικο Γερμανακι θα ειναι για παντα στις καρδιες μας...
Εγώ πρώτη φορά το βλέπω.

Έχω έναν φίλο με ένα μικρό εγκεφαλικό πρόβλημα που έκανε κάπως έτσι όταν έπαιζε games (όχι τόσο χαλια) και ο οποιος έχει αλλάξει καμια δεκαρια ps2 4-5 ps1 και οι γονείς του ακόμα μετά από πολλά χρονια αρνούνται να του ξαναπάρουν pc... Αλλά είναι μια χαρά παιδί.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την costascss στις Παρ 18 Νοε 2011, 21:38, 1 φορά

razor1911

razor1911

luffy_is_paok

luffy_is_paok

costascss έγραψε:Ή αυτό το παιδί είναι πολύ ταλαντούχος ηθοποιός ή είναι fake το ότι ήταν ένα σατιρικό video (Angry German Kid Special #1: The Untold Facts)...

Εγώ πρώτη φορά το βλέπω.

Έχω έναν φίλο με ένα μικρό εγκεφαλικό πρόβλημα που έκανε κάπως έτσι όταν έπαιζε games (όχι τόσο χαλια) και ο οποιος έχει αλλάξει καμια δεκαρια ps2 4-5 ps1 και οι γονείς του ακόμα μετά από πολλά χρονια αρνούνται να του ξαναπάρουν pc... Αλλά είναι μια χαρά παιδί.

ποσο χρονων ειναι το παλικαρι που λες?

costascss

costascss

22 νμζ... Γιατί?

luffy_is_paok

luffy_is_paok

costascss έγραψε:22 νμζ... Γιατί?

ετσι ρωτησα απο απορια.... αρα λογικα το ξεπερασε πριν χρονια το προβλημα

maggie

maggie

Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... - Σελίδα 28 352hts10

costascss

costascss

???

Δεν θυμάμαι αν το βρήκα από εδώ αλλά:
http://www.comedylab.gr/video/348/16-mikeius-vs-self-service

maggie

maggie

costascss έγραψε:???
διαφημιζει μεικαπ ο τυπος, και σαν χαζογκομενα & καταναλωτικο θυμα που ειμαι θελω να το παρω.

costascss

costascss

Κατάλαβα ότι είναι διαφήμιση make up αλλά μου φαίνεται παράξενη διαφήμιση make up.

luffy_is_paok

luffy_is_paok

και γιατι αρχιζει με το ερωτημα (πως κρινεται ενα βιβλιο) e?

costascss

costascss

Με λίγα λόγια: "???"

maggie

maggie

costascss έγραψε:Κατάλαβα ότι είναι διαφήμιση make up αλλά μου φαίνεται παράξενη διαφήμιση make up.

luffy_is_paok έγραψε:και γιατι αρχιζει με το ερωτημα (πως κρινεται ενα βιβλιο) e?

costascss έγραψε:Με λίγα λόγια: "???"
αμα ηταν συνηθισμενη διαφημιση για make-up δεν θα την ειχα ποσταρει.

costascss

costascss

Ok, τώρα το έπιασα... Το πως κρίνεις ένα βιβλίο είναι γιατί στην αρχή βλέπεις έναν κανονικό τύπο αλλά από μέσα (από το make up) κρύβεται ένας τύπος με ολόσωμο tatoo.
Σωστά?

luffy_is_paok

luffy_is_paok

εγω δεν το επιασα ellefson is an idiot uhh

iFiVa

iFiVa

Sosa

Sosa

αυτό που θα ήθελα να μοιραστώ, είναι τη ζωή μου με μια μελαχρινή γυναικεία δίμετρη παρουσία.

core

core

Εδώ μέσα πάντως δεν νομίζω να την βρεις…..
Και σε πάω γιατί και εσύ προτιμάς τις μελαχρινές όπως και εγώ…
Εγώ όμως την θέλω 1.78….
ouf

vagas1989

vagas1989

ρε παιδία με μεζούρα και μέτρο κυκλοφορείται στα bar εσείς?

core

core

Όχι απλά 1.80 είναι το δικό μου το ύψος οπότε έχω μέτρο σύγκρισης…… :xD: gj!

Johnyman

Johnyman

Impel Down
Impel Down

luffy_is_paok

luffy_is_paok

:xD: :xD:

vagas1989

vagas1989

Johnyman έγραψε:

Τέλειο!!! το καψα τωρά θα πέσει τερματισμός

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 28 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης