Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε...

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 21 από 40]

Aldark

Aldark

:muaha:

womanTENSAIinathens

womanTENSAIinathens

Aldark έγραψε:

:muaha:

χαχαχαχαχα! Και η παρωδια του we are εχει φαση αλλα οταν το ειχα ποσταρει δε γελασε κανεις :buhu:

Kauko

Kauko

κι αυτος μονος του γελαει, μη στενοχωριεσαι ^^

kosni21

kosni21

μολις εγινα το τσιρακι του καπετανιου αλλα θα γινω κ εγω καπτεν καποια στιγμη καπτεν κοςνι τι ωραια που ακουγετε χαχαχαχαχα

didimakia

didimakia

Kauko

Kauko

μπειτε google maps, βαλτε για starintg point Japan, destination China και δειτε την οδηγια 42. Καντε το ιδιο αλλα για προορισμο βαλτε το Μεξικο και δειτε τη 40...

τα ειδα σε σχολιο στο youtube, μια βλακεια ειναι αλλα αν θελετε καντε το

didimakia

didimakia

^old

Johnyman

Johnyman

Impel Down
Impel Down
κωλόφαρδη μέσα στην ατυχία της

Johnyman

Johnyman

Impel Down
Impel Down

O-M-G!!
τι γκολάρα είναι αυτή? προτιμώ τα έξυπνα γκολ,αλλά αυτό αν και είναι τίγκα στην ποζεριά μακάρι να μπορούσα να το βάλω κι εγώ
sorry sorry sorry

costascss

costascss

Kauko έγραψε:μπειτε google maps, βαλτε για starintg point Japan, destination China και δειτε την οδηγια 42. Καντε το ιδιο αλλα για προορισμο βαλτε το Μεξικο και δειτε τη 40...

τα ειδα σε σχολιο στο youtube, μια βλακεια ειναι αλλα αν θελετε καντε το
:haha:

ζήστε την ζωή με κίνδυνο γιατί αλλιώς δεν είναι ζωή - 'google'...lol

Aldark

Aldark

Aldark

Aldark

Johnyman

Johnyman

Impel Down
Impel Down
Χωρίς ποδήλατο άφησαν Βέλγο που κάνει το γύρο της Ευρώπης

Χωρίς... ποδήλατο άφησαν άγνωστοι τον 61χρονο Βέλγο Christian Van Limbergen, που πραγματοποιεί τον γύρο της Ευρώπης με το πετάλι προκειμένου να μπει στο βιβλίο Γκίνες!

Το ποδήλατο του Βέλγου κλάπηκε ενώ βρισκόταν στο ενετικό λιμάνι Χανίων και μαζί του σφραγίδες και αποδεικτικά στοιχεία από πάνω από 30.000 δήμους, κοινότητες, σημεία σε όλη την Ευρώπη που τα είχε συγκεντρώνει με τη μορφή σφραγίδων και υπογραφών από δημάρχους, περιφέρειες, τοπικές αρχές.

«Κλέβοντάς μου τα τετράδια με τις υπογραφές μου έκλεψαν τη ζωή μου. Παρακαλώ αυτόν που έκανε αυτήν την πράξη να κρατήσει το ποδήλατο, τα ρούχα μου, το σλίπινγκ μπαγκ, αλλά να μου επιστρέψει τα τετράδια», λέει ο Christian Van Limbergen, εμφανώς στεναχωρημένος που οι κόποι 22 ετών χάθηκαν κατ' αυτόν τον τρόπο.

Την προσπάθεια του αυτή να κάνει το γύρο της Ευρώπης με ποδήλατο, ο Βέλγος την ξεκίνησε το 1989, όταν ακόμα υπήρχε η ΕΣΣΔ.

Elidor

Elidor

Avarga
Johnyman έγραψε:

Χωρίς... ποδήλατο άφησαν άγνωστοι τον 61χρονο Βέλγο Christian Van Limbergen, που πραγματοποιεί τον γύρο της Ευρώπης με το πετάλι προκειμένου να μπει στο βιβλίο Γκίνες!

Το ποδήλατο του Βέλγου κλάπηκε ενώ βρισκόταν στο ενετικό λιμάνι Χανίων και μαζί του σφραγίδες και αποδεικτικά στοιχεία από πάνω από 30.000 δήμους, κοινότητες, σημεία σε όλη την Ευρώπη που τα είχε συγκεντρώνει με τη μορφή σφραγίδων και υπογραφών από δημάρχους, περιφέρειες, τοπικές αρχές.

«Κλέβοντάς μου τα τετράδια με τις υπογραφές μου έκλεψαν τη ζωή μου. Παρακαλώ αυτόν που έκανε αυτήν την πράξη να κρατήσει το ποδήλατο, τα ρούχα μου, το σλίπινγκ μπαγκ, αλλά να μου επιστρέψει τα τετράδια», λέει ο Christian Van Limbergen, εμφανώς στεναχωρημένος που οι κόποι 22 ετών χάθηκαν κατ' αυτόν τον τρόπο.

Την προσπάθεια του αυτή να κάνει το γύρο της Ευρώπης με ποδήλατο, ο Βέλγος την ξεκίνησε το 1989, όταν ακόμα υπήρχε η ΕΣΣΔ.

Hρθε στο Ελλαντα και παει το ποδηλατο.

????????

Anonymous

Επισκέπτης
Elidor έγραψε:
Johnyman έγραψε:

Hρθε στο Ελλαντα και παει το ποδηλατο.
χαχαχα επικ ποστ!!!!!!!!!

didimakia

didimakia

^Κωμικοτραγικο ρε φιλε XD
http://webwar3.gr/index.php?topic=17843.0

Elidor

Elidor

Avarga
https://www.facebook.com/video/video.php?v=2324654598790

Τρομερη σειρα μαλακες, δεν χανω επισοδειο!!

didimakia

didimakia

Χαχαχα κι εγω τους παρακολουθω (seriously)
Ειναι λιγο μαλαχια αλλα τεσπα XD

Aldark

Aldark

φυσικα και ειναι μαλαχια , that's tha name that simple

το συγκεκριμενο ειναι bloopers παντως ^^

Johnyman

Johnyman

Impel Down
Impel Down

Aldark

Aldark

maxuris

maxuris

Αλδαρκ γαμησε !!! Σε 13 λεπτα το ελυσα ;)

https://i.imgur.com/C64C3.jpg

βγηκε καπως fail η φωτο :P

Σκληρός Καριόλης

Σκληρός Καριόλης

Special One
Special One
αγχωτικο ;p Στο καλωδιο ομολογω ημουν τυχερος....

https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/199/98789500.jpg/

Dr. Jimalicious

Dr. Jimalicious

Vet-eran
Vet-eran
Kαι εγώ το έλυσα σε 13 λεπτά...
Και ναι το καλώδιο ήθελε να ξέρεις τους κωδικούς των χρωμάτων...

https://jimaliciouswrites.blogspot.com

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 21 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης