:muaha:
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε...
501 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Τετ 13 Ιουλ 2011, 20:46
Aldark
502 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Τετ 13 Ιουλ 2011, 20:49
womanTENSAIinathens
Aldark έγραψε:
χαχαχαχαχα! Και η παρωδια του we are εχει φαση αλλα οταν το ειχα ποσταρει δε γελασε κανεις :buhu:
503 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Τετ 13 Ιουλ 2011, 22:27
Kauko
κι αυτος μονος του γελαει, μη στενοχωριεσαι ^^
504 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Τετ 13 Ιουλ 2011, 22:56
kosni21
μολις εγινα το τσιρακι του καπετανιου αλλα θα γινω κ εγω καπτεν καποια στιγμη καπτεν κοςνι τι ωραια που ακουγετε χαχαχαχαχα
506 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Παρ 15 Ιουλ 2011, 19:06
Kauko
μπειτε google maps, βαλτε για starintg point Japan, destination China και δειτε την οδηγια 42. Καντε το ιδιο αλλα για προορισμο βαλτε το Μεξικο και δειτε τη 40...
τα ειδα σε σχολιο στο youtube, μια βλακεια ειναι αλλα αν θελετε καντε το
507 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Παρ 15 Ιουλ 2011, 21:05
didimakia
^old
508 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Σαβ 16 Ιουλ 2011, 01:34
Johnyman
κωλόφαρδη μέσα στην ατυχία της
509 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Σαβ 16 Ιουλ 2011, 11:08
Johnyman
O-M-G!!
τι γκολάρα είναι αυτή? προτιμώ τα έξυπνα γκολ,αλλά αυτό αν και είναι τίγκα στην ποζεριά μακάρι να μπορούσα να το βάλω κι εγώ
510 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Σαβ 16 Ιουλ 2011, 11:12
costascss
:haha:Kauko έγραψε:μπειτε google maps, βαλτε για starintg point Japan, destination China και δειτε την οδηγια 42. Καντε το ιδιο αλλα για προορισμο βαλτε το Μεξικο και δειτε τη 40...
ζήστε την ζωή με κίνδυνο γιατί αλλιώς δεν είναι ζωή - 'google'...lol
512 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Δευ 18 Ιουλ 2011, 23:24
513 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Τρι 19 Ιουλ 2011, 15:51
Johnyman
Χωρίς ποδήλατο άφησαν Βέλγο που κάνει το γύρο της Ευρώπης
Χωρίς... ποδήλατο άφησαν άγνωστοι τον 61χρονο Βέλγο Christian Van Limbergen, που πραγματοποιεί τον γύρο της Ευρώπης με το πετάλι προκειμένου να μπει στο βιβλίο Γκίνες!
Το ποδήλατο του Βέλγου κλάπηκε ενώ βρισκόταν στο ενετικό λιμάνι Χανίων και μαζί του σφραγίδες και αποδεικτικά στοιχεία από πάνω από 30.000 δήμους, κοινότητες, σημεία σε όλη την Ευρώπη που τα είχε συγκεντρώνει με τη μορφή σφραγίδων και υπογραφών από δημάρχους, περιφέρειες, τοπικές αρχές.
«Κλέβοντάς μου τα τετράδια με τις υπογραφές μου έκλεψαν τη ζωή μου. Παρακαλώ αυτόν που έκανε αυτήν την πράξη να κρατήσει το ποδήλατο, τα ρούχα μου, το σλίπινγκ μπαγκ, αλλά να μου επιστρέψει τα τετράδια», λέει ο Christian Van Limbergen, εμφανώς στεναχωρημένος που οι κόποι 22 ετών χάθηκαν κατ' αυτόν τον τρόπο.
Την προσπάθεια του αυτή να κάνει το γύρο της Ευρώπης με ποδήλατο, ο Βέλγος την ξεκίνησε το 1989, όταν ακόμα υπήρχε η ΕΣΣΔ.
514 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Τρι 19 Ιουλ 2011, 16:41
????????
https://youtu.be/Y8b-G_MmykQ
χαχα ελεος....
χαχα ελεος....
515 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Τρι 19 Ιουλ 2011, 17:33
Elidor
Johnyman έγραψε:Χωρίς ποδήλατο άφησαν Βέλγο που κάνει το γύρο της Ευρώπης
Χωρίς... ποδήλατο άφησαν άγνωστοι τον 61χρονο Βέλγο Christian Van Limbergen, που πραγματοποιεί τον γύρο της Ευρώπης με το πετάλι προκειμένου να μπει στο βιβλίο Γκίνες!
Το ποδήλατο του Βέλγου κλάπηκε ενώ βρισκόταν στο ενετικό λιμάνι Χανίων και μαζί του σφραγίδες και αποδεικτικά στοιχεία από πάνω από 30.000 δήμους, κοινότητες, σημεία σε όλη την Ευρώπη που τα είχε συγκεντρώνει με τη μορφή σφραγίδων και υπογραφών από δημάρχους, περιφέρειες, τοπικές αρχές.
«Κλέβοντάς μου τα τετράδια με τις υπογραφές μου έκλεψαν τη ζωή μου. Παρακαλώ αυτόν που έκανε αυτήν την πράξη να κρατήσει το ποδήλατο, τα ρούχα μου, το σλίπινγκ μπαγκ, αλλά να μου επιστρέψει τα τετράδια», λέει ο Christian Van Limbergen, εμφανώς στεναχωρημένος που οι κόποι 22 ετών χάθηκαν κατ' αυτόν τον τρόπο.
Την προσπάθεια του αυτή να κάνει το γύρο της Ευρώπης με ποδήλατο, ο Βέλγος την ξεκίνησε το 1989, όταν ακόμα υπήρχε η ΕΣΣΔ.
Hρθε στο Ελλαντα και παει το ποδηλατο.
516 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Τρι 19 Ιουλ 2011, 20:11
????????
χαχαχα επικ ποστ!!!!!!!!!Elidor έγραψε:Johnyman έγραψε:Χωρίς ποδήλατο άφησαν Βέλγο που κάνει το γύρο της Ευρώπης
Hρθε στο Ελλαντα και παει το ποδηλατο.
517 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Τρι 19 Ιουλ 2011, 22:21
didimakia
^Κωμικοτραγικο ρε φιλε XD
http://webwar3.gr/index.php?topic=17843.0
http://webwar3.gr/index.php?topic=17843.0
518 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Τρι 19 Ιουλ 2011, 23:31
Elidor
519 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Τετ 20 Ιουλ 2011, 01:07
didimakia
Χαχαχα κι εγω τους παρακολουθω (seriously)
Ειναι λιγο μαλαχια αλλα τεσπα XD
Ειναι λιγο μαλαχια αλλα τεσπα XD
520 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Τετ 20 Ιουλ 2011, 01:37
Aldark
φυσικα και ειναι μαλαχια , that's tha name
το συγκεκριμενο ειναι bloopers παντως ^^
το συγκεκριμενο ειναι bloopers παντως ^^
521 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Τετ 20 Ιουλ 2011, 02:08
Johnyman
524 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Δευ 25 Ιουλ 2011, 02:10
Σκληρός Καριόλης
αγχωτικο ;p Στο καλωδιο ομολογω ημουν τυχερος....
https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/199/98789500.jpg/
https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/199/98789500.jpg/
525 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Δευ 25 Ιουλ 2011, 07:51
Dr. Jimalicious
Kαι εγώ το έλυσα σε 13 λεπτά...
Και ναι το καλώδιο ήθελε να ξέρεις τους κωδικούς των χρωμάτων...
Και ναι το καλώδιο ήθελε να ξέρεις τους κωδικούς των χρωμάτων...
One Piece Gr » Archives » Κάδος Ανακυκλωτών » Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε...
Παρόμοια θέματα
» Αν θελατε να ειχατε την ικανοτητα ενος φρουτου πια ικανοτητα θα θελατε????
» Ποιους χαρακτήρες της σειράς θα θέλατε να ξαναδείτε;
» Για ποιόν "άγνωστο" χαρακτήρα θα θέλατε να μάθετε τα περισσότερα
» Στον κοσμο ποιου anime/manga θα θελατε να ειστε?
» Ποιά από τις προπονήσεις των πρωταγωνιστών θα θέλατε να δείτε πιο πολύ σε Flashback και γιατί ???
» Ποιους χαρακτήρες της σειράς θα θέλατε να ξαναδείτε;
» Για ποιόν "άγνωστο" χαρακτήρα θα θέλατε να μάθετε τα περισσότερα
» Στον κοσμο ποιου anime/manga θα θελατε να ειστε?
» Ποιά από τις προπονήσεις των πρωταγωνιστών θα θέλατε να δείτε πιο πολύ σε Flashback και γιατί ???
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης