Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε...

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 40]

womanTENSAIinathens

womanTENSAIinathens

Elidor έγραψε:
Jim McDuck έγραψε:ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ ΚΑΥΤΑΤΖΟΓΛΕΙΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΦΑΙΡΑ,ΕΡΙΞΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΒΟΛΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΕΙ ΣΚΑΡΦΑΛΩΣΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΧΑΜΗΛΟ ΠΡΟΒΟΛΕΑ, ΚΑΙ ΕΠΑΘΕ ΗΛΕΚΤΡΟΠΛΗΞΙΑ!!!
2-3 ΛΕΠΤΑ ΔΕΝ ΑΝΕΠΝΕΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΗΡΘΕ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ.
ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑ.ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΝΑΚΤΗΣΕΙ ΤΙΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΑΝΕΠΝΕΕ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ!!!
ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΑΘΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ!!!

Ε ΚΑΙ?

E και;! Αυτο εχεις να πεις που ενας νεος ανθρωπος επαθε κακο; Δεν ειναι ολα αστεια και στο λεω εγω που εχω χιουμορ και γουσταρω πολυ να αστειευομαι...

Elidor

Elidor

Avarga
Jim McDuck έγραψε:1)ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ!!!
2)ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ!!!

Πιστευω εχεις αρκετο μυαλο για να ΜΗΝ το κανεις αυτο...

Αν πεθανει, ενας λιγοτερος για τον στρατο, μειωνεται ο ανταγωνισμος για εσενα gj!

womanTENSAIinathens

womanTENSAIinathens

Elidor έγραψε:
Jim McDuck έγραψε:1)ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ!!!
2)ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ!!!

Πιστευω εχεις αρκετο μυαλο για να ΜΗΝ το κανεις αυτο...

Αν πεθανει, ενας λιγοτερος για τον στρατο, μειωνεται ο ανταγωνισμος για εσενα gj!

Eυχομαι να κανεις πλακα!Χοντροκομμενη, φτηνη πλακα βεβαια αλλα αρκει να μην τα εννοεις οσα λες...

Dr. Jimalicious

Dr. Jimalicious

Vet-eran
Vet-eran
@Elidor Καλά όντως δεν θα το έκανα...
Αλλά ΤΙ;!;
Καλύτερα να μην περάσω πουθενά και να ζήσει...

Ελα καλά πλάκα κάνει...Δεν παίζει...

https://jimaliciouswrites.blogspot.com

Elidor

Elidor

Avarga
Γιατι Τενσαι αν τα εννοω τι? Θα μου κοψεις την καλημερα?

Τζιμ, ο ανταγωνισμος ειναι σκληρος, πολλες φορες ισως χρειαστει να σκοτωσεις για μια θεση.

Dr. Jimalicious

Dr. Jimalicious

Vet-eran
Vet-eran
Νομίζω για ΤΕΕΦΑ πάει αυτός οπότε δεν με νοιάζει για την θέση...
Αλλά μωρέ αδερφάκι μου, πολύ σκληρός είσαι...

Elidor

Elidor

Avarga
Jim McDuck έγραψε:Νομίζω για ΤΕΕΦΑ πάει αυτός οπότε δεν με νοιάζει για την θέση...
Αλλά μωρέ αδερφάκι μου, πολύ σκληρός είσαι...

Aμα παει για τεφφα ας ζησει, αλλα αυτο δεν σημενει πως θα νιωσω και ιδιαιτερη συγκινηση για αυτον...

ΠΕΤΑΞΕΣ ΜΙΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΣΦΑΙΡΑ! ΚΑΙ? ΤΙ? ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΕΙΣ? ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙΣ ΣΕ ΠΡΟΒΟΛΕΑ? ΒΛΑΜΜΕΝΕ!

womanTENSAIinathens

womanTENSAIinathens

Elidor έγραψε:Γιατι Τενσαι αν τα εννοω τι? Θα μου κοψεις την καλημερα?

Τζιμ, ο ανταγωνισμος ειναι σκληρος, πολλες φορες ισως χρειαστει να σκοτωσεις για μια θεση.

Ελα τωρα δεν εχει τοση σημασια αν σου κοψω την καλημερα!
Και γι'αυτα που λες στον Τζιμ σχετικα με εκεινο το παιδι, ο θεος να σε συγχωρεσει!
Και να μη παθεις και συ το ιδιο κακο και χειροτερα...

Elidor

Elidor

Avarga
womanTENSAIinathens έγραψε:

Και γι'αυτα που λες στον Τζιμ σχετικα με εκεινο το παιδι, ο θεος να σε συγχωρεσει!

Με εχω ηδη συγχωρεση... Και δεν θα παθω τα ιδια, δεν εχω τασεις αυτοκτονιας οταν σπαω ενα προσωπικο ρεκορ.

Dr. Jimalicious

Dr. Jimalicious

Vet-eran
Vet-eran
Απλά σκέφτομαι οτι αν ήμουν εγώ και πάθαινα κάποιο ατύχημα στην προπόνηση και θα έλεγες τα ίδια για εμένα,αφού δεν έχεις δει το προσωπό μου και δεν θα με αναγνώριζες,και ειλικρινά τρέμω...

womanTENSAIinathens

womanTENSAIinathens

Elidor έγραψε:

Με εχω ηδη συγχωρεση... Και δεν θα παθω τα ιδια, δεν εχω τασεις αυτοκτονιας οταν σπαω ενα προσωπικο ρεκορ.

Iσως να εκανε βλακεια, να πανηγυρισε με λαθος τροπο και να εχει την ευθυνη για την κατασταση στην οποια ειναι τωρα, ομως μιλας εγωιστικα! Αν ημουν στη θεση του, αν εγω πανηγυριζα...
Δε σκεφτεσαι τον πονο των γονιων του!Και οτι δε θα παθεις τα ιδια ειναι δικαιολογια για τον τροπο που μιλας;

Elidor

Elidor

Avarga
Jim McDuck έγραψε:Απλά σκέφτομαι οτι αν ήμουν εγώ και πάθαινα κάποιο ατύχημα στην προπόνηση και θα έλεγες τα ίδια για εμένα,αφού δεν έχεις δει το προσωπό μου και δεν θα με αναγνώριζες,και ειλικρινά τρέμω...

Ρε μαλακα? Κουλαρε...

Dr. Jimalicious

Dr. Jimalicious

Vet-eran
Vet-eran
Τι να πώ...
Μόνο να γίνει καλά...
Τέλος

womanTENSAIinathens

womanTENSAIinathens

Jim McDuck έγραψε:Τι να πώ...
Μόνο να γίνει καλά...
Τέλος

Και γω το ιδιο ευχομαι με ολη μου την ψυχη!Μπορει να μην τον ξερω προσωπικα, οπως δεν ξερω ουτε εσενα αλλα οταν ακουω δυσαρεστα πραγματα παντα λυπαμαι!

Elidor

Elidor

Avarga
Να κανουμε και σελιδα στο facebook.

Johnyman

Johnyman

Impel Down
Impel Down
ελιδορ γιατί έτσι ρε? πάνω στην τρέλα του το έκανε,σίγουρα αν σκεφτόταν ξανά τι πάει να κάνει δεν θα το έκανε..

εγώ εύχομαι να μην συμβεί τίποτα δυσάρεστο..για αθλητισμό πήγε το παιδί

womanTENSAIinathens

womanTENSAIinathens

Aldark's mother έγραψε:

εγώ εύχομαι να μην συμβεί τίποτα δυσάρεστο..

Να και μια σωστη φωνη! Μπραβο! gj!

Elidor

Elidor

Avarga
Eχουμε και εμεις φωνη κυρα Τενσαι.

womanTENSAIinathens

womanTENSAIinathens

Elidor έγραψε:Eχουμε και εμεις φωνη κυρα Τενσαι.

Πρωτον: δεν ειμαι κυρα!Ειμαι κυρια ή αν θες δεσποινις ή λεγε με με το ονομα μου! Κυρ Ελιντορ!
Δευτερον:Το ξερω οτι εχετε και σεις φωνη!
Τριτον: τη φωνη σου τη χρησιμοποιεις για να λες λογια του τυπου: ε και; γιατι να συγκινηθω και αλλες τετοιες ''καλοσυνες'';
Ειλικρινα κριμα...

Elidor

Elidor

Avarga

Πρωτον: δεν ειμαι κυρα!Ειμαι κυρια ή αν θες δεσποινις ή λεγε με με το ονομα μου! Κυρ Ελιντορ!
Τριτον: τη φωνη σου τη χρησιμοποιεις για να λες λογια του τυπου: ε και; γιατι να συγκινηθω και αλλες τετοιες ''καλοσυνες'';
Ειλικρινα κριμα...

Mετα απο ολα αυτα, ενα εχω να πω.

Ποιο ειναι το ονομα σου?

womanTENSAIinathens

womanTENSAIinathens

Elidor έγραψε:

Ειλικρινα κριμα...

Ποιο ειναι το ονομα σου?

Γιατι δεν κοιτας στο τοπικ: εδω συστηνομαστε;αντε δες!

Elidor

Elidor

Avarga
Elidor έγραψε:

Ειλικρινα κριμα...

Ποιο ειναι το ονομα σου?

Σιγα μην παω να το δω... Πες το.

maggie

maggie

λολ ρε, κουλαρετε...seriously...

Elidor

Elidor

Avarga
Elidor έγραψε:
Elidor έγραψε:

Ειλικρινα κριμα...

Ποιο ειναι το ονομα σου?

Σε σενα δεν θα το πω!Μετα απο αυτα που ειδα να γραφεις, δεν γουσταρω να με λες με το ονομα μου...

Τωρα πληγωνεις τα αισθηματα μου... Παω να ανεβω σε κανα προβολεα να με χτυπησει το ρευμα.

womanTENSAIinathens

womanTENSAIinathens

Elidor έγραψε:
Elidor έγραψε:
Elidor έγραψε:

Ειλικρινα κριμα...

Ποιο ειναι το ονομα σου?

Σε σενα δεν θα το πω!Μετα απο αυτα που ειδα να γραφεις, δεν γουσταρω να με λες με το ονομα μου...

Τωρα πληγωνεις τα αισθηματα μου... Παω να ανεβω σε κανα προβολεα να με χτυπησει το ρευμα.

Τα αισθηματα σου; Οχι ρε! Τι μου λες; Εχεις αισθηματα και ελεγες πριν ''καλοσυνες'' για το παιδι που ισως και να μη ζει;
Προσοχη να μη χαλασει ο προβολεας!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης