Sosa έγραψε:κάτι που μου τη σπάει και έχει να κάνει εμμέσως με OP είναι τα AMV...πέρα από ελάχιστες εξαιρέσεις, η πλειοψηφία είναι ενοχλητικά και ηχορυπαντικά.
τα περσσότερα είνια έτσι όχι μόνο από ΟΡ.... :haha:
Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Sosa έγραψε:κάτι που μου τη σπάει και έχει να κάνει εμμέσως με OP είναι τα AMV...πέρα από ελάχιστες εξαιρέσεις, η πλειοψηφία είναι ενοχλητικά και ηχορυπαντικά.
Elidor έγραψε:Εμενα μου την σπανε οι μουσικες και τραγουδια που βαζουν στα amv... Ολο κατι γκευδες linkin park και κατι αλλους ενοχλημενους και πνιγμενες πισσινες και κατι τετοια ηλιθια...
Patty D Luffy έγραψε:Που ο Brook σταμάτισε να λέει το θεικό Skull Joke σε κάθε ατάκα του μετά το Thriller Bark arc...
Αν εννοείς για το Arc που είναι τώρα το ongoing ένα έχω να σου πω.Είμαι στο 404 Sabaody Archipelago Arc.deko10ole έγραψε:Δηλαδή με αυτό εδώ το Αρκ πρέπει να έχεις αυτοκτονήσει;
One Piece Gr » One Piece » Γενική Συζήτηση One Piece » Τι σας τη "σπάει" στο One Piece? (Προσοχή στα spoilers!)
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης