ακόμα γουόρνινγγ? εγώ ενα τέτιο πόστ έκανα και μ βάλανε γουόρνινγγ..
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Τι σας τη "σπάει" στο One Piece? (Προσοχή στα spoilers!)
52 Απ: Τι σας τη "σπάει" στο One Piece? (Προσοχή στα spoilers!) Τετ 29 Ιουν 2011, 04:11
kosni21
MOY TH SPAEI OTAN TELEIWNEI K BLEPW TO BE CONTINUED K PREPEI NA PERIMENW ALLH 1 EBDOMADA K MOY TH SPAEI OTAN ARGEI NA KOPANHSEI KAPOION O LUFFY
53 Απ: Τι σας τη "σπάει" στο One Piece? (Προσοχή στα spoilers!) Τετ 29 Ιουν 2011, 14:44
than132
μου την σπαει π.χ οταν καπιοι αντιπαλοι ειναι πραγματικα 1 hit απο straw hats και κατι γινετε και δεν μπορουν να παλεψουν οπωσ
- Σπόιλερ:
- με ζορο και hordi
54 Απ: Τι σας τη "σπάει" στο One Piece? (Προσοχή στα spoilers!) Τετ 29 Ιουν 2011, 14:51
kosni21
ο ζορο επρεπε να εχει κοψει κοματακια τον hordi κ μετα να τον εκανε ψαροσουπα ο σαντζι
55 Απ: Τι σας τη "σπάει" στο One Piece? (Προσοχή στα spoilers!) Τετ 29 Ιουν 2011, 14:51
than132
ναιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
56 Απ: Τι σας τη "σπάει" στο One Piece? (Προσοχή στα spoilers!) Τετ 29 Ιουν 2011, 14:55
kosni21
κ επισης μου τη σπαει που δεν φαινονται τα τατου που ειχαν κανει
57 Απ: Τι σας τη "σπάει" στο One Piece? (Προσοχή στα spoilers!) Τετ 29 Ιουν 2011, 15:53
Xenia
Το οτι επρεπε να πεθανουν καποιοι επικοι χαρακτηρες...! :(
58 Απ: Τι σας τη "σπάει" στο One Piece? (Προσοχή στα spoilers!) Τετ 29 Ιουν 2011, 23:07
didimakia
Tα τατου ηταν απλα σ'ενα εξωφυλλο. Δεν τα καναν στην πραγματικη ιστορια. Αν και δεν θα με χαλουσαν γτ ηταν ολα τα λεφτα ^^kosni21 έγραψε:κ επισης μου τη σπαει που δεν φαινονται τα τατου που ειχαν κανει
59 Απ: Τι σας τη "σπάει" στο One Piece? (Προσοχή στα spoilers!) Τετ 29 Ιουν 2011, 23:52
kosni21
φιλε ειχαν κανει 1 χ στο χερι ολοι κ η βιβι
60 Απ: Τι σας τη "σπάει" στο One Piece? (Προσοχή στα spoilers!) Πεμ 30 Ιουν 2011, 00:41
61 Απ: Τι σας τη "σπάει" στο One Piece? (Προσοχή στα spoilers!) Πεμ 30 Ιουν 2011, 00:45
kosni21
καλη φαση να ειχαν κ αυτα. εντος θεματος μου τη σπαει οτι παιζει μονο 1 επεισοδιο τη βδομαδα κ μου τη σπαει που η ναμι κ η ρομπιν δεν κανουν το χατηρι στον μπρουκ... panties please....
62 Απ: Τι σας τη "σπάει" στο One Piece? (Προσοχή στα spoilers!) Πεμ 30 Ιουν 2011, 14:04
Roronoa_Zoro
emena m ti spaei oti kapu kapu etsi sto akiro ekei pou pane p.x na kanun kati o lufy i o zoro ksafnika ti peftun gia ipno.den leo eine astio 1,2,3 fores alla eleos katantaei kurastiko poia(den ta exo dei ola ta episodia btw)
63 Απ: Τι σας τη "σπάει" στο One Piece? (Προσοχή στα spoilers!) Πεμ 30 Ιουν 2011, 14:12
Johnyman
σε παρακαλώ γράφε με ελληνικούς χαρακτήρες :)
64 Απ: Τι σας τη "σπάει" στο One Piece? (Προσοχή στα spoilers!) Πεμ 30 Ιουν 2011, 22:42
leon black
όλοι την πατάμε την πρώτη φορά... συμφωνώ με τον κισίν πάντως
65 Απ: Τι σας τη "σπάει" στο One Piece? (Προσοχή στα spoilers!) Παρ 01 Ιουλ 2011, 00:25
kr3.zw
Τα fillers τι τα χρειάζονται; Έχουν ρίξει αρκετά σε ολόκληρο το anime κ όταν αποφασίζουν να ρίξουν .. τα ρίχνουν και μπόλικα!!
Η ιστορία πχ με τον Sabo πολλοί την αναφέρουν/θεωρούν filler, μέσα σ'αυτούς είμαι κ εγώ.. δλδ πήγαν κ ρίξανε αυτό το story 13 επεισόδια τώρα. Ok, τελείωσε ένας ωραίος, αλλά και τραγικά μακρύς πόλεμος..ήταν ανάγκη να μας φλομώσουν στα fillers;
Η ιστορία πχ με τον Sabo πολλοί την αναφέρουν/θεωρούν filler, μέσα σ'αυτούς είμαι κ εγώ.. δλδ πήγαν κ ρίξανε αυτό το story 13 επεισόδια τώρα. Ok, τελείωσε ένας ωραίος, αλλά και τραγικά μακρύς πόλεμος..ήταν ανάγκη να μας φλομώσουν στα fillers;
66 Απ: Τι σας τη "σπάει" στο One Piece? (Προσοχή στα spoilers!) Παρ 01 Ιουλ 2011, 00:49
Johnyman
η ιστορία με τον sabo δεν είναι φίλλερ..
και τα φίλλερ γενικά τα βάζουν για να κρατήσει το μάνγκα απόσταση από το ανιμε και να έχουν έτσι οι animators χρόνο για να βγάλουν τα επεισόδια
και τα φίλλερ γενικά τα βάζουν για να κρατήσει το μάνγκα απόσταση από το ανιμε και να έχουν έτσι οι animators χρόνο για να βγάλουν τα επεισόδια
67 Απ: Τι σας τη "σπάει" στο One Piece? (Προσοχή στα spoilers!) Παρ 01 Ιουλ 2011, 01:23
kr3.zw
Ναι το καταλαβαίνω γιατί τα χρησιμοποιούν κ γιατί ΠΡΕΠΕΙ να τα βάλουν, αλλά δε σημαίνει ότι πρέπει να μ'αρέσει κιόλας...
Η ιστορία με τον Sabo είναι ένα θέμα για το εάν είναι ή όχι filler.. Νταξ, απλά περίμενα μετά από μία ΤΟΣΟ μεγάλη (τραβηγμένη) μάχη να βάζανε ξανά το story σε μία σειρά.
Η ιστορία με τον Sabo είναι ένα θέμα για το εάν είναι ή όχι filler.. Νταξ, απλά περίμενα μετά από μία ΤΟΣΟ μεγάλη (τραβηγμένη) μάχη να βάζανε ξανά το story σε μία σειρά.
68 Απ: Τι σας τη "σπάει" στο One Piece? (Προσοχή στα spoilers!) Παρ 01 Ιουλ 2011, 01:27
didimakia
Δεν ειναι filler ρε συ. Υπαρχει στο manga κανονικα και θα εχει και επιρροη στην μελλοντικη ιστορια το θεμα Sabo (κατα πασα πιθανοτητα)
Τα filler παντως ειναι μερος των anime. Πρεπει να τα αποδεχτειτε και να τ'απολαυσετε ^^
Τα filler παντως ειναι μερος των anime. Πρεπει να τα αποδεχτειτε και να τ'απολαυσετε ^^
69 Απ: Τι σας τη "σπάει" στο One Piece? (Προσοχή στα spoilers!) Παρ 01 Ιουλ 2011, 10:51
leon black
φίλλερ (όπως έμαθα από κάποια παιδιά από εδώ είναι τα επεισόδια τα οποία δεν υπάρχουν σε μάνγγα.... από την στιγμή που υπάρχουν δεν είναι!
70 Απ: Τι σας τη "σπάει" στο One Piece? (Προσοχή στα spoilers!) Κυρ 10 Ιουλ 2011, 02:23
Gomugomunoluffy
εμενα κατι που μου τι σπαει παρα πολυ ειναι οι λαθος μεταφρασεις και οταν αλλαζουν την μεταφραση!
71 Απ: Τι σας τη "σπάει" στο One Piece? (Προσοχή στα spoilers!) Κυρ 10 Ιουλ 2011, 11:42
leon black
που? δεν έχω δεί κάτι τέτοιο....
72 Απ: Τι σας τη "σπάει" στο One Piece? (Προσοχή στα spoilers!) Σαβ 20 Αυγ 2011, 18:04
iFiVa
Shadow Ace έγραψε:απειρα επεισοδια μια μαχη...θα προτιμουσα λιγοτερα...και δε μιλαω για μειωση στις σκηνες μαχης...ομως πχ Luffy vs Lucci 7000 λεπτα με bla bla...
κανονικα θα επρεπε σε 4 επεισοδια φουλ μαχης και 5 λεπτα λογια να ειχε ολοκληρωθει...θα ηταν πιο επικο....
και φυσικα μισω την αθανασια...οπως λεει κι ο Λελους,ενας θανατος κανει τον ηρωα πιο επικο....
συμφωνω απολυτως
73 Απ: Τι σας τη "σπάει" στο One Piece? (Προσοχή στα spoilers!) Κυρ 21 Αυγ 2011, 00:45
karamin
μου την σπαει που η Ιαπωνία ειναι μακρεια και δεν μπορω να παω....χαχαα.χ.χα..
74 Απ: Τι σας τη "σπάει" στο One Piece? (Προσοχή στα spoilers!) Σαβ 27 Αυγ 2011, 14:34
iFiVa
Σπαστικο ειναι που βγαινουν 1 manga kai 1 anime καθε εβδομαδα
75 Απ: Τι σας τη "σπάει" στο One Piece? (Προσοχή στα spoilers!) Σαβ 27 Αυγ 2011, 14:50
womanTENSAIinathens
Aν ηταν στην Ελλαδα αυτη η φαση θα εβγαινε ενα μανγκα και ενα ανιμ καθε 6 μηνεςiFiVa έγραψε:Σπαστικο ειναι που βγαινουν 1 manga kai 1 anime καθε εβδομαδα
One Piece Gr » One Piece » Γενική Συζήτηση One Piece » Τι σας τη "σπάει" στο One Piece? (Προσοχή στα spoilers!)
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης