Αυτό ήταν το haki του Shanks. Αν πήρε καμιά δύναμη ο Shanks σίγουρα το έκανε μετά που έσωσε το Luffy γιατί πριν μπορούσε να κολυμπάει.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Τι σας τη "σπάει" στο One Piece? (Προσοχή στα spoilers!)
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 10 ... 19
27 Απ: Τι σας τη "σπάει" στο One Piece? (Προσοχή στα spoilers!) Παρ 13 Αυγ 2010, 10:01
Cien_Fleur
Αυτό που μου τη δίνει απίστευτα αυτή τη στιγμή στο ΟΡ είναι που έχουν χωριστεί τόσο καιρό. Η ιστορία και πάλι τα σπάει και είναι σουπεροντουπεροκαταπληκτικοϋπερτρομερά(σταματάω για μια ανάσα) όλα αυτά που έχουν γίνει, αλλά ΒΑΡΕΘΗΚΑ! Ξέρω ότι απώτερος σκοπός είναι να γίνουν όλοι πιο δυνατοί και να θεμελιωθούν (ακόμα) πιο πολύ οι σχέσεις που έχουν οι Mugiwarάδες μεταξύ τους, αλλά δεν μπορώ άλλο!!!!!!!!!!! Μου αρέσει πολύ περισσότερο όταν είναι μαζί.
-Όσον αφορά τους οκάμα δεν με ενοχλούν τόσο(εννοείται πως ο Sanji ΔΕΝ θα γίνει, ο Oda δεν είναι χαζός)
-Οι ασχημόφατσες είναι ένα point - ή κακάσχημοι ή κούκλοι, ενδιάμεση κατάσταση μηδέν
-Όταν σταματάνε τη μάχη στη μέση, πάλι δεν με πειράζει τόσο, σίγουρα θα προτιμούσα να δω το ξύλο πρώτα όλο μαζί και μετά να μάθω τις απαραίτητες πληροφορίες, αλλά και πάλι δεν μου τη σπάει όταν είναι έτσι (το μόνο που με κούρασε ήταν στη μάχη Luffy-Usopp που έδειχνε ξανά και ξανά και ξανά και ξανάαααααααα τις ίδιες σκηνές, και καλά για να δείξουν το άπειρο μέγεθος της φιλίας τους και πόσο δύσκολη ήταν για όλους η ρήξη αυτή - ε σε κάποιο σημείο άρχισα να φωνάζω ΦΤΑΝΕΙ! δείξτε το ξύλο ΤΩΡΡΡΡΡΡΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!)
-Και τέλος τα fillers. Αυτά απλά τα μισώ. Τρεις σελίδες manga τις κάνουν ένα ή και δύο επεισόδια. Τα fillers τα μισώ. Τελεία.
ΑΥΤΑ
-Όσον αφορά τους οκάμα δεν με ενοχλούν τόσο(εννοείται πως ο Sanji ΔΕΝ θα γίνει, ο Oda δεν είναι χαζός)
-Οι ασχημόφατσες είναι ένα point - ή κακάσχημοι ή κούκλοι, ενδιάμεση κατάσταση μηδέν
-Όταν σταματάνε τη μάχη στη μέση, πάλι δεν με πειράζει τόσο, σίγουρα θα προτιμούσα να δω το ξύλο πρώτα όλο μαζί και μετά να μάθω τις απαραίτητες πληροφορίες, αλλά και πάλι δεν μου τη σπάει όταν είναι έτσι (το μόνο που με κούρασε ήταν στη μάχη Luffy-Usopp που έδειχνε ξανά και ξανά και ξανά και ξανάαααααααα τις ίδιες σκηνές, και καλά για να δείξουν το άπειρο μέγεθος της φιλίας τους και πόσο δύσκολη ήταν για όλους η ρήξη αυτή - ε σε κάποιο σημείο άρχισα να φωνάζω ΦΤΑΝΕΙ! δείξτε το ξύλο ΤΩΡΡΡΡΡΡΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!)
-Και τέλος τα fillers. Αυτά απλά τα μισώ. Τρεις σελίδες manga τις κάνουν ένα ή και δύο επεισόδια. Τα fillers τα μισώ. Τελεία.
ΑΥΤΑ
28 Απ: Τι σας τη "σπάει" στο One Piece? (Προσοχή στα spoilers!) Παρ 13 Αυγ 2010, 18:27
zOOOk
το ξερω οτι ειναι το haki του....δεν ειμαι τοσο noob...Tsiakkos έγραψε:Αυτό ήταν το haki του Shanks. Αν πήρε καμιά δύναμη ο Shanks σίγουρα το έκανε μετά που έσωσε το Luffy γιατί πριν μπορούσε να κολυμπάει.
και οταν ακους την λεξη δυναμη μονο τα Devil Fruit σου ερχονται στο μυαλο??
29 Απ: Τι σας τη "σπάει" στο One Piece? (Προσοχή στα spoilers!) Τετ 06 Οκτ 2010, 23:43
karamin
παιδια σθγνωμη αλλα μπορει να μου εκηγησει καποιος τι ειναι οι οκαμα??εχω μεινει λιγο πισω στα επεισοδια αλλα βλεπω καθε μερα για να φτασω στο πιο καινουργιο...εχω δει λιγο απο το μανγκα τι γινεται παρακατω και εω πορωθει!!!!!!!!!!!
30 Απ: Τι σας τη "σπάει" στο One Piece? (Προσοχή στα spoilers!) Τετ 06 Οκτ 2010, 23:48
Guest
οι γκέυ είναι ουσιαστικά..σε αυτούς ανήκει και ο mr.2
31 Απ: Τι σας τη "σπάει" στο One Piece? (Προσοχή στα spoilers!) Πεμ 07 Οκτ 2010, 00:05
zOOOk
βασικα τραβελια ειναι
32 Απ: Τι σας τη "σπάει" στο One Piece? (Προσοχή στα spoilers!) Πεμ 07 Οκτ 2010, 00:06
Guest
πέστους όπως θες..δεν παρεξηγούνε αυτοί :xD:
33 Απ: Τι σας τη "σπάει" στο One Piece? (Προσοχή στα spoilers!) Παρ 08 Οκτ 2010, 21:35
roronoa zoro
ποιο πολυ μου τη σπανε οι μαρινς γιατι ποτε δεν αφηνουν σε ησυχια τον λουφι και το πληρωμα του.πολυ σπασικλες :haha:
34 Απ: Τι σας τη "σπάει" στο One Piece? (Προσοχή στα spoilers!) Δευ 01 Νοε 2010, 00:08
Kenobi-sensei
μου τι σπάει ότι όλοι δουλέυον για τους SH δηλαδή ο roger είχε βοήθειες
35 Απ: Τι σας τη "σπάει" στο One Piece? (Προσοχή στα spoilers!) Δευ 01 Νοε 2010, 14:31
sirQuackly
μου την σπανε οι gay,oι λεσβιες(λιγοτερο απο τους gay)και γενικα ολοι οι ανωμαλοι.
36 Απ: Τι σας τη "σπάει" στο One Piece? (Προσοχή στα spoilers!) Δευ 01 Νοε 2010, 15:58
Aldark
Kenobi-sensei έγραψε:μου τι σπάει ότι όλοι δουλέυον για τους SH δηλαδή ο roger είχε βοήθειες
σωστο αυτο.....αλλα shonen ειναι....can't be helped...
37 Απ: Τι σας τη "σπάει" στο One Piece? (Προσοχή στα spoilers!) Σαβ 13 Νοε 2010, 14:38
Kauko
εμενα μου τη σπαει που δεν καθεται καμια στον καημενο τον Sanji...
38 Απ: Τι σας τη "σπάει" στο One Piece? (Προσοχή στα spoilers!) Σαβ 13 Νοε 2010, 21:22
zOOOk
οτι ειπε ο aldark απο πανω ισχυει και σε αυτο :xD:captain usopp έγραψε:εμενα μου τη σπαει που δεν καθεται καμια στον καημενο τον Sanji...
39 Απ: Τι σας τη "σπάει" στο One Piece? (Προσοχή στα spoilers!) Κυρ 13 Φεβ 2011, 10:16
f1vettel
Ο Foxy... απλα σπαστικος
40 Απ: Τι σας τη "σπάει" στο One Piece? (Προσοχή στα spoilers!) Κυρ 13 Φεβ 2011, 10:20
Dr. Jimalicious
Και εμένα...sirQuackly έγραψε:μου την σπανε οι gay,oι λεσβιες(λιγοτερο απο τους gay)και γενικα ολοι οι ανωμαλοι.
41 Απ: Τι σας τη "σπάει" στο One Piece? (Προσοχή στα spoilers!) Κυρ 13 Φεβ 2011, 15:08
dem
εγω δεν εχω prob με τις λεσβίες xD
42 Απ: Τι σας τη "σπάει" στο One Piece? (Προσοχή στα spoilers!) Κυρ 13 Φεβ 2011, 17:15
Guest
αν είναι σχεδιασμένες από τον όντα,τότε έχω τεράστιο προμπ
43 Απ: Τι σας τη "σπάει" στο One Piece? (Προσοχή στα spoilers!) Κυρ 13 Φεβ 2011, 18:10
dem
γιατι τις σχεδιαζει οπωσ σχεδιαζει τους τραβεστι? δε θυμαμαι να χω δει λεσβια στο OP
44 Απ: Τι σας τη "σπάει" στο One Piece? (Προσοχή στα spoilers!) Κυρ 13 Φεβ 2011, 19:29
Guest
μες στο κρυφό κελί του ID ίσως και να είχε
και να μην είχε,κρίνοντας από το σχέδιο του Όντα σε αυτόν τον τομέα,φοβούμαι
και να μην είχε,κρίνοντας από το σχέδιο του Όντα σε αυτόν τον τομέα,φοβούμαι
45 Απ: Τι σας τη "σπάει" στο One Piece? (Προσοχή στα spoilers!) Κυρ 13 Φεβ 2011, 19:40
????????
απο mashima(fairy tail) ομως??
46 Απ: Τι σας τη "σπάει" στο One Piece? (Προσοχή στα spoilers!) Κυρ 13 Φεβ 2011, 19:43
HawkEyes Juracule
μην το πας αλλου....
τα κανει ωραια τα ecchi ο Mashima αλλα εδω λεμε για τον Oda...
αντε ας πω και γω τι μου τη σπαει στο One Piece...
για να σκεφτω....
α!
το οτι το βλεπει ο ρεβορν :muaha:
για να σκεφτω....
α!
47 Απ: Τι σας τη "σπάει" στο One Piece? (Προσοχή στα spoilers!) Κυρ 13 Φεβ 2011, 20:00
????????
ελα πες την αληθεια...θες να τρολλαρειςHawkEyes Juracule έγραψε:μην το πας αλλου....
για να σκεφτω....
α!
48 Απ: Τι σας τη "σπάει" στο One Piece? (Προσοχή στα spoilers!) Τετ 16 Φεβ 2011, 16:25
souidos
to mono p m enoxlei einai oti panta ma panta oi antipaloi tou crew einai sta metra tous kai panta o luffy prepei na derni ton poio dinato!
49 Απ: Τι σας τη "σπάει" στο One Piece? (Προσοχή στα spoilers!) Σαβ 11 Ιουν 2011, 13:54
katalanosGR
Guest έγραψε:
ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο Pell( o guardian της Arabasta)...και απ' ότι φαίνεται δεν θα ξανά εμφανιστεί
- Σπόιλερ:
έσκασε μια βόμβα που θα σκότωνε ολόκληρη πόλη πάνω του και αυτός έζησε...ε ήταν uber cool οπότε συγχωρείτε
ε δεν μπορουμε να ξερουμε τι συναιβει,θα μπορουσα να μας ειχε δειξει πως συνεβη οποτε ειναι βλακεια που δεν το εκανε οπως λες.
Το οτι επιζουν ολοι οι χαρακτηρες ισως να εχει καποιο λογο να το κανει,ποτε δεν ξερεις... Αλλα ακομη και ετσι το one piece δεν μου φαινεται τοσο ψευτικο,ακομη...
50 Απ: Τι σας τη "σπάει" στο One Piece? (Προσοχή στα spoilers!) Σαβ 11 Ιουν 2011, 16:20
Aldark
souidos έγραψε:to mono p m enoxlei einai oti panta ma panta oi antipaloi tou crew einai sta metra tous kai panta o luffy prepei na derni ton poio dinato!
as didi would say:
γραφε ελληνικα :xD:
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 10 ... 19
One Piece Gr » One Piece » Γενική Συζήτηση One Piece » Τι σας τη "σπάει" στο One Piece? (Προσοχή στα spoilers!)
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης