Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Blackbeard και το πλήρωμα του!!!!!!!!!!!

Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 7]

Steve-O

Steve-O

υπάρχουν πολλές θεωρίες για το πως το κατάφερε αλλά δεν νομίζω πως θα μάθουμε σύντομα..

1) Ότι ο ΒΒ έφαγε το (μιθικαλ-)ζοαν φρούτο του κέρβερου και μπορεί να έχει μέχρι 3 φρούτα ( όσα τα κεφάλια του).. ταιριάζει και με τη σημαία του αν την έχεις προσέξει..

2)Αφού το φρούτο μπορεί να ρουφάει τα πάντα,( όπως εκείνους που τους ρουφούσε και τους άφηνε όποτε ήθελε ) έχει ρουφήξει τη δύναμη του WB( φρούτο)..

3)Ο ΒΒ δεν είναι εντελώς κανονικός άνθρωπος κάτι τέτοιο είχε πει και ο μάρκο,και ο λούφι με το ζόρο, και με κάποιο παράξενο τρόπο το σώμα του αντέχει και άλλο φρούτο,πιθανόν έχει σχέση και με το D....

Η (3) μπορεί να ισχύει μαζί και με κάποια από τις άλλες δύο ..

Δεν θυμάμαι κάτι άλλο αυτή τη στιγμή.. Γενικά αυτές μου φαίνεται είναι που έχουν υποστηριχθεί.. Αλλά πιστεύω το θα περάσει πολύ καιρός μέχρι να μάθουμε όλη την αλήθεια για τον ΒΒ..

nikozoumis

nikozoumis

πιστεύω ότι έχεις δίκιο γιατί είναι λίγο παράξενο..όντως έχουν αυτό το D στο όνομα τους που είναι η δύναμη της πειθούς του βασιλιά..αλλά ο WB δεν έχει D στο όνομα του.. το κανονικό όνομα του WB είναι Edward Newgate..Δεν έχει D..οπότε θα περιμένουμε για πολύ ακόμα για να δούμε τον BB να ομολογεί για τις 2 δυνάμεις του..!! your mom=15$

karamin

karamin

παιδια ο bb στο πληρωμα του εχει και γιγαντα;;;ξερουμαι τιποτα για τους υπολοιπους;;

Guest

Anonymous

Επισκέπτης
νομίζω έχει πει στο ανιμε 5 πράγματα γι'αυτούς

karamin

karamin

εχεις link?????

Enel

o bb ειναι δυνατος αλλα δεν εχει αναπτυξει το χακι του ακομα και σε αυτο υστερει παρα πολυ...δεν εχει μαθει να ελεγχει την νεα του δυναμη και μπορει να σκοτωθει απο μονος του!λολ!!σιγουρα θα παιξει μεγαλο ρολο στο μελλον....κατι μου λεει οτι και με τον σανκς θα παιξει παλι ξυλο και μαλιστα πολυ αγριο....τωρα για τους αλλους nakama του,ειναι δυνατοι αλλα οχι σαν τους straw hat pirates...

Steve-O

Steve-O

δεν είναι σίγουρο ότι μπορεί να χρησιμοποιήσει χάκι ( αν και δύσκολα δεν θα έχει δυνατό ) ..

lary_k1ng

o bb δεν χρειαζεται και τοσο το haki ομως γιατί με το φρουτο του οταν τους ακουμπαει φευγει η δυναμη του φρουτου του αντιπαλου.. οπως εγινε οταν νικησε τον ace.. και δεν ειναι σιγουρο αν εχει το Conqeuror's Haki ακομα, δεν αναφερθηκε τιποτα -_-

Νικολής

Νικολής

souidos έγραψε:ειναι τουμπανα ολοι τους αλλα... αμα ο captain τους ειναι "χεστις"(συγνωμη για την εκφραση)τι να το κανεις...!

Οντως ειναι χέστης αλλά τουλάχιστον ειναι προνοητικός,δεν βάζει φασαρία εκεί που δεν τον παίρνει,οπως πχ ο luffy με τον crocodile την πρώτη φορά

Magda.D.Jim

Magda.D.Jim

απο οτι φαινετε εχει the will of D αλλα αντι8ετα με ολους τους αλλους οταν τον εδερνε ο WB ειχε χασει το γελιο του και το 8αρος αντι8ετα ολοι οι αλοι με τοD δειχνουν να μην περνουν στα σοβαρα το θανατο οποσ ο γιγαντας στην οχορα ο LUFFY οROGER και o ACE για αφτο μου φαινετε οτι ειπε και ο WB οτι δεν εισαι αφτος που 8α παρει τη 8εση του ROGER

Νικολής

Νικολής

Δεν πάει ετσι φίλε,πάνω σε μάχη ειναι,και ο luffy στις μάχες του εχανε τι γέλιο του.Και ο γίγαντας στον Οχαρα εκλαιγε,το ιδιο και ο ace αλλά από συγκίνηση.

Magda.D.Jim

Magda.D.Jim

Ο luffy μπορει να εχανε το γελιο του ομως οταν στα πρωτα επισοδια ιξερε οτι 8α πε8ανει γελουσε οσο για το γιγαντα πεθανε γελοντας(dereshishisi) και ο ACE γελοντας πεθανε ομως ο bb οταν πιστεψε οτι θα τον σκοτονε ο wb πιγε να τον σταματισι λεγοντας ειμαι ο γιος σου και αλλα κατατρομαγμενος και για αφτο πιστεβο οτι ειπε και ο WB οτι δεν εισαι αφτος που 8α παρει τη 8εση του ROGER(αυτη ειναι η αποψη μου)

Νικολής

Νικολής

Magda.D.Jim έγραψε: Ο luffy μπορει να εχανε το γελιο του ομως οταν στα πρωτα επισοδια ιξερε οτι 8α πε8ανει γελουσε οσο για το γιγαντα πεθανε γελοντας(dereshishisi) και ο ACE γελοντας πεθανε ομως ο bb οταν πιστεψε οτι θα τον σκοτονε ο wb πιγε να τον σταματισι λεγοντας ειμαι ο γιος σου και αλλα κατατρομαγμενος και για αφτο πιστεβο οτι ειπε και ο WB οτι δεν εισαι αφτος που 8α παρει τη 8εση του ROGER(αυτη ειναι η αποψη μου)

O γιγαντας γέλαγε επειδή δεν ηθελε να στεναχωρηθει η robin,οσο για τον ace δεν το θυμάμαι,πανω κάτω το d σίγουρα συμβολιζει κατι σημαντικό,αν και δεν ειναι ξεκαθαρισμενο ακόμα.Μαλλον θέληση.

Magda.D.Jim

Magda.D.Jim

σιμφονο μαζι σου στο θεμα της 8ελισης

kosni21

kosni21

fuck blackbeard fuck blackbeard fuck blackbeard ο bb ειναι 1 χοντρος δειλος απλα εχει 2 πολυ δυνατα φρουτα μακαρι να τον σακατεψει ο λουφυ και οι υπολοιποι στροχατς να τσακισουν το κρου του fuck blackbeard fuck blackbeard fuck blackbeard

Kauko

Kauko

o Μαυρογενης ειναι εξαιρετικος χαρακτηρας που θα παιξει το ρολο του κεντρικου κακου προς το τελος του ΟΡ. Ειναι ο κακος που εχει εμφανιστει περισσοτερο αλλωστε. Και το πληρωμα του εχει καποιους πολυ ωραιους τυπους οπως ο Van Auger η ο αλλος ο μεθυσος

kosni21

kosni21

ο μαυρογενης ειναι η πιο μεγαλη κοτα στο ορ θα ξαναφαει τζετ πιστολ κ θα ισιωσει

Magda.D.Jim

Magda.D.Jim

ουτε καν jet pistol ενα σαντοριου ειναι

Kauko

Kauko

μην τον υποτιματε, μην ξεχνατε πως ειναι ο main villain του OΡ

Νικολής

Νικολής

Καλα τωρα με τα 2 devil fruit θα εχει γινει αρκετα τουμπανος,ειδικα αμα κανει λιγο προπονηση.

didimakia

didimakia

Ποπο εσεις οι Ace fans πρεπει να γινεται αντικεμενικοι εναντια στον Blackbeard (+Akainu)
Αυτοι οι δυο ειναι απ τους καλυτερους χαρακτηρες που εφτιαξε ο Oda.
Πληρουν τέλεια τις προυποθεσεις ενως villain!

Νικολής

Νικολής

didimakia έγραψε:Ποπο εσεις οι Ace fans πρεπει να γινεται αντικεμενικοι εναντια στον Blackbeard (+Akainu)
Αυτοι οι δυο ειναι απ τους καλυτερους χαρακτηρες που εφτιαξε ο Oda.
Πληρουν τέλεια τις προυποθεσεις ενως villain!

Ελα ντε,σιγα τον χαρακτηρα τον κλαψιαρη τον ace υπαρχουν πολυ καλυτεροι

petrikios

petrikios

Δικιο εχει ο Διδυμος..σας σκοτωσε τον Ace ο Akainu και αμεσως να τον φατε τον ανθρωπο....το O.P χρειαζεται τετοιους αδιστακτους κακους οπως τον Β.Β και τον Akainu...ασε που ο Akainu αρχιζει να πλησιαζει και τον Τσακ Νορις

kosni21

kosni21

fuck blackbeard fuck akainu fuck chuck norris

petrikios

petrikios

Fuck you...απλα respect σε αυτους και ειδικα στον Akainu που του φερνω και λιγο....

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 7]

Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης