core έγραψε: και όπως ξέρουμε το φρούτο του ΒΒ (το βασικό του) είναι Logia….
Ναι αλλα παιρνει ολες τις επιθεσεις κανονικα και ας μην εχεις haki.Θυμησου στο impel down
Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
core έγραψε: και όπως ξέρουμε το φρούτο του ΒΒ (το βασικό του) είναι Logia….
ZisAkiS έγραψε:σιιιγουρα... με τις δυναμεις του μεν και τις δυναμεισ του WB δε... πολυ χρημα θα ριξουν... και τωρα που μου ηρθε ξερει κανεις ποσο bounty ειχε o Whitebeard??
core έγραψε:
Το ρωτάω αυτό γιατί υποψιάζομαι ότι αν έχει φάει το φρούτο του Κέρβερου (όπως λέγετε) λογικά θα το είχε φάει πριν από το Yami Yami και λογικά πριν πάει μαζί με τους WB pirates και αφού ο Shanks τον έψαχνε για χρόνια γιατί κρυβόταν στους WB pirates σκέφτηκα ότι ίσως να το έκλεψε από τον Shanks.
Αgree,You've got a point my friend!!!Santouryuu έγραψε:θα φάνε πολύ ξύλο απο τους SH και θα ηρεμήσουν!!!!
Απο οτι μου εχει πει ενας φιλος μου που ψαχνει συνεχεια στο wiki 1.000.000.000 και ο Roger 1.500.000.000!!!ZisAkiS έγραψε:σιιιγουρα... με τις δυναμεις του μεν και τις δυναμεισ του WB δε... πολυ χρημα θα ριξουν... και τωρα που μου ηρθε ξερει κανεις ποσο bounty ειχε o Whitebeard??
Mike13 έγραψε:Αgree,You've got a point my friend!!!Santouryuu έγραψε:θα φάνε πολύ ξύλο απο τους SH και θα ηρεμήσουν!!!!Απο οτι μου εχει πει ενας φιλος μου που ψαχνει συνεχεια στο wiki 1.000.000.000 και ο Roger 1.500.000.000!!!ZisAkiS έγραψε:σιιιγουρα... με τις δυναμεις του μεν και τις δυναμεισ του WB δε... πολυ χρημα θα ριξουν... και τωρα που μου ηρθε ξερει κανεις ποσο bounty ειχε o Whitebeard??
Mike13 έγραψε:Ετσι μου εχουν πει,που ξερεις μπορει αν ειναι οντος ετσι!!!
το εχω δει.core έγραψε:δες το επεισόδιο που πάει ο Shanks στο πλοίο του Whitebeard
Aκρυβως,ζητησε απο τον wb να σταματησει τον ace γιατι ηξερε οτι ο bb θα νικαγε τον ace!!!Gomugomunoluffy έγραψε:το εχω δει.core έγραψε:δες το επεισόδιο που πάει ο Shanks στο πλοίο του Whitebeard
δεν ψαχνει ο shanks τον Blackbeard αλλα ο Ace τον blackbeard και ο shanks παει στον whitebeard για να του πει να σταματησει τον Ace!
προφανος γνωριζοντας το γιατι!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης