Elidor έγραψε:Ολο μαλακιες λες, απλα οπως με καθε απεργια ετσι και εδω, εσεις προσπαθησατε να τους κουκουλωσετε και να φανουν δικοι σας... Ασε, τα ξερω αυτα τα βρωμικα κολπα απο πρωτο χερι... Το κανετε με ολους, με απεργους, με μαθητες κτλπ σε καθε ευκαιρια για να φαινονται ολοι δικοι σας, του παμε(βολτα) και του κκε....
Και δεν ειστε η μονη παραταξη που τους στηριξε.... Αλλωστε εγω αλλα διαβασα, πως πηρατε και ποδι απο εκει...
Πόδι από κει, από όσο ξέρω, δεν πήραμε, ούτε είπα ότι εμείς κάναμε την απεργία, η απεργία είναι των χαλυβουργών και κανενός άλλου, είπα ότι εμείς τους στηρίξαμε πρώτοι, νωρίτερα από όλους τους υπόλοιπους πολιτικούς χώρους. Όταν οι υπόλοιποι ούτε που γνώριζαν ότι οι Χαλυβουργοί απεργούν, το ΜΑΣ στην σχολή μας μάζευε τρόφιμα και χρήματα για να τους στηρίξει. Αυτό ξέρω ότι άρχισε να γίνεται περίπου στην 3η-4η βδομάδα απεργίας των Χαλυβουργών και συνεχίζεται μέχρι και σήμερα.
Όσο για το "κουκούλωμα" που λες, δεν κουκουλώνουμε τίποτα, απλώς παρακινούμε τον κόσμο να ξεσηκωθεί, να αντιδράσει, να απεργήσει και μάλιστα με αιτήματα σωστά και αγωνιστικά, για ανατροπή του καπιταλιστικού συστήματος και για αντικατάστασή του με σοσιαλισμό-κομμουνισμό. Και πολύ καλά κάνουμε!
Σχετικά με τα μαγαζιά, δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Δεν έχουμε απειλήσει να καταστρέψουμε μαγαζιά, όσες φορές έχω συμμετέχει σε κινητοποιήσεις δεν έχω δει κάτι τέτοιο. Το μόνο που είδα είναι μια φορά που κατεβάσαμε ρολά με το ζόρι σε ένα φασφουντάδικο που άνηκε σε γνωστή αλυσίδα καταστημάτων, γιατί ήταν το μόνο ανοικτό στην γύρω πλατεία σε μέρα απεργείας. Προσωπικά πιστεύω πως ορθά πράξανε οι ΠΑΜΕτζίδες και οι σύντροφοι και το κλείσανε, δεν γίνεται σε μέρα απεργείας (και μάλιστα η συγκερκιμένη απεργία ήταν ιδιαίτερα σημαντική) που όλα τα καταστήματα είναι κλειστά εσύ να είσαι ανοιχτός και να βγάζεις κανονικά το κέρδος σου.