χαχα ναι..σε αυτη την σκηνη ειμαι σιγουρος οτι ολοι ξενερωσαν μεχρι να πεσει ο οαρς..μας πριξαν πραγματικα..και εγω το ιδιο επαθα..την πρωτη φορα που το ειδα ελεγα απο μεσα μου αντε ρε παιδι μου ψωφα που να παρει γμτ..ομως την δευτερη φορα που το ειδα το επεισοδιο και ξερωντας το τι εγινε,τσακ τσακ το περασα αμεσως εκει που πεφτει και ησυχαζουμε χεχεεχ...
να το τραβουσε σε τπτ σκηνες με μαχες και να εδειχνε ποιο πολυ ξυλικι απο τους βασικους χαρακτηρες(εννοω οχι τους ασχετους πειρατες που ειναι αναλωσιμοι)να πω ναι..αυτο θα το ευχαριστιωμασταν ολοι..
αν και τα θεματα που μιλουσαμε για τον πολεμο(τουλαχιστον τα τσαπτερ τα αρχικα)ειναι στο παλιο το site και δεν τα εχουμε εδω..θυμαμε που λεγαμε οτι λογικα στις σκηνες που τις παιζουν(πχ κιζαρου vs μαρκο,τωρα εκει που πηγε να σκοτωσει τον wb)θα τις τραβουσε πιο πολυ και οτι θα εδειχναν ποιο πολλες επιθεσεις κτλπ...και αυτο το λεγαμε γιατι πολλα απο εκεινα τα επεισοδια ηταν μικρα(14-12 σελιδες)οποτε λεγαμε λογικα θα δειξουν πιο πολλα..αλλα τελικα παπατζες τπτ δεν προσθεσαν..ισως γιατι ο πολεμος εχει πολλα πραγματα να διξει και αναγκαζονται να βαζουν και αλλες σκηνες για να δειξουν το τι γινεται γυρω γυρω στην μαχη(δλδ δειχνουν ακυρους στρατιωτες να πεθαινουν κτλπ)και οποτε δεν μενει χρονος για να τραβηξουν πιο πολυ τις καλες μαχες..
βεβαια ποτε δεν θυμαμε να τραβηξαν τπτ σε μαχες..παντα εδειχναν τις επιθεσεις που ζωγραφιζε ο Οντα..αλλα σε μονομαχιες 1vs1 εδειχνε πραμα απο μονο του και το ευχαριστιομασταν..εδω σε αυτο τον πολεμο δυστιχως επειδη εχει πολλες μαχες τις κανει μικρες..κριμα κριμα οπως λεγαμε και στα παλια ποστ περιμενα να τραβιξουν και να δειξουν πιο πολλα αλλα τζιφος τπτ παραπανω..