τψρα που το σκιφτομαι αν ειχαν τον αμπεσαλομ στην μερια τους οι πειρατες θα επερναν τον ασο τσατσικα..θα πηγαινε αορατος ο αμπεσαλομ εκει πανω και θα εκανε και τον ασο αορατο και θα φευγαν χωρις να κααταλαβουν τι εγινε κανεις..
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Συζήτηση
252 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Συζήτηση Κυρ 05 Σεπ 2010, 14:30
maxuris
Εδω δεν λες ρε ?
Η αλλη η γρια marine με το μπουγαδα μπουγαδα νο μι λολ :xD:
And what about the kairouseki ρε συ quenta ? Τσαμπα το χουνε οι marines να ουμε ? :P
Η αλλη η γρια marine με το μπουγαδα μπουγαδα νο μι λολ :xD:
quenta έγραψε:τψρα που το σκιφτομαι αν ειχαν τον αμπεσαλομ στην μερια τους οι πειρατες θα επερναν τον ασο τσατσικα..θα πηγαινε αορατος ο αμπεσαλομ εκει πανω και θα εκανε και τον ασο αορατο και θα φευγαν χωρις να κααταλαβουν τι εγινε κανεις..
And what about the kairouseki ρε συ quenta ? Τσαμπα το χουνε οι marines να ουμε ? :P
253 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Συζήτηση Κυρ 05 Σεπ 2010, 14:33
quenta
στο 15:49 σε αυτο το βιντεο εχει τον ασο μικρο και τα ποδια του κανονικα..στο βιντεο που σου ποσταρα σε ποιο λεπτο λες?
http://www.watchop.com/watch/624-one-piece-episode-465-english-subbed/
http://www.watchop.com/watch/624-one-piece-episode-465-english-subbed/
254 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Συζήτηση Κυρ 05 Σεπ 2010, 14:48
HawkEyes Juracule
quenta το βιντεο σου δεν το εμφανιζει...
μαξ ναι εκει λεω...χμ τωρα ολως τυχαιως φαινονται κανονικα :xD:
255 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Συζήτηση Κυρ 05 Σεπ 2010, 14:54
maxuris
yeye you fail once more :P
256 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Συζήτηση Κυρ 05 Σεπ 2010, 14:58
quenta
HawkEyes Juracule έγραψε:quenta το βιντεο σου δεν το εμφανιζει...
αν δεν χτο εμφανιζει τοτε χρειαζεσαι καποιο προσθετο για τον μοζιλια η οτι αλλο χρησιμοοιεις αλλα τεσπα..ισως καποιο update sto jjava sou..
και εγω εκει τα ποδια κανονικα τα βλεπω..αναρωτιεμαι τι bug εφαγες και ποσο περιεργα τα ειδες την φορα που αναφερεις για να το γραψεις θεμα..οντως πρεπει να φενονταν περιεργα..
εδιτ :
btw το αβαταρ μου παιζει κανονικα το gif η τσαμπα το εχω βαλει και ολοι βλεπετε καμια βλακια αντι για αυτο που πρεπει?
Έχει επεξεργασθεί από τον/την quenta στις Κυρ 05 Σεπ 2010, 15:00, 2 φορές συνολικά
257 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Συζήτηση Κυρ 05 Σεπ 2010, 15:00
alphaetomega
Ενταξει το επ ηταν Επικ και το επομενο θα ειναι το αγαπημενο μου μεχρι στιγμης στο πολεμο αυτο και
- Σπόιλερ:
- εκει που ξανα σηκωνεται με τις ορμονες
258 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Συζήτηση Κυρ 05 Σεπ 2010, 15:01
maxuris
quenta έγραψε:HawkEyes Juracule έγραψε:quenta το βιντεο σου δεν το εμφανιζει...
αν δεν χτο εμφανιζει τοτε χρειαζεσαι καποιο προσθετο για τον μοζιλια η οτι αλλο χρησιμοοιεις αλλα τεσπα..ισως καποιο update sto jjava sou..
και εγω εκει τα ποδια κανονικα τα βλεπω..αναρωτιεμαι τι bug εφαγες και ποσο περιεργα τα ειδες την φορα που αναφερεις για να το γραψεις θεμα..οντως πρεπει να φενονταν περιεργα..
εδιτ :
btw το αβαταρ μου παιζει κανονικα το gif η τσαμπα το εχω βαλει και ολοι βλεπετε καμια βλακια αντι για αυτο που πρεπει?
Κανονικα παιζει η gif σου
259 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Συζήτηση Κυρ 05 Σεπ 2010, 15:06
alphaetomega
ρε νακαμα μια ερωτηση για να καταλαβω παλιοτερα νομιζω ενα μανγκα ηταν μεγαλυτερο απο 1 επ τωρα 1 επ ειναι 1 μανγκα???
260 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Συζήτηση Κυρ 05 Σεπ 2010, 15:15
dem
σε μια φαση στο war ηταν 3 επισοδια = 2 chapters
261 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Συζήτηση Κυρ 05 Σεπ 2010, 15:57
quenta
εγω αυτο που ξερω ειναι οτι τα επεισοδια μου φενονται γελοιωδώς μικρα..μια που αρχιζουν μια που τελειωνουν..ισως ειναι μου τα περιμενο πως και πως και οτι μου αρεσουν πολυ,αλλα γενικα δεν τα ευχαριστιεμαι..θα επρεπε να ειναι διπλασια σε διαρκεια για να τα ευχαρηστιθω..αλλλα πραγματικα μου φενονται πολυ μικρα..
262 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Συζήτηση Κυρ 05 Σεπ 2010, 16:07
IwantCookie
αν αντέχεις σταμάτα κανα μήνα και δες 4-5 μαζί :Ρ
εγώ προσωπικά από σήμερα τα σταματάω όλα (και ανιμ και μανγκα)...
μέχρι τον ιούνιο..
μέχρι τον ιούνιο..
263 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Συζήτηση Κυρ 05 Σεπ 2010, 16:16
quenta
xmmm μπερδεψες τους μηνες?διαβασα καλα?ιουνιο?δλδ δεν θα διαβασεις ουτεεε θα δεις οπ για ενα χρονο?και τι θα λες στο site?
τι να πω καλο κουραγιο..εγω παντως θα συνεχιζω να διαβαζω καθε βδομαδα:p
οταν θελω να δω πολλα επεισοδια μαζι και να το ευχαρηστιθω αρχιζω καποιο αρκ απο την αρχη απλα..
τι να πω καλο κουραγιο..εγω παντως θα συνεχιζω να διαβαζω καθε βδομαδα:p
οταν θελω να δω πολλα επεισοδια μαζι και να το ευχαρηστιθω αρχιζω καποιο αρκ απο την αρχη απλα..
264 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Συζήτηση Κυρ 05 Σεπ 2010, 16:20
IwantCookie
γενικά και στο σαιτ θα μπαίνω πολύ αρεα...θα πέσουν κεφάλια φέτος ..:S
265 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Συζήτηση Κυρ 05 Σεπ 2010, 17:25
petrikios
Ωχ ναι Τριτη Λυκειου φετος και απο οτι φαινεται θα πω και γω τον πατερα μου να βγαλει το Ιντερνετ για εναν χρονο...γιατι το να σαι μονος σου στο δωματιο με ενα υπολογιστη μπροστα και επεισιδια και τσαπτερς να σε περιμενουν ειναι πολυ δυσκολο να κατσεις να διαβασεις πιο ευκολα πατας το κουμπι για να ανοιξεις το P.C...μαλλον θα την βγαζω καθε Πεμπτη σε καλα Νετ Καφε για κανα μισαωρο ισα ισα να διαβασω το τσαπτερ και αυτο μονο....
266 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Συζήτηση Κυρ 05 Σεπ 2010, 17:47
HawkEyes Juracule
quenta έγραψε:HawkEyes Juracule έγραψε:quenta το βιντεο σου δεν το εμφανιζει...
εδιτ :
τι bug ρε? :P
απλα ετσι μου φανηκαν...
ομπο εσεις που δεν θα χετε ιντερνετ τωρα για ενα χρονο περεπει να ναι tough... :xD:
ισα ισα θα μπαινετε για το chap/ep...
267 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Συζήτηση Κυρ 05 Σεπ 2010, 17:49
didimakia
Καλο επεισοδειο με αποκυρωφωμα το chibi-kawaii flashback και την εισοδο του Luffy
268 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Συζήτηση Κυρ 05 Σεπ 2010, 18:39
alphaetomega
εγω παντως ειπα μετα το επομενο μανγκα θα βλεπω μονο επεισοδια δεν παει αλλο να ξερω τι θα γινει φευγει πολυ ανατριχιλα....Quenta τα σπαει η υπογραφη!!IwantCookie έγραψε:αν αντέχεις σταμάτα κανα μήνα και δες 4-5 μαζί :Ρ
μέχρι τον ιούνιο..
269 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Συζήτηση Δευ 06 Σεπ 2010, 01:09
geopao95
ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 466 ΥΠΑΡΧΗ
270 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Συζήτηση Δευ 06 Σεπ 2010, 01:11
didimakia
hmmm leaked? για δωσε link...
271 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Συζήτηση Δευ 06 Σεπ 2010, 01:41
petrikios
Πως γινεται να υπαρχει ρε αφου βγαινει σε μια βδομαδα...
272 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Συζήτηση Δευ 06 Σεπ 2010, 01:44
maxuris
geopao95 έγραψε:ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 466 ΥΠΑΡΧΗ
dont think so ...
273 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Συζήτηση Δευ 06 Σεπ 2010, 02:24
didimakia
Κι ομως γινεται... τα επεισοδεια τα εχουν ετοιμα απο καιρο και πολλες φορες ξεφευγουν... για παραδειγμα πριν λιγο καιρο το fairy tail ηταν στο επεισοδειο 36 και ειχαν βγαλει το 40 καποιοι... βεβαια μεσα σε 5 ωρες το site ειχε κλεισει...εγω το ειχα προλαβει...petrikios έγραψε:Πως γινεται να υπαρχει ρε αφου βγαινει σε μια βδομαδα...
274 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Συζήτηση Δευ 06 Σεπ 2010, 09:10
IwantCookie
ναι αυτό γίνεται...αλλά κάτι μου λέει ότι ο μαυρος άσος έχει όρεξη για τρολλινγκ
275 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Συζήτηση Δευ 06 Σεπ 2010, 14:48
quenta
ναι και εγω το ειχα πετυχει το φεηρη τεηλ..αλλα το οπ?που ειναι το λινκ οεο?μηπως ειδε το πριβιου?
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης