quenta έγραψε:για τριτη φορα λεω οτι οι ιονκου ειναι στον νεο κοσμο γιατι εκει ειναι το οπ και αυτο θελουν μονο..το οπ σιγουρα δεν ειναι χρυσαφι η κατι τετοιο..αυτο το εχουμε καταλαβει εδωκαι πολλα χρονια..το οπ ειναι κατι το οποιο σου δεινει την απολυτη δυναμη-εξουσια ή κατι τετοιο τελος παντων..
αυτο λες να μην το θελουν οι γκορουσει για την παρτη τους?η τουλαχιστον να αποτρεψουν καποιον πειρατη απο το να το αποκτησει αυτος και να δημιουργηθει χαος στον κοσμο οπως ειπε και ο wb?απλα οι γκορουσει δεν μπορουν να τα βαλουν με τους ιονκου γιαυτο και δεν τολμανε να τους πειραξουν...
[color=cyan]
Κ εγω σου λεω οτι κ να θελαν δν θα μπορουσαν να κατακτησουν ολοκληρο το κοσμο.
Πολυ απλα η WG τους αφησε να κανουν οτι θελουν στο NW για να αποφυγουν ενα μεγαλο
πολεμο που δν θα ωφελουσε καμια μερια απο τη στιγμη που ειναι ισαξιοι.
Ασε που οι Marines εχουν κ αυτοι βασεις στο NW κ προσεχουν τη καθε τους κινηση.
το οτι ειναι γερος με κανει να το πιστευω στην ηλικια του wb και σιγουρα δεν ειναι οπως οταν ηταν νεος..απλη λογικη..
Δεν σε ρωτησα "τι σε κανει να πιστευεις οτι ειναι δυνατοτερος απ' οτι στα νιατα του'
ασε που οταν τα εβαλε με τον κιζαρου ειχε να πολεμησει χρονια και θα ειχε σκουριασει..το ειχε πει."παει καιρος που εχω να πιασω σπαθει"παρολα αυτα τον σταματησε τον κιζαρου..
Ξεχασες οτι μετα απο λιγα λεπτα μαχης ο Ray δν ειχε λαχανιασει ενω ο Kizaru ηταν μια χαρα κ στα @@ τ?
Προφανως ο Kizaru δν ηθελε να αρχισει μεγαλη μαχη γιατι ειχε ενα πολεμο να παλεψει μετα.
η σπαθια δεν ηταν μια απλη σπαθια..πηγαινε στο να τον σκοτωσει με την μια..αν ηταν αλλος θα ειχε πεθανει..ειδες που τον εριξε κατω..μεσα στην μαχη ειδαμε να τον καρφωνουν 2-3 vice admirals μαζι και δεν γονατησε..αλλα με την σπαθια του αλλλουνου το εκανε..οποτε μην τα συγκρινεις..
Ειναι τελειος διαφορετικο να εισαι στη μεση της μαχης οπου περιμενεις να τις φας απο παντου και
πρεπει να εισαι ετοιμος ψυχολογικα και σωματικα να αντεξεις το πονο απο το να αραζεις κ να σε καρφωνουν εκει που δν το περιμενεις.Εκτος κ αν πιστευεις οτι το dmg που του εκανε ο Akainu ηταν λιγοτερο απο του Squardo.
οσο για τις καρδιακες προσβολες..για ξαναδες η ξαναδιαβασε λιγο τον πολεμο να δεις που ολο τον δειχνει να κραταει το στηθος του συνεχεια..λες να τον τρωει και να θελει να το ξισει?εμφραγματα παθαινει ο ανθρωπος..
Eγω παντως θυμαμαι 2 φορες να γινεται αυτο.
Αχ αυτα τα anime fillers τι κανουν...
που το ξερεις οτι οι ιονκου προσπαθουσαν να συναντηθουν και τους το απετρεπε η wg?γιατι εγω μονο μια φορα ειδα ιονκου και αυτη ηταν τοτε με τον σανκς και τον γερο..
Λογικο δν ειναι να μην θελουν να συναντηθουν?
Αφου το εκαναν μια φορα γτ να μην το κανουν κ 2/3/100?
σορι κιολας αλλα εγω δεν ειδα στον πολεμο κατι τετοιο..δεν ειδα δλδ ουτε τους μαρινς να κανουν παρτυ ουτε τους σιτσιμπουκαι να καθονται και να το ξινουν..εγω ειδα μια κατεστραμενη μεχρι τα θεμελια βαση,απο 100.000 στρατιοτες να εχουν μηνει ζωντανοι ποιος ξερει μονο ποσοι
Δειξε εστω κ μια γρατσουνια στους main fighters πλην του Akainu.
Ο οποιος μην ξεχναμε οτι τα εβαλε με ολους τους WB πειρατες μετα απο το ξυλο.
Ολοι ηταν σε τελεια κατασταση.
και τους πειρατες να πετυχενουν αυτο που ηθελαν(δλδ να σωσουν τον ace)kai na φευγουν..και αν ο ace den htan τοσο βλαμενος θα την καναν με ελαφρα πηδηματακια για τον νεο κοσμο αφου ειχε μηνει ο wb πισω να τους καλυπτει για να φυγουν..ασχετα με το τι εγινε στην συνεχεια..
Mην βαζεις τα 'αν' στη συζητηση, κ εγω αν ημουν ο superman θα πετουσα.
Πολυ ωραια καλυψη προσφερε ο Wb, με 2 Admirals να τρεχουν πισω απο τους πειρατες.
You gotta be kidding me....
εδυ μιλας για ΝΤΟΥ!! λες να υπαρχει ανθρωπος στο οπ που να μπορει να αντεξει επιθεση απο ολους αυτους μαζι?ουτε καν ο ροτζερ..μα τι λεω και γω..ειναι γελιο εντελος..
Δεν μιλαω για ντου, μν χανεσαι...
- Σπόιλερ:
Για αυτο που εγινε στο manga μιλαμε.
Ολη η crew vs Marines
δεν μπορεσαν να πιασουν τον vice-capten tou pirate king 22 χρονια και θα τον πιαναν οποτε θελαν?καλο κιαυτο..
Μπορουν να ασχοληθουν με το Rayleiph αργοτερα, που οπως ειπα δν αποτελει κινδυνο εκτος κ του δωσουν αφορμη, ηταν εξυπνη κινηση.
- Σπόιλερ:
ΟΣΟ για τον wb gia να καταλαβεις ποσο δυνατος ηταν κανονικα και το ποσο δυνατοι ειναι και οι αλλοι ιονκου που αν ειναι σαν τον σανκς δλδ οχι γεροι..εδω δεν μπορεσε να αποφηγει την πρωτη σπαθια απο τον δικο του..και το αναφερω για λογους χακι...το ειπε και ο μαρκο στα καπακια οτι κανονικα θα επρεπε να το αποφυγει στο χαλαρο ακομα και να μην το περιμενε..θα τον προιδοποιουσε το χακι του...αλλα ηταν τοσο καταβεβλημενη η υγεια του που ουτε αυτο μπορεσε να κανει..παρολα αυτα ομως ειδες πως ηταν το μαρινφροργκ πριν πεθανει και το τι παπαδες εκανε..
Ουτε που με ενδιαφερει ποσο δυνατος ειναι ο WB νεος, αυτο μπορουμε να τα πουμε σε αλλη συζητηση.
Βγηκες τελειως εκτος θεματος..
Να σου θυμισω τι συζητουσαμε:
Eσυ λες οτι 1 Yonkou crew = Marines + Shichibukai κ εγω σου λεω..πως γινεται 1 Yonkou να ειναι ισος με τους Marines αφου εχασε με μεγαλη διαφορα κ ειχε βοηθεια απο 40 New World crews + Ιmpel Down prisoners?
να προσθεσω και κατι τελαυταιο...οι ιονκου οχι μονο δεν προσπαθησαν να σημαχησουν η νασυνατηθουν οπως αναφερεις εσυ και τους απετρεπε η wg
.......Αυτο ηταν που φοβηθηκαν οι Marines, γι αυτο προσπαθησαν να αποτρεψουν τη συναντηση.
Ριξε μια ματια στο manga.