me death wink εφυγαν..οχι με κλωτσιες..γιατι να το αλλαξουν ποιος ο λογος?και στο τελος του 466 το λεει και ο κροκος..απλα ειναι βλακες,..
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Συζήτηση
302 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Συζήτηση Δευ 13 Σεπ 2010, 10:43
alphaetomega
αντε ρε ανιμε haters ολοι δεν ξερετε καν πως ειναι να κανεις ανιμε νομιζετε οτι ειναι ολα στα μπαμ αμα βαζαν αυτα του μανγκα μονο ουτε μισο επισοδειο δεν θα ειχε βγει και με τον whitebeard μια χαρα ηταν ολη την συζητηση την δειχνει με μια εικονα μηπως θελατε να ειναι ακινητοι για μην σας χαλασει την φαντασια?τελος παντων ολοι εδω σαν προπονητες ποδοσφαιρου μοιαζετε...
303 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Συζήτηση Δευ 13 Σεπ 2010, 12:58
HawkEyes Juracule
coolαρε μωρε νταξ γνωμες λενε τα παιδια....
εμενα παντως μια χαρα μου φαινονται τα επς
εμενα παντως μια χαρα μου φαινονται τα επς
304 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Συζήτηση Δευ 13 Σεπ 2010, 13:29
alphaetomega
το ξερω ρε cool ειμαι πλακα τους κανω :mueh:
305 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Συζήτηση Δευ 13 Σεπ 2010, 13:39
quenta
alphaetomega έγραψε:αντε ρε ανιμε haters ολοι δεν ξερετε καν πως ειναι να κανεις ανιμε νομιζετε οτι ειναι ολα στα μπαμ αμα βαζαν αυτα του μανγκα μονο ουτε μισο επισοδειο δεν θα ειχε βγει και με τον whitebeard μια χαρα ηταν ολη την συζητηση την δειχνει με μια εικονα μηπως θελατε να ειναι ακινητοι για μην σας χαλασει την φαντασια?τελος παντων ολοι εδω σαν προπονητες ποδοσφαιρου μοιαζετε...
πρωτα απολα αν δεν το ξερεις οι ανιμετορς βαζουν ολες τις σκηνες και τους διαλογους απο το μανγκα..διαβασε ενα τσαπτερ και κοιτα το αντιστοιχο επειδοδιοαν βρεις εσυ μια σκηνη που να μην εχουν βαλει σε κερναω παγωτο..
τα ανιμε ακολουθουν καταγραμα τα μανγκα..το μονο που συμβαινει διαφορετικο ειναι το οτι προσθαιτουν ανα καιρους και καποιες αλλες στιγμες..
αν κοιταξεις δεν εχουν προσθαισει ουτε μια σκηνη παραπανω σε καμια μαχη..ειναι ακριβως οπως στο ανιμε..το μονο που βλεπεις διαφορετικο ειναι ακυρες στιγμες,πχ εκει που κοιταει ο λουφι οταν σηκωνεται μετα απο την πτωση του πλοιου που κοιταει γυρω γυρω..εκει προσθαισαν σκηνες..τετιες προσθηκες κανουνε..
εγω μιλαω για τις αλαγες στο σεναριο που γινονται απο τους ανιμεητορς δλδ το οτι για παραδειγμα ενω το καραβι το ξεκωλησε ο ιβα με death-wink στο ανιμε το ξεκωλησαν ολοι μαζι με κλωτσιες στον παγο..αυτο λεω εγω..
και τελος εγω τουλαχιστον ξερω πολυ καλα το ποσο και αν ειναι δυσκολο για αυτους να φτιαξουν ανιμε επεισοδια γιατι εχω κανει ειδικοτητα στο πανεπηστημιο πανω στα γραφικα και στο ανιμε(εως ενα βαθμο γιατι μετα αλαξα ειδικοτητα..παρολα αυτα δεν μιδενιζονται οι γνωσεις μου)..
για τους συγκεκριμενους ανιμεητορς ειναι παιχνιδακι το να βγαζουν επεισοδια..γαιυτο και βγαζουν και 1 επεισοδιο καθε βδομαδα..
παρολα αυτα το οτι καποια επεισοδια να μην ειναι τοσο πετυχημενα οσο επικ παρουσιαστηκαν στο μανγκα τυχαινει..μην θιγεσαι..δεν σου κατακριναμε τους ανιμεητορς σου..
306 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Συζήτηση Δευ 13 Σεπ 2010, 15:08
didimakia
Ενταξει μωρε και εσυ μην θιγεσαι. δεν σου κατεκρινε τις γνωσεις σου. Μια μικρη αλλαγη ηταν που δεν ειχε καμμια σημασια. σιγα το πραγμα.
307 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Συζήτηση Δευ 13 Σεπ 2010, 20:06
Νικολής
Χαχαχαχα i will be the next king!!!!WB crew και marines μενουν μαλάκες!!!!!!! :muaha:
308 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Συζήτηση Δευ 13 Σεπ 2010, 20:07
quenta
lool δεν θιχτηκα ουτε εγω ουτε ο αλφα πιστεω..απλα απαντησα στο ποστ του,οτι δλδ "ειναι ευκολο για αυτους να βγαλουν επεισοδια"γιατι απλα εκτος οτι ειναι η δουλεια τους ειναι και το χομπι τους..απλα παραπονιεμαι για αυτες τις μικρες αλλαγες οπως λες και συ και ας ειναι ανεφ σημασιας γιατι απλα αεκτως οτι δεν υπαρχει κανενας λογος να κανουν κατι τετοιο,με αυτον τον τροπο οι ποιο πολλοι θαυμαστες του onepiece επειδει βλεπουν το ανιμε και δεν παρακολουθουν ολοι το μανγκα,με αυτες τις αλλαγες δεν θα γνωριζουν τα πραγματικα γεγονοτα ετσι οπως τα εγραψε ο Οντα γιατι οι ανιμεητορς αλλαξαν την ιστορια..
για παραδειγμα αν ρωτησεις τους πιο πολλους για το αρκ της αραμπαστας το ξερουν μεσα απο το ανιμε..δλδ γνωριζουν οτι ο ACE βρεθηκε με τους strawhats και εκτος οτι πηγε στο καραβι τους,εμεινε μαζι τους και ταξιδεψε κιολας στην ερημο μαζι τους μεχρι καποιο σημειο και μετα εφυγε αφου αποκαληφθηκε οτι οι φιμες για το οτι ηταν εκει ο blackbeard ηταν ψεματα..
Ομως η πραγματικη ιστορια,δλδ η ιστορια που εγραψε ο Οντα δεν εχει καμια σχεση..ο Ace βρεθηκε με τον λουφι οπως διχνει και στο ανιμε,πηγε στο καραβι των strawhats τα ειπαν λιγακι και μετα εφυγε και δεν τον ξαναειδαν..μεχρι εκει διχνει τον ACΕ κανονικα,αλλα επειδη στο ανιμε αλλαξαν την ιστορα οι πιο πολλοι νομιζουν οτι τα γεγονοτα εγιναν οπως εδειξε το ανιμε..
δεν λεω το οτι ειδαμε παραπανω τον ασο και μενα μου αρεσε αλλα δεν παυει να ειναι μια παρεκτρωπη απο το σεναριο και αυτη με αποτελεσμα οι πολλοι να γνωριζουν την ιστορια του op λαθος..
για παραδειγμα αν ρωτησεις τους πιο πολλους για το αρκ της αραμπαστας το ξερουν μεσα απο το ανιμε..δλδ γνωριζουν οτι ο ACE βρεθηκε με τους strawhats και εκτος οτι πηγε στο καραβι τους,εμεινε μαζι τους και ταξιδεψε κιολας στην ερημο μαζι τους μεχρι καποιο σημειο και μετα εφυγε αφου αποκαληφθηκε οτι οι φιμες για το οτι ηταν εκει ο blackbeard ηταν ψεματα..
Ομως η πραγματικη ιστορια,δλδ η ιστορια που εγραψε ο Οντα δεν εχει καμια σχεση..ο Ace βρεθηκε με τον λουφι οπως διχνει και στο ανιμε,πηγε στο καραβι των strawhats τα ειπαν λιγακι και μετα εφυγε και δεν τον ξαναειδαν..μεχρι εκει διχνει τον ACΕ κανονικα,αλλα επειδη στο ανιμε αλλαξαν την ιστορα οι πιο πολλοι νομιζουν οτι τα γεγονοτα εγιναν οπως εδειξε το ανιμε..
δεν λεω το οτι ειδαμε παραπανω τον ασο και μενα μου αρεσε αλλα δεν παυει να ειναι μια παρεκτρωπη απο το σεναριο και αυτη με αποτελεσμα οι πολλοι να γνωριζουν την ιστορια του op λαθος..
309 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Συζήτηση Τρι 14 Σεπ 2010, 00:06
petrikios
Οχι αλλα τιτινομεγιστα ποστ κουραστηκααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!...να φανταστεις καθε φορα που διαβαζω ενα ποστ σου μετα σε ενα χαρτι γραφω την περιληψη σε 60-80 λεξεις και βγαζω το ρεζουμε...μα δεν σου χουν μιλησει για την Λακωνικη διαλεκτο??
Αλλα εχεις +1 στο οτι αναφορα οτι πανω κατω μερικες φορες αλλαζουν και μερικα σημαντικα πραγματα στην υποθεση του O.P και παραπληροφορηται ο κοσμος....
Αλλα εχεις +1 στο οτι αναφορα οτι πανω κατω μερικες φορες αλλαζουν και μερικα σημαντικα πραγματα στην υποθεση του O.P και παραπληροφορηται ο κοσμος....
310 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Συζήτηση Τρι 14 Σεπ 2010, 00:38
????????
ένα άλλο παράδειγμα είναι το πως έχασε το πόδι του ο Zeff
στο ανιμε το κόβει η άγκυρα
στο ανιμε το κόβει η άγκυρα
- Σπόιλερ:
- στο μάνγκα το τρώει
311 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Συζήτηση Τρι 14 Σεπ 2010, 00:39
quenta
καλα τοτε με λιγα λογια να πω κατι ακυρο..
αυτη την σκηνη κωλοσαν να την δειξουν κανονικα στο ανιμε..εδειξαν μεν την πληγη απο τον μιχακ αλλα οχι οπως την ειχε σχεδιασει ο Οντα..εδειξαν μονο τα ραματα και μαλιστα με αρνητικο χρωματισμο..
http://www.mangareader.net/103-2196-10/one-piece/chapter-89.html
λετε να ηταν γιατι το οπ στην ιαπωνια παιζεται στις 9 το πρωι της κυριακης και το βλεπουν παιδακια..κακος πολυ κακος..οσο παιδικο και να θεωρειται το οπ δεν ειναι για μικρα παιδια.. για παραδειγμα το ιμπελ νταουν αρκ με τους ανωμαλους τους γκει τους newkama..
ε οσο νανε εγω δεν θα αφηνα το παιδι μου σε μικρη ηλικια να δει τετοιο παιδικο..
αυτα στα γρηγορα..!!!
εδιτ
πραγματικα θα το προτημουσα να το κανανε το οπ για ποιο μεγαλες ηλικιες,πχ για teens 15+ και να το κανανε ακομα πιο βαρβατο με ακομα πιο πολυ βια και αιμα..θα γινοταν ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!
αυτη την σκηνη κωλοσαν να την δειξουν κανονικα στο ανιμε..εδειξαν μεν την πληγη απο τον μιχακ αλλα οχι οπως την ειχε σχεδιασει ο Οντα..εδειξαν μονο τα ραματα και μαλιστα με αρνητικο χρωματισμο..
http://www.mangareader.net/103-2196-10/one-piece/chapter-89.html
λετε να ηταν γιατι το οπ στην ιαπωνια παιζεται στις 9 το πρωι της κυριακης και το βλεπουν παιδακια..κακος πολυ κακος..οσο παιδικο και να θεωρειται το οπ δεν ειναι για μικρα παιδια.. για παραδειγμα το ιμπελ νταουν αρκ με τους ανωμαλους τους γκει τους newkama..
ε οσο νανε εγω δεν θα αφηνα το παιδι μου σε μικρη ηλικια να δει τετοιο παιδικο..
αυτα στα γρηγορα..!!!
εδιτ
πραγματικα θα το προτημουσα να το κανανε το οπ για ποιο μεγαλες ηλικιες,πχ για teens 15+ και να το κανανε ακομα πιο βαρβατο με ακομα πιο πολυ βια και αιμα..θα γινοταν ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!
312 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Συζήτηση Τρι 14 Σεπ 2010, 00:53
didimakia
To ΟP παιζει το απογευμα...
Y.Γ. το mangareader εχει γτπ scans. mangashare for the win!
Y.Γ. το mangareader εχει γτπ scans. mangashare for the win!
313 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Συζήτηση Τρι 14 Σεπ 2010, 00:55
Guest
τώρα που έγινε αναφορά στο θέμα σκανς,πάρτε αυτά τα 3 και πορευτείτε
http://manga.bleachexile.com/
http://manga.animea.net/
http://read.mangashare.com/ (και αφαιρέστε το read για μεγαλύτερη γκάμα μάνγκα)
http://manga.bleachexile.com/
http://manga.animea.net/
http://read.mangashare.com/ (και αφαιρέστε το read για μεγαλύτερη γκάμα μάνγκα)
314 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Συζήτηση Τρι 14 Σεπ 2010, 19:21
Aldark
Θενξ μαν έψαχνα κάποια λινκς γιατί το mangareader δε με βολεύει....
Και όσο για τα τελευταία επς , δεν τα δα δεν γνωρίζω... :xD:
Και όσο για τα τελευταία επς , δεν τα δα δεν γνωρίζω... :xD:
315 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Συζήτηση Τετ 15 Σεπ 2010, 14:17
Νικολής
Ναι παιδιά οντως και εγώ από 7 χρονών εβλεπα one piece στο alter και η μανα μου εκλεινε την τελεόραση!Αλλά τα μικρά παιδιά καθονται ποιο πολλές ωρες στην τηλεοραση από καθεται ενας 15χρονος,ο 15χρονος θα εχει και διαβασμα θα κανει την βολτα του και δεν πολυβλέπει τηλεόραση.Και τα μικρά παιδιά πορόνονται πιο ευκολα από οτι κολανε τα μεγαλύτερα παιδιά
316 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Συζήτηση Τετ 15 Σεπ 2010, 16:20
geopao95
μπορει καποιος στηλε μου τα επεισοδια απο το 430 εως το 443 με εληνικους υποτιτλους
317 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Συζήτηση Κυρ 19 Σεπ 2010, 11:56
maxuris
Ep 467 γαμησε ... ΟΟοΟΟοο ειναι damn kewl τα eps τωρα χεχε
318 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Συζήτηση Κυρ 19 Σεπ 2010, 15:05
petrikios
Nαι οντως πολυ καλο το επεισοδιο....το απεδωσαν καλα αντε να συνεχισουν απο εδω και περα να ναι ετσι....
319 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Συζήτηση Κυρ 19 Σεπ 2010, 19:58
quenta
το μανγκα οντως ειναι κλασεις ανωτερο...τα συναισθηματα που σου προσφερει ενα τσαπτερ οταν το πρωτοδιαβαζεις δεν εχει καμια σχεση με το ανιμε..
τωρα που βλεπω τα επεισοδια του πολεμου που οταν διαβαζα το μανγκα στα συγκεκριμενα επεισοδια μου προσφερε τρελα συναισθηματα δεν εχει καμια σχεση με το τι και πως νιωθω με το που βλεπω το ανιμε τωρα..
πραγματικα 3+++ στο μανγκα
το μονο καλο που εχει το ανιμε ειναι το οτι δεν χρειαζεται να πατας επομενη σελιδα συναιχεια και να κανεισ τη εικωνα κατω..αυτο ειναι που με κουραζει στο μανγκα και προτειμο το ανιμε
χμμ μηπως θα επρεπε να μετα κινηθει το ποστ αυτο στο ανιμε vs μανγκα?
βασικα το εγραψα γιατι ηθελα να πω οτι τα συγκεκριμενα επεισοδια ενω οντως ειναι καλα δεν μου προσφερουν τα ιδια συνεσθηματα με τα αντιστοιχα τσαπτερς στο μανγκα..
τωρα που βλεπω τα επεισοδια του πολεμου που οταν διαβαζα το μανγκα στα συγκεκριμενα επεισοδια μου προσφερε τρελα συναισθηματα δεν εχει καμια σχεση με το τι και πως νιωθω με το που βλεπω το ανιμε τωρα..
πραγματικα 3+++ στο μανγκα
το μονο καλο που εχει το ανιμε ειναι το οτι δεν χρειαζεται να πατας επομενη σελιδα συναιχεια και να κανεισ τη εικωνα κατω..αυτο ειναι που με κουραζει στο μανγκα και προτειμο το ανιμε
χμμ μηπως θα επρεπε να μετα κινηθει το ποστ αυτο στο ανιμε vs μανγκα?
βασικα το εγραψα γιατι ηθελα να πω οτι τα συγκεκριμενα επεισοδια ενω οντως ειναι καλα δεν μου προσφερουν τα ιδια συνεσθηματα με τα αντιστοιχα τσαπτερς στο μανγκα..
320 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Συζήτηση Δευ 20 Σεπ 2010, 16:40
lefteris
Φίλε quenta πιστεύω οτί αυτό με το ότι το άνιμε δεν σε γεμίζει και δεν σου προσφέρει πλέον τρελά συναισθήματα
είναι επειδή έχεις διαβάσει πρώτα τα μάνγκα και μετά βλέπεις τα επεισόδια και είναι λογικό να μην τα νιώθεις τόσο τα πράγματα
που συμβένουν στο άνιμε αφού ξέρεις ήδη τι θα συμβεί και δεν σε εφνιδιάζουν...
αν τα πράματα σύμβεναν ανάποδα και έβλεπες πρώτα τα επεισόδια στο άνιμε και πιο μετά όταν τέλειωναν όλα
διάβαζες και τα μάνγκα θα ένιωθες το αντίστροφο από αυτό που νιώθεις τώρα....
(εγώ το πιστεύω αυτό που σου λέω...είπα ένα ενδεχόμενο..δεν λέω ότι έτσι είναι τα πράματα)
Διαβάζω μάνγκα και εγώ μόνο και μόνο επειδή είμαι ανυπόμονος δυστηχώς
προσώπικα το άνιμε μου αρέσει πιο πολύ από τα μάνγκα αλλά αυτά είναι στον άνθρωπο...Άλλος άνιμε άλλος μάνγκα..
Από ότι βλέπω επεισόδιο και τσάπτερ πηγαίνουν...
κάνουν καλή δουλειά όμως και αυτό μετράει...
είναι επειδή έχεις διαβάσει πρώτα τα μάνγκα και μετά βλέπεις τα επεισόδια και είναι λογικό να μην τα νιώθεις τόσο τα πράγματα
που συμβένουν στο άνιμε αφού ξέρεις ήδη τι θα συμβεί και δεν σε εφνιδιάζουν...
αν τα πράματα σύμβεναν ανάποδα και έβλεπες πρώτα τα επεισόδια στο άνιμε και πιο μετά όταν τέλειωναν όλα
διάβαζες και τα μάνγκα θα ένιωθες το αντίστροφο από αυτό που νιώθεις τώρα....
(εγώ το πιστεύω αυτό που σου λέω...είπα ένα ενδεχόμενο..δεν λέω ότι έτσι είναι τα πράματα)
Διαβάζω μάνγκα και εγώ μόνο και μόνο επειδή είμαι ανυπόμονος δυστηχώς
προσώπικα το άνιμε μου αρέσει πιο πολύ από τα μάνγκα αλλά αυτά είναι στον άνθρωπο...Άλλος άνιμε άλλος μάνγκα..
Από ότι βλέπω επεισόδιο και τσάπτερ πηγαίνουν...
κάνουν καλή δουλειά όμως και αυτό μετράει...
321 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Συζήτηση Δευ 20 Σεπ 2010, 17:27
quenta
εχεις απολυτο δικιο..για να το επαληθεψω πηγα και διαβασα το τσαπτερ που ο λουφι καιει την σημαια της κυβερνησης στο ενιες λομπι..
εκεινα τα επεισοδια ηταν επικα οπως και αυτα που βλεπουμε τωρα..και μαλιστα εκεινα τα επεισοδια τα εβλεπα μονο ανιμε και μαμαγανε..και τωρα που ειδα το τσαπτερ καταλαβα οτι το ανιμε ηταν ανωτερο τουλαχιστον επειδη ειχε και τις απιστευτες μουσικες..
οποτε μαλλον εχεις δικιο και γιαυτο δεν με τρελενουν τοσο οσο το μανγκα..
τορα που τοπες θα προσπαθησω να το δω με αλλη ματια.
ενα ακομα προβλημα ειναι οτι τα τσαπτερ του πολεμου τα εχω διανασει τουλαχιστον 10 φορες αν οχι παραπανω(και μιλαω για ολο τον πολεμο απο την αρχη μεχρι και το τελος)οποτε ισως εχει κορεστει το πραγμα παρα πολυ και γιαυτο δεν με τρελενουν οπως παλια..σε αλλα κεφαλαια πχ στη φυλακη που τα τσαπτερς να τα ειχα διαβασει 2-3 φορες τα επεισοδια μαμαγαν και ηταν επικ..
μπα αυτο θα ειναι,οτι δλδ τα εχω λιωσει και δεν μου κανουν αισθηση πια..
εκεινα τα επεισοδια ηταν επικα οπως και αυτα που βλεπουμε τωρα..και μαλιστα εκεινα τα επεισοδια τα εβλεπα μονο ανιμε και μαμαγανε..και τωρα που ειδα το τσαπτερ καταλαβα οτι το ανιμε ηταν ανωτερο τουλαχιστον επειδη ειχε και τις απιστευτες μουσικες..
οποτε μαλλον εχεις δικιο και γιαυτο δεν με τρελενουν τοσο οσο το μανγκα..
τορα που τοπες θα προσπαθησω να το δω με αλλη ματια.
ενα ακομα προβλημα ειναι οτι τα τσαπτερ του πολεμου τα εχω διανασει τουλαχιστον 10 φορες αν οχι παραπανω(και μιλαω για ολο τον πολεμο απο την αρχη μεχρι και το τελος)οποτε ισως εχει κορεστει το πραγμα παρα πολυ και γιαυτο δεν με τρελενουν οπως παλια..σε αλλα κεφαλαια πχ στη φυλακη που τα τσαπτερς να τα ειχα διαβασει 2-3 φορες τα επεισοδια μαμαγαν και ηταν επικ..
μπα αυτο θα ειναι,οτι δλδ τα εχω λιωσει και δεν μου κανουν αισθηση πια..
322 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Συζήτηση Δευ 20 Σεπ 2010, 19:20
HawkEyes Juracule
βασικα μπορεις να κανεις και το αλλο...να αφησεις ολα τα επεισοδια του πολεμου μεχρι να ολοκληρωθουν και να τα δεις ολα μαζι.πρεπει να χεις πολυ υπομονη ομως :xD:
εγω αυτο το κανω με τα επεισοδια του Bleach.τα αφηνω να μαζευτουν μεχρι να τελειωσει το αρκ και θα τα δω ολα μαζι μετα για να ναι πιο ΕΠΙΚ
εγω αυτο το κανω με τα επεισοδια του Bleach.τα αφηνω να μαζευτουν μεχρι να τελειωσει το αρκ και θα τα δω ολα μαζι μετα για να ναι πιο ΕΠΙΚ
323 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Συζήτηση Δευ 20 Σεπ 2010, 19:23
Guest
^+1
κι εγώ έτσι τα αντιλαμβάνομαι καλύτερα και τα κρίνω πιό αντικειμενικά
κι εγώ έτσι τα αντιλαμβάνομαι καλύτερα και τα κρίνω πιό αντικειμενικά
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Johnyman στις Δευ 20 Σεπ 2010, 20:19, 1 φορά
324 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Συζήτηση Δευ 20 Σεπ 2010, 20:19
mike D skoun
ειδε κανεις το επισοδιο 0 ?
αν οχι μην χανετε καιρο........ επιτελους λιγο ροτζερ !
αν οχι μην χανετε καιρο........ επιτελους λιγο ροτζερ !
325 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Συζήτηση Δευ 20 Σεπ 2010, 20:57
HawkEyes Juracule
Μολις ειδα το 467.ΕΠΙΚ!!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης