Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Συζήτηση

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 40]

Iron Nicκ

Iron Nicκ

γτ λιγα ρΕ????εγω ταβανι στο οριο εχω τα 15 κ εσυ σαν αρχη...δν προκειτε να περασουν τοσα πολλα

Guest

Anonymous

Επισκέπτης
δεν ξέρω..αναλογιζόμενος ό,τι έχει γίνει,τόσα τα βγάζω

petrikios

petrikios

Ναι ρε ο πολεμος γενικα ηταν ενα πολυ μεγαλο αρκ....και εγω 15 υπολογιζω μπορει και περισσοτερα....αρα του χρονου καλοκαιρι τετοιον καιρον και λιγο πιο πριν 8α βλεπουμε σε επεισοδια αυτα τα τσαπτερ που διαβαζουμε τωρα...και περυσι το καλοκαιρι γυρω στα τελη Ιουλιου ειχαν αρχισει τα τσαπτερ με τον πολεμο...και ενα χρονο μετα δηλαδη τωρα τα βλεπουμε σε ανιμε....

Guest

Anonymous

Επισκέπτης
καλά,όχι και μεγάλο Αρκ..30 τσάπτερ ήταν

petrikios

petrikios

Τι λες ρε τραβηξε πολυ ο πολεμος...να φανταστεις τελειωσε πριν 3 μηνες περιπου....μην με πας κοντρα θυμωνω...

Iron Nicκ

Iron Nicκ

ενταξει δν ηταν τεραστιο κ ουτε νμζ να τραγηξει οσο αλλα arc αλλα τα 15 επεισοδια μαζι με τα υπολοιπα απο το Impel Down ειναι που μας κανουν να νομιζουμε οτι ηταν τεραστιο Arc

Guest

Anonymous

Επισκέπτης
μέτρα τα τσάπτερ...εσύ μην με πας κόντρα..γιατί δεν θες να θυμώσω
549-580(32 στο σύνολο)

-προυτς-

petrikios

petrikios

Και λιγα ειναι 32 τσαπτερ....εσυ ποσα θες 59???.....καλα θα μου πεις οτι μερικα ηταν μονο 10 σελιδες...αλλα στο ανιμε θα το τραβηξουν πιο πολυ....

-προυτς-

Iron Nicκ

Iron Nicκ

στο anime θα εχουμε σε μερικα σημεια που χρειαζετε τα περιωοητα flashbacks που ειναι αχρειαστα και μπορει να τραβιξουνε και διαφορες σκηνες που μιλανε μονο ή σε αφηγησεις να βαλουνε σκηνες που δν δειχναν στο manga μονο κ μονο για να τα τραβηξουν περισσοτερο τα επεισοδια κ να τα αφησουνε σε κανενα σημειο που θα τραβιξει την προσοχη των viewers οποτε οντως...λογικα παραπανω επεισοδια....βαζω σαν ταβανι μου τα 20 επεισοδια μεχρι να τελειωσει ο πολεμος

Guest

Anonymous

Επισκέπτης
20 καλά είναι..ίσως λίγα λιγότερα
πάντως τα flashbacks όπως και να το κάνουμε δεν ήταν μεγάλα,άρα δεν μπορούν και να τα τραβήξουν πολύ..στην τελική πιστεύω το αποτέλεσμα θα αποζημιώνει

θα σας πω και πως θα μου φανούν εμένα που θα τα δω όλα μαζί

1000 ποστς..ποιός είμαι?

maxuris

maxuris

Γιαννη θα αντεξεις να τα δεις ολα μαζι ?

Συμφωνω με τον νικο που λεει για 20 επς μαξ ...

Guest

Anonymous

Επισκέπτης
γιατί να μην αντέξω? e?

maxuris

maxuris

Ε ξερω γω ... Βγαινει το επ φρεσκο φρεσκο ζεστο ζεστο σαν ψωμι δλδ και εσ δεν θα το δεις ??? Αμαρτια :P

Guest

Anonymous

Επισκέπτης
έχω να δω πολλές βδομάδες..από το 436
θέλω να τα δω όλα μαζί για την πώρωση και γιατί θα μου φανούν καλύτερα

HawkEyes Juracule

HawkEyes Juracule

ωωωωωω Ο_Ο
μπραβο στο κουραγιο σου ρε man....εγω δεν αντεχω,τα βλεπω ζεστα ζεστα μολις βγαινουν....

Iron Nicκ

Iron Nicκ

οχι ρε με την καμια δν θα παλευα να περιμενα να τα δω ολα μαζι....1000 φορες να τα βλεπω 1-1 και να περιμενω...θα με τρωει η αγωνια αλλιως :xD:

quenta

quenta

αλλο 1 τρομερο επεισοδιο..βασικα το καλυτερο απο ολα τα τελευταια..και απο το επομενο αρχιζει το καλο να φανταστεις!!

didimakia

didimakia

Ωραιο το νεο επεισοδειο. στο flashback το σχεδιο ηταν καλυτερο απ το παρον xd

Δεν ξερω γιατι αλλα μ'αυτο το flashback σαν να με τραβηξε περισσοτερο ο χαρακτηρας του ace και λυπυθηκα και τον Thach.

edit: οταν οι animators κοιμουντε.
 ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Συζήτηση - Σελίδα 6 Shanksg

edit 2: Cool preview

Tsiakkos

Tsiakkos

Το επόμενο θα είναι τρομερό προβλέπεται. Θα το δω σε HD μόλις βγει.

http://tsiakkos-rg.blogspot.com/

Iron Nicκ

Iron Nicκ

didimakia έγραψε:Ωραιο το νεο επεισοδειο. στο flashback το σχεδιο ηταν καλυτερο απ το παρον xd

Δεν ξερω γιατι αλλα μ'αυτο το flashback σαν να με τραβηξε περισσοτερο ο χαρακτηρας του ace και λυπυθηκα και τον Thach.

edit: οταν οι animators κοιμουντε.
 ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Συζήτηση - Σελίδα 6 Shanksg

edit 2: Cool preview
γαματο το preview και ενα απο τα καλυτερα επεισοδια εως τωρα σε συνολικη ομορφια!
ελπιζω να καλυτερευει συνεχεια τ animation μεσα στο War Saga και να εχουμε νεα εποχη animation

didimakia

didimakia

Aκομα κανεις δεν κτλβε την μλκια των animator στην εικονα μου φενεται =/

Iron Nicκ

Iron Nicκ

didimakia έγραψε:Aκομα κανεις δεν κτλβε την μλκια των animator στην εικονα μου φενεται =/
θα ξαναδω την στιγμη εκεινη κ θα σου πω αν την καταλαβα εγω :xD:

didimakia

didimakia

/Facepalm

Απλα δες την εικονα.

Iron Nicκ

Iron Nicκ

μολις γυρισα απο θαλασσα και δν παταω ακομα καλα....θα το βρω ομως μην μου το πεις :xD:

Tsiakkos

Tsiakkos

Για ποια μλκια λέτε και με μπερδέψατε;

http://tsiakkos-rg.blogspot.com/

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης