Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Συζήτηση

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 23 από 40]

crimson

crimson

ναι αυτο εννοω.λογο gravity να τραβηξει μεσα στο darkness καποια επιθεση την στιγμη που γινεται.οταν τον χτυπησει στο σωμα του ειναι πια αργα,νιωθει ακομα περισσοτερο πονο. βασικα το φρουτο του αναπληρωνει την αδυναμια του ββ να χρησιμοποιησει χακι.. ειναι ΣΧΕΔΟΝ ιδια..

????????

Anonymous

Επισκέπτης
crimson έγραψε:ναι αυτο εννοω.λογο gravity να τραβηξει μεσα στο darkness καποια επιθεση την στιγμη που γινεται.οταν τον χτυπησει στο σωμα του ειναι πια αργα,νιωθει ακομα περισσοτερο πονο. βασικα το φρουτο του αναπληρωνει την αδυναμια του ββ να χρησιμοποιησει χακι.. ειναι ΣΧΕΔΟΝ ιδια..
αλλο και αυτο ο μαιν κακος να μην εχει χακι

quenta

quenta

re απο που βγαλατε αυτα τα συμπερασματα?
το οτι ο ββ νιωθει περισοτερο πονο απο τους αλλους ειναι λογο του φρουτου του επειδη τραβαει μερος της επιθεσης..αυτα περι απροετοιμαστος κτλπ πως σου ηρθαν?που τα διαβασες?γιατι αυτα που σου ειπα εγω ειναι απλα οτι μας εχει γραψει ο οντα σε σχεσει με τον ββ και τπτ παραπανω..αυτα που λες εσυ για απροετιμαστος κτλπ σε ποιο τσαπτερ τα διαβασες?αν ειναι διξε και σε μας που τα ειδες για να καταλαβουμε και τι θες να πεις και αν ισχυουν γιατι εγω δεν νομιζω να κανω λαθος σε αυτα που ειπα

maxuris

maxuris

Απλη λογικη ρε συ . Ο βλακβερντ νιωθει περισσοτερο dmg λογω του φρουτου που τα τραβαει ολα μεσα .

Αρα αμα του επιτεθει καποιος df user χωρις ο Bb να αντιδρασει θα εισπραξει κανονικα το dmg του .

Αν ομως οπως με τον whitebeard του ακυρωσει τη δυναμη του φρουτου (οταν πηγαινε να του δωσει σεισμο-μπουνια και αυτος τον ακουμπουσε και το απορροφουσε) τοτε ουτε γατα ουτε ζημια για τον μαυρογενη .

crimson

crimson

οχι ετσι το εξηγω εγω η τουλαχιστον ετσι καταλαβα..το απροετοιμαστος το ειπα με την εννοια οτι δεν προλαβαινει να απορροφησει την επιθεση με το φρουτο του.(ειμαι νεος και δεν ξερω πως να σου δειξω)αλλα μπορεις να διαβασεις απο την one piece wiki στο yami yami no mi..

Grimmy

Grimmy

Imba Troll.
ειμαι 99% σιγουρος πως ο bb ειχε πει πως περνει παραπανω dmg αποτι ενας κανονικος ανθρωπος στη μαχη με τον ασο

maxuris

maxuris

http://www.mangabit.com/manga/one-piece/chapter/441/page/9

Εδω λεει οτι το σωμα του τραβαει τον πονο οσο τιποτα αλλο . το 2 φορες περισσοτερο απο οτι ενας κανονικος ανθρωπος το θυμαμαι και εγω αλλα μπορει να ηταν και μλκια απο αυτους που κανουν το anime

OG Pandaman

OG Pandaman

Ρουφαει dmg, δν το αποροφαει κ μαλιστα το περνει κ σε μεγαλυτερο βαθμο.
Αν ο Thatch ετρωγε το φρουτο θα εβγαινε KO με ενα hit.
--
Μαπα το filler..ακου εδω ο BB να βαραει μπουκετα στον Wb, στο manga ουτε καν τν αγγιξε.
Καλυτερα να εβαζε filler με τον WB να του σαπιζει τη μαπα, θα ηταν πιο πιστευτο.

ReBoRn23 έγραψε:
Σπόιλερ:

Ο τυπος εχει να κανει edit το ποστ εδω κ 2 χρονια, πολλα πραγματα εχουν αλλαξει απο τοτε..

Κριμα που το επεισοδιο δεν ειχε καλο animation, τουλαχιστον το επομενο θα ειναι πολυ καλο.
Katsumi Ishizuka λεγεται αυτος που θα το φτιαξει, παρτε κ μια γευση απ τις δουλειες του:
Σπόιλερ:

Off Topic:Τι ειναι το warning lvl?

maxuris

maxuris

Οταν παιρνεις ενα warning η ενεργεια σου μαυριζει , μολις γινει μαυρη τοτε τρως ban

Guest

Anonymous

Επισκέπτης
προειδοποίηση για παραβατική συμπεριφορά

????????

Anonymous

Επισκέπτης
μλκιες :haha:
οχι οκ οτι ειπαν οι απο πανω....
το πιο ακυρο στ επ ηταν εκει που ο WB ηταν σε gear 2 xd

Giotto

Giotto

silk worm
silk worm
ReBoRn23 έγραψε:μλκιες :haha:
οχι οκ οτι ειπαν οι απο πανω....
το πιο ακυρο στ επ ηταν εκει που ο WB ηταν σε gear 2 xd

Τι Gear Second και μ*λακίες, και καλά ότι ήταν πολύ θυμωμένος.

Guest

Anonymous

Επισκέπτης
*γκουχ* αστείο(φαιλ βέβαια) *γκουχ*

Giotto

Giotto

silk worm
silk worm
Εεε, αφού το είπε ο ReBoRn23!

quenta

quenta

βασικα οντως ρε...τι σκατα ηταν αυτο που ο wb ηταν σαν να ειναι σε gear2?και καλα οτι το σωμα του ειχε ξεπερασει ολα τα ορια και ταχε παιξει?

HawkEyes Juracule

HawkEyes Juracule

αυτο οπως το ειπες

Giotto

Giotto

silk worm
silk worm
Όχι ρε, και καλά ότι ήταν τόσο θυμωμένος που έβγαζε καπνούς από το σώμα του.
Επίσης το κόκκινο και καλά δηλώνει τον θυμό.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Giotto στις Τετ 02 Φεβ 2011, 21:17, 1 φορά

OG Pandaman

OG Pandaman

Κ οι ατμοι τι δηλωνουν?
Μπορει να ηταν κ το πως ο BB εβλεπε τον Edward απο τη τρομαρα του...

manos-sk8

manos-sk8

αφτο με το gear 2 που λετε μαλλον Ο luffy αφου κανει τν καρδια τ ποιο γρηγορη επιδη ειναι λαστιχο κ παει ποιο πολυ αιμα στο σομα τ .. ο WB αφου εχει τν δυναμη τ σεισμου (δονισης) μπορει να εκανε τν καρδια του
σαν τ luffy.. κ λογικα μας το εδιξαν για να ξερουμε τ περιμενει τν luffy οταν θα αντιμετοπισει τον BB.

+οτι εκανε εναν ηχο ποιο πριν που εδιξε οτι ο WB εκανε κατι με τους μυοις κ εδιχνε τα μπρατσα τ.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την manos-sk8 στις Πεμ 03 Φεβ 2011, 22:21, 1 φορά

quenta

quenta

δεν ξερω για σας αλλα εγω δεν χωρταινω να βλεπω τον ββ.. δεν ξερω τον φουσταρω τρομερα σαν χαρακτηρα και ας ειναι κακος και ο κεντρικος αντιπαλος του λουφι..ακομα και οτι σκοτωσε σε "" τον ace μιας κα αυτος ηταν ο λογος που εγιναν ολα ακομα και οτι σκοτωσε τον wb και μαλιστα οπως τον σκοτωσε "ανανδρα" δεν ξερω του τα συνχωρω ολα και συνεχιζω να τον γουσταρω και να θελω να τον βλεπω περισσοτερο...τα επομενα επεισοδια που θα διξει οτι ειναι να διξει(οσοι εχουν διαβασει το μανγκα ξερουν τι εννοω και τι θα γινει )θα τα ευχαρηστιθω παρα πολυ..ιδικα στις σκηνες πουο bb θα κανει οτι θα κανει..

maxuris

maxuris

Τι να πω βιτσια ειναι αυτα . εγω παντως γουσταρω να τον βλεπω να τρωεει ανελεειτα μπουνιδια απο τον wb :>

Guest

Anonymous

Επισκέπτης
εγώ γουστάρω να τον βλέπω με ζαρτιέρες

e3ida9

e3ida9

Δεν γουστάρω να βλέπω μια τον ΒΒ&όλο του το style..
Πραγματικά μου άρεσε όταν έφαγε το μπουνίδι από τον Luffy..&μετά από WB..

????????

Anonymous

Επισκέπτης
Johnyman έγραψε:εγώ γουστάρω να τον βλέπω με ζαρτιέρες
ελα δικος μας εισ εσυ aww2

quenta

quenta

αντε αντε...λιγες ωρες εμειναν και οσοι δεν εχετε διαβασει το μανγκα εχετε να δειτε ενα απο τα καλυτερα επεισοδια της ιστοριας..το μονο σιγουρο ειναι οτι θα μεινετε με το στομα ανοιχτο με τις εξεληξεις που θα συμβουν..
κατι τετοιες στιγμες ζηλευω πολυ οσους εχουν την υπομονη (η δεν γουσταρουν τα μανγκα :p) και βλεπουν μονο το ανιμε..
πραγματικα ο blackbeard θα κανει κατι που οπως ειπε και ο ιδιος θα ταρακουνησει ολο τον κοσμο...(αν θυμαστε το ειχε πει στον λουφι και στους αλλους οταν ηταν στο ιμπελ νταουν.)
αντε καλη διασκεδαση και ανυπομωνω να διαβασω τα σχολια ολων οσον δεν εχουν διαβασει το μανγκα και θα δουν για πρωτη φορα αυτο που εχει να γινει...

ΕΔΙΤ : φυσικα να πω πως και αυτο το ανουσιο ποστ μου εχει γραφτει μονο και μονο γιατι ΒΑΡΙΕΜΑΙ του ΘΑΝΑΤΆ!! και αυτος ειναι ο μοναδικος λογος που το γραφω...ακομα και το εδιτ που γραφω τωρα γιαυτο το λογο ειναι,επειδη βαριεμαι..!!

ΑΥΤΑ!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 23 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης