Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Συζήτηση

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 40]

Aldark

Aldark

Σπόιλερ:

IwantCookie

IwantCookie

και θα αργήσει να γίνει πραγματικότητα...αν και τουλάχιστον μάθαμε κάτι ψιλά για τον
Σπόιλερ:

????????

Anonymous

Επισκέπτης
λολ φλαμινγκο ις α γκεη αλλα ειν καλος σαν χαρακτηρας δν θελω οταν τον αντιμετωπισουν οι SH να κρατησει πολλοι δν μ αρεσει ο ροζουλης

petrikios

petrikios

Ρε οσο για το animation στο I.D arc μην λετε οτι θελετε ειδικα στα τελευταια επεισοδια η λεπτομερεια ηταν καταπληκτικη....μπορει λιγο στην αρχη και σε μερικα σημεια να ταν οτι να ναι αλλα στο τελος διορθωθηκε.....απλα για να ξερετε το σχεδιο που μου την σπαει πολυ και το σιχαινομαι ειναι οπως αυτο που ειχε δειξει στο Shabaody που τρεχαν απο τον Sentomaru....στο οποιο μεν ετρεχαν αλλοκοτα και τα χαρακτηριστικα του προσωπου τους δε ηταν πολυ αλλοιωμενα και προχειρα σχεδιασμενα....

Ελπιζω να μην δουμε καμια τετοια πατατα στον πολεμο και ξενερωσω απο την ζωη μου....

Aldark

Aldark

ω ναι ειδικα κατι lame φασεις...και στο Θριλλερ Μπαρκ ειχε failures. Το καλυτερο animation και σχεδιο υπηρξε κατα τη διαρκεια του Water7 και Enies Lobby....Και στο Thriller Bark τα τελευταια επς....

????????

Anonymous

Επισκέπτης
καλα και το enies lobby μεχρι στιγμης ειν το καλυτερο αρκ το οποιο τωρα θα παει στη 2θεση

HawkEyes Juracule

HawkEyes Juracule

ναι ειδικα στο Water 7....ηταν πολυ ωραιο το animation...και στη Skypiea ηταν επισης ωραιο...
εμενα και στο Sabaody Archipelago μου αρεσε παρα πολυ,αλλα οπως ειπατε,χαλασε καπως στο τελος...

Aldark

Aldark

In other news:

Moby Dick arrives , battle begins. A Also , στα επεισοδια αυτα παιζει και ο Seyuu του Ichigo ως Marco :P

HawkEyes Juracule

HawkEyes Juracule

νταξ το animation φαινεται φο-βε-ρο!
θα το φχαριστηθουμε ετσι οπως πρεπει αυτο το arc!
ο seyuu του Ichigo θα κανει και το Marco ε?
χαχα θελω να δω πως θα ναι!

quenta

quenta

ναι ρε συσ..μετα την επιτυχεια που ειχε το strong world ο οντα μπορει και εχει την υποχρεωση να βγαζει τελεια επεισοδια..ιδικα τωρα που η ταινια θα βγει σε dvd και θα εχει και απο εκει εσοδα + το οτι το release toy dvd ειναι κοντα με τον αρκ του πολεμου...τα επεισοδια σε hight quality θα ειναι απλα φοβερα..το σχεδιο ομως λογικα παραμενει το ιδιο..εννοω ο τροπως σχεδιασμου οχι η ποιοτητα..

quenta

quenta

to νεο opening..δεν λεει και πολλα..το τραγουδι δεν μου αρεσει εμενα,αλλα εχει οραια φωτογραφια το βιντεο..

????????

Anonymous

Επισκέπτης
ναι εχει πλ ωραιες εικονες και οντως δν ειν πλ ωραιο το τραγουδι
Σπόιλερ:

didimakia

didimakia

Παρα πολυ ωραιο το preview...Το Animation φενεται αψογο...Marco's got ichigo's voice? thats awesome! απ τις αγαπημενες μου φωνες ^^

HawkEyes Juracule

HawkEyes Juracule

ναι ειναι η φωνη "ο αντρας ο πολλα βαρυς" :xD:
και λογικα θα ταιριαζει στο Marco...!

HawkEyes Juracule

HawkEyes Juracule

νταξ το 460 τα σπασε....animation τελειο,ειδαμε Luffy και Ace μικρους,Portgas D. Rouge,και επιτελους εκαναν ντου τα Divisions του Whitebeard και ο Moby Dick!
στο επομενο θα πεσει και το ξυλικι is there trouble?

maxuris

maxuris

Ελα ρε πουστη μου , εκει που περιμενα να δω λιιιιγο Whitebeard εκει εστω λιγο εστω την σκια του με κοβει ετσι και μου λεει To be continued ε ελεος ρε γαμω ... πφφφ αγρια ξενερα ...

????????

Anonymous

Επισκέπτης
πλ ωραιο το επεισοδιο....αντε να παισει και το ξυλικι τωρα plz plz plz

vaggelis94

vaggelis94

8 Α υγούστου.....πώς να περιμένουμε μέχρι τότε???... :buhu:

maxuris

maxuris

Οχι μεχρι τις 8 , οταν βγει το manga θα το ξεχασουμε τελειως το anime πιστευω :P ... Και μετα για να ξεχασουμε το manga που θα μας πορωσει παλι θα περιμενουμε το anime με WB και ετσι ...

Καλη φαση ...

IwantCookie

IwantCookie

ειδα το επ...νταξ....ηταν αθλιο.....για ενα λογο.......

ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ 1 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΔΩ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ!

υπερβολικα αιθηστικό θα έλεγα (Υ)~~

αυτά έχω μόνο να πω

petrikios

petrikios

Χμμμ καλο επεισοδιο και μπορω να πω οτι το ανιματιον βελτιωθηκε
Σπόιλερ:

zOOOk

zOOOk

petrikios έγραψε:Χμμμ καλο επεισοδιο και μπορω να πω οτι το ανιματιον βελτιωθηκε
Σπόιλερ:

δεν νομοιζω πωϛ έπρεπε να το πειϛ αυτό καλό θα ήταν να το έβαζεϛ σε spoiler....

Tsiakkos

Tsiakkos

Αρκετά πορωτικό επεισόδιο μπορώ να πω. Ανυπομονώ να δω Whitebeard! Μαμάει άγρια ο τύπος!

http://tsiakkos-rg.blogspot.com/

Iron Nicκ

Iron Nicκ

το πραγματικο ξυλο θα ξεκινησει σε 2 επεισοδεια περιοπου και ο πολεμος θα τελειωσει σε περιπου 10-11 επεισοδια ετσι οπως τα υπολογιζω εγω...βεβαια μεχρι τοτε μπορει να αποφασισουν να μακρυνουν τα flashback και να εχουμε αλλα 2 επεισοδια πρπ

Guest

Anonymous

Επισκέπτης
μπα..11 επεισόδια μου φαίνονται λίγα..εγώ τα κόβω 15+

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης