Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Η νύχτα πέφτει...

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 36 από 40]

876Η νύχτα πέφτει... - Σελίδα 36 Empty Απ: Η νύχτα πέφτει... Κυρ 30 Σεπ 2012, 04:22

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Μαζευτείτε σιγά σιγά πουλάκια μου!!!!
Βρήκα και θέμα.. δεν ξέρω αν το έχετε ξαναπαίξει...

Host σας θα είμαι εγώ!!!

Η νύχτα πέφτει... - Σελίδα 36 021006jigsaw

I wanna play a game...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Patty D Luffy στις Κυρ 30 Σεπ 2012, 11:44, 2 φορές συνολικά

877Η νύχτα πέφτει... - Σελίδα 36 Empty Απ: Η νύχτα πέφτει... Κυρ 30 Σεπ 2012, 10:39

Dr. Jimalicious

Dr. Jimalicious

Vet-eran
Vet-eran
Sorry δεν θα παίξω, έχω διαβάσματα...

https://jimaliciouswrites.blogspot.com

878Η νύχτα πέφτει... - Σελίδα 36 Empty Απ: Η νύχτα πέφτει... Κυρ 30 Σεπ 2012, 11:45

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Άστα αυτα... φοβήθηκες πουλάκι μου??? :mueh:

Τι διαβάσματα καλε?? Δεν τελειώσατε εσείς?? :conf:

879Η νύχτα πέφτει... - Σελίδα 36 Empty Απ: Η νύχτα πέφτει... Κυρ 30 Σεπ 2012, 12:53

Elidor

Elidor

Avarga
Υπατια..? Θα μας πονεσεις..?

880Η νύχτα πέφτει... - Σελίδα 36 Empty Απ: Η νύχτα πέφτει... Κυρ 30 Σεπ 2012, 14:14

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
ΠΟΛΥ!!!! :mueh: :mueh: :mueh:

881Η νύχτα πέφτει... - Σελίδα 36 Empty Απ: Η νύχτα πέφτει... Κυρ 30 Σεπ 2012, 14:47

Elidor

Elidor

Avarga
Ωραια.

882Η νύχτα πέφτει... - Σελίδα 36 Empty Απ: Η νύχτα πέφτει... Κυρ 30 Σεπ 2012, 14:52

NoLaw_NakamaLaw

NoLaw_NakamaLaw

καλη τυχη αφου θα εισαι αφηγιτρια εγω πρωσπαθουσα στο προηγουμενο και ειχαν δυλοση δεκα ατομα συμετοχη και απο αυτα τα 3 εμπαιναν ο χοκινς ειμαι γυρισα απο ιταλια o gohs o john

883Η νύχτα πέφτει... - Σελίδα 36 Empty Απ: Η νύχτα πέφτει... Κυρ 30 Σεπ 2012, 15:00

Dr. Jimalicious

Dr. Jimalicious

Vet-eran
Vet-eran
Patty D Luffy έγραψε:Άστα αυτα... φοβήθηκες πουλάκι μου??? :mueh:

Τι διαβάσματα καλε?? Δεν τελειώσατε εσείς?? :conf:

Σου είχα στείλει μήνυμα και σου είχα πει ότι μπορεί να μην συμμετείχα, οπότε τελικά το λέω και επίσημα ότι δεν μπορώ να συμμετάσχω σε αυτό το παιχνίδι...

884Η νύχτα πέφτει... - Σελίδα 36 Empty Απ: Η νύχτα πέφτει... Δευ 01 Οκτ 2012, 01:08

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Για κανα δυο βδομάδες είχες πει.. οπότε μέχρι να ξακινήσουμε λογικά θα μπορείς!!! :mueh:

HAWKINS??? Να το πιστέψω??? knife

885Η νύχτα πέφτει... - Σελίδα 36 Empty Απ: Η νύχτα πέφτει... Δευ 01 Οκτ 2012, 01:11

NoLaw_NakamaLaw

NoLaw_NakamaLaw

ρε παιδια γιια να πω την αληθια σας τρωλαρα ολους τα αλλα ακαουντ ολλα εγω ειμουν αλλα αν δεν με πιστευετε θα σας δωσο ενα επυχηριμα.Ειχα στυλη το καλοκαιρι στον ελιντορ ενα μυνημα για να γινω αντιν στην σελιδα και μου ειπε οχι!Αυτο πιστευω σου φτανει

886Η νύχτα πέφτει... - Σελίδα 36 Empty Απ: Η νύχτα πέφτει... Δευ 01 Οκτ 2012, 15:57

core

core

Παιδιά εγώ δεν έχω δηλώσει ακόμα χαρακτήρα γιατί δεν ξέρω ακόμα αν έχετε σκοπό να παίξουμε σοβαρά ή όχι…
Την τελευταία φορά δεν είχε τελειώσει το game γιατί μερικοί δεν έμπαιναν και μετά ξεκίνησε ένα καινούργιο ένα παλικάρι που έπαιζε μόνο του…
Είχε 3-4 account και κορόιδευε τον εαυτό του…
Θα παίξω μόνο αν υπάρχει συμμετοχή από όλους και όχι διπλά και τριπλά account…
Αλλιώς δεν θέλω να σας επιβαρύνω… μπορώ απλά να μπαίνω και να παρακολουθώ χωρίς να συμμετέχω….
Αυτός είναι και ο λόγος που δεν έχω δηλώσει ακόμα χαρακτήρα…

887Η νύχτα πέφτει... - Σελίδα 36 Empty Απ: Η νύχτα πέφτει... Δευ 01 Οκτ 2012, 16:41

Elidor

Elidor

Avarga
To παληκαρι ειναι ο απο πανω σου... Τεσπα και εγω μια απο τα ιδια. Υπατια αφου εισαι αφηγητρια μετρησε ολους που δηλωσαν συμμετοχη και πες μας ποσα ατομα ειναι να ξερουμε αν γινεται να παιξουμε η οχι.

888Η νύχτα πέφτει... - Σελίδα 36 Empty Απ: Η νύχτα πέφτει... Δευ 01 Οκτ 2012, 17:29

Dr. Jimalicious

Dr. Jimalicious

Vet-eran
Vet-eran
Patty D Luffy έγραψε:Για κανα δυο βδομάδες είχες πει.. οπότε μέχρι να ξακινήσουμε λογικά θα μπορείς!!! :mueh:

Ε έπεσε πολύ διάβασμα και δεν μπορώ. Την επόμενη φορά...

889Η νύχτα πέφτει... - Σελίδα 36 Empty Απ: Η νύχτα πέφτει... Δευ 01 Οκτ 2012, 18:37

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Τεσπα... αμάν όλοι.. μια φορά είπαμε να ανωμαλιάσουμε και το χαλάτε :haha:
Θα τα μετρήσω σε κανα δύωρο γιατι τώρα είμαι πτώμα, πάω για ύπνο careless run

890Η νύχτα πέφτει... - Σελίδα 36 Empty Απ: Η νύχτα πέφτει... Δευ 01 Οκτ 2012, 19:06

razor1911

razor1911

Patty D Luffy έγραψε:Τεσπα... αμάν όλοι.. μια φορά είπαμε να ανωμαλιάσουμε και το χαλάτε :haha:
Αν κοιμηθεις απο τωρα μετα το βραδυ τι θα κανεις; e?

891Η νύχτα πέφτει... - Σελίδα 36 Empty Απ: Η νύχτα πέφτει... Δευ 01 Οκτ 2012, 19:14

Elidor

Elidor

Avarga
Oντως δεν θα σου κολλαει υπνος το βραδυ... Τις ιδιες μαλακιες με τη Μαγδα κανατε...

Και Τζιμ δες λιγο στον καθρεφτη νομιζω μεγαλωσε η μυτη σου.

892Η νύχτα πέφτει... - Σελίδα 36 Empty Απ: Η νύχτα πέφτει... Δευ 01 Οκτ 2012, 19:49

Dr. Jimalicious

Dr. Jimalicious

Vet-eran
Vet-eran
Μια χαρά είναι η μύτη μου.
Έχω διάβασμα για το κυκλοφορικό και το αναπνευστικό σύστημα και χοιροτροφία και ορνιθοτροφία και θα έχω μια εργασία για την διατροφή των ζώων και θα ασχολούμαι με τα πειραματόζωα και θα έχω κάποια εργασία στην ανατομία (δεν αποφάσισα ακριβώς σε ποιο από τα 2 συστήματα) και έχω να διαβάσω Βιοχημεία γιατί δεν την πέρασα το πρώτο εξάμηνο και πρέπει και να ικανοποιώ και τις φυσικές μου ανάγκες (ύπνος, φαΐ κτλπ).

893Η νύχτα πέφτει... - Σελίδα 36 Empty Απ: Η νύχτα πέφτει... Παρ 05 Οκτ 2012, 10:28

maggie

maggie

Jim McDuck έγραψε:
Patty D Luffy έγραψε:Για κανα δυο βδομάδες είχες πει.. οπότε μέχρι να ξακινήσουμε λογικά θα μπορείς!!! :mueh:

Ε έπεσε πολύ διάβασμα και δεν μπορώ. Την επόμενη φορά...
δεν πειραζει Τζιμ την επομενη
Σπόιλερ:

Patty D Luffy έγραψε:Τεσπα... αμάν όλοι.. μια φορά είπαμε να ανωμαλιάσουμε και το χαλάτε :haha:
περασε το 2ωρο try

Elidor έγραψε:Oντως δεν θα σου κολλαει υπνος το βραδυ... Τις ιδιες μαλακιες με τη Μαγδα κανατε...

Και Τζιμ δες λιγο στον καθρεφτη νομιζω μεγαλωσε η μυτη σου.
μην με πιανεις στο στομα σου υπουλε υποδουλε του Υπνου...εγω μια χαρα ημουν παλια με 4 ωρες υπνου την ημερα.....σε καθιστω υπευθυνο για την ξαφνικη αναγκη υπερδιπλασισμου των ωρων που κοιμαμαι...

894Η νύχτα πέφτει... - Σελίδα 36 Empty Απ: Η νύχτα πέφτει... Παρ 05 Οκτ 2012, 11:34

NoLaw_NakamaLaw

NoLaw_NakamaLaw

σαν πολλα 2ωρα δεν περασανε ρε πατυ argh

895Η νύχτα πέφτει... - Σελίδα 36 Empty Απ: Η νύχτα πέφτει... Σαβ 06 Οκτ 2012, 00:28

Elidor

Elidor

Avarga

Θα σε παρω και θα σε σηκωσω. Τσακισου μετρα θνητη σκουλικαντερα...

896Η νύχτα πέφτει... - Σελίδα 36 Empty Απ: Η νύχτα πέφτει... Σαβ 06 Οκτ 2012, 11:37

Santouryuu

Santouryuu

βαλε με και εμενα παττυ....

i'm colt
Η νύχτα πέφτει... - Σελίδα 36 Sjb037

897Η νύχτα πέφτει... - Σελίδα 36 Empty Απ: Η νύχτα πέφτει... Σαβ 06 Οκτ 2012, 12:48

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
καλα, καλα μην βαράτε!!
Αφού μπήκε και ο φίλτατος Santouryuu θα σας μετρήσω :xD:

Maggie, Santoryuu, Core, Elidor, Tankianism, Razor, Hawkins (το καινούριο είναι σιδηρόδρομος), Johnyman

Ο Μαξούρης δεν ξέρω σίγουρα Maxuris και ο Jim είπε όχι αλλα περιμένω οριστικές επιβεβαιώσεις!!

Αυτά... whistle

898Η νύχτα πέφτει... - Σελίδα 36 Empty Απ: Η νύχτα πέφτει... Σαβ 06 Οκτ 2012, 19:07

Elidor

Elidor

Avarga
Ποιον σκατα να παρω?

899Η νύχτα πέφτει... - Σελίδα 36 Empty Απ: Η νύχτα πέφτει... Σαβ 06 Οκτ 2012, 22:55

razor1911

razor1911

Παρε τον Core

900Η νύχτα πέφτει... - Σελίδα 36 Empty Απ: Η νύχτα πέφτει... Κυρ 07 Οκτ 2012, 00:12

NoLaw_NakamaLaw

NoLaw_NakamaLaw

ρε μην βαλετε τον μαξουρη στο παιχνιδι καιρο εχει να μπει μεχρι να απαντηση θα εχουμε βγαλει καπνους απο τα αυτια...

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 36 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης