Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Η νύχτα πέφτει...

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 35 από 40]

851Η νύχτα πέφτει... - Σελίδα 35 Empty Απ: Η νύχτα πέφτει... Πεμ 20 Σεπ 2012, 01:41

Dr. Jimalicious

Dr. Jimalicious

Vet-eran
Vet-eran
Καλά τί την μπλέξατε την διαστροφή τώρα; Να πω την αλήθεια, θα προτιμούσα να μην έχει διαστροφή μέσα.

https://jimaliciouswrites.blogspot.com

852Η νύχτα πέφτει... - Σελίδα 35 Empty Απ: Η νύχτα πέφτει... Πεμ 20 Σεπ 2012, 01:44

Elidor

Elidor

Avarga
Θελω να εχει απειρη διαστροφη μεσα. Αν και αμφιβαλλω οτι θα με καλυψει οσο και να βαλεις..

853Η νύχτα πέφτει... - Σελίδα 35 Empty Απ: Η νύχτα πέφτει... Πεμ 20 Σεπ 2012, 11:56

core

core

Patty μάλλον γύρισες στα παλιά τα καλά….
Ανωμαλίες και τέτοια…
Δεν σε είδα να ζορίζεσαι και ιδιαίτερα….

Δεν μου λέτε και χαρακτήρες που θα διαλέξουμε τι θα έχουμε;;
Και αυτούς Hendai;

854Η νύχτα πέφτει... - Σελίδα 35 Empty Απ: Η νύχτα πέφτει... Πεμ 20 Σεπ 2012, 12:44

Σκληρός Καριόλης

Σκληρός Καριόλης

Special One
Special One
ε οχι

855Η νύχτα πέφτει... - Σελίδα 35 Empty Απ: Η νύχτα πέφτει... Πεμ 20 Σεπ 2012, 13:26

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Χαχαχχαα, σιγά μωρέ... :xD:
Όλοι είστε λίγο ανώμαλοι κατα βάθος, παραδεχτήτε το!!! whistle

Χμμμ.. εγώ λέω ραντομ, άκυρους!! Να έχει πιο πολύ ενδιαφέρον!!! :haha:

856Η νύχτα πέφτει... - Σελίδα 35 Empty Απ: Η νύχτα πέφτει... Πεμ 20 Σεπ 2012, 14:02

maggie

maggie

Jim McDuck έγραψε:Καλά τί την μπλέξατε την διαστροφή τώρα; Να πω την αλήθεια, θα προτιμούσα να μην έχει διαστροφή μέσα.
τζιμ ο λαος θελει διαστροφη, αλλα και να μην ηθελε ο λαος θελει ο ελιντορ.θες να σταθεις εμποδιο στην διασκεδαση του τυραννου?
core έγραψε:
Δεν μου λέτε και χαρακτήρες που θα διαλέξουμε τι θα έχουμε;;
Και αυτούς Hendai;
ο,τι θελει ο καθενας

καντε ποστ ομως για να πειτε ποιον θελετε..

857Η νύχτα πέφτει... - Σελίδα 35 Empty Απ: Η νύχτα πέφτει... Πεμ 20 Σεπ 2012, 14:17

Σκληρός Καριόλης

Σκληρός Καριόλης

Special One
Special One
Serj

858Η νύχτα πέφτει... - Σελίδα 35 Empty Απ: Η νύχτα πέφτει... Πεμ 20 Σεπ 2012, 14:31

Dr. Jimalicious

Dr. Jimalicious

Vet-eran
Vet-eran
maggie έγραψε: Tζιμ ο λαος θελει διαστροφη, αλλα και να μην ηθελε ο λαος θελει ο ελιντορ.θες να σταθεις εμποδιο στην διασκεδαση του τυραννου?

Δεν εκτιμώ τόσο την ζωή μου... οπότε ναι... Gimme your best shot! geek

859Η νύχτα πέφτει... - Σελίδα 35 Empty Απ: Η νύχτα πέφτει... Πεμ 20 Σεπ 2012, 15:46

core

core

Ξεκινάμε δηλαδή;

Ωραία ανεβάζω χαρακτήρα το απόγευμα…

860Η νύχτα πέφτει... - Σελίδα 35 Empty Απ: Η νύχτα πέφτει... Πεμ 20 Σεπ 2012, 20:49

maggie

maggie

Jim McDuck έγραψε:
maggie έγραψε: Tζιμ ο λαος θελει διαστροφη, αλλα και να μην ηθελε ο λαος θελει ο ελιντορ.θες να σταθεις εμποδιο στην διασκεδαση του τυραννου?

Δεν εκτιμώ τόσο την ζωή μου... οπότε ναι... Gimme your best shot! geek
μετεφερα στον Τυραννο την προταση σου για τιμωρια, την απερριψε..."θα τον κρατησω ζωντανο - προς το παρον, καθε φορουμ χρειαζεται εναν γκικ, ειπε, η ιδια του η συμμετοχη ως ευρυπρωκτος* στο κονσεπτ του παιχνιδιου που καταδικαζει θα ειναι η τιμωρια του" ταδε εφη ο σοφος Ελιντορ.

* αγαπω αριστοφανη

861Η νύχτα πέφτει... - Σελίδα 35 Empty Απ: Η νύχτα πέφτει... Πεμ 20 Σεπ 2012, 21:11

Dr. Jimalicious

Dr. Jimalicious

Vet-eran
Vet-eran
Λοιπόν δεν περίμενα να πω την γνώμη μου και να ζήσω... Είναι μια ανακούφηση και αυτό...
Όσο για το θέμα του ευρύπρωκτου....ΟΥΓΚ! Ποτέ! ΟΥΓΚ!
Προτιμώ να με σκοτώσετε παρά αυτό! Αν γίνει κάτι τέτοιο θα κάνω χαρακίρι!

Σπόιλερ:

862Η νύχτα πέφτει... - Σελίδα 35 Empty Απ: Η νύχτα πέφτει... Παρ 21 Σεπ 2012, 00:00

razor1911

razor1911

Tο χαος ζει παντου

Σπόιλερ:

Η νύχτα πέφτει... - Σελίδα 35 Death

863Η νύχτα πέφτει... - Σελίδα 35 Empty Απ: Η νύχτα πέφτει... Παρ 21 Σεπ 2012, 14:24

Dr. Jimalicious

Dr. Jimalicious

Vet-eran
Vet-eran
Αν είναι να παίξουμε έτσι το παιχνίδι, μπορώ τουλάχιστον να είμαι τα πλοκάμια; :xD:
Αλλιώς διαλέγω τον Βrook...

864Η νύχτα πέφτει... - Σελίδα 35 Empty Απ: Η νύχτα πέφτει... Παρ 21 Σεπ 2012, 14:45

Elidor

Elidor

Avarga
Τι χαρακτηρες εχω δικαιωμα να επιλεξω? Υπαρκτους? Ανιμανγκα μονο? Γενικοτερα φανταστικους οπως χαρακτηρες καρτουν, κομικ κτλπ η μεχρι και δημιουργηματα της δικης μου φαντασιας?

865Η νύχτα πέφτει... - Σελίδα 35 Empty Απ: Η νύχτα πέφτει... Παρ 21 Σεπ 2012, 18:42

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Διαλέξτε ότι θέλετε!!!! :haha:
Τι σόι όργιο θα είναι αλλιώς??? whistle

866Η νύχτα πέφτει... - Σελίδα 35 Empty Απ: Η νύχτα πέφτει... Παρ 21 Σεπ 2012, 18:53

razor1911

razor1911

Ετοιμασου παττυ θα σου βγαλω την ανωμαλια που κρυβεις μεσα σου:

Η νύχτα πέφτει... - Σελίδα 35 254856-8042-allen-walker_super

867Η νύχτα πέφτει... - Σελίδα 35 Empty Απ: Η νύχτα πέφτει... Παρ 21 Σεπ 2012, 19:17

Elidor

Elidor

Avarga
Ωραια αμα ειναι πειτε τους χαρακτηρες σας με ονοματα κτλπ.

868Η νύχτα πέφτει... - Σελίδα 35 Empty Απ: Η νύχτα πέφτει... Παρ 21 Σεπ 2012, 19:19

razor1911

razor1911

Allen walker - D. Gray Man για την Α-παττυ

869Η νύχτα πέφτει... - Σελίδα 35 Empty Απ: Η νύχτα πέφτει... Παρ 21 Σεπ 2012, 20:07

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Ανωμαλιάστε πλάσματα της ακολλασίας!!!! :mueh:
Εγώ σαν αφηγητής μπορώ να είμαι ένας δαίμονας ,Succubus δηλαδή, που θα γυρνάω κα θα σπέρνω την διαστροφή μέσα σας??? heh look at that

870Η νύχτα πέφτει... - Σελίδα 35 Empty Απ: Η νύχτα πέφτει... Παρ 21 Σεπ 2012, 20:37

maggie

maggie

Jim McDuck έγραψε:Λοιπόν δεν περίμενα να πω την γνώμη μου και να ζήσω... Είναι μια ανακούφηση και αυτό...

Σπόιλερ:
nerd σε ειπε, εγω απο ευγενεια το εκανα γκικ nice!

Elidor έγραψε:Τι χαρακτηρες εχω δικαιωμα να επιλεξω? Υπαρκτους? Ανιμανγκα μονο? Γενικοτερα φανταστικους οπως χαρακτηρες καρτουν, κομικ κτλπ ?

Υπαρκτους, Ανιμανγκα μονο, Γενικοτερα φανταστικους οπως χαρακτηρες καρτουν, κομικ κτλπ
Elidor έγραψε:Ωραια αμα ειναι πειτε τους χαρακτηρες σας με ονοματα κτλπ.
λεγε και εσυ ρε

Patty D Luffy έγραψε:Ανωμαλιάστε πλάσματα της ακολλασίας!!!! :mueh:
Εγώ σαν αφηγητής μπορώ να είμαι ένας δαίμονας ,Succubus δηλαδή, που θα γυρνάω κα θα σπέρνω την διαστροφή μέσα σας??? heh look at that

ο,τι θες..εσυ εισαι ο GM εσυ αποφασιζεις. whistle

871Η νύχτα πέφτει... - Σελίδα 35 Empty Απ: Η νύχτα πέφτει... Παρ 21 Σεπ 2012, 20:41

razor1911

razor1911

maggie έγραψε:
Jim McDuck έγραψε:Λοιπόν δεν περίμενα να πω την γνώμη μου και να ζήσω... Είναι μια ανακούφηση και αυτό...

Σπόιλερ:
nerd σε ειπε, εγω απο ευγενεια το εκανα γκικ nice!

Elidor έγραψε:Τι χαρακτηρες εχω δικαιωμα να επιλεξω? Υπαρκτους? Ανιμανγκα μονο? Γενικοτερα φανταστικους οπως χαρακτηρες καρτουν, κομικ κτλπ ?

Υπαρκτους, Ανιμανγκα μονο, Γενικοτερα φανταστικους οπως χαρακτηρες καρτουν, κομικ κτλπ
Elidor έγραψε:Ωραια αμα ειναι πειτε τους χαρακτηρες σας με ονοματα κτλπ.
λεγε και εσυ ρε

Patty D Luffy έγραψε:Ανωμαλιάστε πλάσματα της ακολλασίας!!!! :mueh:

ο,τι θες..εσυ εισαι ο GM εσυ αποφασιζεις. whistle
Ξυπνησε και η ωραια κοιμωμενη απο το διαβασμα της nice!

872Η νύχτα πέφτει... - Σελίδα 35 Empty Απ: Η νύχτα πέφτει... Τετ 26 Σεπ 2012, 19:28

Santouryuu

Santouryuu

γαμωτο θελω να παιξω και εγω... αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα μπορω να μπαινω, οποτε παω πασο :(

873Η νύχτα πέφτει... - Σελίδα 35 Empty Απ: Η νύχτα πέφτει... Παρ 28 Σεπ 2012, 17:51

NoLaw_NakamaLaw

NoLaw_NakamaLaw

Παρον! εγω σελω να ειμαι ο eustass kid

874Η νύχτα πέφτει... - Σελίδα 35 Empty Απ: Η νύχτα πέφτει... Σαβ 29 Σεπ 2012, 19:45

maggie

maggie

μαρεσει που θελετε να παιξουμε αλλα λιγοι δηλωσαν χαρακτηρα..

happy απο fairy tail
Σπόιλερ:

875Η νύχτα πέφτει... - Σελίδα 35 Empty Απ: Η νύχτα πέφτει... Σαβ 29 Σεπ 2012, 21:45

Johnyman

Johnyman

Impel Down
Impel Down
Joker από το τζόκερ

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 35 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης