εγώ δεν είχα ντιλντο
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
727 Απ: Η νύχτα πέφτει... Δευ 19 Δεκ 2011, 21:14
Dr. Jimalicious
Μπορεί ναι μπορεί και όχι...
Εγώ σου λέω οχι,εσυ δεν με πιστεύεις...
Η συζήτηση είναι μάταιη...
Ότι και να πω είναι ανούσιο...
Εγώ σου λέω οχι,εσυ δεν με πιστεύεις...
Η συζήτηση είναι μάταιη...
Ότι και να πω είναι ανούσιο...
728 Απ: Η νύχτα πέφτει... Δευ 19 Δεκ 2011, 21:15
Elidor
η αντιληψη σου δεν λειτουργει σωστα...Jim McDuck έγραψε:Elidor έγραψε:jim δεν μας χεζεις?
ελεος δλδ mr perfect
Θα το εκλάβω ως κοπλιμέντο...Ωωω ευχαριστώ πολύ
- Σπόιλερ:
Ελα χαλαρά μια πλακα κάνω...
- Σπόιλερ:
Αν και σοβαρά θέλω να γίνω αφηγητής γιατί με αρέσει...
στο επομενο θα γινει η maggie, θελει δεν θελει χεστηκα..
Johnyman έγραψε:εγώ δεν είχα ντιλντο
ειχες μπαστουνι...το δικο σου...
729 Απ: Η νύχτα πέφτει... Δευ 19 Δεκ 2011, 21:16
Dr. Jimalicious
Elidor έγραψε:
στο επομενο θα γινει η maggie, θελει δεν θελει χεστηκα..
Στο επόμενο θα γίνω εγώ,θέλεις δεν θέλεις θα γίνω...
- Σπόιλερ:
- Εκτός αν δεν θέλεις :xD:
731 Απ: Η νύχτα πέφτει... Δευ 19 Δεκ 2011, 21:50
maggie
oi, καινουριος ρολος
Δικηγόρος
Μετά την ψηφοφορία έχει δικαίωμα αν θέλει να επιλέξει έναν παίχτη (τον λέει κρυφά στον αφηγητή). Όλες οι ψήφοι που πήρε ο παίχτης μηδενίζονται (Δε μπορεί να επιλέξει τον εαυτό του)...απο αυτο το παιχνιδι...δεν δεχομαι αντιρρησεις...μπορει να εχει και δευτερο ρολο...δλδ πχ να ειναι και δολοφονος/επιθεωρητης και δικηγορος...
Δικηγόρος
Μετά την ψηφοφορία έχει δικαίωμα αν θέλει να επιλέξει έναν παίχτη (τον λέει κρυφά στον αφηγητή). Όλες οι ψήφοι που πήρε ο παίχτης μηδενίζονται (Δε μπορεί να επιλέξει τον εαυτό του)...απο αυτο το παιχνιδι...δεν δεχομαι αντιρρησεις...μπορει να εχει και δευτερο ρολο...δλδ πχ να ειναι και δολοφονος/επιθεωρητης και δικηγορος...
732 Απ: Η νύχτα πέφτει... Δευ 19 Δεκ 2011, 21:55
core
μου αρέσουν οι νέοι κανόνες....
αρκεί να είμαστε και πολλά άτομα για να γίνεται παιχνίδι...
αρκεί να είμαστε και πολλά άτομα για να γίνεται παιχνίδι...
733 Απ: Η νύχτα πέφτει... Δευ 19 Δεκ 2011, 21:59
Dr. Jimalicious
Ωραίο...maggie έγραψε:oi, καινουριος ρολος
Δικηγόρος
735 Απ: Η νύχτα πέφτει... Τρι 20 Δεκ 2011, 19:12
Red Dragon
ο rock ειχε ριξει μια ψηφο το μεσημερι και δεν την βλεπω τωρα, σβιστηκε? why? ο μονος που δεν εχει ψηφησει ειναι τωρα
736 Απ: Η νύχτα πέφτει... Τρι 20 Δεκ 2011, 21:15
luffy_is_paok
αυτο αρχιζει απο το τωρινο game ???maggie έγραψε:oi, καινουριος ρολος
Δικηγόρος
738 Απ: Η νύχτα πέφτει... Τρι 20 Δεκ 2011, 23:02
Elidor
ναιluffy_is_paok έγραψε:αυτο αρχιζει απο το τωρινο game ???maggie έγραψε:oi, καινουριος ρολος
Δικηγόρος
core έγραψε:Αυτο με τον rock τι έγινε;
το εσβησα..δεν ηταν ποστ αυτο...μονο ενα ονομα και τιποτα αλλο...
739 Απ: Η νύχτα πέφτει... Τετ 21 Δεκ 2011, 10:43
core
Τώρα που έπεσε η νύχτα και ο Rock δεν έκανε 2 post μέσα στην μέρα και βασικά ούτε καν ψήφησε τι γίνετε…;;; αυτοκτονεί;;
740 Απ: Η νύχτα πέφτει... Τετ 21 Δεκ 2011, 17:56
Red Dragon
τοσες ωρες και ακομα κανα νεο απο το παιχνιδι? ουτε την πρωτοχρονια δεν το βλεπω να τελιωνει
742 Απ: Η νύχτα πέφτει... Τετ 21 Δεκ 2011, 18:30
Elidor
Red Dragon έγραψε:τοσες ωρες και ακομα κανα νεο απο το παιχνιδι? ουτε την πρωτοχρονια δεν το βλεπω να τελιωνει
not my fault...περιμενω pm ακομα..
744 Απ: Η νύχτα πέφτει... Τετ 21 Δεκ 2011, 19:23
Frozen Toshiro
οντος απο το πρωι περιμενουμε θελω να δω τι θα γινει τουλαχιστον ας τελιονουν σημερα :teme:
745 Απ: Η νύχτα πέφτει... Τετ 21 Δεκ 2011, 19:33
core
core έγραψε:Τώρα που έπεσε η νύχτα και ο Rock δεν έκανε 2 post μέσα στην μέρα και βασικά ούτε καν ψήφησε τι γίνετε…;;; αυτοκτονεί;;
;;;;
746 Απ: Η νύχτα πέφτει... Τετ 21 Δεκ 2011, 19:47
maggie
σιγα μην τον σκοτωσουμε τοσα λιγα ατομα που ειναι..και απο οτι ειδα εκανε ποστ απλως καποιος το εσβησε... :teme:
747 Απ: Η νύχτα πέφτει... Πεμ 22 Δεκ 2011, 01:34
Santouryuu
αν δεν εμφανιστούν οι δολοφόνοι μπορώ να κάνω επίθεση αυτοκτονίας; χ0αχ0α0χ0αχ0α0χ
749 Απ: Η νύχτα πέφτει... Πεμ 22 Δεκ 2011, 16:22
Frozen Toshiro
βρηκα πως θα μας ξεκανουν: φονος δια βαρεμαρας
750 Απ: Η νύχτα πέφτει... Πεμ 22 Δεκ 2011, 17:28
Red Dragon
ρε 'σεις δεν το ξεκιναμε απο την αρχη? με οσους θα παιξουν σιγουρα, αφου το βλεπετε δεν προκειτε να συνεχιστει αυτο, καταντησε εκνεβριστικο :teme:
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης