Κρίμα, αν και δεν νομίζω να ψήφιζα τον Luxus επειδή και ο Johnyman βρωμούσε πολύ... (μάλλον θα τα είχε κάνει πάνω του).maggie έγραψε:^ειχατε μεινει 3...αν ψηφιζες τον Luxus τοτε θα νικαγατε οι καλοι, εσυ και ο Γιαννης δλδ...
αν ψηφιζες τον Γιαννη θα χανατε, θα πεθαινατε και οι 2 οπως τωρα...
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
201 Απ: Η νύχτα πέφτει... Κυρ 13 Φεβ 2011, 20:10
Giotto
202 Απ: Η νύχτα πέφτει... Κυρ 13 Φεβ 2011, 20:12
Guest
η μοιρασιά των ρόλων να γίνει αλά anime.gr
νουμεράκια όλοι,ένας τρίτος λέει 3-5 αριθμούς(ανάλογα) και μετά ο αφηγητής τους ενημερώνει
νουμεράκια όλοι,ένας τρίτος λέει 3-5 αριθμούς(ανάλογα) και μετά ο αφηγητής τους ενημερώνει
203 Απ: Η νύχτα πέφτει... Κυρ 13 Φεβ 2011, 20:16
????????
L
- Σπόιλερ:
- L is the world's top-rated detective and tasked with tracking down and arresting Kira. He often takes drastic strategies to confuse and force the hand of his opponents, and his disheveled appearance disguises his brilliance. He enjoys sugar, and in nearly every scene including him, he is found eating cake or confectionery and drinking highly sweetened coffee. L often misleads people with his behavior as well as his appearance. He sits in an unusual position, and he always wears the same articles of clothing. He believes if he did not sit in his usual manner he would lose 40% of his investigative abilities. He has a habit of chewing on his thumb and holds things delicately. Watari is the only one who is able to contact him. He has a few aliases, two being detectives Eraldo Coil and Denueve. Eraldo Coil is considered the second best detective in the world, Denueve being third. L has many aliases, though he acquired the ones Eraldo Coil and Deneuve in a battle between the real detectives. The two were defeated, and so L claimed their aliases. The alias L means nothing to him out of the myriad of others he possesses, as they are only there to keep him safe. However, the alias L is the most famous one. His real name is L.Lawliet, 'L' meaning "Last One", as no one was able to surpass him while he was alive, or "Lost One" which he was given at Wammy's House. L always suspected Light was Kira, but his suspicions were not confirmed until his dying moment in the hands of Light.
204 Απ: Η νύχτα πέφτει... Κυρ 13 Φεβ 2011, 20:22
maxuris
Ρε failer copy/pasters να ουμε γραψτε και τπτ δικο σας .
Red Hair Shanks - Akagami no Shankusu
Ειναι ενας απο τους τεσσερεις γιονκου ~ αυτοκρατορες του νεου κοσμου. Απο τους πιο δυνατους και καλυτερους χαρακτηρες του οπ . Τρελο γελιο και πολυ γαματος σαν χαρακτηρας.Επισης στο crew του περνανε απλα γαματα , καθε μερα party και kanpai.Ηταν και στο πλοιο του Roger .Φιλος του luffy απο παλια , του εδωσε το straw hat κλπ κλπ κλπ ....
Red Hair Shanks - Akagami no Shankusu
Ειναι ενας απο τους τεσσερεις γιονκου ~ αυτοκρατορες του νεου κοσμου. Απο τους πιο δυνατους και καλυτερους χαρακτηρες του οπ . Τρελο γελιο και πολυ γαματος σαν χαρακτηρας.Επισης στο crew του περνανε απλα γαματα , καθε μερα party και kanpai.Ηταν και στο πλοιο του Roger .Φιλος του luffy απο παλια , του εδωσε το straw hat κλπ κλπ κλπ ....
205 Απ: Η νύχτα πέφτει... Κυρ 13 Φεβ 2011, 20:26
Shadow Ace
εγω ειπα ηδη:
Tite Kubo the trolling paladin.
Γραφω το bleach και αναπτυσσω τη πλοκη του [αχ0αχ0χα0χα0χα0αχ0χ0αχ0α0χαχ0αχ0α] και στον ελευθερο μου χρονο τρολλαρω το κοσμο.
Tite Kubo the trolling paladin.
- Σπόιλερ:
Γραφω το bleach και αναπτυσσω τη πλοκη του [αχ0αχ0χα0χα0χα0αχ0χ0αχ0α0χαχ0αχ0α] και στον ελευθερο μου χρονο τρολλαρω το κοσμο.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Shadow Ace στις Κυρ 13 Φεβ 2011, 23:32, 2 φορές συνολικά
206 Απ: Η νύχτα πέφτει... Κυρ 13 Φεβ 2011, 20:30
Dr. Jimalicious
Βάλε χαρακτήρα μην αρχίσω πάλι να γράφω ποίηση...Δεν θέλω και πολύ 38 έχω...Το μυαλό άρχισε να γίνεται σούπα...
207 Απ: Η νύχτα πέφτει... Κυρ 13 Φεβ 2011, 20:31
????????
ελα ρε σιγα αφηστε τον, θελετε μετα οταν μεγαλωσει να του μεινει παιδικο τραυμα??
208 Απ: Η νύχτα πέφτει... Κυρ 13 Φεβ 2011, 20:34
Dr. Jimalicious
Τρία παιδιά,τρια παιδιά Βολιωτικά...
πήγανε για μπανάκι και πατήσαν κουνελάκι...
πήγανε για μπανάκι και πατήσαν κουνελάκι...
- Σπόιλερ:
- Παιδιά χειροτεύει σας λέω... :xD:
209 Απ: Η νύχτα πέφτει... Κυρ 13 Φεβ 2011, 20:43
Giotto
Κάντε τον κάποιος Admin Ban για καμιά 1-2 μέρες μέχρι να του περάσει γιατί αλλιώς θα μας καταστρέψει το forum xDJim McDuck έγραψε:Τρία παιδιά,τρια παιδιά Βολιωτικά...
πήγανε για μπανάκι και πατήσαν κουνελάκι...Ανευ πλάκας...τεσπα ας κάνει ό'τι θέλει,έναν τον έχουμε... :xD:
- Σπόιλερ:
Παιδιά χειροτεύει σας λέω... :xD:
210 Απ: Η νύχτα πέφτει... Κυρ 13 Φεβ 2011, 20:48
Dr. Jimalicious
Μπάνιο μπανάκι...πλατσα πλούτσα... :xD:
Έγραψα σχεδόν το σενάριο,μένει μόνο να ορίσω σπιούνο,να ορίσω δολοφόνους και να δώ ποιοί είναι μέσα για το παιχνίδι...
(το σενάριο γράφτηκε στην κατάσταση που είμαι τώρα... :xD:
Έγραψα σχεδόν το σενάριο,μένει μόνο να ορίσω σπιούνο,να ορίσω δολοφόνους και να δώ ποιοί είναι μέσα για το παιχνίδι...
(το σενάριο γράφτηκε στην κατάσταση που είμαι τώρα... :xD:
211 Απ: Η νύχτα πέφτει... Κυρ 13 Φεβ 2011, 20:50
maxuris
δεν τα οριζεις εσυ ρε μλκ , κανε καπως κληρωση ...
212 Απ: Η νύχτα πέφτει... Κυρ 13 Φεβ 2011, 20:55
Giotto
Προτείνω να το ξαναγράψουμε το σενάριο σε καμιά 1-2 μέρες που θα είσαι better.
ΥΓ. Πόσο μου αρέσει αυτό το αγγλικό.
Πρέπει να παραδεχτώ πως το κατέω ο... xD
ΥΓ. Πόσο μου αρέσει αυτό το αγγλικό.
Πρέπει να παραδεχτώ πως το κατέω ο... xD
213 Απ: Η νύχτα πέφτει... Κυρ 13 Φεβ 2011, 20:55
Dr. Jimalicious
ΟΚ μόλις fullarume θα βάλω νούμερα και θα πει ένας τυχερός από εσάς...
215 Απ: Η νύχτα πέφτει... Κυρ 13 Φεβ 2011, 20:59
Dr. Jimalicious
Jim McDuck έγραψε:ΟΚ μόλις fullarume θα βάλω νούμερα και θα πει ένας τυχερός από εσάς...
216 Απ: Η νύχτα πέφτει... Κυρ 13 Φεβ 2011, 21:00
maggie
Lambooooo
Ειναι ενας 5χρονος hitman και συχνα αναφερεται στον εαυτον με γ' ενικο...ανηκει στην Vongola Familia και ειναι ο Lightning Guardian. Η κυρια επιλογη οπλων του ειναι οι ροζ χειρομβοβιδες, και το μελλοντικο του ονειρο ειναι να κυβερνησει το κοσμο..Ερχεται στην Ιαπωνια με σκοπο να σκοτωσει τον Reborn, αλλα δεν ειναι ανταξιος του...Το χρυσο μου το καλο μου το γλυκο μου κλαιει με το παραμικρο και ειναι ενα αξιαγαπητο κωλοπαιδο..."Gotta..Stay...Calm..."
Ειναι ενας 5χρονος hitman και συχνα αναφερεται στον εαυτον με γ' ενικο...ανηκει στην Vongola Familia και ειναι ο Lightning Guardian. Η κυρια επιλογη οπλων του ειναι οι ροζ χειρομβοβιδες, και το μελλοντικο του ονειρο ειναι να κυβερνησει το κοσμο..Ερχεται στην Ιαπωνια με σκοπο να σκοτωσει τον Reborn, αλλα δεν ειναι ανταξιος του...Το χρυσο μου το καλο μου το γλυκο μου κλαιει με το παραμικρο και ειναι ενα αξιαγαπητο κωλοπαιδο..."Gotta..Stay...Calm..."
217 Απ: Η νύχτα πέφτει... Κυρ 13 Φεβ 2011, 21:08
Giotto
Καλά, και μόνο από αυτό καταλαβαίνεις το επίπεδο μυαλού του ReBoRn23!ReBoRn23 έγραψε:23
...τι είπε τώρα ο ποιητής...!
219 Απ: Η νύχτα πέφτει... Κυρ 13 Φεβ 2011, 21:14
Giotto
Το songaki του Lambo:maggie έγραψε:Lambooooo
Kimi wa dare da? [Who am you?]
Boku wa Lambo! [I'm Lambo]
Boku wa dare da? [Who am I?]
Kimi wa Lambo! [You're Lambo]
Lambo-chan desu~. [I'm Lambo~]
WAH! KAWAI!!!
220 Απ: Η νύχτα πέφτει... Κυρ 13 Φεβ 2011, 21:34
Aldark
Kamina
Kamina is a young man from Giha Village who dreams of leaving the village and go to the surface, which he saw as a child. He is very passionate about his goals, expressing his wishes through energetic speeches which seem to affect all those who hear them. Kamina believes that with his manliness and honor, he can do anything he feels like, saying such quotes as "Go beyond the impossible and kick reason to the curb!" and "Who the hell do you think I am?!". The leader of the "Team Gurren " he convinces Simon to aid him in his plan to drill through the roof of the village and get to the world above, but the plan fails and he is imprisoned. After defeating an invading Gunmen, he leaves the village with Simon and Yoko in the cockpit of a tiny but powerful Gunmen Simon unearths and Kamina names "Lagann". He is extremely impulsive, and sometimes acts with little regard for his life. His plans are rarely well thought-out, often relying solely on brute strength and determination to win, but for some strange reason or another, they seem to work most of the time;
Παμε να τα κανουμε ολα π'τανααααααα
221 Απ: Η νύχτα πέφτει... Κυρ 13 Φεβ 2011, 21:36
Dr. Jimalicious
Να μπούν άλλοι 3-4 και ξεκινάμε...
222 Απ: Η νύχτα πέφτει... Κυρ 13 Φεβ 2011, 21:49
maggie
o χαρακτηρας του Elidor δεν ειναι απο ανιμε...αλλα σαν μοντ που ειναι μπορει να καταπατησει τον κανονα (βασικα σκ@τ@ μπορει, εγω του δινω την αδεια να τον πατησει )...
oloi οι αλλοι απο ανιμε/μανγκα....τελος.
223 Απ: Η νύχτα πέφτει... Κυρ 13 Φεβ 2011, 22:21
Dr. Jimalicious
Σε 30΄ πάω για ύπνο...
Αν δεν μπουν τουλάχιστον άλλοι 3 το παιχνίδι αναβάλεται για αύριο το πρωί(μην ανησυχείτε ξυπνάω νωρίς)
ΕΔΙΤ:Όλες οι συμμετοχές να έχουν δηλωθεί μέχρι τις 12 το μεσημέρι,για να αρχίσουμε και κάποτε...
Αν δεν μπουν τουλάχιστον άλλοι 3 το παιχνίδι αναβάλεται για αύριο το πρωί(μην ανησυχείτε ξυπνάω νωρίς)
ΕΔΙΤ:Όλες οι συμμετοχές να έχουν δηλωθεί μέχρι τις 12 το μεσημέρι,για να αρχίσουμε και κάποτε...
224 Απ: Η νύχτα πέφτει... Κυρ 13 Φεβ 2011, 22:43
Aldark
maggie έγραψε:o χαρακτηρας του Elidor δεν ειναι απο ανιμε...αλλα σαν μοντ που ειναι μπορει να καταπατησει τον κανονα (βασικα σκ@τ@ μπορει, εγω του δινω την αδεια να τον πατησει )...
δεν παει με ρουσφετια , ή παιζουμε ή την παιζουμε!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης