Ryuuzaki (L).... θα τους ξεσκεπάσω όλους :P
αν έχω κάποια απορία για το game ποιον μπορώ να ρωτήσω χωρίς να καρφωθώ;
αν έχω κάποια απορία για το game ποιον μπορώ να ρωτήσω χωρίς να καρφωθώ;
Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
vagas1989 έγραψε:Elidor έγραψε:Το εχω παιξει παμπολες φορες live και μια φορα σε φορουμ... Μπορω να πω πως σε φορουμ ειναι βαρετο και βλακεια..
ίσως να έχεις δίκιο αλλά δεν τον έχω παίξει ποτέ ούτε Live...(noobas) γι'αυτό θέλω να δοκιμάσω αν παίξουμε είμαι μέσα.
καπαρώνω και το black leg sanji
vagas1989 έγραψε:το παίζανε φίλοι μου στο σχολείο αλλά δεν είχα κάτσει ποτέ να ασχοληθώ
edit-->απορία:κατά την διάρκεια της νύχτας και εφόσον υπάρχουν 2 δολοφόνοι, αν στοχεύσουν 2 διαφορέτικα άτομα ποιός δολοφονείται ? και οι 2?
maggie έγραψε:ο αφηγητης θα αποφασισει ποια 2 ατομα θα ειναι οι δολοφονοι...στελνει πμ στον καθε δολοφονο, τον ενημερωνει οτι ειναι δολοφονος και τον ενημερωνει για το ποιος ειναι και ο δευτερος δολοφονος, ετσι οι δολοφονοι γνωριζονται και δουλευουν μαζι
ο επιθεωρητης ειναι μονο 1 στο παιχνιδι επειδη ειμαστε λιγα ατομα, ο επιθεωρητης καθε φορα που πεφτει η νυχτα στελνει πμ στον αφηγητη και τον ρωταει για την ταυτοτητα ενος καθε φορα παιχτη, δλδ αν ειναι πολιτης η δολοφονος..
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης