Εχεις μπερδευτεί μου φαίνεται.
Απο πότε η Πάμελα είναι κάτι που δεν αισθάνομαι;
Απο πότε η Πάμελα είναι κάτι που δεν αισθάνομαι;
Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 9 ... 17
didimakia έγραψε:Elidor ειπαμε να κρατησουμε το θεμα σε σοβαρα επιπεδα.
Κοψτε αυτην την μαλακια.
Ολοι καταλαβαμε τι προσπαθεις να πεις.
maggie έγραψε:^Σταυρο την Κυριακη εχει πρωινο ξυπνημα, θα παμε εκκλησια μαζι με την μαμα
^ετσι μπραβο, θα κανεις την μαμα πολυ χαρουμενηElidor έγραψε:maggie έγραψε:^Σταυρο την Κυριακη εχει πρωινο ξυπνημα, θα παμε εκκλησια μαζι με την μαμα
Θα παρω και εσενα μαζι καλη μου που ξερω ποσο σου αρεσει εκει
Έχει επεξεργασθεί από τον/την maggie στις Τετ 26 Ιαν 2011, 22:33, 1 φορά
Jim McDuck έγραψε:Οι διαστάσεις σύμφωνα με τα Μαθηματικά είναι τουλάχιστον 15.Και εμείς αισθανανόμστε τις 4...
εσυ με τις γνωσεις που εχεις μπορεις να μας πεις οτι ειναι μονο 4 οι διαστασεις ? γιατι οι μαθηματικοι υποτιθεται οτι λενε σωστα πραγματα και οτι ξερουν περισσοτερα και τα εχουν αποδειξει με μαθηματικα κλπ εγω αυτο οτι υπαρχουν περισσοτερες διαστασεις το εχω ακουσει τουλαχιστον απο 2 καθηγητες μαθηματικοφυσικουςShadow Ace έγραψε:Jim McDuck έγραψε:Οι διαστάσεις σύμφωνα με τα Μαθηματικά είναι τουλάχιστον 15.Και εμείς αισθανανόμστε τις 4...
Aυτο ειναι τοσο λαθος που με κανει να θελω να κλαψω μεχρι να πεθανω.
βασικα ναι...το πα λαθος, η εκκλησια χρησιμοποιησε τη θρησκεια οπως ηθελε και εκανε οτι ηθελε...Jim McDuck έγραψε:@being Εκεί δεν ήταν λάθος της θρησκείας αλλά της εκκλησίας.Στο οτι ήταν λάθος συμφωνώ over9000 % μαζί σου
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Johnyman στις Πεμ 27 Ιαν 2011, 09:30, 1 φορά
Jim McDuck έγραψε:@Crowdon
Κοιτα φίλε,πολύ λογικές οι ερωτήσεις σου και σε κάποιες απο αυτές η απάντηση είναι απλή:
Αν έστω ερχόμουν εγώ και έκανα μια κίνηση και έβγαινε ένα τεραααστιο δέντρο και απο αυτό κάτι φρούτα που αρκουν για να ταϊσουν όλο τον κόσμο.Εσύ θα πίστευες σίγουρα σε εμένα αφού είμαι ακριβώς μπροστά σου και σου δίνω τροφή.Δεν θα φοβόσουν όμως να μην σταματήσω να σου δίνω τροφή και πεθάνεις.Θα με αγαπούσες ή θα με φοβόσουν;
Επείδή ο Θεός δεν θέλει να καταπιέσει το εγώ σου σου δίνει τον χώρο να τον αμφισβητήσεις,να μην τον πιστέψεις ή να τον δεχτείς εσύ,χωρίς να είναι απο πάνω σου με ένα ρόπαλο και να σε αναγκάζει, και να τον πιστέψεις.Αυτή είναι η βάση της σκέψης του Χριστιανισμού.
Επίσης λόγω αυτού δεν θέλει να επηρεάσει τις επιλογές σου.Το "κακό" το δημιουργούμε εμείς στον κόσμο,με τις επιλογές μας,λόγω της ελευθερίας μας κάνουμε ό'τι θέλουμε.
η θρησκεια ειναι παντα εκει οταν ενας ανθρωπος νιωθει αδυναμος και θελει να πιστεψει οτι κατι μπορει να τν βοηθησει και εξαιτιας αυτης της πιστης του μπορει να συνεχισει τη ζωη του...
με τους αραβες εννουσα οτι ενας λαος που μεχρι τοτε ηταν ενα σκορποχωρι ενωθηκε και καταφερε τοσα πολλα δν αναφερθηκα αμα αυτο ηταν καλο ή κακο απλα αναφερα το γεγονος και αμα οι αραβες τοτε στο πουατιε ειχαν νικησει δν θα θεωρουσες αυτο το γεγονος σκοτεινο κομματι της ιστοριας αλλα λογικα θα ηταν μια μερα γιορτης και ολοι εμεις θα ειμασταν μουσουλμανοι επειδη κανενας αλλος δν θα μπορουσε υποθετικα παντα να τους σταματησει μετα και θα κατακτουσαν ολοι την ευρωπη...φυσικα και δν ειπα οτι οι σταυροφοριες ηταν καλυτερες αλλα και στις 2 περιπτωσεις εκτος απο τους θρησκευτικους και πολιτικους ηγετες ολοι οι υπολοιποι πολεμουσαν για να βρουν ενα καλυτερο μελλον δλδ δν μπορεις να κατηγορησεις ολους αυτους γτ κατα τον ιδιο τροπο εγιναν ολοι οι πολεμοι και ετσι παντα ενεργει ο ανθρωπος...ενα συγχρονο παραδειγμα η αμερικη η οποια αποβλακωνει τα παιδια της με τα ηλεκτρονικα παιχνιδια τις τηλεορασης κλπ για να μπορει να τα χρησιμοποιησει αλλα δν μπορεις να κατηγορησεις τα παιδια αυτα κανουν οτι τους λενε οτι ειν καλο ειν ανοητα οχι κακα...παντα ο ανθρωπος θα επηρεαζεται απο αυτους που βλεπουν λιγο πιο μπροστα....Elidor έγραψε:Ρεβορν το ειπες ακριβως.... Οι Αραβες φτασαν μεχρι την Ισπανια... Αυτο ειναι το "σκοτεινο" κομματι της θρησκειας.... Που ειναι το καλο σε αυτο? Για αυτους το καλο ειναι οτι καναν κατακτησεις αλλα σκεψου και τους αλλους λαους που σφαγιαστηκαν..... Εχεις διαφορα απο τις σταυροφοριες που κραζουνε οι παντες? Καμια διαφορα δεν εχεις.... Εκαναν κατακτησεις χρησιμοποιοντας μια θρησκεια...
Και οσο για το οτι οι Ελληνες ειναι Ελληνες επειδη μιλανε Ελληνικα και ειναι ορθοδοξοι ειναι χαζομαρες.... Η ταυτοτητα καποιου δεν καθοριζεται απο την θρησκεια του....
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 9 ... 17
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης