Grimmy έγραψε:oxι η ωρα της κρητης φτανει...
υπαρχει καποιο προβλημα με τν Κρητη ????????? :xD:
Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Grimmy έγραψε:oxι η ωρα της κρητης φτανει...
moumia έγραψε:για αυτο παει κατα διαολου αυτη η χωρα!
μα πραγματικα αυτος ειναι ο λογος χαθηκαν τα παντα...!
moumia έγραψε:για αυτο παει κατα διαολου αυτη η χωρα!
μα πραγματικα αυτος ειναι ο λογος χαθηκαν τα παντα...!
ωστε ειναι ελευθερη θρησκεια ε?...εφοσον ειναι ελευθερη θρησκεια γιατι δεν με αφηνει να μεγαλωσω και να αποφασισω εγω, οταν αποκτησω κριση, αν θελω να την ακολουθησω η οχι και μου την επιβαλλει η εκκλησια με το ετσι θελω?...η απαντηση ειναι απλη: επειδη με θελει προβατο...moumia έγραψε: Ο χριστιανισμος ειναι ελευθερη θρησκεια δε σε πιεζει κανεις να γινεις
το ξερεις οτι ο Κολοκοτρωνης, η Μπουμπουλινα και αλλοι αρματωλοι της επαναστασης αφοριστηκαν απο την ιδια την εκκλησια?...λες λοιπον αυτοι να ειχαν σαν δυναμη την θρησκεια?...φυσικα και οχι...moumia έγραψε:Εισαι ελευθερος σημερα χαρης το Κολοκτρ..τον Καραισακη ...και αλλους και λετε τωρα αρλουμπες?? και σαν δυναμη της ειχαν την πιστη τους και μιλας που κολαει?? και χαζος εισαι εσυ αχρηστε! τραβα πρωτα να τελειωσεις τη θυτεια σου βισμα!
moumia έγραψε:Kαλα μιλαμε ειστε για γελια!
Εισαι ελευθερος σημερα χαρης το Κολοκτρ..τον Καραισακη ...και αλλους και λετε τωρα αρλουμπες?? και σαν δυναμη της ειχαν την πιστη τους και μιλας που κολαει?? και χαζος εισαι εσυ αχρηστε! τραβα πρωτα να τελειωσεις τη θυτεια σου βισμα!
moumia έγραψε:Δεν μας ελευθερωσαν οι ηρωες??
χαχαχαχα καλα μιλαμε πρεπει να εισαι τελειως στον κοσμο σου!
Η εκκλησια τους αφορησε τους ηρωες?? που το λεει αυτο?
Εγω ξερω με σημαιες του σταυρου πολεμησαν και γραφτηκε η επαναστηση απο των Παλαιων Πατρων Γερμανο!
Παμε και πιο πισω αν ειναι τοτε που βασιλευε ο βασιλιας Κωνστανινος στην Κωνσταντινουπολη ψαξτε πρωτα για την ιστορια και μετα μιλαμε γιατι αν ειναι λεμε αυτο που θελουμε χωρις στοιχεια δεν βγαινει πουθενα!
moumia έγραψε:H συζητηση εχει γινει μια αισχη προς τους προγονους τερμα δε λεω τιποτα αλλο γιατι κατανταει τελειως γελοιο με τους αστειασμους που λεγονται εδω περα αλλα φαινεται καλυτερα μην πω.......
bb μπέμπιδες.
moumia έγραψε:Η εκκλησια τους αφορησε τους ηρωες?? που το λεει αυτο?
Εγω ξερω με σημαιες του σταυρου πολεμησαν και γραφτηκε η επαναστηση απο των Παλαιων Πατρων Γερμανο
moumia έγραψε:H συζητηση εχει γινει μια αισχη προς τους προγονους τερμα δε λεω τιποτα αλλο γιατι κατανταει τελειως γελοιο με τους αστειασμους που λεγονται εδω περα αλλα φαινεται καλυτερα μην πω.......
bb μπέμπιδες.
captain usopp έγραψε:οχι, υπαρχουν ακομα κοινωνιες που τα παιδια μεγαλωνουν με τη θρησκεια. Μην κοιτας μονο την Ευρωπη που οι Χριαστιανοι αμφισβητουν εντονα τη θρησκεια. Στις Μουσουλμανικες κοινωνιες αν τολμησει καποιος και αμφισβητησει τη θρησκεια τον σκοτωνουν. Στο συγχρονο κοσμο σιγα σιγα ολο και λιγοτεροι πιστευουν (Εγω δεν κατασσωτον εαυτο μου πουθενα γιατι ακομα δεν εχω κανει αρκετη ερευνα για να καταληξω, αν δεν διαβαζω πολυ αναλυτικα και δεν δω με τα ματια μου πραγματα δεν πιστευω τιποτα). Σε αλλες κοινωνιες ομως δεν ειναι δυνατον να εξαλειφθει η θρησκεια
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης