οκ ολα παιζουν στο ορ αυτη ειναι κ η μαγεια του αλλα το εχω ξαναπει με φισμαν νακαμα θα βρωμαει η σανυ ψαριλα κριμα δεν ειναι??
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Πώς θέλετε να είναι το νέο μέλος των Mugiwara???(Εμφάνιση,Στύλ που μάχεται,Χαρακτήρας,Ιδιότητα στο πλήρωμα κλπ)
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4, 5
76 Απ: Πώς θέλετε να είναι το νέο μέλος των Mugiwara???(Εμφάνιση,Στύλ που μάχεται,Χαρακτήρας,Ιδιότητα στο πλήρωμα κλπ) Κυρ 21 Αυγ 2011, 01:02
kosni21
77 Απ: Πώς θέλετε να είναι το νέο μέλος των Mugiwara???(Εμφάνιση,Στύλ που μάχεται,Χαρακτήρας,Ιδιότητα στο πλήρωμα κλπ) Κυρ 21 Αυγ 2011, 01:05
karamin
χαχαχχχα....οχι ρε συ...οσο για την Bonnie δεν λεει κατι που ειναι supernova και καπετανιος...αυτην την στιγμη μας εχει δειξει οτι ειναι στο ελεος του θεου.....χεχε...θα δειξει τι θα γινει με αυτη την γκομενα....
78 Απ: Πώς θέλετε να είναι το νέο μέλος των Mugiwara???(Εμφάνιση,Στύλ που μάχεται,Χαρακτήρας,Ιδιότητα στο πλήρωμα κλπ) Κυρ 21 Αυγ 2011, 01:09
kosni21
χιλιες φορες τη ροζομαλα αλλα με μπονι κ λουφυ να πεινανε συνεχεια θα τους κυνηγαει ο σαντζι
79 Απ: Πώς θέλετε να είναι το νέο μέλος των Mugiwara???(Εμφάνιση,Στύλ που μάχεται,Χαρακτήρας,Ιδιότητα στο πλήρωμα κλπ) Κυρ 21 Αυγ 2011, 01:10
womanTENSAIinathens
karamin[u] έγραψε:ψαρανθρωπος θα λεει ασχημα!!![/u]μην ξαφνιαστειτε αν δειτε κανεναν απο το πληρωμα των ψαρανθρωπων να γινεται τελικα SH!!!!δειτε τι εγινε με τον Franky και με την Robin!!!!κατι ακυρο:ο Jimbey δεν εχει πει οτι εχει ενα γιο;;;;αν ναι ποιος ειναι;;;
Aσχημα για την εικονα του πληρωματος; Ασχημα γιατι; Βασικα οτι και να λες και οτι και να λεω εγω δεν αποφασιζουμε εμεις.
Και γω δεν αποκλειω το ενδεχομενο ο Luffy να ζητησει απο καποιον ψαρανθρωπο να γινει νακαμα του.
Εχει γιο o Jimbei?οπα τωρα εχω χασει επεισοδια πως γενεν αυτο?
80 Απ: Πώς θέλετε να είναι το νέο μέλος των Mugiwara???(Εμφάνιση,Στύλ που μάχεται,Χαρακτήρας,Ιδιότητα στο πλήρωμα κλπ) Κυρ 21 Αυγ 2011, 01:18
karamin
για το αν εχει γιο ο Jimbey δεν βαζω το χερι μου στην φωτια!!θα λεει ασχημα γιατι θα ειναι τουμπανο ο ψαρανθρωπος!!!οταν ανεφερα τον Franky και την Robin εννουσα οτι στην αρχη ητνα εχθροι και μετα μπηκαν στους SH....womanTENSAIinathens έγραψε:karamin[u] έγραψε:ψαρανθρωπος θα λεει ασχημα!!![/u]μην ξαφνιαστειτε αν δειτε κανεναν απο το πληρωμα των ψαρανθρωπων να γινεται τελικα SH!!!!δειτε τι εγινε με τον Franky και με την Robin!!!!κατι ακυρο:ο Jimbey δεν εχει πει οτι εχει ενα γιο;;;;αν ναι ποιος ειναι;;;
Aσχημα για την εικονα του πληρωματος; Ασχημα γιατι; Βασικα οτι και να λες και οτι και να λεω εγω δεν αποφασιζουμε εμεις.
Και γω δεν αποκλειω το ενδεχομενο ο Luffy να ζητησει απο καποιον ψαρανθρωπο να γινει νακαμα του.
81 Απ: Πώς θέλετε να είναι το νέο μέλος των Mugiwara???(Εμφάνιση,Στύλ που μάχεται,Χαρακτήρας,Ιδιότητα στο πλήρωμα κλπ) Κυρ 21 Αυγ 2011, 01:23
womanTENSAIinathens
karamin έγραψε:για το αν εχει γιο ο Jimbey δεν βαζω το χερι μου στην φωτια!!θα λεει ασχημα γιατι θα ειναι τουμπανο ο ψαρανθρωπος!!!οταν ανεφερα τον Franky και την Robin εννουσα οτι στην αρχη ητνα εχθροι και μετα μπηκαν στους SH....womanTENSAIinathens έγραψε:karamin[u] έγραψε:ψαρανθρωπος θα λεει ασχημα!!![/u]μην ξαφνιαστειτε αν δειτε κανεναν απο το πληρωμα των ψαρανθρωπων να γινεται τελικα SH!!!!δειτε τι εγινε με τον Franky και με την Robin!!!!κατι ακυρο:ο Jimbey δεν εχει πει οτι εχει ενα γιο;;;;αν ναι ποιος ειναι;;;
Αμα το θετεις με την εννοια του τουμπανο τοτε αλλαζει το πραγμα.
Δυο τουμπανα δε χωρανε στο ιδιο πληρωμα,ενας , αυτος ο συγκεκριμενος αρκει!
Ο θεος μου :inlove:
- Σπόιλερ:
- επιγχειρημα και αυτο...
82 Απ: Πώς θέλετε να είναι το νέο μέλος των Mugiwara???(Εμφάνιση,Στύλ που μάχεται,Χαρακτήρας,Ιδιότητα στο πλήρωμα κλπ) Κυρ 21 Αυγ 2011, 01:26
karamin
χεχε...ο Luffy ειπε...θελω 10 nakamas...αρα μενουν αλλοι δυο!!!για να δουμε!!!περομενω τον Brook να δωσει μια καλη μαχη για να δεθει με το πληρωμα ακομη καλυτερα!!!!δεν τον εχουμε δει και πολυ!!!!
83 Απ: Πώς θέλετε να είναι το νέο μέλος των Mugiwara???(Εμφάνιση,Στύλ που μάχεται,Χαρακτήρας,Ιδιότητα στο πλήρωμα κλπ) Κυρ 21 Αυγ 2011, 01:29
kosni21
ειναι 9 ηδη μετραγε κ η βιβι για νακαμα? κ η μερυ? απορια το χω
84 Απ: Πώς θέλετε να είναι το νέο μέλος των Mugiwara???(Εμφάνιση,Στύλ που μάχεται,Χαρακτήρας,Ιδιότητα στο πλήρωμα κλπ) Κυρ 21 Αυγ 2011, 01:35
karamin
η vivi και η merry δνε μετρανε!!!
85 Απ: Πώς θέλετε να είναι το νέο μέλος των Mugiwara???(Εμφάνιση,Στύλ που μάχεται,Χαρακτήρας,Ιδιότητα στο πλήρωμα κλπ) Δευ 22 Αυγ 2011, 14:01
iFiVa
Ειναι ηδη 8....λογικα αλλοι 2 θα βουν στο crew αλλα εγω θελω να μπουν περισσοτεροι!!!
86 Απ: Πώς θέλετε να είναι το νέο μέλος των Mugiwara???(Εμφάνιση,Στύλ που μάχεται,Χαρακτήρας,Ιδιότητα στο πλήρωμα κλπ) Δευ 22 Αυγ 2011, 14:41
karamin
βασικα ο καθενας εχει τον ρολο του....π.χ. ο Franky ειναι τεχνιτης πλοιων,η Nami πλοηγος κ.τ.λ. ...οι αλλοι δυο τι ιδιοτητα λετε να εχουν;;;;
μου εχει κολλησει στο μυαλο οτι μπορει να μπει και η Bonney...εχει σωσει τον Zoro απο τον Celestian Dragon...οταν λεω τον εσωσε εννοω τον απετρεψε απο το να δημιουργησει πανικο στο νησι!!!!ηταν η μονη που ενδιαφερθηκε!
λετε στο τελος να μπει αυτη απο το thriller bark που ειναι μαζι με τον Zoro στο νησι;;χαχαχαχαααχαχαχα...
μου εχει κολλησει στο μυαλο οτι μπορει να μπει και η Bonney...εχει σωσει τον Zoro απο τον Celestian Dragon...οταν λεω τον εσωσε εννοω τον απετρεψε απο το να δημιουργησει πανικο στο νησι!!!!ηταν η μονη που ενδιαφερθηκε!
- Σπόιλερ:
- επισης το γεγονος οτι ο Blackbeard της επαιξε πουστια και φυλακιστηκε,μου βγαζει πολυ οτι θα την σωσουν οι SH!!!!!!
λετε στο τελος να μπει αυτη απο το thriller bark που ειναι μαζι με τον Zoro στο νησι;;χαχαχαχαααχαχαχα...
87 Απ: Πώς θέλετε να είναι το νέο μέλος των Mugiwara???(Εμφάνιση,Στύλ που μάχεται,Χαρακτήρας,Ιδιότητα στο πλήρωμα κλπ) Τρι 23 Αυγ 2011, 20:49
Z3r0k1ll3r
Μπορεί να είναι η Boa Hancock, αλλά δεν αποκλείω το γεγονός να είναι και ο Sabo!
- Σπόιλερ:
- Ποτέ δεν έδειξε ξεκάθαρα το θάνατό του.
88 Απ: Πώς θέλετε να είναι το νέο μέλος των Mugiwara???(Εμφάνιση,Στύλ που μάχεται,Χαρακτήρας,Ιδιότητα στο πλήρωμα κλπ) Τρι 23 Αυγ 2011, 20:56
womanTENSAIinathens
Z3r0k1ll3r έγραψε:Μπορεί να είναι η Boa Hancock, αλλά δεν αποκλείω το γεγονός να είναι και ο Sabo!
- Σπόιλερ:
Ποτέ δεν έδειξε ξεκάθαρα το θάνατό του.
Ο Sabo νακαμα του Luffy??? Kατα τη γνωμη μου ο Sabo θα εμφανιστει στα τελειωματα του one piece, οταν δηλαδη θα μπουν και οι 2 τελευταιοι στο πληρωμα.
89 Απ: Πώς θέλετε να είναι το νέο μέλος των Mugiwara???(Εμφάνιση,Στύλ που μάχεται,Χαρακτήρας,Ιδιότητα στο πλήρωμα κλπ) Πεμ 25 Αυγ 2011, 13:50
iFiVa
θα γουσταρα να μπει ενας fishman στο crew του luffy!!!!
90 Απ: Πώς θέλετε να είναι το νέο μέλος των Mugiwara???(Εμφάνιση,Στύλ που μάχεται,Χαρακτήρας,Ιδιότητα στο πλήρωμα κλπ) Πεμ 25 Αυγ 2011, 14:20
petrikios
Z3r0k1ll3r έγραψε:Μπορεί να είναι η Boa Hancock,
Αντε παλι ακομα ενας ξεροκεφαλος που πιστευει πως θα μπει η Χανκοκ στο πληρωμα.....αυτη και ο Jinbei δεν προκειται να μπουν ποτε μα ποτε καιρος να το διαγραψετε απο το μυαλο σας....εγω πιστευω τωρα που το σκεφτομαι οτι μπορει να ναι και ο Akainu επομενος nakama νομιζω θα ταιριαξει πολυ με το πληρωμα....
91 Απ: Πώς θέλετε να είναι το νέο μέλος των Mugiwara???(Εμφάνιση,Στύλ που μάχεται,Χαρακτήρας,Ιδιότητα στο πλήρωμα κλπ) Πεμ 25 Αυγ 2011, 14:36
womanTENSAIinathens
petrikios έγραψε:Z3r0k1ll3r έγραψε:Μπορεί να είναι η Boa Hancock,
Αντε παλι ακομα ενας ξεροκεφαλος που πιστευει πως θα μπει η Χανκοκ στο πληρωμα.....αυτη και ο Jinbei δεν προκειται να μπουν ποτε μα ποτε καιρος να το διαγραψετε απο το μυαλο σας....εγω πιστευω τωρα που το σκεφτομαι οτι μπορει να ναι και ο Akainu επομενος nakama νομιζω θα ταιριαξει πολυ με το πληρωμα....
Ε ναι ρε συ πως δεν το σκεφτηκε κανεις αυτο;
Ο Luffy συμπαθει τον Akainu, αλλωστε δεν εχει λογο να τον αντιπαθει , εχει; οχι πες μου! δεν εχει!
Οποτε...
Ναι βεβαια!
Και ο Jimbei εχει αυτη τη λεγομενη ιδεολογια των straw hat, οπως ειδαμε πριν μερικα τσαπτερ.
92 Απ: Πώς θέλετε να είναι το νέο μέλος των Mugiwara???(Εμφάνιση,Στύλ που μάχεται,Χαρακτήρας,Ιδιότητα στο πλήρωμα κλπ) Πεμ 25 Αυγ 2011, 14:40
Kauko
stop trolling idiots
93 Απ: Πώς θέλετε να είναι το νέο μέλος των Mugiwara???(Εμφάνιση,Στύλ που μάχεται,Χαρακτήρας,Ιδιότητα στο πλήρωμα κλπ) Πεμ 25 Αυγ 2011, 14:43
womanTENSAIinathens
Aκομα ενας που δεν θελει τον Akainu για νακαμα των staw hat.
Aλλος ενας που τον συκοφαντει.
Αισχος!
Aλλος ενας που τον συκοφαντει.
Αισχος!
94 Απ: Πώς θέλετε να είναι το νέο μέλος των Mugiwara???(Εμφάνιση,Στύλ που μάχεται,Χαρακτήρας,Ιδιότητα στο πλήρωμα κλπ) Παρ 26 Αυγ 2011, 15:05
iFiVa
Ο Akainu προτιμαει να γινει okama παρα πειρατης!!!!
Rofl......
Rofl......
95 Απ: Πώς θέλετε να είναι το νέο μέλος των Mugiwara???(Εμφάνιση,Στύλ που μάχεται,Χαρακτήρας,Ιδιότητα στο πλήρωμα κλπ) Παρ 26 Αυγ 2011, 15:21
Z3r0k1ll3r
1. Λίγο respect πανίβλακα.petrikios έγραψε:Z3r0k1ll3r έγραψε:Μπορεί να είναι η Boa Hancock,
2. Εσύ είσαι ο ξεροκέφαλος που θέλεις όλη να έχουν την ίδια άποψη με εσένα.
3. Ευτυχώς που μας το είπες ρε Oda ότι δεν θα είναι η Boa και ο Jimbeι στο crue για να ησυχάσουμε :#
96 Απ: Πώς θέλετε να είναι το νέο μέλος των Mugiwara???(Εμφάνιση,Στύλ που μάχεται,Χαρακτήρας,Ιδιότητα στο πλήρωμα κλπ) Παρ 26 Αυγ 2011, 15:39
Elidor
Z3r0k1ll3r έγραψε:1. Λίγο respect πανίβλακα.petrikios έγραψε:Z3r0k1ll3r έγραψε:Μπορεί να είναι η Boa Hancock,
3. Ευτυχώς που μας το είπες ρε Oda ότι δεν θα είναι η Boa και ο Jimbeι στο crue για να ησυχάσουμε :#
E ηρεμισε λιγο που θες και respect... Δεν ειπε τιποτα κακο και δεν ειναι ξεροκεφαλος που λεει το αυτονοητο... Τεσπα, μην ξαναδω βρισιες ακομα και χαλαρες απο κανεναν.
97 Απ: Πώς θέλετε να είναι το νέο μέλος των Mugiwara???(Εμφάνιση,Στύλ που μάχεται,Χαρακτήρας,Ιδιότητα στο πλήρωμα κλπ) Παρ 26 Αυγ 2011, 15:46
iFiVa
θα ηθελα να μπει στο crew ενας με logia devilfruit.....
p.x. caribou!!! αληθεια τη απεγινε αυτος??
p.x. caribou!!! αληθεια τη απεγινε αυτος??
98 Απ: Πώς θέλετε να είναι το νέο μέλος των Mugiwara???(Εμφάνιση,Στύλ που μάχεται,Χαρακτήρας,Ιδιότητα στο πλήρωμα κλπ) Παρ 26 Αυγ 2011, 15:52
Elidor
Τιποτα δεν απεγινε... Θα μπει στο πληρωμα σε λιγο καιρο απλα.
99 Απ: Πώς θέλετε να είναι το νέο μέλος των Mugiwara???(Εμφάνιση,Στύλ που μάχεται,Χαρακτήρας,Ιδιότητα στο πλήρωμα κλπ) Παρ 26 Αυγ 2011, 16:09
Z3r0k1ll3r
Να ηρεμήσω που ζητάω από τον συνομιλητή μου να με σέβεται;!Elidor έγραψε:Z3r0k1ll3r έγραψε:1. Λίγο respect πανίβλακα.petrikios έγραψε:Z3r0k1ll3r έγραψε:Μπορεί να είναι η Boa Hancock,
E ηρεμισε λιγο που θες και respect... Δεν ειπε τιποτα κακο και δεν ειναι ξεροκεφαλος που λεει το αυτονοητο... Τεσπα, μην ξαναδω βρισιες ακομα και χαλαρες απο κανεναν.
Υποτίθεται πως υπάρχουν κανόνες(1ος).
Και τίποτα δεν είναι αυτονόητο την στιγμή που δεν το ξέρεις.
Να λέει απλός την γνώμη του χωρίς να την επιβάλει.
100 Απ: Πώς θέλετε να είναι το νέο μέλος των Mugiwara???(Εμφάνιση,Στύλ που μάχεται,Χαρακτήρας,Ιδιότητα στο πλήρωμα κλπ) Παρ 26 Αυγ 2011, 16:34
maggie
^περιεργο τροπο εχεις να ζητας απο τον αλλον να σε σεβεται την ιδια ωρα που τον αποκαλεις πανιβλακα...
και δεν επιβαλει την γνωμη του, απλως την αναφερει..αν θες συμφωνεις αν δεν θες δεν συμφωνεις..γνωμη του οτι οποιος πιστευει πως στο crew θα μπει boa/jinbei ειναι ξεροκεφαλος, μπορει να εχει δικιο μπορει και αδικο, εσυ γιατι αρπαζεσαι ετσι?
το να αποκαλεις τον αλλον "ξεροκεφαλο" ουτε βρισια ειναι ουτε την γνωμη σου επιβαλεις, και anw αν καποιος παραβιασε κανονες αυτος εσυ εισαι με το να τον αποκαλεις "πανιβλακα"..ηρεμησε λιγο και παρτο πιο χαλαρα.
και δεν επιβαλει την γνωμη του, απλως την αναφερει..αν θες συμφωνεις αν δεν θες δεν συμφωνεις..γνωμη του οτι οποιος πιστευει πως στο crew θα μπει boa/jinbei ειναι ξεροκεφαλος, μπορει να εχει δικιο μπορει και αδικο, εσυ γιατι αρπαζεσαι ετσι?
το να αποκαλεις τον αλλον "ξεροκεφαλο" ουτε βρισια ειναι ουτε την γνωμη σου επιβαλεις, και anw αν καποιος παραβιασε κανονες αυτος εσυ εισαι με το να τον αποκαλεις "πανιβλακα"..ηρεμησε λιγο και παρτο πιο χαλαρα.
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4, 5
One Piece Gr » Archives » Κάδος Ανακυκλωτών » Πώς θέλετε να είναι το νέο μέλος των Mugiwara???(Εμφάνιση,Στύλ που μάχεται,Χαρακτήρας,Ιδιότητα στο πλήρωμα κλπ)
Παρόμοια θέματα
» Ποιος πιστευετε οτι ειναι ο πιο δυσκολος και ο πιο ευκολος αντιπαλος(και γιατι) που εχουν αντιμετωπισει οι mugiwara(επ.50-573)
» ποιο μελος ειναι o πιο cool
» Γνώμες σχετικά με την νέα ιδιότητα του Luffy (Spoilers).
» Ο Oda μας λεει ποιος ειναι ο επομενος χαρακτηρας που θα πεθάνει..!!
» Ποιος πιστεύετε ότι είναι ο πιο σημαντικός χαρακτήρας στον κόσμο του One Piece;
» ποιο μελος ειναι o πιο cool
» Γνώμες σχετικά με την νέα ιδιότητα του Luffy (Spoilers).
» Ο Oda μας λεει ποιος ειναι ο επομενος χαρακτηρας που θα πεθάνει..!!
» Ποιος πιστεύετε ότι είναι ο πιο σημαντικός χαρακτήρας στον κόσμο του One Piece;
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης