Katarxhn 8a legete Axeron the priest of dawn (ligo lineage2 fernei to onoma)
8a einai toubano opos o zoro,8a foraei rouxa still soul kalibour MAXI (chek it)!!
8a maxete me 1 kontar h dyplo peleki (tsekouri kata protimhsh Elysian apo lineage2 top A). Ostoso 8a einai zoan type kai malista 8a einai ancient zoan type AETHYR , 8a metamorfonete se 1 gygantio teras me ftera opos o Vrikolakas sto Van-Helsing kai 8a borei na to elenxei etsi wste na vgazei mono ta ftera wste na mhn xreiazete na metamorfonete oloklhros kai dhxnei thn idiothta tou se olous, na exei dld to kati to mistikisthko pano
tou!!!
Parolo pou 8a einai poly skotinos typos 8a exei Black-humor , epi8etiko humor (giati etsi einai to diko mou)....alla 8a einai poly astios!!!
Den 8a exei kapoia idhkotita sto ploio.......
To onoiro tou 8a einai na ekdiki8ei ton Shiryu (Shiryu is a former Chief Guard of Impel Down) giati tou skotose thn gwmena enw o blackbeard ton travmatise poly asxhma ton idio.(Ola afta sto New World)
To parel8on tou den bwro na to skeftw.....na vgalei spiria o popos to Eichiro Oda na to vrei afto.........
H epidrash tou sto ploio 8a einai poly 8etikh, 8a einai poly ebisto atomo kai me to black humor tou 8a kanei tous ypolypous na gelane idietera ton Luffy.Kai 8a 8ysiazete fysika gia to plhroma........idietera gia ta koritsia tou plhromatos !!!!!
H epikiriksh tou 8a einai 250.000.000$ beri pio poly apo tou zoro,afto omos den symenei oti einai kai poio dynatos apo ton zoro(dioti pistevw o zoro einai POLY ypotimimenos sta 160.000.000$ beri),afto to poso 8a tou dinei kyros kai se oti tavernes pigenoun 8a ton tremoun oloi , parolo pou o idios 8a einai kalos kai den 8a ksekinaei fasaries gia to tpt (8a einai san ton shanks)!!!!